• gedaan...

  Voilà… voorlopig het laatste berichtje! Althans voor vandaag toch!! ;-) (nu had ik jullie liggen hé)

  Vanavond ga ik namelijk mee gaan eten bij vrienden van mijn ouders, ik had niet echt veel keuze of ik al dan niet zou meegaan, want die mensen wouden dat ik mee ging. Dus nja… brave ik toch!

  Maak er nog een bijzonder fijne maandag-halloween-achtige avond van…

   

  *mist Eveline*

   

  tot morgen

  Adios amigos
 • slapen maakt dik... yeah right

  Van te weinig slaap word je dik, suf en ziek. Dat blijkt uit een Duits onderzoek aan de Regensburg Universiteit in Bavaria. Om gezond en fit te blijven, zijn zeven uur slaap per nacht absoluut noodzakelijk, aldus slaapspecialist Juergen Zulley.

  Slaaptekort kan het geheugen ernstig aantasten. Bovendien kunnen mensen die aan een chronisch slaaptekort lijden, problemen krijgen met het hart en andere organen. Een te korte nachtrust kan ook leiden tot overgewicht. Tijdens de slaap komt immers een hormoon vrij dat het hongergevoel afremt. Als dat niet gebeurt tijdens de slaap, krijgen mensen overdag veel sneller honger, waardoor ze meer tussendoortjes eten.
 • wie zal het zeggen?

  Zeven brandweermannen uit Summit Township (Michigan) zijn ontslagen omdat ze in twee van hun kazernes seks zouden gehad hebben met vrouwen. Alle beschuldigden ontkennen de feiten en zijn van plan hun ontslag met alle mogelijke rechtsmiddelen aan te vechten.
  Een van de brandweermannen werd in september al ontslagen, de overige zes vernamen vorige week het slechte nieuws. De spuitgasten kregen van hun korpsoverste te horen dat 'ongepast gedrag op de werkvloer' niet thuishoort bij een gerespecteerde organisatie als de brandweer.


 • stoute ouders

  Een Brits echtpaar heeft zijn zoon van elf jaar oud en zijn dochter van zeven alleen thuis gelaten terwijl het vakantie vierde op Curaçao. De 45-jarige Vishnu Harrinanan en zijn drie jaar jongere echtgenote Gayatri hadden vrienden verteld dat zij oppas voor hun kinderen hadden geregeld. Dat bleek niet te kloppen. Na enige dagen kregen de buren van de Harrinanans in de Oost-Engelse stad Shortstown argwaan omdat de kinderen steeds alleen waren. Zij belden de politie, die de kinderen voor de televisie aantrof. De twee verzekerden de agenten dat zij helemaal geen oppas hadden.
  Met een mobiele telefoon belde een agent de ouders op en eiste dat die direct naar huis terugkeerden. De politie regelde dat een tante op de kinderen past tot de ouders weer thuis zijn.

 • eikes

  Michael Donnelly (42) heeft drie maanden rondgelopen met een stuk van zijn schedel in zijn maag. Dokters sneden het deel preventief weg omdat hij een zwelling had. Zijn buik was de beste plek om het te bewaren.
  Zes uur hebben chirurgen nodig gehad om het stukje precies terug te plaatsen. De ingreep gebeurde in het Southampton General Hospital in Engeland. Donnelly werd drie maanden terug aangevallen toen hij een pub verliet. Resultaat was een enorme zwelling. De dokters sneden dan maar een stukje schedel weg om plaats te maken en stopten het in zijn buik. Dat was de beste plaats om het te bewaren op lichaamstemperatuur. Vandaag loopt de vader van zeven kinderen rond met een prima herstelde schedel.

 • excuseer heb u mijn vals been soms gezien?

  Een Britse autoverhuurbedrijf Alamo Rent-A-Car verzamelde in de loop der jaren de vreemdste excuses om de auto niet terug te brengen of met schade.

  Voor schade: Ik reed tegen een koe die de weg overstak, ik zag de muur niet tot ik er tegenreed, een fazant dook uit het niets op en kwam klem te zitten in mijn radiator, ik werd wakker en ineens waren er blutsen in de auto.

  Spullen die achtergelaten werden in de auto: valse tanden, zwarte leren zweep,  vals been, kat in de motor, g-string achter de zonneklep - huwelijksjurk. 
  ** Halloween vandaag: meer leuke dingen kan je hier vinden: http://halloween.startkabel.nl/ **
 • de schop van één miljoen

  Een 25-jarige monteur uit Canada heeft het met één trap tot miljonair geschopt. Brian Diesbourg presteerde het om in de rust van een americanfootballwedstrijd de bal van een afstand van 50 yards (45,72 meter) in een keer tussen de palen te schieten.

