• summersites van vrijdag 31 augustus

  familyinflatables_280x280Feestende namen: Raimond, Ramõn, Raymund, Reimund, Aristides, Paulijn, Paulin, Paulina, Guala, Waal.

  Feestneuzen: Van Morrison (62), Richard Gere (58).

  Celebrities Eating is een site met foto's van beroemdheden die weinig flatterend afgebeeld worden, zijnde precies op het moment dat ze een handvol cheese nachos naar binnen werken of hun muil wijd opensperren om een weerbarstige pita de baas te kunnen.

  Klik op 'Speak!' en u ziet en hoort meteen hoe uw speech uit de mond van Bush klinkt.

  De televisie en radio zijn sinds hun uitvinding heel wat veranderd, omdat sommige mensen –waaronder ikzelf- toen nog niet ter wereld waren gekomen, krijgen op deze site een mooi overzicht.

  Ietwat meer gestroomlijnd is Total Rewind , het eveneens virtuele museum voor de videorecorder waar u zelfs een geleid bezoek kunt krijgen.

  De kust in Gent? Nee! Schiet dan nú in actie: ruil uw benzinezuipende 4x4 in voor een zuinigere auto, gooi uw airco buiten en installeer zonnepanelen op uw dak, of - mocht dat u te drastisch zijn - neem deel aan het experiment van Climate Prediction

  Ja, het moet wel een topdag en topweekend zijn voor de kleutertjes, peutertjes, lagere en middelbaarse studenten want ze krijgen gewoon twee dagen uitstel van school... als dat geen dikke chance is, weet ik het ook niet meer ;-)

 • summersites van donderdag 30 augustus

  Skynet_logoFeestende namen: Feel, Félice, Felicia, Feline, Lix, Lixel, Ameltrude, Selinde, Sieglinde, Sigilinda.

  Feestneuzen: Freek de Jonge (63), Peter Maffay (58), Cameron Diaz (35), Andy Roddick (25).

  Koetchi koetchi lief poesje… maar dat is niet altijd zo, want op My Cat Hates You staan wel iets andere poesjes. Bitch poesjes.

  Het enige dat je moet doen om het geweldige The Book of Numbers te smaken, was achteroverleunen en af en toe op een pijltje klikken.

  Wie dacht dat alleen rockers en popdiva's onnozele eisen stellen, moet maar eens naar het e-zine The Smoking Gun surfen. Dat pakte namelijk zopas uit met de riders van vice-president Dick Cheney: Dieet Sprite, een constante temperatuur van 20 graden in zijn hotelsuite én tv's die de klok rond staan afgestemd op Fox News en John Kerry: een fiets; The New York Times, de Washington Post en alle plaatselijke kranten; en de mogelijkheid om films te bestellen op zijn kamer.

  Het internetbedrijf Fake Alibi and Agent Placement Services levert niet enkel kant-en-klare alibi's en inventieve smoezen (in de vorm van brieven, e-mails of sms'jes), u kunt er ook acteurs inhuren die op eenvoudige aanvraag in de huid kruipen van een zakenrelatie, een journalist of een vriend(in) uit een ver verleden.

  Ik vind dat deze site heel traag download! Eerst dacht ik dat het kwam door de Passoa reclame, maar blijkbaar is het bij iedereen zo... zou het aan skynet liggen, of zou ik me kunnen vergissen ;-)

 • summersites van woensdag 29 augustus

  act_zwembad_topFeestende namen: Joanie, Johan, Sabien, Sabijn, Sabine, Savina, Savinus, Veroni, Gemma, Gemina.

  Feestneuzen: Michael Jackson (49).

  Op Supersized Meals doen verschillende eetgelegenheden een gooi naar het Guinness Book of Records met hamburgers van net geen 7 kilo, pizza's met een doorsnede van 70 centimeter  en steaks van 2 kilogram. U watertandt? 'Tony Luke's Beef & Sports Bar','The Big Texan'. Iemand kotszakjes nodig?

