• Sex voor het goede doel

  205680De Chileense hoer Maria Carolina (foto) gaat neuken voor het goede doel. Op 30 november en 1 december is er op de Chileense televisie een grote inzamelactie voor een gehandicaptenorganisatie. Maria Carolina heeft besloten om al het geld dat ze op die twee dagen verdient, aan dit goede doel te geven. Er is wel een probleem: de organisatie waarvoor Maria Carolina aan het 'werk' gaat, wil het geld niet hebben. De voorzitter van deze club vindt de manier waarop het geld wordt verdiend, moreel verwerpelijk. Maria Carolina ziet zelf het probleem niet. Volgens haar zal er tijdens de actie ongetwijfeld geld binnenkomen waar bloed aan kleeft. Aan haar geld kleeft iets anders ... Maria Carolina denkt dat haar liefdewerk zo'n 5.400 dollar zal opbrengen. Want ze is niet zo maar een hoer; voor een gemiddelde sessie van anderhalf uur vraagt ze 300 dollar.

 • Pandabeer hangt de hoer uit in China

  pandaReuzenpanda's staan vooral bekend om hun hoge aaibaarheidsfactor, maar zeker niet om hun seksuele prestaties. Chinese experts in het wereldberoemde pandacentrum in Chengdu zijn dan ook van hun stoel gevallen door de warmbloedige Qi Yuan, die er dit jaar wel pap van lust. De zeer bedreigde reuzenpanda's doen doorgaans eenmaal per jaar een slome poging om nageslacht te produceren in de bamboebossen, maar Qi Yuan, moeder van drie kinderen, sloeg dit jaar al tweemaal toe. Ze had seks met twee mannetjes, een "sensationeel'' feit dat in China de kranten haalde. Het is nog onduidelijk of Qi Yuan ook zwanger is geraakt van haar onpandawaardige gedrag.

 • Kadotip: roadkill knuffels

  roadkillNa het upskirt Britney beeldje een nieuwe kadotip voor de feestdagen: roadkill knuffels. Vanaf deze week zijn ze in Engeland te koop en vanaf medio december staan ze ook online. De eerste knuffel in de roadkill-lijn wordt Twitch de Wasbeer. Hij heeft een rits op zijn buik, waardoor indien gewenst ook met zijn ingewanden gespeeld kan worden. Op zijn ruggetje staat de afdruk van een autoband. Later zal Twitch nog gezelschap krijgen van Grind de Wezel, Splodge de Egel en Pop de Wezel.

 • Seksen op de beurs

  erHet Antwerps parket geeft toestemming voor echte seks op de eroticabeurs in Antwerpen. Veel bezoekers hadden daar om gevraagd. Voor tien euro mag je meedoen, voor 5 euro toekijken, aldus De Telegraaf. Officieel heet de ruimte waar bezoekers seks mogen hebben een swingerscafé, maar omdat niet iedereen die term kent, geeft organisator Alexis Longhé er de naam ’parenclub’ aan. "Bezoekers mailen mij al jaren dat ze het zo jammer vinden dat wij geen swingerscafé hebben", vertelt hij. "Wie niet wil, hoeft er niets van te zien. Er is een aparte ingang voor de parenclub." Alleen achttienplussers worden toegelaten in de beurs. Prostitutie en escort zijn verboden, net als extreem gewelddadige seks. Alleen (gelegenheids) koppels zijn welkom in de parenclub om het percentage mannen en vrouwen in evenwicht te houden.

 • Boek van mensenhuid geveild

  fawkesIn Engeland wordt binnenkort een boek geveild met een kaft van mensenhuid. Dat schrijft SKY News. Het gaat waarschijnlijk om de huid van de jezuiet Henry Garnet. Dat was één van de samenzweerders die onder leiding van Guy Fawkes in 1606 het Britse parlement wilden opblazen. Het boek beschrijft het complot van Fawkes en het daaropvolgende proces tegen Garnet. De jezuiet is flink gemarteld en dat is volgens de huidige eigenaar van het boek goed te zien aan de kaft. De huid heeft op verschillende plekken namelijk littekens.