  Dat leverde hem een prijs op van 1 miljoen dollar. Diesbourg, die naar eigen zeggen nog nooit tegen een voetbal had getrapt, was dankzij een promotie-actie uitverkoren om prijs te schieten halverwege de wedstrijd tussen de Toronto Argonauts en de Hamilton Tiger-Cats in de Canadese competitie.

  Zijn pogingen vanaf 20, 30 en 40 yards mislukten, maar die vanaf 50 yards was in één keer raak. De 40.000 toeschouwers in het stadion gingen vervolgens uit hun dak.
 • vliegende auto weggevlogen

  De bekende vliegende auto van Harry Potter is gestolen uit een Britse filmstudio. De ruim 40 jaar oude blauwe Ford stond was verborgen onder een zeil, maar dat heeft de dieven niet voor de gek gehouden. Hoewel de wagen in de film kan vliegen, kon hij in werkelijkheid niet eens meer op eigen kracht rijden. De Britse politie denkt daarom dat hij is gesleept of op een oplegger is gezet. Heel slim van de politie… ahum

 • oei oei oei... dangerous

  Giel van Beuzekom, een 13-jarige inwoner van Alkmaar (Nederland), stuitte vorige week tijdens een zoektocht naar eten voor zijn ratjes op een granaat. Giel zag de granaat eerst aan voor een beschimmelde drol. Na intensief onderzoek kwam Giel erachter dat het niet om een drol ging, maar om iets van ijzer. Hij schopte er even tegen, waardoor het object omdraaide en Giel zag dat het een handgranaat betrof. De Explosieven Opruimings Dienst (EOD) heeft toen de boel afgezet en geconstateerd dat het om een granaat ging die op scherp stond. De vondst heeft Giel laten schrikken. Normaal vindt hij naar eigen zeggen alleen drugsspuiten tijdens het spelen met zijn vriendjes.

 • huwelijk...

  Het huwelijk is nefast voor het vrouwelijke libido. Dat blijkt uit een Britse studie bij meer dan 11.000 mannen en vrouwen tussen 16 en 44 jaar.

  Gehuwde vrouwen hebben veel meer seksuele problemen dan ongehuwde vrouwen en dan gehuwde mannen. Celibataire mannen rapporteren daarentegen meer seksuele problemen dan hun gehuwde seksegenoten.

  De vrouwelijke libido zou vooral te lijden hebben onder de opvoeding van kinderen. Moeders van kinderen beneden 5 jaar rapporteren de meeste problemen.

  Mannen die meer dan gemiddeld drinken of die een seksueel overdraagbare infectie hebben gehad, scoren het slechtst. In totaal kloegen 54% van de vrouwen en 35% van de mannen over hun seksueel leven.


 • Lekker modder!

  Een Indiër uit Karimpur Bind eet al acht jaar modder, liefst met een beetje citroen. Hij kwam op het idee toen hij op zijn boerderij aan het werk was. Eerst begon hij een beetje te eten, maar daarna kreeg hij er steeds meer trek in. Nu eet hij zo’n 2 kilo modder, als hij alles binnen heeft voelt hij zich veel sterker dan voorheen.

  Niet iedereen steunt zijn eetgewoonte. Boeren uit de buurt verdenken hem ervan kwaliteitsmodder te stelen uit hun landerijen. Ze denken er daarom over na om een are land ter beschikking te stellen aan de moddereter, zodat hij enkel daar naar modder graaft.
   
  ** Halloween vandaag: meer leuke dingen kan je hier vinden: http://halloween.startkabel.nl/ **
 • python

  De Parijse brandweer heeft vandaag een drie meter lange python gevangen die zich had verstopt in een winkel even buiten de Franse hoofdstad Parijs. Zij waren gealarmeerd door een voorbijganger die het reptiel op het dak van de winkel in Gentilly had gezien.
  Mogelijk is het dier, dat vooral leeft van vogels en kleine zoogdieren, ontsnapt uit de collectie van een particulier. Er waren maar liefst tien brandweermannen nodig voor de klus.

  **Halloween vandaag: meer leuke dingen kan je hier vinden: http://halloween.startkabel.nl/**

   
 • broodje...

  Twintig bakkers hebben in het Mexicaanse Aguascalientes een brood gebakken van 2,49 kilometer lang. Ze begonnen donderdag met de bereiding van het deeg; gisterochtend was het brood gebakken.

  Het is gepresenteerd als ,,het grootste Allerzielenbrood ter wereld'' en verbreekt het record van 2000, dat eveneens in Aguascalientes werd gevestigd.