  Eerbetoon aan de goeie oude cassettes (again) is er op Walkman History 101: in de rubriek 'Museum' vindt u een complete lijst met foto's van de verschillende types, van de allereerste Sony TPS-L2 uit 1979 tot de supersonisch uitziende modellen uit de jaren negentig.

  Eeuh ja… ik kon geen passende tekst verzinnen, maar je kan op eigen risico hier kijken.

  Één heeft iets met bollen, wij hebben iets met bollen, en Bush heeft iets met bollen. Kijk zelf maar naar het filmpje.

  De zon schijnt! We zullen er maar beter van genieten

 • summersites van dinsdag 28 augustus

  walvis Feestende namen: Augustijn, Austijn, Gussy, Gustav, Stien, Aline, Edmée, Edmund, Mon, Monne, Ned.

   Feestneuzen: Kim Appleby (46), Shania Twain (42), Jack Black (38), Phaedra Hoste (36), LeAnn Rimes (25).

   U zit al jaren met een geheim dat té gênant of te onnozel is om het kwijt te kunnen aan uw ouders, uw vrienden of uw lief? U zou uw diepste verlangens of angsten liefst eens anoniem van de daken schreeuwen? Dan is PostSecret helemaal uw ding.

   Hou op een willekeurige zaterdag halt in een drukke winkelstraat en observeer gedurende een halfuurtje de hoogstpersoonlijke tred van de passanten: zo hebt u meteen voldoende inspiratie om aan de slag te gaan met de Silly Walks Generator waarmee u uw eigen silly walks kunt bedenken, opnemen en nadien weer afspelen.

   Lang voor men met zijn computermuis een playlist bijeen kon slepen in iTunes waren er de cassettes, en op deze site kan je mixen met jawel de goeie? oude cassettes.  

   Om precies te kunnen voorspellen wanneer het zeepeil zodanig gestegen zal zijn dat de Antwerpenaren hun stad zelfs niet meer hoeven te verlaten om vakantie te vieren, is nog heel wat wetenschappelijk onderzoek vereist. De BBC wil een duit in het zakje doen met het experiment Climateprediction.net.

   Het zijn bijna de laatste linkjes want volgende week maandag is de gewone Our Lips Are Sealed terug met massa's fijne nieuwsweetjes. Volgende week maandag is er ook mijn laatste examen en dan een weekje nietsen en dan... hopelijk afstuderen.

 • summersites van maandag 27 augustus

  02_02_examenCool Feestende namen: Moniek, Moni, Monique, Amade, Amadeo, Amedee, Amedeus, Amias, Cees.

  Cool Feestneuzen: Kristien Hemmerechts (52), Tom Lanoye (49), Jo De Poorter (41), Anissa Temsamani (41).

  Cool Aha, uw kamer is een rommelkamer of de kinderen hun kamer is een varkensstal? Vanaf nu kunt u de snotneuzen aan de schandpaal nagelen voor het alziende oog van de volledige internetgemeenschap door gewoon enkele foto's van de aanstootgevende kamer op Shame It te zetten

  Cool Karaoke online kan je doen op de Sing Karaoke Online. 

  Cool Eugene Atget was de bekendste chroniqueur van les rues de Paris van de late negentiende en vroegste twintigste eeuw: tussen 1888 en zijn dood in 1927 fotografeerde hij huizen, winkels en gebouwen die met sloop bedreigd werden, maar ook het volk dat dagelijks over de kasseien denderde - straatventers, prostituees en orgeldraaiers.

  Cool Wat er zoal gebeurt als lui die doordeweeks katten te lijf gaan met messen, in liften van luxehotels kakken en mieren snuiven naar Hawaï trekken om er een stevig potje te gaan relaxen, ziet u in het tekenfilmpje The Black Sabbath Show.

  Cool Nog één weekje summersites, nog één weekje herexamens en dan zijn de weetjes er helemaal terug. Hoe het verder zal gaan met deze site, wel ik denk dat er niet zoveel zal veranderen de eerste maanden. Vandaag examen van 8.15-11.30... help!