 • Executie om telefoontjes

  GXP2000_p1In Noord-Korea is de directeur van een fabriek geexecuteerd omdat hij tijdens werktijd internationaal had gebeld. De executie voor een vuurpeloton vond vorige maand plaats in een stadion met 150.000 bezoekers. Dat meldt hulporganisatie Good Friends. Er vielen overigens meer doden tijdens de executie. Bij het verlaten van het stadion sloeg het publiek op hol. Daarbij vielen 6 doden en 34 gewonden. Het aantal openbare executies in Noord-Korea was de afgelopen jaren afgenomen, maar Good Friends meldt dat er nu weer een toename is.

 • Varken leidt luxeleventje op Bahama's

  large_612180Een acht jaar oud varken leidt een waar luxeleven op de Bahama's. Het gaat om Babe, een tam gemaakt wild zwijn dat op een privé-eiland een leven leidt waar menig Nederlander jaloers op zou zijn. Het beest, dat voornamelijk in de zee zwemt, hotdogs vreet en bier drinkt, is eigendom van filmmaker Luke Abbott en zijn vrouw. "We waren benieuwd of we het dier konden temmen. Het is uiteindelijk gelukt", aldus de 23-jarige Abbott. Als Babe 's ochtends wakker wordt, neemt hij een duikje in de zee. Vervolgens neemt hij een koel pintje op het strand, en krijgt hij één of twee hotdogs voorgeschoteld. Enkele bedienden borstelen zijn huid af en voorzien hem van nog een biertje. "Toch niet zo dom, die varkens", aldus Abbott.

 • Tweeling heeft verschillende vaders

  twinsEen vader van een ééneiïge tweeling in China wilde onlangs tot de bodem uitzoeken waarom zijn twee kindjes zo verschillend waren. De één is lang, de ander kort. De één heeft een vrij zwakke gezondheid, de ander is juist zelden ziek. Niet veel later bleek bovendien dat de twee verschillende bloedgroepen hebben. Vader Lui Yuan besloot een DNA-test te laten doen, waaruit bleek dat hij vader was van slechts één van de kindjes. Niet veel later gaf de moeder toe seks te hebben gehad met haar ex-vriend, toen ze al samen was met Lui Yuan. Volgens artsen is er sprake van een zeer zeldzame manifestatie. Sperma heeft de mogelijkheid om 72 uur in een vrouwelijk lichaam te overleven. De rest kunt u zelf wel uitdenken.

 • 365 dagen feest

  cadeauFeestende namen: Andrassy, André, Andrea, Andrej, Andreo, Andrés, Andrew, Andries, Andy, Drees, Dries.  

  Feestneuzen: Billy Idol (52), Bart Peeters (48), Ben Stiller (42), Sofie Lemaire (24).

  We zijn nog altijd op zoek wat je kan doen met het pakje met daarin een geparfumeerde kaars, twee mondmaskers en een mondspray er in... mogelijke antwoorden die jullie gegeven hebben zijn: reclame voor pepermuntjes, of een etentje met veel look maar we zoeken natuurlijk nog meer oplossingen! Drop ze maar in de reacties ;-)

 • 365 dagen feest

  kusFeestende namen: Rabbo, Denise, Dennis, Dionne, Drikus, Fred, Free, Freek, Frits, Sadwin, Sadwren.  

  Feestneuzen: Jonathan Knight (39).

  Vandaag even meer raadsels dan weetjes vandaag want gisteren kreeg ik een pakje met daarin een geparfumeerde kaars, twee mondmaskers en een mondspray er in... "wat ga je daarmee kunnen doen???!!" stond er op het kaartje... Misschien hebben jullie wel fijne suggesties want binnenkort kom ik meer te weten over die actie...

 • Vrouwenmoordenaar 'in trek'

  LadykillerWat te doen om in de smaak te vallen bij de dames? Dit is een onderwerp waar menig man zijn hoofd op breekt. Een Belg die tien jaar geleden een vrouw en haar drie dochters vermoordde heeft kennelijk het antwoord op deze prangende vraag. De moordenaar onderhoudt meerdere liefdes- en seksuele relaties in de gevangenis. Dat schrijven enkele Franstalige kranten in België vandaag. De Belg zou volgens cipiers al zeker vijf keer vrouwelijk bezoek hebben ontvangen in de speciale 'liefdescel' van de gevangenis in Andenne. Van de vier vrouwen die hij in 1997 vermoordde, had hij er twee eerst verkracht.

