• summersites van dinsdag 31 juli

  Feestende namen: Ignace, Ignatia, Inigo, Germain, Germaine, Germana, Germina, Justin, Janne.

  Feestneuzen: J.K. Rowling (42).

  The Penis Project Online wordt u aangeboden door kunstenares Sue Long en stelt op haar website een uitgebreide collectie voor.

  Op volgende site kan je bijvoorbeeld de virtuele extreme makeover checken in de fotogalerij van de Angelina Merkel-site, waarop Merkel achtereenvolgens lijkt op Britney, Anastacia, de Mona Lisa of Jessica Alba in 'Sin City'. Schwing.

  Gooi eens een tekstflard, willekeurig gekozen reclameslogans of oneliners, in het invulvakje op de site van Visual Poetry en klik op 'Go': het programma schuimt voor u het internet af op zoek naar een passende afbeelding bij elk woord; binnen drie seconden wordt uw regel in beelden vertaald.

 • summersites van maandag 30 juli

  Feestende namen: Pjotr, Björn, Orso, Urse, Urs, Julita, Juliette, Abdon, Senne, Inge, Leo, Pol.

  Feestneuzen:- Kate Bush (49).

  Op volgende site kan je bijvoorbeeld de virtuele extreme makeover checken in de fotogalerij van de Angelina Merkel-site, waarop Merkel achtereenvolgens lijkt op Britney, Anastacia, de Mona Lisa of Jessica Alba in 'Sin City'. Schwing.

  Gooi eens een tekstflard, willekeurig gekozen reclameslogans of oneliners, in het invulvakje op de site van Visual Poetry en klik op 'Go': het programma schuimt voor u het internet af op zoek naar een passende afbeelding bij elk woord; binnen drie seconden wordt uw regel in beelden vertaald.

  Dada Newsfeed pikt dan weer at random een kop uit de nieuwsvoorraad van de grote agentschappen en filtert er automatisch een willekeurige en dodelijk onscherpe foto bij.

 • summersites van zondag 29 juli

  vuurwerk(4)Feestende namen: Maartje, Marta, Marthe, Mat, Matty, Patty, Eugénie, Serafien, Bea, Beatrix, Bieke.

  Feestneuzen:- Kadèr Gürbüz (38), Fernando Alonso (26).

  Kontwratten, aambeien, haaruitval, incontinentie, ingegroeide haren op en onder de schaamstreek, schilfers achter de oren, kwalijk geurende oksels of paniekaanvallen je vindt het allemaal op Embarrassing Problems.

  Benieuwd hoe de covers van uw weekblad er uit zullen zin in de toekomst? Surf dan eens naar Covers from the future: u krijgt er straffe imaginaire covers uit 2105 te zien, waaronder die van Playboy.

  Op MadSci Network komt u onder meer te weten gekomen waar Mendeljev zijn elementen vandaan gehaald heeft, hoe het komt dat urine geel is en waarom vrouwen slechts twee borsten hebben.

  De Deense Nederlander Sven van der Hart liet zich voor het Playmobil-gedeelte op zijn site Sven Central inspireren door de schitterende taferelen op de oude speelgoedverpakkingen, en meer bepaald door de actiescènes vol koene ridders en ruige cowboys die onze kinderverbeelding tijdens de jaren zeventig geregeld op hol deden slaan.

  Het geestige Nostalgia Central zet voor de lol 40 filmclichés op een rij onder de titel 40 Things that Only Happen in Movies.

  Gisterenavond, 23.00 uur, met mijn raam open en luide knallen in de verte... ik doe alle lichten uit en kijk eens buiten. Nee niets. Wie ik wel zie is mijn buurman, die vraagt of het aan het onweren is. Ik zeg nee, dat moet zeker vuurwerk zijn... en toen wist hij het! Het is Balloonmeeting in Eeklo!!

 • summersites van zaterdag 29 juli

  Miele%20W2525WPSproduc1Feestende namen: Nazaire, Celsa, Sanso, Simson, Ado, Adon, Adso, Peregrien.

  Feestneuzen:-Christophe Stienlet (35), Jonas Geirnaert (25).