 • summersites van zondag 26 augustus

  bbqCoolFeestende namen: Nathalie, Natasja, Dominiek, Nico, Zéphirine, Andy, Han, Hannes, Jan, Jane, Joanna.

  CoolFeestneuzen: Dr. Alban (50), Stijn Devolder (28), Pim (24).

  CoolVolgens het darn funny Cow Abduction werden de afgelopen jaren namelijk al meer dan 8.500 koebeesten uit hun wei of stal geroofd door groene slijmcreaturen in vliegende blikken theedozen.CoolSurf zeker eens naar het online-woordenboek SMS & MSN-taal om uw kennis van de turbotaal bij te schaven.CoolOp The Beast of Loch Ness doen ze hun best om de monsterlegende te duiden. U leest er over mythische fabeldieren als de eenhoorn of de kraken (een monsterachtige zeeslang), die de mensheid eeuwenlang de schrik om het lijf joegen maar uiteindelijk niet meer bleken dan onontdekte of uitgestorven geachte diersoorten.

  CoolU moet al van erg goede wil zijn - of tijdens de lessen meetkunde vooral hebben uitgeblonken door afwezigheid - om in onze persoonlijke voedingsdriehoek nog een driehoek die naam waardig te onderscheiden… Test hier uw gezondheid nog maar eens goed!

  LachendGisteren een lekker recept op de barbecue gegeten. Wij hebben wel spek rond dat varkenshaasje gedaan, maar het was geweldig lekker!

 • summersites van zaterdag 25 augustus

  tsos_introLachendFeestende namen: Gino, Lewis, Lode, Loïc, Loys, Ludovika, Ludwig, Patsy, Tomis, Tommie.

  LachendFeestneuzen: -

  CoolOp de site van Shock Absorber is het de bedoeling dat vrouwen online checken welke sportbeha het best bij hen past. Kies uw (of voor de mannen uw favoriete) cupmaat en geef aan wat voor soort activiteit u in gedachten had (van yoga tot hardlopen): de realistisch uitziende computeranimatie toont u meteen in welke mate uw voorgevel meedeint op de schokgolven, en probeert u in één moeite de gepaste versteviging aan te smeren. CoolOp deze site leest u wat de beste manier is om uw schaamstreek, kont, wenkbrauwen, oksels of borst te ontharen en het haar uit uw neus en oren te trimmen. CoolOeeeeh naveltjes.

  CoolDankzij het internet krijgt u 1980 Games oftewel de gedigitaliseerde lunaparkversies van klassieke games als 'Space Invaders', ' Donkey Kong' of 'Pacman' spelen vanuit uw luie zetel.

  KnipoogEindelijk nog eens een warm weekend, alhoewel gisteren waren er toch bijzonder veel wolkjes hoor! Eens benieuwd wat vandaag brengt.

 • summersites van vrijdag 24 augustus

  CoolFeestende namen: Bart, Bartel, Barthold, Bertel, Meeuwis, Richmir, Rigomer, Aemilia, Emily.CoolFeestneuzen: Roger De Vlaeminck (60), Marcel Vanthilt (50), Ingrid Berghmans (46), Katrien Vandendries (37).

 • summersites van donderdag 23 augustus

  eye-cryingLachendFeestende namen: Roos, Rose, Roza, Asteria, Astère, Esther, Claude, Claus, CLodius, Klaudia, Klaus.  

  LachendFeestneuzen: -

  LachendMaak uw persoonlijke streepjescode door een riedel gegevens in te tikken (leeftijd, gewicht, lengte), een streepjescodeklok aanklikken of luisteren naar een machine die geluiden triggert naargelang de getallen van de code veranderen. Link naar de site.LachendOp Queer Music Heritage vindt u een indrukwekkende lading interessante features over allerhande soorten janettendisco, over homofobie in de countrymuziek of over de homomusicals, alsook lijsten van nummers over aids of het homohuwelijk, dat alles boordevol campy foto's.LachendOp deze site kan je een heuse naamsverandering ondergaan. Link naar de site.

  LachendWij hadden de beelden van de glamrockers eindelijk van ons netvlies gekregen, toen iemand met de website A Biased History of British Glamrock kwam aanzetten.

