• de linkjes zijn terug: dag 2

  Alles over Garfield, de aan lasagne verslaafde kat die een hekel heeft aan maandagen en verveling. Link naar de site.

  Euh ja nog een kleine 60 dagen en het is kerstmis… tijd om nog eens nieuwe kleren te kopen of cadeau te doen of whatever, omdat je beter lui dan moe kan zijn kan je hier al eens uw keuze maken op de site van h&m of Mexx om nog maar te zwijgen over brooklyn en Esprit en de 4 dolle dagen van Inno. Zo, enkel de kalkoen, de cadeaus en de kerstboom ontbreken nog… maar je zal er ongetwijfeld deftig uitzien. Niet?

  Handig als je de hele wereld wil zien vanuit uw luie stoel, het is nu toch vakantie… wel hier is de officiële gratis wereldreiziger online… webcam kijken dus! Link naar de site.

  Nieuws, recensies, premieres, een forum en uiteraard de actuele filmagenda. Handig: een RSS-filmnieuws feed. Link naar de site.

  Gisteren school... zelfs overuren gedaan... en vandaag weer school tot 15.30! Geniet van de linkjes en als je nog wat tijd over hebt kan je altijd eens naar hier gaan, om te stemmen of naar hier als je niet van rockmuziek houdt

 • de linkjes zijn terug!

  Onmisbaar voor de (herfst)vakantieganger: een online inpaklijst. Doorloop de stappen op de site en u weet zeker dat u niets vergeet. Link naar de site

  Volgens deze website bestaat België zelfs helemaal niet!! En als je het niet gelooft, wel dan moet je maar eens klikken op volgende link naar de site.

  De Nobelprijs, het is toch iets… maar wie won het jaar na jaar? Wel… alles kom je te weten over de Nobelprijs op deze site. Link naar de site.

  Ron Vermaas is een echte, typische globetrotter, met misschien dit kleine verschil dat deze Nederlander zijn reiservaringen op het web zet, inclusief foto's! Link naar de site.

  Ken jij Paul Frank? Nee, wel dan zijn we al met twee maar die man is vooral bekend door zijn T-shirts met het aapje en heeft ook een bijzonder kleurrijke site die volgens mij veel te traag laadt, maar dat ligt misschien aan mijn modem! Link naar de site.

  Oeehja en natuurlijk... dit ook nog... Donna & Stubru en stickers, veel stickers!

 • jong kindjes maken = snellere vruchtbare dochters?

  Vrouwen die op latere leeftijd kinderen krijgen, hebben een slechte invloed op de vruchtbaarheid van hun dochters. Hoe ouder de moeder was bij de geboorte, hoe meer kans dat de dochter vruchtbaarheidsproblemen heeft. Wie geboren werd uit een relatief jonge moeder, zal sneller zwanger worden en meestal op natuurlijke wijze. Het beste moment om kinderen te krijgen is tijdens de vruchtbare piek, tussen 20 en 35 jaar. Momenteel echter is de helft van de moeders in Groot-Brittannië ouder dan dertig. Bijna tien procent is ouder dan 35 jaar. Dat verhoogt dus niet enkel de vruchtbaarheidsproblemen waar koppels mee kampen, maar ook die van de volgende generatie. Op relatief jonge leeftijd kinderen krijgen is één manier om onvruchtbaarheid tegen te gaan, het innemen van multivitamines een andere. Hoeveel procent onvruchtbare vrouwen gebaat is met deze intensieve vitaminebehandeling, die de ovulatie op gang zou brengen, is evenwel niet geweten

 • een half jaar gluren...

  De gemiddelde Britse man spendeert een half jaar van zijn leven aan gluren naar vrouwen. Het eerste waar de gemiddelde man naar kijkt zijn de borsten en van daar gaat het alleen maar naar beneden, met kont en benen als volgende doelen. De helft van deze mannen vindt dat ze niets verkeerd doen, een derde voelt zich af en toe betrapt. Vrouwen moeten zich overigens niet te veel in de handen wrijven haha!, want zij doen het ook, zij het in veel mindere mate. Ze pikken er twee mannen uit die elk 90 seconden krijgen en spenderen er een maand van hun leven aan. Voor vrouwen zijn de ogen het belangrijkst, waarna snel nog even gegluurd wordt naar zijn kont. Experten verklaren het gluurproces als een ‘vitaal onderdeel’ om mensen te leren kennen.

 • verboden te bellen met gsm!

