• De laatste 365 dagen feest

  countdownFeestende namen: Sylvestre, Colombe, Colum, Melania, Melloney, Berdina, Garbrecht, Gerbert, Gerrie.  

  Feestneuzen: Anthony Hopkins (70), Donna Summer (59), Joey McIntyre (35), Jan Smit (22).

  Het is de laatste keer 365 dagen feest in een jaar waar weinig gefeest werd in het echte leven, maar toch een succesvol blogjaar vond ik en daar gaan we natuurlijk een fijn vervolg aan maken in 2008. Zonder verjaardagen of feestende namen maar met evenveel leuke weetjes!

   

  Countdown tot 2008, en veel meer over Nieuwjaar 2008, alle places to be en andere leuke weetjes! Je vindt het allemaal op deze site 

  Op webcamplaza kan je allemaal kerstmarkten en andere activiteiten bekijken via de webcam, zelfs België staat er tussen met webcams in Brussel en Brugge!

  Voor mensen die nood hebben aan een enorme cultuurboost dezer dagen is volgende site wel heel geschrikt, met andere woorden kom uit uw kot en ga naar… link naar de site.

  Wil je jezelf eens in een elfjesuniform zien? Dat kan hier!

 • 365 dagen feest

  Garfield_Happy_BirthdayFeestende namen: Thomasia, Thomé, Tom, Tomas, Tomes, Tommie, Daaf, Dauwe, Dave, Davy, Douwe, Gleb.

  Feestneuzen: Peter Koelewijn (67), Marianne Faithfull (61), en mijn ma!

  Het is een echte klassieker maar daarom niet minder leuk… een hele reeks leuke pinguïnmepper-spelletjes!

  Laat de enige echte Santa eens lekker jumpen op zijn skielatten! Link naar de site.

  En als de Santa zijn slee gestolen wordt door een of andere stoute elf moet jij die brave oude man helpen om alle cadeautjes terug te krijgen die in de slee liggen! Meer speelplezier vindt u hier.

  Omdat witte kerstmissen al lang hebben moeten missen hebben we volgend fijn spelletje gevonden voor de aller kleinsten onder onze bloggertjes: kleed de sneeuwman zo leuk mogelijk aan! Link naar de site.

   

 • 365 dagen feest

  santa_claus_thinkingFeestende namen: Etienne, Stefan, Stef, Steffen, Steven, Hanne, Janis, Jannie, Jannig, Jessika, Joke, Nita.

  Feestneuzen: Rob de Nijs (65), Joachim Dejonckheere (31).

  21 feestende bloggers hebben gereageerd en daarboven kregen we nog eens een hele hoop kerstwensen! Bedankt, bedankt en bedankt daarvoor! Voor mij was het een geweldige kerst, echt waar! Maar... vandaag moet ik gaan werken en omdat het jaar op zijn einde loopt zal ik jullie een beetje entertainen met wat kerstlinkjes:

   

  Verschrikkelijk kerstcadeau gekregen? Snel surfen naar Fout cadeau, dan: daar zijn grappige filmpjes te zien met tips om zo enthousiast mogelijk te reageren op ongewenste cadeaus.

  U had de laatste cd's van Led Zepplin, The Foo Fighters of Gorillaz nog in het rood omcirkeld op uw verlanglijstje voor kerstmis, maar toch heeft uw schoonbroer of schoonzus het gepresteerd om de laatste van Milk Inc. voor u te kopen? Snel surfen om uw ongewenste cadeaus te deponeren op eBay 

  Uw maag speelt op als u zo'n debiele miniatuurkerstman aan een balkon of een raamkozijn ziet bengelen? Onderteken snel deze petitie en blijf de komende drie weken binnen! Link naar de site.

  Na al het eten van afgelopen dagen zal je jezelf misschien wel herkennen in de volgende game want in Hangover Game moet u de opstijgende luchtbellen in een zatlapmaag onderscheppen vooraleer het aanwezige maagsap de alcohol richting straatstenen duwt. Met indrukwekkende kotsgeluiden! Yeaaah!

 • De feestende kerstbloggers zijn er!

  steggles_turkeyDe feestende bloggers gaan komende dagen flink hun best doen! Het volledige overzicht staat vandaag en morgen op deze site! Als jij deze lange lijst nog wil aanvullen met jouw activiteiten kan dat nog steeds via de reacties, mini chat of mail! Merry Christmas!

   

  • Vlinder Nele: Geen idee wat ik op 24 december ga doen. Ik blijf in ieder geval thuis samen met mijn ouders, mijn zussen vieren samen met hun vriendjes. Wat er op het menu staat is altijd een verrassing.
   Op 25 december vieren we bij mijn grootouders aan mama's kant, met gans de familie (tantes, nonkels, nichtjes, neefjes,..). Het menu is heel sober: broodjes, kaas, vlees,..