  SchreeuwenNja gisteren verliep niet zoals gedacht... Het was een heel moeilijk examen en een berekening kwam niet uit zoals het moest zijn, ik denk niet dat ik nog zal slagen maar ik ga mij toch verder inzetten voor andere vakken om de schade te beperken.
 • summersites van woensdag 22 augustus

  02_02_examenCoolFeestende namen: Tim, Timo, Timothée, Timothy, Maur, Maura, Moor, Faber, Fabrice, Sigfrid, Sivert.

  CoolFeestneuzen: Gene Thomas (35), Tina Hebbelinck (31)

  CoolMogen wij u ook aanraden uw nieuwverworven rijvaardigheid eerst even uit te proberen in een virtuele omgeving zoals Veilig rijden - Test jezelf.CoolWie het dezer dagen toch niet kan laten om zijn dagelijkse, grijze plunje in te ruilen voor een kleurrijker persoonlijkheid, kan dankzij de Definitive HOW TO Costume and Prop Building toch stijlvol en origineel voor de dag komen.CoolOp het geestige Chuck Norris Facts houden ze de erfenis van de stoere actieheld niettemin levendig: u kunt op de site zelf een t-shirt samenstellen met uw favoriete print én een oneliner die de goddelijke status van Norris' filmpersonages benadrukt.

  CoolTest uw kennis eerst eens bij Guess her Bra Size, een spelletje waarbij u de cupmaat van honderd vrouwen - actrices, modellen, zangeressen - moet proberen te raden.

  Cool Ja en ook deze middag is het weer van dat, opnieuw examens maar deze keer van 13.30 - 15.30 help help help!

 • summersites van dinsdag 21 augustus

  02_02_examenSmileFeestende namen: Pia, Pie, Pio, Grace, Gracia, Graciana, Gracilia, Gracie, Gracy, Gratienne.

  SmileFeestneuzen: Alizée (23).

  CoolMinnaars met ervaring bewijst dat ook de hormonespiegel van vijftigplussers weleens de lambada danst. Oudjes met een broek vol goesting vinden op de website alles over de lichamelijke en mentale problemen waarmee ze eventueel te kampen krijgen, tips voor meer intimiteit en richtlijnen voor een bevredigend seksleven.

  Cool Dat Duitsers er vaak een geheel eigenzinnige kijk op de Engelse taal op nahouden weet iedereen die al eens een aflevering van ''Allo 'Allo' ('Vat do you have in mind') uitgezeten heeft. Dit filmpje toont nog maar eens aan dat een talenknobbel geen deel uitmaakt van de standaarduitrusting van den Duits. Cool Sinds enkele jaren hangt een selectie uit Bruna's lijvige oeuvre in een speciale vleugel van het Centraal Museum in Utrecht, maar er is zelfs een Dick Bruna Huis, een volledig museum gewijd aan de gevulde carrière van de tekenaar. Link naar de site.

  CoolDe Info Rijopleiding en Rijexamen-site van de Federale Overheidsdienst Mobiliteit en Vervoer probeert u wegwijs te maken in het kluwen aan beschikbare opleidingen en rijscholen en geeft bovendien ook de slaagpercentages van de verschillende scholen mee.

  VerbaasdJa, ik heb het ook zitten... vanaf vandaag heb ik herexamens. Dus kruis die duimen maar als het mogelijk is tussen 8.15 en 10.15 want ik zal het nodig hebben en hopelijk kom ik dan een stapje dichter bij het afstuderen einde september...

 • summersites van maandag 20 augustus

  4246239446Feestende namen: Ben, Benno, Sam, Sammy, Sem, Filibert, Filiberta, Harbert, Erberto, Oswin.

  Feestneuzen: Els Callens (37), Prins Gabriël van België (4).