  Het aantal uren dat een man per dag mobiel belt, kan invloed hebben op zijn vruchtbaarheid. Hoe meer hij belt, hoe lager het aantal zaadcellen en hoe lager de kwaliteit van het sperma. Wetenschappers in Cleveland, Mumbai en New Orleans zochten 364 mannen op en vergeleken het gsm-gebruik met het aantal zaadcellen.Mannen die meer dan vier uur per dag mobiel bellen, hebben gemiddeld 23 procent minder zaadcellen dan mannen die niet bellen. Ongeveer een vijfde (21 procent) van de mannen die dagelijks bellen, hebben een ,,normaal" aantal zaadcellen, bij mannen die niet bellen is dat 40 procent. Volgens de wetenschappers kan het effect van gsm’s op sperma te wijten zijn aan de elektromagnetische stralen van de toestellen of de hitte die ze genereren

 • groot klein groot klein groot...

  Het aantal ingrepen door plastische chirurgen in België is op vijftien jaar tijd fors toegenomen. Tussen 1989 en 2005 was er een stijging van 93 procent van zogeheten hersteloperaties, bijvoorbeeld na een ongeval, die door het Riziv vergoed worden. In 2005 werden 41.412 ingrepen terugbetaald. In 1989 ging het nog maar om 21.378 operaties. Dat betekent dat de factuur voor het Rijksinstituut voor Ziekte en Invaliditeitsverzekering vervijfvoudigd is, met ruim tien miljoen euro. De meest voorkomende ingreep is een borstverkleining. In 2004 ging het om 8.278 patiënten. Ook de plastische chirurgie om puur esthetische redenen blijft stijgen, maar exacte cijfers zijn niet beschikbaar.

 • duodouchen!

  Duodouchen wint aan populariteit bij onze noorderburen. Vooral dertigers mogen graag tijd met hun partner onder de douche doorbrengen of het bad in duiken. Sterker nog, ruim een derde van de Nederlanders gebruikt de badkamer het liefst met meerdere personen tegelijk (35 procent). En niet alleen de badkamer als ruimte. Vooral dertigers mogen ook graag samen onder de douche staan (42 procent) of samen in een heet bad stappen (48 procent). Een derde van de Nederlanders rilt van de haren die achterblijven in het afvoerputje en een kwart baalt iedere keer weer van de beslagen spiegels en maar 2 procent stoort zich eraan als de badkamer niet op slot kan. De ergernis over het tandpastadopje is anno 2006 verleden tijd, net als het cliché dat vrouwen te veel tijd in de badkamer zouden doorbrengen. Met 21 minuten is de man slechts drie minuten sneller dan de vrouw.

 • stoute sloeber!

  Een 34-jarige Oostenrijker heeft zijn succes bij de vrouwen weten om te zetten in harde valuta. De man stal de kredietkaarten van zijn veroveringen en ging er grote sier mee maken in Duitse luxehotels. De charmeur slaagde er in van Hamburg naar München te trekken met niets anders op zak dan zijn versiertalent. Hij wond meer dan dertig vrouwen om zijn vinger, stal hun kredietkaart en betaalde er zijn hotelverblijven mee. De politie van Düsseldorf kon de bijdehandse dertiger uiteindelijk oppakken na een tip van een slachtoffer. De meeste andere vrouwen waren zodanig onder de indruk van de Teutoonse romeo dat ze zelfs geen aangifte deden van de diefstal

 • de leukste vakantiejob ooit?

  ,,Daadkrachtig zijn, niet te beroerd om ‘s avonds en ‘s nachts te werken en je openstellen voor de ander.'' Met onder andere deze eisen zoekt condoomfabrikant Durex in de Benelux 10.000 gewillige proefkonijnen voor het testen van de Durex Pleasuremax-condooms. Geïnteresseerden kunnen een sollicitatieformulier invullen op de site van Durex. Als de sollicitanten akkoord gaan met de arbeidsvoorwaarden voor de functie kunnen ze het contract ondertekenen. Ze krijgen zelfs businesscards om vrienden op de hoogte te brengen van hun nieuwe carrière. Met slogans als ‘ooit gedroomd van een opwindende baan in een stimulerende omgeving’ stapt Durex de arbeidsmarkt op. De testers kunnen na hun ,,werk'' - een condoom krijgen ze thuisgestuurd - hun reactie geven. Uiteindelijk krijgen alle personeelsleden de kans om een (overwerk)weekend te winnen in een hotel in het Zuid-Engelse Brighton. Ze verblijven dan in de zogeheten Durex Playroom, met spiegels, een danspaal, een kingsize bed en dito bad en een verzameling speeltjes. Degene die de beste slagzin heeft gemaakt, kan de trip gaan maken

 • vandaag een blik in het verleden

  Op 28 oktober 1995 komen 337 mensen om bij een grote brand in een metrotunnel in Bakoe, Azerbeidzjan.

  Op 28 oktober 1971 zegt het Britse Lagerhuis na felle debatten ja tegen toetreding van Groot-Brittannië tot de EEG.