  Op de viertalige website van ToyMuse kunt u de collecties van de meest gerenommeerde Europese speelgoedmusea bekijken en de uitgebreide beelddatabank doorzoeken die de geschiedenis van het speelgoed vertelt.

  Op de interactieve site Optical Illusions & Visual Phenomena legt Michael Bach, professor aan de universitaire oogkliniek in het Duitse Freiburg, aan de hand van zestig optische illusies uit wat er met onze ogen en hersenen gebeurt als we bijvoorbeeld schilderijen van Dalí, de afstand tussen twee pijltjes of een set van spacy uitziende spiralen waarnemen.

  Op Tombstone Generator krijgen we testen of uw grafschrift wel ergens op slaat: tik maximaal vijf korte tekstregels in en druk vervolgens op de 'Generate Tombstone'-knop.

  Wat als er lichaamsdelen klem raken tussen de spijlen van een bedje of uw jongste gezinslid bijna stikt in een onderdeel van het zorgvuldig uitgezochte Sinterklaascadeau? Op de website van Kind & Gezin kunt u grote en kleine ongelukken melden op het Meldpunt onveilige kinderartikelen.

  Gisteren de wasmachine in gang gestoken en iets na middernacht de was opgehangen in de garage... mijn gebruikte handdoeken enz... ooit zal mijn lief/vrouw wel content moeten zijn. Strijken kan ze wel zelf doen, en stofzuigen ook. HA!

 • summersites van vrijdag 27 juli

  SE44M561EUFeestende namen: Carsten, Christine, Kerstin, Kristel, Natalie, Aurèle, Pantaléon, Jacunde, Feline.

  Feestneuzen: -

  Voor mensen die weinig kleren kunnen kopen moeten zeker eens naar Go Fug Yourself te surfen om zich op slag een stuk beter te voelen. Jessica Morgan en Heather Cocks bewijzen er dagelijks dat sommige mensen er zelfs met al het geld van de wereld niet in slagen zich op een esthetisch verantwoorde manier te kleden.

  Hoe is de mens erin geslaagd is de aardbol te veroveren. Journey of Mankind - The Peopling of the World stelt één en ander aanschouwelijk voor, van de eerste homo sapiens en zijn madam en kindjes in Oost-Afrika, over de populatie van Europa 50.000 jaar geleden tot de trip noordwaarts naar Scandinavië, Siberië en Noord-Amerika.

  Voetbalfanaten zullen bijzonder blij zijn met deze site: International Football Hall of Fame.

  Geef uw specifieke wensen in op Condomania Online, op het gebied van smaak, gevoeligheid, textuur en pasvorm op, en dat hulpje zoekt voor u het condoom uit dat op uw lijf geschreven is.

  Poging 2 voor Missie Vaatwasser, en blijkbaar heb ik iets verkeerd gedaan... de knop stond tussen nummer één en twee: spoelen. Toen ik dan gisterenavond een tweede poging ondernam en de knop voorbij nummer twee draaide sprong de hele machinerie in gang! HA! Vanavond: missie wasmachine

 • summersites van donderdag 26 juli

  SE44M561EUFeestende namen: Achim, Joakim, Jochem, Anique, Anisa, Anke, Annette, Ansje, Nancy, Tito.

  Feestneuzen: Kevin Spacey (48), Bart Van Avermaet (46), Sandra Bullock (43), Bert (38), Kelly Pfaff (30).

  Op Worldometers kunt u in real time bekijken hoe snel de wereldbevolking aangroeit, hoeveel fietsen en auto's er van de band rollen, hoeveel tonnen co² er in de atmosfeer terechtkomen of hoeveel bezoekers er het afgelopen jaar hun reet in de knusse zetels van een bioscoop hebben geplant.

  Allemaal leuk om te weten, maar lang niet zo hallucinant als de hier al eerder geciteerde site van Cost of War: daar ziet u de kosten voor de oorlog in Irak nog altijd in een razend tempo omhoogschieten.

  Bad Gas brengt een eresaluut aan Lynndie England, de Amerikaanse soldate die voor haar niet al te warmhartige omgang met Irakese gevangenen in de Abu Graib-gevangenis veroordeeld werd tot drie jaar cachot.