 • Hotelfietser

  fietsDat mensen rare dingen doen met tweewielers in een hotel is bekend. Mischien keken gasten dan ook niet eens zo vreemd op toen een man in een zwembroek door de gangen zoefde van een hotel in het Amerikaanse Rochester. Het werd vervelend op het monet dat de cyclist twee mensen aanreed. Een van de slachtoffers kon de man achterhalen en tot stilstand brengen. Daarna werd hij overgedragen aan de politie. Een vrouw vertelde later dat ze de hotelfietser naakt had zien rondlopen bij het zwembad. Op een gegeven moment trok hij een zwembroek aan, sprong op een fiets en begon in het hotel te rijden.

 • Kuikens gedumpt vanwege overvol vliegtuig

  kuikens_136404dTientallen kuikentjes zijn de laatste dagen gedumpt in Brussel en het Zoniënwoud. Normaal gesproken zouden ze naar Ethiopië getransporteerd worden, schrijft Het Laatste Nieuws. Maar bij het inladen in het vliegtuig bleek dat een aantal kuikens niet aan boord kon omdat de vliegtuig al een te grote lading had. Winkels wilden de kuikens niet meer terug nemen.

 • Knuffelen met een python

  python_136378dNiet veel kinderen zullen een speelkameraadje hebben van 4, 8 meter. Een 7-jarig jongetje in Cambodja wel. Hij weigert zelfs te gaan slapen zonder zijn 'beste vriend' Chamreun, zoals de python heet. De jongen en de wurgslang zijn samen opgegroeid in het plaatsje Sit Tbow. Cahmreun, wat Geluk betekent, kwam het dorpje in 2000 binnenglijden. Het jongetje Sambath was toen slechts een paar maanden oud. De vader van Sambath heeft tot drie keer toe de slang teruggebracht naar het bos, maar de Birmese vrouwtjespython kwam elke keer weer terug. Dorpsbewoners hebben de slang geaccepteerd. Ze denken dat het dier geluk brengt. Die gevoelens zijn wederzijds, ook al zijn pythons normaal gesproken mensenschuw. De Birmese python komt voor in het zuidoosten van Azië. De slang kan acht meter worden en tot 180 kilo wegen. Het onderdanige gedrag van Geluk is opmerkelijk. Ze zou met gemak een mens kunnen doden door beklemming.

 • Chinezen trouwen massaal op 8-8-08

  chinesebruiloft_jpg_136379dChinese koppels willen massaal in het huwelijk treden op 8 augustus 2008. Dat is niet alleen de openingsdag van de Olympische Spelen in Peking, maar ook een dag waarin de combinatie van 'achten' wordt beschouwd als een teken van voorspoed voor jonggehuwden. Alleen al in de miljoenenstad Shanghai hebben 120.000 jonge stellen plannen voor een huwelijk op 8-8-08, aldus verscheidene Chinese media dinsdag. Veel hotels, restaurants en andere gelegenheden zijn al volgeboekt. Vooral in Peking zullen huwelijkskandidaten op problemen stuiten omdat duurdere hotels al goeddeels vol zitten wegens de zomerspelen. Chinezen vieren hun huwelijk graag in dure hotels of restaurants met uitbundige maaltijden en drinkgelagen.

 • De stem van Londense metro ontslagen

  underground_136351dDe bekende Londense stem in de metro die waarschuwt voor het afstapje - 'Mind the gap' - is ontslagen omdat ze heeft gezegd de metro 'verschrikkelijk' te vinden. De vrouw achter 'Mind the gap' is Emma Clarke, al sinds 1999 te horen in de 'tube'. Clarke zei tegen de BBC dat ze zelf nooit de metro gebruikt. De omroepster waarschuwt passagiers niet alleen voor de ruimte tussen de metrowagen en het perron, maar kondigt ook metrostations aan en vermeldt wachttijden. De kritiek op de metro gaat het bedrijf Transport for London te ver. Tot het bedrijf een nieuwe omroepster vindt, is de stem van Clarke nog te horen. Clarke is erg boos over haar ontslag. 'Ik hoorde het via de media'. Clarke heeft ook een eigen website waarop parodieën staan op de omroepberichten. Ze doet dat om haar voiceover werk te promoten. Daarin zegt ze onder meer tegen Amerikaanse toeristen dat ze 'vrijwel zeker veel te hard praten'. In een ander bericht waarschuwt ze passagiers om niet naar de borsten van een vrouw te kijken.