  Op 28 oktober 1962 kondigt de Russische premier Nikita Kroetsjov aan dat alle offensieve Sovjet-raketten van Cuba verwijderd zullen worden.

   Ooooh oooooh oooh! De lijst der lijsten is er terug... de enige echte top 2006 en het stemmen is begonnen! Link naar de site. Met wat geluk mag je een reis rond de wereld doen, en als je nog iemand nodig hebt om mee te gaan ben ik gewillig vrijwilliger. Deze morgen van 7 op, om 9 uur lezing voor school, verplicht, op een zaterdagmorgen. Geen tijd voor niets, zelfs niet om te slapen. Waarom is een dag 24 uur? Ik kom nog wel eens lang voor goed weekend te wensen, ja... ooit he... vanaf maandag linkjes!

  Ooooh oooooh oooh! Mr Borriquito is er ingeslaagd om nr 91000 te worden! En... Pammeke is terug! Helemaal herrezen, stel u voor!

  Ooooh oooooh oooh! Meisjes hadden het gisteren wél door dat het mooi weer zou worden, alleen ze waren met weinig.

 • In de naam van de vader, de zoon en de niet in gevangenis zittende, amen!

  Een jonge dief heeft van een Chileense rechter een niet alledaagse straf voor de kiezen gekregen. De 18-jarige Claudio Araneda moet vanaf nu elke dag naar de mis, en dat gedurende een jaar lang. Voort moet hij het kerkgebouw van een nieuw likje verf voorzien en zorgen dat alles binnenin proper blijft. De diefstal en de verkoop van vier lege jerrycans, die toebehoorden tot de kerk, zal hem dus nog lang heugen... De alternatieve straf heeft Araneda te danken aan priester Edgardo Solar, die zich verzette tegen een verblijf in de gevangenis… “en vergeef ons onze schulden, zoals wij vergeven aan onze schuldenare”

 • baby... in de wolken...

  Een passagiere is bevallen in een toestel van de Nederlandse luchtvaartmaatschappij KLM. Het vliegtuig was onderweg van Amsterdam naar de Filipijnen toen de vrouw hevige weeën kreeg. De piloot zette het toestel nog aan de grond in Kazachstan, maar meteen na de landing beviel de vrouw in het vliegtuig van een zoon. Het kind was twee maanden te vroeg. De vrouw, een Filipijnse au pair die voor een Deens gezin werkte, is na de bevalling met haar kind naar een ziekenhuis gebracht. De KLM onderzoekt nu hoe moeder en zoon alsnog naar Manilla kunnen worden gebracht. De Filipijnse president Gloria Arroya liet van zich horen nadat ze van de geboorte hoorde

 • seks int openbaar?

  De Britse zanger Robbie Williams houdt van seks op openbare plekken. Williams wijt zijn extreme honger op seksueel vlak aan het feit dat hij zich vroeger verslaafd is geweest aan drank en drugs. Willams zegt genoeg te hebben van one-night stands. "Het is hard werken, en bovendien blijken de meeste vrouwen 's ochtends alweer verdwenen te zijn." Met Madonna zou Williams wel eens een 'beschuitje willen eten'. Williams, die eerder relaties had met beroemdheden als Rachel Hunter en Nicole Appleton, kan naar eigen zeggen geen vrouw meer aan de haak slaan in zijn thuisland zonder in de krant te belanden. "Hier in Los Angeles kan ik rustig mijn gang gaan.", aldus Williams, alle vrouwen daarheen!

 • vrouwen in strips zijn leuk!

  Vrouwen van papier kunnen heel sexy zijn. Dat bewijst het Nederlands Stripmuseum Groningen in zijn tentoonstelling Striptease. Vanaf 12 december komen bezoekers alles te weten over erotiek in strips, meldde het museum donderdag.De tentoonstelling presenteert onderwerpen als gay comics, Franse strips voor volwassenen en alternatieve stripkunst. Hoewel stripboeken meestal met een jong publiek geassocieerd worden, is de tentoonstelling alleen toegankelijk voor bezoekers vanaf 18 jaar. De expositie bevindt zich in een afgesloten ruimte, zodat bezoekers die geen interesse in het onderwerp hebben, niet ongevraagd met expliciete beelden geconfronteerd worden.

 • vandaag een blik in het verleden

  Op 27 oktober 1492 ontdekt Columbus Cuba.

  Op 27 oktober 2005 landt het grootste vliegtuig te wereld de Antonov 225 voor de eerste keer in Nederland.

  Op 27 oktober 1873 vraagt Joseph Glidden octrooi aan op prikkeldraad.

  Op 27 oktober 1904 is er de opening van de metro in New York City

  Jaja... gisteren hadden de meisjes het niet door dat het warm zou worden, helaas pindakaas. In ieder geval... het is vrijdag vandaag! School... nog maar eens... morgen zaterdag en weer vroeg opstaan... school...  maar misschien is er vandaag wel een nummer:

  91000

 • toevallig op een logeerpartij...