  U hecht niet zoveel belang aan mode? Dan bent u hoogstwaarschijnlijk een en kunnen we u van harte Strip that girl aanbevelen. Bedoeling is dat u de dame in beeld letterlijk de kleren van het lijf schiet.

  Mijn ouders zijn op reis en dan moet een jongen als ik vakantiejob doen en voor zichzelf zorgen. Dus probeerde ik eens de vaatwasmachine in gang te steken met een timer op nachttarief... deze ochtend was de vaat enkel gespoeld, maar vanavond ga ik nog eens proberen en nu werken! Daaaag X

 • summersites van woensdag 25 juli

  rain_1Feestende namen: Coos, Cobus, Jaak, Jaime, Jim, James, Tina, Tine, Wally, Chris, Christopher, Kristof.

  Feestneuzen: Ingrid Van Rensbergen (34).

  iLounge en iPod Hacks zijn de places to be voor iPod-fanatici die de officiële iPod Family-site van Apple te gelikt vinden: ze komen er bijvoorbeeld te weten welke nieuwe accessoires er zoal op de markt zijn, ze kunnen er ook allerhande hulpprogramma's downloaden of besprekingen lezen.

  Mocht u een snob zijn voor wie de iPod een statussymbool en geen ordinair gebruiksvoorwerp is, steek dan eens uw licht op bij The Real Wood iPod: daar legt een doe-het-zelver uit hoe hij een stijlvol exemplaar in hout ineenknutselde.

  Fundamentalistische iPod-gebruikers kunnen zich dan weer onderscheiden door de iBelieve, een houder die - vastgeklikt aan de iPod Shuffle - een kruis vormt.

  Doe ons en lol en speel dan eens het energiespel op de portaalsite Armoede.be: weet u op slag hoe het is om te leven met het wettelijke minimum van 6 ampère.

 • summersites van dinsdag 24 juli

  spring2005milancavalli0sc9Feestende namen: Chrissy, Kirsten, Stijn, Tine, Levinne, Lewinna, Lieven, Livia, Cunny, Koenegonde.

  Feestneuzen: Etienne Schouppe (65), Jennifer Lopez (38), Geert Hunaerts (35), Elise Crombez (25), Mara Wilson (20).

  Misschien geen slecht idee om onze toekomstige ik via FutureMe.org alvast te herinneren aan onze eigen puberale hondsjaren. Het enige dat we daarvoor moeten doen is ons mailadres invullen, een passende boodschap aan onszelf intikken en een datum in de toekomst ingeven - vervolgens is het zaak om geduldig te wachten op die e-mail van onze veel jongere en - een gok - veel minder cynische zelf.

  De vorige site is tevens geschikt om liefdesverklaringen of peptalk aan uzelf te sturen, of als virtuele knoop in een zakdoek. Ook met The E-mail Time Capsule van Forbes.com kunt u uzelf over één, drie, vijf, tien of twintig jaar e-mailsgewijs troosten dan wel een schop onder de luie kont verkopen

  Vindt fysiek geweld door en tussen vrouwen juist hartstikke spannend? In dat geval kunnen we u Girlfight zeer warm aanbevelen. U kunt er babes naar keuze laten vechten.

  Met de Horrible Sounds Mixer kunt u uzelf een zenuwaanval bezorgen door de geluiden van onder andere een tandartsboor, over elkaar schuivende stukken piepschuim of een scheetkussen door elkaar te mixen.

  Gisteren was ik thuis, en ik ben lui geweest, maar vandaag weer van dinsdag tot zondag werken! Ohja en dit is zomer, niet buiten maar wel op deze site! Op de afbeelding staat Elise Crombez, puur Belgisch... en dat is er aan te zien .

 • summersites van maandag 23 juli

  Feestende namen: Berete, Birgit, Birgitte, Birthe, Gittan, Gitte, Loni, Polle, Polly, Bor, Boris, Libor.

  Feestneuzen: Monica Lewinsky (34), Frank Molnar (29).

  Uit een test aan de VUB blijkt dat iets meer dan een derde van onze universiteitsstudenten er niet in slaagt om een simpel, kort tekstje - in het Néderlands, nota bene! - te schrijven zonder dat het wemelt van de fouten! Vandaar dat we u maar al te graag richting Onze Taal, en meer specifiek het hoofdstuk over de nieuwe spelling, sturen.

