• 365 dagen feest

  stpz2Feestende namen: Lia, Emilienne, Lucienne, Lucina, Lucinda, Lucinde, Marsau, Arne, Nolle

  Feestneuzen: Ralf Schumacher (32), Cheryl Ann Tweedy (24)

  De zon komt op om 5.33 en gaat weer onder om 22.00 uur.  

  "Je veux te voler 100 millions de baisers" Dit zinnetje gaat me hopelijk enorm van te pas komen als ik een maandje in het zonnige zuiden vertoef! Vandaag wel nog even groot feest in België, want het zijn SOLDEN!! Mij kan je vinden ergens tussen Gent en Brussel! Aarzel dus niet om even hallo te komen zeggen als je me ziet rondsnuffelen in de rekken, want ik moet minstens voor 2 maanden afscheid van jullie nemen! Geniet van de zomer!! Moppie! X

 • Katja schittert in goedkope seksfilm

  katja_schuurman001AMSTERDAM - De nieuwste film van Eddy Terstall, Sextet, draait vanaf 13 september in de bioscoop. Dat meldde een woordvoerster van de regisseur (Flirt, Simon) vrijdag. In de „goedkope seksfilm” spelen onder anderen Katja Schuurman, Jan Mulder, Tara Elders, Tygo Gernandt en Huub Stapel.

  De productie gaat over de Nederlander en zijn relaties, waarbij verschillende personages en hun bedverhalen de revue passeren. Zo speelt Mulder de rol van ex-voetballer en ietwat impotente schrijver die met een jonge bewonderaarster in bed belandt. Schuurman is een lesbienne en Gernandt een middeleeuwse knaap.

  Sextet is daarnaast een film in een film, waarbij een chagrijnige Vlaamse filmacademiedocent (Gene Bervoets) de film regelmatig onderbreekt.

 • Dumb and dumberer laten foto's achter bij diefstal

  lady_boysBERLIJN - Twee Duitse tieners die een meisje overvielen maakten het de politie wel heel erg makkelijk om hen op te sporen. Ze lieten foto’s van zichzelf achter bij het slachtoffer.

  Nadat ze de schoenen, het geld en de gsm van een 15-jarig meisje hadden gestolen gaven de overvallers een oude gsm aan het slachtoffer. Wat de daders, twee 17-jarige meisjes, echter vergaten was dat er foto’s van hen in het geheugen van dat toestel stonden.

  De politie verspreidde de foto’s van de twee meisjes, breed lachend en in allerlei poses. De twee gaven zichzelf vrijwel onmiddelijk aan toen ze hun foto’s plots op het journaal zagen verschijnen.

  ‘Een van de meisjes werd naar het politiekantoor gebracht nadat haar vader de foto zag op televisie’, zei een politiewoordvoerder. De twee waren nog nooit eerder in contact gekomen met het gerecht.

 • (Smurfen)huisjes op festivals

  smurfenhuisjeWie wel houdt van festivals, maar niet van het beperkte comfort van de campings kan op Lowlands een huisje huren. Lowlands, de tegenhanger van onze Pukkelpop die in augustus wordt gehouden in Biddinghuizen, heeft met de zogenaamde Podpads een spraakmakende primeur.
  Voor de mensen die zich niet thuis voelen in een stinkend tentje zijn de milieuvriendelijke houten huisjes wellicht een godsgeschenk. De felgekleurde huisjes zijn immers van alle gemakken voorzien: een goed slot op de deur, vloerbedekking, lampen en een matras. De zonnebloem op het dak doet dienst als zonnepaneel.
  “Het is de eerste keer dat de huisjes op een festival op het Europese vasteland worden gebruikt”, vertelt woordvoerder Hans van Rompaey van Lowlands. “Ze zijn bedoeld voor mensen die netjes en droog willen slapen. Dit zijn bijvoorbeeld de wat oudere bezoekers of mensen die anders een hotel opzoeken.”
  Op de camping zullen zestig huisjes beschikbaar zijn, maar volgens de organisatie zijn ze al bijna uitverkocht.
  Nu maar wachten tot het idee ook onze Belgische festivals bereikt...