   Heb je genoeg van je werk? Neem dan even pauze, schuif alle documenten opzij, neem een wit A4 blad en probeer het beste vliegtuigje van papier ter wereld te maken.  Blijf op de hoogte van alle serieuze, knotsgekke en ronduit bizarre records via de site van het Guinnes Book of World Records. Veel plezier.  Gamers kunnen hun hartje ophalen en zelf Steve Iriwin spelen. De Australische televisiepersoonlijkheid kwam om het leven na een dodelijke steek van een pijlstaartrog. In een gratis onlinespel kan je nu zelf op jacht naar de roggen. In navolging van het spelletje met de kopstoot die Zinedine Zidane kreeg tijdens het WK voetbal, heeft nu ook Steve Irwin zijn verhaal een vervolg gekregen. Wie in de voetsporen van de Australiër wil treden, klikt op deze link. Fijne linkjes op deze regenachtige dag: Kamasutra, Paris Hilton, Playmate Breakout, Gevallen vrouw, Strip or Die, Hypnotize, Unreveal Tournament. Spencer sloeg weer toe, deze keer in de Zwitserse bergen! Hij kwam op tegen de opwarming van de aarde... natuur in natuur.
 • summersites van zondag 19 augustus

  1493261919Feestende namen: Ian, Mariane, Bé, Brecht, Clovis, Gino, Lode, Louis, Ludo, Ludovic, Ludwig.

  Feestneuzen: Bill Clinton (61).

  De Augustine Vulkaan kwam op 11 januari tot leven met een explosie waarbij de assen mijlen ver in de lucht werden geschoten. De vulkaan is actief gebleven sinds die dag. Dankzij dertig webcam’s, die de informatie streamen naar de website van de Alaska Vulkaan Observatiepost, kan je de uitbarstingen van dichtbij bekijken zonder je nek te riskeren

  Voor alle sportievelingen en niet zo-sportievelingen: hier is het ultieme spel. Kies een meisje dat jou moet toejuichen en probeer te scoren. Bij elke goal die je maakt, gooit zij een kledingstuk weg. Mis niet want dan kleedt ze zich terug aan! Zet vooral je geluid aan, na vijf goals word je zeker beloond

  R2D2 toont een belangrijke boodschap aan de verraste Luke Skywalker en 'Ben' Kenobi. Is dàt nu prinses Leia 

  Wat is er plezanter dan andere mensen domme dingen zien doen? Het wordt natuurlijk nog leuker wanneer we opkijken naar de mensen in kwestie, zoals bekende voetballers. Als de scheidsrechters dan nog eens over de bal vallen is de leute helemaal compleet. Bekijk het filmpje

  Where are we running moesten honderd vrouwen gedacht hebben gisteren in Berlijn! Zij doen mee aan de 'Glamour stiletto run': 100m op hoge hakken. De hakken moesten minstens 7 cm hoog zijn en maximaal 1,5 cm breed. Hallelujah!

 • summersites van zaterdag 18 augustus

  walvisFeestende namen: Eileen, Elina, Ellen, Helen, Heleentje, Lena, Leni, Ilona, Nell, Flore, Laura, Laure.  

  Feestneuzen: Robert Redford (70), Patrick Swayze (55), Rik Daems (48), Mika Boorem (20).

  Op Chinabubble, een nieuw project van een Vlaming in Beijing, kan je gratis communicatie software downloaden waarmee je onafhankelijk contact kan leggen met Engelssprekende Chinezen. Heb je vragen over de Chinese gokmaffia, de economie, haar cultuur, reizen in of naar China, of gewoon op zoek naar een flirt, leg hier je eigen Chinawijd netwerk

  Op het internet zijn veel gratis casual games te vinden. Maar welke games zijn echt de moeite waard? 1UP heeft daar een oplossing voor bedacht. Ze hebben een lijst gepubliceerd met de 101 gratis videospelletjes, gesorteerd per genre

  In 1970 spoelde in de Amerikaanse staat Oregon een walvis aan op het strand van Florence. Het dode dier was volgens deskundigen te groot om te verslepen, en begraven was ook geen optie omdat het zand zou wegspoelen. De walvis in stukken snijden was ook niet mogelijk omdat niemand bereid was de verschrikkelijke geur te trotseren. Omdat de stank ondraaglijk werd moest de dode walvis echter wel wég. De overheid vond er destijds in ware Yankee-stijl niets beter op dan een ton springstof onder het dier te proppen en op de rode knop te drukken. De operatie had echter niet het verhoopte resultaat... Bekijk het filmpje
   
 • summersites van vrijdag 17 augustus

  busFeestende namen: Geroen, Jeroen, Jeroom, Jiero, Ronny, Eline, Liberata, Claire, Hyacintha, Jacinto.