  Wetenschappers proberen een verklaring te vinden voor  'sekssomnambulisme', een kwaal waaraan een onbekend aantal mensen lijdt, waarbij in de slaap seks wordt bedreven met een ander. Sekssomnambulisme lijkt op slaapwandelen. Maar in plaats van uit bed te stappen, probeert de persoon seks te hebben met de bedgenoot, zonder dat hij dat zelf weet. Op het eerste gezicht lijkt het misschien een onschuldige kwaal, maar volgens onderzoekers kan 'slaapvrijen' leiden tot relatieproblemen en zelfs tot juridische procedures. Het blad citeerde een vrouw die tijdens haar slaap haar vriend besprong zonder dat ze dat zelf wist. Bijna elke nacht benaderde ze hem op een agressieve manier die hem bang maakte. Meestal gebeurt het in een relatie en worden eventuele irritaties met de mantel der liefde bedekt. Maar het gebeurt ook in situaties waarbij twee mensen toevallig het bed delen tijdens vakantie of een logeerpartij. In dat geval kan een persoon die lijdt aan 'slaapvrijen' geconfronteerd worden met een aanklacht van aanranding of verkrachting

 • taboes in Nederland

  Seksueel verlangen naar het eigen kind geldt als het grootste taboe in Nederland. Het onderzoeksbureau TNS-NIPO deed onderzoek naar taboes in Nederland en brouwde uit het onderzoek een Top 100. Die Top 100 werd gepresenteerd in het het KRO-programma Het Grootste Taboe van Nederland. De lijst werd aangevoerd door seksueel verlangen naar het eigen kind. Seksueel verlangen naar het eigen kind geldt voor 86 procent van de ondervraagden als taboe. Het mishandelen van partner of kinderen geldt als het tweede grootste taboe. Stelen van de baas, verwaarlozen van huisdieren en ongewenste seksuele intimidatie van collega's vervolledigen de top 5.

 • wie niet horen wil moet voelen

  Een vrouw ging een dief met een kookpot te lijf toen die probeerde om haar golfclubs te stelen. De vrouw uit Muncie in de Amerikaanse staat Indiana zat dinsdag in haar nachtjapon tv te kijken, toen een buurman gilde dat er een dief op haar terras stond. Ze greep eerst een mes vast, maar besloot toen om de inbreker met een kookpot te lijf te gaan. Dief Timothy A. Simison kreeg enkele rake klappen op het hoofd en de schouders. Hij werd even later opgepakt. Volgens de politie was de dief onder invloed van cocaïne. Bij zijn overbrenging naar het politiekantoor jatte Simison bovendien de gsm van een agent. Hij stak de telefoon in één van zijn sokken. Even later werd hij gefouilleerd en merkten de agenten de gsm. De weerspannige Simison zit in de cel en verschijnt binnenkort voor de rechter

 • zanger en genezer...

  De Ierse zanger Chris De Burgh heeft een vrouw met een verlamde arm genezen door haar enkel aan te raken. Dat heeft de vrouw vandaag zelf bekendgemaakt. De 56-jarige De Burgh vertelde onlangs nog dat hij in staat is om zieke mensen te genezen door hen enkel aan te raken. Auteur Marisa Mackle beweert nu dat de zanger van onder meer 'Lady in Red' haar arm op die manier heeft genezen.  De vrouw verwondde haar arm bij het inslaan van een ruit. Na een operatie van zes uur vertelden de dokters haar dat de kans groot was dat ze haar arm en dan vooral haar pink nooit meer zou kunnen gebruiken. Mackle beweert nu dat door de aanraking van Chris De Burgh haar arm in een nacht tijd genezen is

 • vandaag een blik in het verleden

  Op 26 oktober 1965 ontvangen de Beatles van de Britse vorstin een koninklijke onderscheiding.

  Op 26 oktober 2002 bestormen Russische militairen het Dubrovka-theater in Moskou, waar Tsjetsjeense terroristen 922 mensen drie dagen lang gegijzeld houden. 50 rebellen en 150 gegijzelden sterven.

  Op 26 oktober 1963 zendt de AVRO voor het eerst het tv-spelletje 'Wie van de drie' uit. 

  Op 26 oktober 1984 krijgt baby Fae als eerste mens een bavianenhart geïmplanteerd, omdat geen mensenhart beschikbaar is

  Het is nu 6.45 uur en voor de mensen die nu nog slapen, het is al 16,5°C buiten... dus OPSTAAAAAAN vandaag wordt het tot 23°C... woehoew! Hopelijk hebben die meisjes van mijn school het ook door dat het lekker warm weer wordt... eeeuh ja het oog wil ook wat! Tot vanavond!