   Voor wie peptalk nodig heeft kan misschien eens langsgaan bij Automatic Flatterer: gewoon onze naam intikken in het aanfloepende venster en 'ok' klikken bij opbeurende boodschappen als 'you are fabulous' of 'everybody loves you'.

  Op SwankSigns.org zijn een paar honderd foto's te vinden van absurde, onnozele, overbodige of gewoon grappige verkeers- en waarschuwingsborden uit de hele wereld. Ideaal om eens te checken hoe de overheid in Thailand waarschuwt voor gevaarlijke olifanten en die in Californië voor neerstortend vee.

  Op Blue Ball Machine krijg je een knappe en schermvullende machine te zien waarin hónderden blauwe balletjes op de tonen van een lawaaierige big band langs een batterij grijparmen, transportbanden en katapulten vliegen. Net als in het echte leven wordt deze gigantische virtuele mierenhoop pas interessant wanneer u de moeite neemt om in te zoomen op het gekrioel: hou een willekeurig blauw balletje een tijdlang in het oog en u weet meteen ook hoe wij ons tegenwoordig voelen.

 • summersites van zondag 22 juli

  mskFeestende namen: Magda, Marieke, Marleen, Mietta, Mimi, Mirjam, Moyra, Wander, Wender.

  Feestneuzen: Wayne Wonder (41), Charlotte Gainsbourgh (36), Kate Ryan (27)

  Op Found Pictures geeft een naamloze amateurfotograaf commentaar bij de veelal onderbelichte, bewogen en onscherpe, maar af en toe bijzonder mooie foto's die hij in zijn camera's vond. Statig poserende oma's in de tuin, de stoffige straten van Rome in de vroege jaren 1940 of schattige kinderen op een hobbelpaard - elk van de beelden baadt ongewild in tristesse.

  De Amerikaanse nieuwszender Fox News is onklopbaar als het aankomt op het creatief interpreteren van feiten, het aanwakkeren van angst en paranoia én het belachelijk maken van alles en iedereen die een halve millimeter naar links afwijkt. Op de parodiesite If Fox News Had Been Around Throughout History kunt u zien in welke schreeuwerige slogans de nieuwsredactie enkele mijlpalen in de wereldgeschiedenis zou hebben verpakt.

  Tijd voor het spelletje Babycal Throw: 't is de bedoeling dat u met een muisklik de rugzak van de figuurtjes lanceert zodat ze als een projectiel precies op de hoofden van voorbijwandelende soortgenoten vallen.

  Wat doen vele mensen tijdens hun vakantie? Lezen! Op Iedereen leest geeft  men boekentips voor elke stemming (sexy, uitgelaten, contemplatief, enzovoort).

  De stichter, Octave Van Rysselberghe ,  van het museum waar ik werk is jarig vandaag joepie voor hem... ookal is hij gestorven in 1929 ;-)!

 • summersites van zaterdag 21 juli

  DSC04310Feestende namen: Lars, Lawrence, Lauren, Laurence, Laurie, Lorenzo, Daan, Danny, Vik, Zeger.

  Feestneuzen: Robin Williams (55), Marleen Vanderpoorten (53).

  U torst geen overgewicht? U hebt geen hart- en vaatziekten in de familie? U doet niet aan risicoseks en draagt altijd uw autogordel? Heel mooi, maar vroeger of later zult u toch uw kaas moeten laten en The Death Psychic vertelt u precies hoe.

  Mocht u tijdens een of andere barbecue toevallig de aandrang voelen om in uw hobbykamer aan de slag te gaan met samples, beats en effecten: op MusicMachine.com kunt u een paar honderd softwaretoepassingen gratis downloaden. U vindt er - proper gerangschikt per categorie - alles van ordinaire cd-rippers en MP3-spelers tot professionele tools om uw zelfgemaakte songs te mixen en te masteren

  In afwachting van een ongetwijfelde lange en vruchtbare carrière in het poppentheater gooien wij onze polsen dagelijks een kwartiertje los op de site van Comcastic. Daar kunnen we kiezen uit vijf figuren die laten we in real time een spastische pogo dansen, beleefd met hun handen zwaaien of een volmaakte volley uitvoeren.