  Feestneuzen: Sean Penn (47).

  Bereid u voor op een portie verschrikkelijk slecht acteerwerk, ongelooflijk domme special effects, magnifieke stunts en vooral veel onbedoelde humor.

  Clip 1, Clip 2, Clip 3, Clip 4, Clip 5 

  Stel dat je in Springfield woonde, in een dorp waar iedereen geel ziet en maar vier vingers aan elke hand heeft, hoe zou je eruitzien? Of wat als je geboren was in het bergdorpje Southpark? Met deze Simpsomaker en South Park Studio –websites kan je het testen

  Verander de websites van je vrienden in een heus rampgebied! Mors koffie over de site, bombardeer hem plat of zaag hem in kleine stukjes! Met Netdisaster.com blijft geen letter op de site nog heel! Voer een website in, en laat de ergste rampen gebeuren!

  Toeristen die aan sightseeing willen doen in Amsterdam moeten tegenwoordig gaan opletten, want als je boven zit kan je geëlektrocuteerd geworden door de tramdraden! Blijf daarom maar beter in Belgie ;-)

 • summersites van donderdag 16 augustus

  pampersLachendFeestende namen: Stef, Stephen, Stevin, Armella, Armelle, Rocco, Roch, Sereine, Arne, Arno.

  LachendFeestneuzen: James Cameron (53), Madonna (49), Marc Sergeant (48), Viv Van Dingenen (42).

  CoolEen handige Harry heeft een soort elektrische rolstoel gebouwd voor zijn gehandicapte kat. Wij weten niet wat we er van moeten denken, u misschien wel

  CoolIedereen heeft af en toe wel eens een dipje. Maar met dit mannetje ben je daar zo weer vanaf! Klik maar eens op de rode knop en voor je het weet verschijnt er weer een lach op je gezicht. I like you! 

  CoolTegenwoordig hoor je allerlei ringtones, maar wat is er nu beter dan je eigen naam als ringtone te horen? Luister maar eens naar jouw Nametone en bestel deze voor jouw GSM.

  CoolWeg met die pampers dachten ze in Den Haag, want tegenwoordig kan je je incontinentieproblemen laten verdwijnen met een botox-behandeling. Je ziet er niet alleen beter uit, je hebt ook niet meer te maken met genante probleempjes!
 • summersites van woensdag 15 augustus

  m550LachendFeestende namen: Marie, Marijke, Mariska, Maureen, Bob, Rob, Robin, Rubben, Alfreda, Freddy.

  LachendFeestneuzen: Paul Jambers (62), Anne De Baetzelier (43), Raf Coppens (42).

  CoolWat is de origineelste manier om appelsienen te persen? Origineler dat dit kan toch moeilijk...

  CoolBedrijfsfeestjes kunnen echter ook aanleiding geven tot andere gênante situaties. Deze werkneemster staat voor een camera haar baas te beledigen terwijl hij achter haar staat...

  CoolDe kerel in dit filmpje kent iets van basketbal. In actie: LeBron James, de 20-jarige point guard van de Cleveland Cavaliers en nieuwste sensatie in de NBA.

  CoolIn voetbalwedstrijden gebeurt wel eens iets dat niet door de beugel kan: doodschoppen, meppen op de scheidsrechter en andere aanslagen... het zit allemaal in deze compilatie 

  KnipoogMaandagavond naar een fijne film gekeken op ARD! Schönes Wochenende, over bedriegen en bedrogen worden, opgenomen in de Zwitserse bergen. Je moest er niet bij nadenken en het einde was zwak, maar het was toch leuk om te zien hoor!