 • Clown Bassie is geen echte kindervriend

  bassieAMSTERDAM - Clown Bassie (Bas van Toorn) is in opspraak. De kindervriend, bekend van Bassie & Adriaan, zou een jongetje een klap hebben gegeven.

  Volgens Shownieuws vond het incident dinsdag plaats op de kermis in het Brabantse Berkel-Enschot, waar de 71-jarige Bassie optrad.

  De roodharige clown ontkent echter in alle toonaarden. Volgens hem zouden de 10 en 14-jarige jongens aan zijn pruik hebben gezeten.

 • Niiiiiiiiiiice!! Sex and the city op het witte doek!!

  sex and the cityAMSTERDAM - Al langere tijd deden geruchten de ronde, maar het nu lijkt het echt te toch gaan gebeuren: de populaire serie 'Sex and the City' verschijnt op het witte doek. Dit is bevestigd door twee van de vier hoofdrolspeelsters, de actrices Sarah Jessica Parker en Kim Cattrall.  

  De serie met Carrie, Samantha, Charlotte en Miranda, die de wereld een nieuwe kijk op seks en mannen heeft gegeven eindigde na zes seizoenen in 2004. Sindsdien wordt regelmatig gesproken over een film.

  Naar verluidt twijfelde vooral Kim Cattrall over een bioscoopversie. Acteur Mario Cantone (Charlotte’s beste vriend in de serie) meldde onlangs al op MTV dat producent Michael Patrick King gesprekken heeft gevoerd met de vier hoofdrolspeelsters en dat de opnamen waarschijnlijk deze herfst al beginnen.

 • Paris werkt op de zenuwen van nieuwslezeres

  paris reading!AMSTERDAM - Paris Hilton blijft de gemoederen in de Verenigde Staten verhitten, soms zelfs letterlijk. Uit onvrede met de zoveelste nieuwsreportage over de beroepsblondine Hilton, ontstak een nieuwslezeres van de zender MSNBC in zo'n woede dat ze tijdens een rechtstreekse uitzending probeerde het script te verbranden.

  Mika Brzezinski weigerde herhaaldelijk het item over de recent vrijgelaten diva te presenteren. Het schoot de journaliste in het verkeerde keelgat dat de vrijlating eerder in de uitzending was gezet dan items over Irak en het Witte Huis. Nadat ze het originele script live in de uitzending had verfrommeld tot een prop papier, probeerde ze de nieuw aangereikte tekst met een aansteker in brand te steken. Een derde versie propte ze hoogstpersoonlijk door de papierversnipperaar van de redactie.

  De journaliste heeft inmiddels veel steun gekregen voor haar spontane en doortastende optreden. Clips van haar actie zijn een groot succes op YouTube. Kijkers reageren met instemming op de actie. „Mensen als zij maken me trots een Amerikaan te zijn”, liet een van de kijkers in een reactie weten.

  Er gaan stemmen op dat MSNBC op een ordinaire publiciteitsstunt uit is. Eerder deze week besloot het tijdschrift US Weekly ook al niet meer over de diva te schrijven.

  Dat Paris big business is, bewees talkshowpresentator Larry King op woensdag. De uitzending waarin hij sprak met het fenomeen trok in de VS 3,2 miljoen kijker, drie keer zo veel als normaal, aldus Amerikaanse media op vrijdag

 • Paris Hilton "breakt" bijna uit prison

  hilton prisonEen bakker in Los Angeles heeft speciale Paris Hilton-cakejes ontworpen. De creatie bevat kaneel en gember en heeft een kartonnen nagelvijl in het midden. "Mocht het gebakje ooit bij Paris terechtkomen, dan kan ze er haar nagels mee vijlen of uit de gevangenis breken", vertelt de trotse bakker Maury Rubin.