  Wij meenden dat de meeste veldslagen op het feministische front al lang gestreden waren, maar dat was buiten Peeceefobie.be gerekend. Dat de Federale Overheidsdienst Informatie- en Communicatietechnologie computeranalfabeten een handje wil toesteken juichen we toe en dat er veel nuttige tips op de site staan zullen we ook al niet tegenspreken.

  Normaal zou ik een afbeelding van België moeten plaatsen, maar Laure vond ik veel liever en mooier dan onze koning! Laure is 12 dagen te vroeg geboren en is het dochtertje van een jonge vrouw die ik tijdens mijn stage leerde kennen! Mooi he?!

 • summersites van vrijdag 20 juli

  toronto_thunder-storm_001Feestende namen: Gré, Greta, Margit, Margaux, Meg, Meggy, Eli, Elia, Eline, Eliane, Ellis, Ilje, Greet, Riet.

  Feestneuzen: Kim Carnes (62), Carlos Santana (60), Sabine De Vos (40), Geena Lisa Peeters (35), Linda Mertens (29).

  Of heb je het liever niet bloot maar ook leuk: Network Faces, een collectie portretten van onder anderen John Lennon, David Beckham en Laetitia Casta, door Drouhin samengesteld uit afbeeldingen die hij via Google bijeengesprokkeld heeft. Op incident.net vindt u nog meer werk van de kunstenaar

  Over het verband tussen de lengte van het mannelijk geslachtsorgaan en de afmetingen van andere lichaamsdelen doen de wildste geruchten de ronde. Onder meer aan de neus en de heupomtrek zou men de jongeheer herkennen. De Shoe Size - Penis Size Conversion Charts gaat uit van een rechtstreekse link tussen schoenmaat en penislengte en giet alles netjes in een overzichtelijke tabel.

  Persoonlijk zijn wij niet dol op horrorfilms daarom wijzen we u graag op Badmovies.org, een ode aan de cinematografische wansmaak. De site biedt onder meer interviews met aan lagerwal geraakte acteurs uit horrorflicks en uitvoerige besprekingen van sciencefictiondraken. Fans kunnen naar Horror Masks surfen.

  Voor regisseurs in spe kan volgende site missen wel tellen want op American Pie Band Camp, DIY Porn kunt u zelf aangebrande filmpjes monteren aan de hand van verschillende beeld- en audiofragmenten. Denk kussengevechten tussen schaarsgeklede studentes, achteloos gedrapeerde handdoeken en cheerleaders met minuscule slipjes… miauwkes!

 • summersites van donderdag 19 juli

  mugFeestende namen: Arsena, Arsène, Bernold, Bernoulf, Bernulphe, Josina, Joost, Justus, Rufin, Rufine.

  Feestneuzen: Brian May (60), Daisy Thys (38), Xander de Buisonjé (34), Xavier Malisse (27).

  U merkt het misschien niet meteen aan uw onmiddellijke maar een mens hoeft niet naar het andere eind van de wereld te reizen om met armoede geconfronteerd te worden. Op de Portaalsite Armoede in België kunt u lezen dat volgens de Europese armoedenorm 7,7% van de Belgische bevolking - 700.000 mensen - arm is. Denk dáár maar eens over na als u op 17 oktober, de Werelddag van Verzet tegen extreme armoede, voor uw home cinema neerploft.

  Voor mensen die heeeeeeeel veeeeeeeeel tijd hebben kunnen het volgende spelletje Reflections geheel uit spelen. 't Is namelijk verre van simpel om het arsenaal aan virtuele spiegels en refractoren zo te plaatsen dat de rode laserstralen recht in de lamp schijnen en alleen wie dat voor de bakker krijgt, mag naar de volgende ronde.

  Vrouwelijk schoon op deze site, als je iets over jezelf wil leren kan dit gerust door de quizzen op de site van Your New Romance te doorploegen. U komt er bijvoorbeeld te weten welke chocoladesmaak of type jeansbroeken het best bij u past, of u een drama queen bent, en of uw boyfriend een hele dan wel een halve metroseksueel is.