  Het brood was gebakken in verband met Allerzielen, 2 november. Liefst 700 mensen hebben ervan gegeten. Er werden 1,98 ton bloem, 750 kg suiker, 425 kg boter, 20 kg gist, 500 liter melk en 12.600 eieren in het brood verwerkt.
   
  voor wie nu aan het eten is... smakelijk!
 • 2 baarmoeders, 2 baby's, 1 moeder

  Een Britse vrouw heeft een tweeling gebaard uit haar twee baarmoeders - een kans van een op meer dan 5 miljoen. De 35-jarige Claire Miles heeft twee baarmoeders die half zo groot zijn als normaal. Daardoor is het erg moeilijk een kind levend op de wereld te zetten - laat staan twee.

  De kinderen, Noah Henry (uit Miles rechter baarmoeder) en Masie Rose (uit de linker) werden in juni met een keizersnee geboren en maken het goed. Miles is een van de zeventig vrouwen in de wereld van wie bekend is dat ze de afgelopen honderd jaar zwanger zijn geweest in twee baarmoeders.

  „Ik dacht dat ik nooit moeder zou worden”, aldus de Britse. „Maar nu draait mijn leven niet langer om mijn twee baarmoeders, maar om mijn twee baby's.”


 • ik kruip er eens in

  Het was vandaag de warmste dertigste oktober sinds het begin van de metingen in Ukkel in 1833.

  In Ukkel werd vandaag een temperatuur van 22° Celsius gemeten, en dat is hoger dan het vorige record van 1999. Deze maand zal vermoedelijk de derde warmste oktobermaand ooit worden.

  De kust heeft een goed toeristisch weekend achter de rug. De terrasjes zaten vol, en ook sommige hotels waren volledig volzet, zegt Geert Horens, regiomanager voor de kust.

  Op de wegen naar de kust was het aanschuiven tot 16 uur deze namiddag. Een uurtje later begonnen al de eerste files in omgekeerde richting. En... ging de zon onder!!! DAMNNN!!!

   

  Slaap lekker! Tot morgen...

   

 • erg

  Een jachthond in Bulgarije heeft tijdens de jacht zijn baas neergeschoten. Dat hebben de lokale media donderdag bericht.

  De hond wilde volgens de media de vogel die de man had geschoten niet loslaten. De jager werd boos en begon de viervoeter te slaan met zijn jachtgeweer.

  De poot van de hond raakte daarbij de trekker, waardoor de man werd getroffen door een schot hagel. De media zeiden niets over de aard van de verwondingen van de man, maar wel dat de hond aan zijn poot letsel opliep.


 • zwijntjes

  De politie in Seoul heeft het erg druk deze dagen. Niet met criminelen, maar met een horde wilde zwijnen.
  De Zuid-Koreaanse hoofdstad heeft te maken met een invasie van de zwijnen, die vanuit de bergen de stad onveilig maken, op zoek naar voedsel voor de winter. De dieren weten overigens wel waar ze moeten zoeken: zo zijn ze al in een appartementencomplex en een luxueus hotel gesignaleerd.
  Zelfs het Changkyong Paleis is niet veilig;eerder deze week werden zo'n 200 toeristen geëvacueerd, nadat iemand daar een everzwijn had zien rondlopen.

 • Ah... daar is mijn directeur

  Ambtenaren in Roemenië maken zich zorgen over de gezondheidsrisico's van een intussen meer dan 50 jaar oud skelet. De stoffige beenderen zijn van Grigore Alexandru Popescu, de voormalige schooldirecteur van een Roemeense basisschool. Zijn grote droom was het om na zijn dood nog ten dienste te kunnen staan van zijn studenten, dus schreef hij in zijn laatste wilsbeschikking dat zijn stoffelijk overschot als studiemateriaal voor de lessen anatomie mocht gebruikt worden.
  Maar skeletten moeten op de juiste manier bewaard worden, daar zou gedurende die hele periode niets van in huis gekomen zijn. Het resultaat is dat studenten in die school een verhoogd risico op infecties lopen

 • tja

  In Nederland heeft de politie in de auto van een 55-jarige man uit Mariënheem een radardetector aangetroffen.
  De politie beschikt over een apparaat om dergelijke detectoren te detecteren. Dat toestel ging af toen de man het terrein van een tankstation kwam oprijden. Bij nadere inspectie van de auto troffen de agenten een radardetector aan die vernuftig was weggewerkt in een spons die op het dashboard lag.
  De detector en de spons werden in beslag genomen. Daarnaast kreeg de bestuurder een proces-verbaal. Jeeej…

 • lieve beertje

  Een jongen en meisje van 19 zijn ongedeerd uit de klauwen van een beer bevrijd. Het dier hield de jongeren drie uur in zijn greep. Eén van de twee kon een bevrijdende sms sturen naar het thuisfront. De vader verwittigde op zijn beurt de hulpdiensten. Een Zweedse reddingshelicopter kwam het stel dan oppikken aan de Noors-Zweedse grens nabij het eiland Grøvelsøen.