 • "Coming out" voor heksen in Vardo

  heksDrie dagen lang zal het noordelijke plaatsje Vardo het toneel zijn voor de International Midnight Sun Witchcraft Conference, georganiseerd door Scandinavische en Amerikaanse universiteiten.'Heksen uit de hele wereld zullen het congres bijwonen.
  Volgens de organisatoren kan nu vrij over het onderwerp worden gepraat, omdat hekserij erg populair is geworden door de avonturen van Harry Potter. Dit is niet altijd zo geweest. Naar schatting zijn er in Europa in de 16e en 17e eeuw zo een 50.000 'heksen' verbrand, meldt de BBC.
  In bepaalde delen van Afrika en China worden mensen nog steeds van hekserij beschuldigd.

 • 365 dagen feest

  holidayFeestende namen: Peter, Petra, Piet, Pierre, Pablo, Paula, Paulot, Bea, Béate, Emma, Emmy, Cyril.

  Feestneuzen: Don Rosa (56), Nicole Scherzinger (29).

  De zon komt op om 5.32 en gaat weer onder om 22.00 uur.  

  Het is vandaag de allerlaatste keer dat Moppie het beste van haarzelf zal geven! Daarna gaat ze een maand naar Saint-Tropez, en ook een maand naar Zwitserland en daarna... dat zien we wel weer! En ik ga werken, waar? Dat komt je zondag te weten! en die verdomde "blog-planning" werkt niet!

 • Groot-Brittannië verwacht invasie rubberen eendjes

  eendjeEen vloot van 29.000 rubberen eendjes heeft koers gezet richting de kust van Groot-Brittannië. Volgens de Britse tabloid The Sun zal het speelgoed, dat in 15 jaar een reis van zo'n 30.000 kilometer heeft afgelegd, aan het eind van de zomer de Britse kust bereiken. De badeendjes raakten in 1992 te water in de Stille Oceaan, toen de container waarin ze zaten van een vrachtschip overboord sloeg. Door het zoute zeewater is de verpakking vergaan en waren de gele eendjes, blauwe schildpadden, rode bevers en groene kikkers aan de stroming overgeleverd. Hun kleur is inmiddels ook vergaan en nu is al het speelgoed wit. Sinds hun 'vrijlating' zijn ze al in de wateren bij Alaska, Siberië, Japan, IJsland en Canada gespot.

 • Boer zet foto van koe op graf vrouw

  cow_1Een Servische boer heeft de naam van zijn vrouw van het familiegraf weggehaald en er een foto van zijn favoriete koe voor in de plaats gezet. Dat meldt Het Laatste Nieuws. De 58-jarige Zivomer Nesic maakte in alle jaren huwelijk zoveel ruzie met zijn echtgenote dat hij deze vergelijking op zijn (toekomstige) grafsteen wel gepast vond.

 • Paard of een zebra?

  zebrapaardDit is geen voorbeeld van handig photoshoppen. Dit is Eclyse, een kruising tussen zebra en paard. Het paard Eclypse werd naar een ranch in Italië gebracht om wat te experimenteren met zebra Ulysses. Et voilà. Het is bekend dat paarden en zebra’s kunnen kruisen, maar het verschil is nooit in een oogopslag duidelijk, meldt de Daily Mail. (bron: de Telegraaf)

 • Van je ex kom je niet zomaar af

  euro-pounds-currency-exchangeEen Engelse miljonair moet zijn ex-vrouw dertig jaar na hun scheiding nog eens 300.000 euro betalen. Volgens het Engelse recht hebben ex-vrouwen jaren na de scheiding nog recht op een definitieve afrekening als er alimentatie is betaald. Dennis North (70) is woedend op zijn ex, die hem in 1977 verliet voor een andere man: „Als je in dit land fatsoenlijk leeft word je op deze manier beloond.” Mevrouw North, die overigens nooit heeft gewerkt, had de zak met geld hard nodig. Na de scheiding vertrok ze naar Australië en verloor ze veel geld vanwege 'slecht financieel advies', schrijft de Daily Mail. Vorig jaar bepaalde een rechter al dat de heer North over de brug moest komen. Hij ging toen echter in beroep. (bron: de Telegraaf)