  Voor uw wekelijkse portie artistiek verantwoord bloot op het internet  gingen we dit keer langs bij de Franse internetkunstenaar Reynald Drouhin. In diens virtuele tentoonstelling Mise à nu zoeven 59 doodgewone, kaarsrecht poserende vrouwen langs uw scherm raak ze aan met uw muis en u weet meteen hoe de hunne eruitziet; klik op hun voorkant en u krijgt hun naakte achterkant er gratis bovenop.

  Ik heb gisteren een half uur zitten zoeken achter een stomme mug, zo stom dat ik ze wel hoorde, maar niet zag, en als ik ze zag, was ze zo snel weg dat ik ze nooit kon doodslaan! Gelukkig is het goed weer vandaag... en ik ben moe.

 • summersites van woensdag 18 juli

  1supernannyFeestende namen: Fred, Freddy, Freek, Frits, Bert, Marijn, Marina, Marine, Merina, Rina, Riny.

  Feestneuzen: Leo Madder (61), Elio Di Rupo (56), Marleen Maes (56), Stijn Vreven (34).

  Zielenknijpers en therapeuten van lager allooi beweren dat de donkerste krochten van onze psyche zich maar met mondjesmaat prijsgeven, maar zij verdienen per slot van rekening hun kost met die urenlange babbelsessies. Het kan ook gemakkelijker, gewoon even naar Draw a Pig Personality Test surfen, ter plekke in het witte vak een varken tekenen, en de site vertelt u precies wie u bent.

  Helemaal politiek correct is het waarschijnlijk niet, maar op Where next? Betting on terror since 2005 kunt u gokken waar een volgende terroristische aanslag volgens u zal plaatsvinden. Kwestie van u even in te leven in de gedachtekronkels van een religieuze of andere fanatici.

  Tandenstokers komen ons inziens alleen te pas na een eetfestijn - uitzonderlijk mag andersoortig gepeuter of gestook ook weleens - maar ermee aan het knutselen slaan, dát gaat ons echt te ver. De Amerikaan Bob Shamey kerft indianen, aliens en basketbalspelers uit tandenstokers - u ziet het resultaat in zijn Toothpick Gallery.

  We zouden in uw plaats trouwens sowieso de dagelijkse soap eens overslaan en wat vaker de deur uitgaan. De Verenigde Verenigingen, een samenwerkingsverband van honderden Vlaamse clubs en federaties, willen u er met de Kom uit uw kot-actie toe bewegen buiten te komen en met mekaar kennis te maken. Brunches, buurtfeesten en kroegentochten.

  Vandaag komen mijn ouders naar het museum, ookal weet ik sowieso dat het mijn ma helemaal niet interesseert... erg erg erg! Ik zal alvast heel braafjes zijn, niet dat ik dat anders niet ben maar toch... ouders is zoals controle, niet?

 • summersites van dinsdag 17 juli

  Feestende namen: Frégaud, Celina, Céline, Marcellijn, Carola, Carry, Charlotte, Karin, Karlien, Lotte.

  Feestneuzen: Angela Merkel (53), Werner De Smedt (37), Ilse Liebens (28).

  Nostalgisch, wij? No way! Al denken ze daar bij Nostalgia Central ongetwijfeld anders over: de site biedt niettemin een uitstekend beeld van de sociale en culturele revoluties tijdens de jaren zestig, zeventig en tachtig.

  We willen hoegenaamd geen verband met het voorgaande insinueren, maar The Penis Owner Manual biedt soelaas bij penologische problemen zoals te klein, te slap en te snel. De site houdt ook terdege rekening met de beperkingen van haar doelpubliek, want in plaats van u en uw jongeheer met medisch en wetenschappelijk jargon om de oren te slaan, vergelijkt ze de goede zorgen die u aan uw zizi (zou) moet(en) besteden met de onderhoudsbeurten van uw wagen. Verwar inch niet met centimeter! 12 inch = 30 centimeter…

  Wie overigens niet precies weet hoe hij Zijne Hoogheid moet meten verwijzen we bij dezen nog een keer naar The Penis Size Chart. Al uw problemen zijn voor eens en altijd opgelost, want als u de chart afdrukt en uw broek laat zakken, weet u in een handomdraai of u al dan niet bij Dé Grote Jongens hoort.