 • summersites van dinsdag 14 augustus

  evanLachendFeestende namen: Warnfried, Meinert, Ebert, Eef, Eppo, Everard, Evert, Athanise, Max, Maximiliaan.

  LachendFeestneuzen: Frank Dingenen (57).

  CoolDe ene kerstversiering is de andere niet, maar die in dit filmpje is ongetwijfeld de extreemste

  CoolDe titel zegt alles: ga met de muis langs het welgevormde achterwerk van superbabe Jessica Simpson en shaken maar!

  CoolShake en shake!

  CoolOoit wel eens in een echte filmtrailer willen spelen? Dan is dit je kans! Naar aanleiding van de film The Wedding Crashers kun je hier je eigen trailer crashen. Alleen maar eventjes een foto van jezelf, of van een vriend, opladen en je ziet jezelf in de trailer. Klik en crash je eigen trailer.

  KnipoogZondag kon ik eigenlijk naar Evan Almighty gaan kijken, omdat ik gewonnen had met de wedstrijd van VT4. Maar het was al om 10.30, en in Kortrijk... en ik moest ook nog leren... dus heb ik een keigoeie film gemist! :-(
 • summersites van maandag 13 augustus

  zonnetjeSmileFeestende namen: Pontien, Polyte, Lodolfine, Wibert, Wiebrecht, Wipert, Sven, Gertrude, Geertrui.

  SmileFeestneuzen: Amélie Nothomb (40), Tiany Kiriloff (29).

  CoolMooi heelal: al die planeten, bevolkt met wezens die duizend keer intelligenter en meer geëvolueerd zijn dan de aardbewoners, en toch proberen ze ons niet te contacteren. Als Mozes niet naar de berg komt, dan moet Mozes wel naar de berg gaan. Laat hier uw bericht achter voor buitenaardse wezens, na de bieptoon...

  CoolLaat anderen jouw liedjesteksten zingen! De 'anderen', dat is vrijwel iedere bekende stem. Deze site verzamelt 's werelds beste stemmen,van Aerosmith tot Tom Jones, die jouw liedjes zingen. Typ je tekst in en beluister het resultaat!

  CoolOoit wel eens in een kristallen bol willen kijken? Met de Flash Mind Reader is dat geen probleem

  CoolDe Amerikaanse president Bush heeft op zijn reis doorheen Azië niet alleen veel protest uitgelokt, hij heeft zich op een persconferentie in China ook flink belachelijk gemaakt. Eerst is Dubya grof tegen een journalist en dan... bekijk hier het filmpje!

  OnschuldigMocht u het nog niet ondervonden hebben, wij zijn nog steeds alive and kicking! Dit weekend hebben we ons eens goed bezig gehouden met het volledige overzicht van de summersites anno 2007! Enjoy!  
 • summersites van zondag 12 augustus

  N_060614_turkijeVakantie2_bSmileFeestende namen: Gauderik, Gaugerik, Gery, Goderik, Godric, Gorry, Hilaar, Hilarie, Hilary, Laire, Laris.

  SmileFeestneuzen: Herman De Croo (70), Helga Van der Heyden (32), Jens Renders (26).

  CoolGlobal Desktop verzamelt webcams van heel de wereld en zet ze samen op één pagina zodat men op dit moment live ziet hoe het er overal aan toe gaat. Er zijn twee keuzes; een pagina met panorama's met als topper de Niagara watervallen van Canada en voor de voyeurs onder ons een pagina met mensen en hun omgeving.

  CoolLeer veilig vrijen met deze game! Dat je het best een condoom gebruikt weet iedereen ondertussen wel, merkt zelf wat er gebeurt als je dat niet doet! Schiet en probeer de condooms op te vullen! Maar pas op, je weet wat er gebeurt als je mis schiet

  Cool"Een experiment in voorwaartse en achterwaartse bewegingen", zo noemen de makers deze flash-toepassing hun creatie. Wij noemen het gewoon een wandelend geraamte.

  CoolDe tickets naar de zon zijn helemaal op... gelukkig werkt diezelfde zon wel heel even mee hier in ons kleine landje! Dank u zon!