 • Kogel bezorgt man koppijn

  Bullet_brushed_jpg6c9dd3a4-d711-4ce6-a9cc-26c5b2a0c69d_jpgLargeEen 45-jarige man uit Florida die wakker werd met knallende koppijn, bleek na onderzoek in het ziekenhuis een kogel in zijn hoofd te hebben. Michael Moylan dacht eerst aan migraine. In het ziekenhuis ontdekten de artsen echter een kogel boven zijn oor. Na tegenstrijdige verklaringen van Moylan en zijn vrouw deed de politie een huiszoeking en werden een pistool en doeken vol bloed gevonden. De vrouw van Moylan gaf later toe haar man 'per ongeluk' in zijn slaap te hebben beschoten en is inmiddels gearresteerd, aldus de BBC.

 • Model zonder navel in Playboy

  zondernavelDe lay-out-afdeling van de het blootblad Playboy is iets te druk in de weer geweest met Photoshop. In de jongste editie van het blad staat een foto van een model waarop de navel ontbreekt. Blijkbaar had niemand dat detail opgemerkt en meer dan 600.000 exemplaren van het blad gingen zo de deur uit. (bron: de Standaard)

 • Bejaarde mept dief in elkaar

  20061220233652_thai_box_galaEen dief in de Amerikaanse staat Michigan dacht een makkelijke prooi te hebben gevonden: een bejaarde man. Maar toen hij zijn hand in de broekzak van het oudje stak, kreeg hij de schok van zijn leven. De bejaarde man greep zijn pols en begon hem hard te slaan. Uiteindelijk kwam de manager van het tankstation waar het voorval plaatshad, tussenbeide. Als de 27-jarige dief had geweten dat de 72-jarige man een ex-marinier en ex-bokser is, en jaren in een staalfabriek werkte, dan had hij hem wel met rust gelaten, berichtte de krant The Grand Rapids Press. (bron: de Telegraaf)

 • Europeanen hebben hekel aan VS, niet aan Amerikanen

  Bush-Rambo_StopUsaEuropeanen hebben weinig op met Amerika. De oorlog in Irak, de Amerikaanse diplomatie in het algemeen en de Amerikaanse zakenpraktijken vallen allemaal niet in de smaak. Maar de Amerikanen zijn nog altijd welkom in Europa, vooral in Groot-Brittannië en Zweden. De waarderingscijfers voor de Verenigde Staten bereikten nieuwe dieptepunten in Groot-Brittannië, Duitsland en Italië en Frankrijk. Ook in Oost-Europa daalde de waardering voor de VS. De Turken hebben een bijzonder sterke afkeer van de VS; slechts 9 procent is positief over het land. In Groot-Brittannië is dat 51 procent en in Italië 53. In Spanje steeg de waardering: naar 34 procent. Maar verreweg de meeste mensen in de onderzochte landen, behalve Spanje, zijn positief over Amerikanen. In Groot-Brittannië ligt dat percentage op 70 procent en in Zweden op 73. (bron: de Telegraaf)

 • 365 dagen feest

  Feestende namen: Ireen, Irenea, Irénée, Irène, Reni, Celia, Ceel, Marcelle, Pol.

  Feestneuzen: Luc Steeno (43).

  De zon komt op om 5.31 en gaat weer onder om 22.00 uur.  

 • Scholier cel in voor filmen slaan docent

  doris-day-teacher's-pet3Een 20-jarige scholier in Frankrijk is veroordeeld tot een jaar celstraf, waarvan zes maanden onvoorwaardelijk, voor het filmen van een docente die in elkaar werd geslagen door een medeleerling. Het geweldsincident in april vorig jaar leidde tot grote publieke verontwaardiging. De rechtbank in Versailles nabij Parijs veroordeelde jongen ook tot een geldboete van 5000 euro. Volgens de advocaat van de verdachte is de opgelegde straf "buitenproportioneel" en is de media-aandacht daar debet aan. De leerling die de docente daadwerkelijk mepte werd in maart al tot een eenjarige celstraf veroordeeld, maar die is in zijn geval geheel onvoorwaardelijk.