  Nu u weet dat u in wezen een brave borst bent, kunt u op Rijvriendelijkheidstest misschien even nagaan of u in het verkeer ook zo hoffelijk uit de hoek komt.

 • summersites van maandag 16 juli

  warm-2Feestende namen: Elvire, Velten, Carmina, Reinilde, Renilde, Milon, Valentin, Valentine.

  Feestneuzen: Miguel Induráin (43).

  Bill Gates en zijn geld, wij kunnen ons hoegenaamd niks voorstellen bij de 27.870.770.126 dollar die Gates volgens Bill Gates Net Worth Page in zijn bezit heeft maar naar verluidt zou Gates de totale oppervlakte van Manhattan kunnen bedekken met briefjes van 5 dollar, en zou hij 26 dollar per seconde moeten uitgeven wil hij alles opmaken voor zijn dood. Als dat u ook wel iets lijkt, verwijzen we u meteen door naar Make me richer than Bill Gates

  U bent minder fortuinlijk in de liefde? Op How sexy are you? kunt u nagaan of één en ander niet aan uw (gebrek aan) erotische uitstraling te wijten is. Want hoe sympathiek, interessant of geestig u voor de rest ook bent, als uw buitenkant de interesse van het andere geslacht niet kan opwekken, zal er van een goed gesprek, laat staan stomende seks, niet veel in huis komen.

  Breaking news over bomaanslagen, spontane stakingen of treinrampen zult u niet aantreffen op de site van Happy News: de redactie biedt naar eigen zeggen 'real news' en 'compelling stories' maar wél 'always positive'.

  Ons zult u nooit betrappen terwijl we in een damesblad aan het bladeren zijn, onze browser blijft hoogstens eens hangen bij de geestige wijvenblog Pop Gadget. De webmaster updatet dagelijks het assortiment 'Personal Tech for Women' en geeft in één ruk commentaar bij al die rubberen handtassen met binnenverlichting, ministofzuigers voor computertoetsenborden, bikini's met een ingebouwde timer om zonnebrand te voorkomen, kontloze lingerie, damesurinoirs of borstvergrotende kauwgum.

 • summersites van zondag 15 juli

  bbqFeestende namen: Bonaventure, Don, Dona, Baldwin, Baldewijn, Baudoin, Walmaar, Angéline.

  Feestneuzen: ReBorn (27).

  Op Pulp Fiction in 30 seconds with bunnies kunt u een animatiefilm van 30 seconden bekijken met alle hoogtepunten uit een film en getekende konijnen in de hoofdrollen.

  Op Wat is je echte leeftijd in bed kunnen de mannen onder u alvast de test doen: aan de hand van enkele eenvoudige vraagjes, vertelt de site u precies hoe ervaren, zelfzeker en efficiënt u bent

  Geboren en getogen puzzelaars die bovendien niet vies zijn van computers kunnen hun hart ophalen met de virtuele puzzelmaker op Flash Gear.

  Wat de zogenaamde wonderbra voor boezems heeft betekend, probeert Bikini Butt Bra nu ook voor derrières te doen.

  Vanavond barbecue!!

 • summersites van zaterdag 14 juli

  fot_afficheFeestende namen: Camille, Kamiel, Miel, Millo, Olery, Ori, Olrik, Ouri, Uldrika, Libbert, Liebert, Librecht.

  Feestneuzen: Sioen (28)

  Op Lust or Bust Flash Game kunt u uzelf bekwamen in het voyeurisme: bedoeling is dat u zo omfloerst mogelijk het decolleté en de benen van een dame outcheckt, betrapt worden levert u strafpunten én een flinke draai om uw oren op.