 • Dinosaurussen blokkeren bouw waterzuivering

  dinoDe vondst van talrijke botten van dinosaurussen en andere prehistorische creaturen overschaduwt in Zuid-Australië de voorgenomen bouw van een enorme installatie om zeewater te ontzilten. De ex-reptielen en dinosaurussen liggen zo na circa 115 miljoen jaar dwars bij het project van 1,7 miljard euro. Ze zijn aangetroffen op de plaats ten zuidoosten van Melbourne waar een van de grootste installaties ter wereld moet komen om zeewater van het zout te ontdoen. Wetenschappers en politici dringen inmiddels al aan op het vinden van een andere locatie. Ze hebben de fossielen vergeleken met andere wereldwonderen om hun standput te onderbouwen. Door van zeewater drinkwater te maken, hoopt de streek inclusief de stad Melbourne voor de gevolgen van droogte te worden behoed. Australië lijdt al vele jaren onder een zeer ernstige droogte. Volgens plan zou de installatie in 2011 gereed komen en dan voor 150 miljard liter drinkwater per jaar zorgen.

 • Duits stadje tobt met joodse SS'er

  200px-Flag_Schutzstaffel_svgHet Zuid-Duitse stadje Waiblingen weet zich geen raad met de nagedachtenis van de SS'er Walter Müller, die er in 1933 zelfmoord pleegde omdat hij joods was. De een wil hem herdenken als slachtoffer van het nazisme, de ander wil liefst het graf ruimen van de 'verschrikkelijke nazi'. De arts Walter Müller werd in 1930 lid van de SS, een paramilitaire groepering van de fascist Adolf Hitler. Zelfs zijn vrouw wist niet dat de als kind geadopteerde Müller een joodse vader had. In 1933 werd hij aangegeven bij de autoriteiten. De toen 32-jarige Müller maakte daarop met een pistoolschot in zijn hart een eind aan zijn leven.

 • 365 dagen feest

  20061128-nokia6300Feestende namen: Jacob, Jackelien, Jakelijne, Jenny, Bertwin, Bertwijn, Cathy, Kate, Katia, Tine.

  Feestneuzen: Ann Tuts (43), Filip Anthuenis (42), Erwin Mortier (42), Chamillionaire (28).

  Gisteren was het een lange dag op het werk, en ik heb nochtans veel gedaan maar ik was een beetje moe en dat donkere weer... hopelijk is het vandaag beter! En er is nieuws want mijn gsm is gemaakt, en zaterdag ga ik hem met de bus halen! Yeaaah!

 • Vrijend Deens koppel stoort pendelaars

  hotelEen Deense man en vrouw hadden er niets beters op gevonden dan zich op een barkoude ochtend op te warmen in een wachthuisje op een perron... met seks. Volgens de politie uit het nabijgelegen Roskilde werd ze kort voor zes uur door reizigers opgeroepen die hun bezwaren hadden geuit dat het koppel het wachthuisje voor alle andere pendelaars blokkeerde. De 'bezetting' kwam om 5.55 uur bij de pendelaars aan het begin van een nieuwe werkweek in kantoren, bedrijven of scholen niet goed aan. Twee agenten maakten een eind aan de ochtendseks. Tijdens de identiteitscontrole van de 30-jarige vrouw en haar zeven jaar oudere partner stelden ze vast dat de man ook gezocht was wegens niet-betaalde boetes. In het politieverslag stond voorts dat er geen gerechtelijke procedure werd ingeleid wegens aanstoot geven in het openbaar, maar dat beide seksueel actieve personen enkel werden gewaarschuwd en 'naar huis naar bed werden gestuurd'.