  Aan de hand van uw favoriete (grote of kleine) tieten, (ronde of knokige) konten en (zwoele of naturelle) gezichtjes vertelt The Tits, Ass & Cuteness Test u onomwonden of u een borsten- of kontenman bent

  In het Winkytiki Photo Hunt Game moet u binnen tien seconden de vijf verschillen tussen twee bijna identieke foto's opsporen. Omdat we u nu al tot hier kunnen horen geeuwen, vertellen we er snel bij dat het wel degelijk gaat om foto's met schaars geklede, van bevallige top tot sexy teen in fifties- en andere fetisjistische outfits gestoken grieten uit de stal van pin-upfotograaf Octavio Winkytiki.

  Op Sound 101 kunt u aangeven bij welke van de dertig geserveerde geluiden úw haren recht overeind komen te staan.

  De gentse feesten zijn begonnen en het wordt een gigantisch mooi weekend! Er zal weer heel wat afgedanst, gedronken en gezoend worden!

 • summersites van vrijdag 13 juli

  13Feestende namen: Harry, Hein, Henk, Mildred, Milly, Saar, Sally, Sarah, Sarina, Joëlle, Eugenie.

  Feestneuzen: Ann Ceurvels (39).

  Officieel hebben we het natuurlijk véél te druk om ook maar een halve seconde op Online Games rond te hangen, maar wij moeten jullie toch bezig houden op deze zomerdagen! Vermei u bijvoorbeeld eens een uurtje in Ball Bounce, Border of het geestige Downing Street Fighter, waarbij u de big shots van de Britse politiek - Blair, Brown en co. - elkaar in hun respectievelijke thuisbasis een partijtje stoempen en pitsen laat spelen.

  Kunst bij ons, meer bepaald een grote schilder met volgende uitspraak 'Kunst is niet kuis. Als het kuis is, is het geen kunst', ja we hebben het over On-line Picasso Project of het op de scabreuze werken toegespitste Scandalous Picasso surft, is bij dezen gewaarschuwd. Op Mr. Picassohead kunt u overigens zélf uw blauwe of kubistische periode beleven en portretten à la Picasso samenstellen.

  Als we de Forbes-lijstjes met rijkste mensen, duurste optrekjes en meest luxueuze hotelkamers bekijken, troosten wij ons doorgaans met de gedachte dat een goeie gezondheid ook al veel waard is. Je zal bijvoorbeeld maar afhankelijk zijn van orgaandonatie. Op Beldonor.be kunt u een formulier voor instemming tot orgaandonatie downloaden. Invullen en afgeven bij de dienst bevolking van uw gemeente en uw hartkleppen, hoornvliezen en lever gaan misschien nog een mooie toekomst tegemoet.

  Vandaag vrijdag de dertiende, een ongeluksdag? Ik weet het niet, we zullen wel zien wat vandaag brengt, maar ik denk niet dat het dak van het museum zal instorten, de bus in een ongeval zal zitten, en dat het zal regenen. Fijn weekend!!!

 • summersites van donderdag 12 juli

  goodbyeFeestende namen: Jan, Janus, hannes, Jeannine, Juan, Nabor, Marciaan, Marcienne, Lithard, Lithuard.

  Feestneuzen: Stef Bos (46), Dixie Dansercoer (45), Sharon den Adel (33).

  Op sites als Paris Speaking kunnen u en wij onze opgekropte wraakgevoelens over la Hilton gelukkig gratis kwijt.

  Wij zien ons bier het liefst van al voor onze neus op een toog staan, maar wat Michael Jackson - een blanke, bebaarde heer met embonpoint, níét de voormalige king of pop - allemaal op zijn website The Beer Hunter zet, mag er ook best zijn.

  Ongeadresseerde reclame gecamoufleerd als persoonlijke brieven: 'Postage Paid Envelope Revenge' heet een kleine verzetsdaad in de VS, op de gelijknamige site krijgt u een geïllustreerd negenstappenplan waarmee u postorderbedrijven, agressieve vastgoedmakelaars en andere sukkels eens kunt terugpesten.

  Lekker fit blijven deze zomer? Hoog tijd om het prachtige InVision Guide to A Healthy Heart eens te raadplegen!

  Iedereen gaat lopen tijdens de zomer, wat wil je met zo'n weer... gisteren afscheid moeten nemen van een bijzonder leuk persoontje die ik 10 dagen heeeeeeeeeeel fel zal gaan missen! Shit happens, gelukkig gaan de uren snel voorbij... hoop ik!