  • Borriquito: op kerstavond ga ik steeds bij een van mijn zussen langs en wat er dan gaat gegeten worden moet ik afwachten
   Op kerstdag zelf blijf ik rustig thuis en laat mssn iets brengen door een traiteur

  • Adripa: Dit jaar zal het onder ons tweetjes zijn ,heel rustig en intiem. Wat we eten beslissen we op het moment zelf. Champagne staat wel al te koelen. Groetjes en een fijne kerst aan allen.

  • Mireille: Met kerstmisavond blijven we gezellig onder ons drietjes thuis. Er wordt zelf gekookt, en er staat fazant op het menu. Laat zal het niet worden want op Kerstdag wordt ik op mijn werk verwacht.

  • Suus: Op 1e kerstdag vieren we het ditmaal bij ons... Op het menu (zoals haast ieder jaar, dit keer een enkele verandering):Groentesoep (zelf gemaakt), Aardappelen, Bloemkool/Groenten, Varkenshaas met champignons, Rundvlees (draadjesvlees), Tiramisu & Russische Pudding, IJS… Voor de rest van de dag verzorgen we wat hapjes e.d. Hamrolletjes, kaasjes, worst, etc.

  • Den Dwarsligger: Hoi Lips;-) Kerstavond is zoals altijd met zijn tweetjes, ditmaal met een lekkere kaasschotel ! Niet teveel, want op Kerstdag zelf gaan we naar jaarlijkse traditie brunchen met de buren op een fantastisch adres. Dus onzen buik wordt daar héél goed gevuld ;-))) fijne Kerstdagen voor jullie ook !Groetjes;-)

  • Fairytalegirl: Mijn kerst zal misschien een beetje anders zijn dan de meeste onder de bloggertjes, als straight-edge drink ik geen alcohol. En zoals de meeste straight edgers eet ik ook geen vlees; ik zal dan ook mijn eigen kerstmenutje maken.. Wat ik eigenlijk nog leuk vind...

  • Miss Friefrou: ik ga met mn ouders fondue doen en mss ook nog iets doen met mn lieve schat:)

  • arroyo de la miel: Wat wij gaan eten met Kerstavond? Wel we hadden gedacht aan vooreerst een lekker aperitiefje (vermoedelijk een Kirreke) met lekkere ovenhapjes. Daarna een schoteltje van gefrituurde scampis met een slaatje en rauw witloof, kerstomaatjes... Het hoofdgerecht wordt waarschijnlijk varkenshaasje in portosaus met rozijntjes en witte druiven, gegarnierd met groene peperbolletjes en denneappeltjes. Daarna een bouche de Noel met een glaasje champagne. Na de maaltijd volgt een koffieke met een glaasje amaretto en een megneling van truffels, pralinekes en ferrero rocher... wat nadien nog volgt, dat is nog de vraag....

  • Carl: Ik moet op beide feestavonden werken en we hebben vandaag nog enkele ideetjes bovengehaald ivm het diner maar er staat nog niks vast. Het is algemeen geweten dat brandweermannen zeer goede koks zijn en ook deze keer zullen we dit beamen. Als ik weet wat we gaan eten, weet jij het ook.

  • Pixxie: ik weet dat allemaal nog niet met wie en wanneer ik wat ga eten ;) x

  • Ellebel: 24STE tapas en daarna koud buffet in familiekring. 25ste kalkoen met groentjes en kroketjes en ' avonds koffietafel met de schoonfamilie

  • Denkertje: Een zalige en vrolijke Kerst gewenst!
   Wij gaan smullen van lekker eten met ons tweetjes samen met een bevriend koppel en in alle intimiteit vrede en geluk ervaren!

  • Pepino: zoals steeds wordt kerstmisavond bij ons gevierd en dan blijft ook iedereen slapen...dit maal geen menu met x-aantal gangen...het wordt een grill-avond...eerst bubbels met hapjes en dan grill met witte of rode wijn naar believen...taart en koffie en natuurlijk worden dan de pakjes open gemaakt! Dan kan Pepinette ook rustig genieten. Op Kerstdag zelf zijn pepinette en ik alleen....en een kreeftje en oesters binnenslurpen op ons gemakske zit er wel in! Het zal wel zijn dat ik nog wat vergeet...maar dat is niet zo erg ! Voor jullie ook alvast een vredevolle en zalige Kerst! Groetjes :-)) pepino.

  • Hawk Eye Pierce: Met kerstavond blijven we thuis. Mijn ouders gaan vieren bij vrienden. Kerstdag vieren we thuis met mijn ouders. Eerst vissoep en dan zelfgekookte kreeften. Nieuwjaar vieren we bij mijn schoonouders.

  • Mieke: Onze kerst ziet er dit jaar lichtelijk anders uit omdat mijn ma aan haar lief hartje geopereerd is ...wij gaan dus op kerstdag onze aperitief in het ziekenhuis nemen met kleine meeneembare hapjes een lekkere fles vol bubbels of 2 en veel pakjes. Dikke knuf

  • Angelique: Kerstavond vieren we thuis met mijn schoonouders.
   Op het menu staan hapjes met champagne,tomateroomsoep,duivelsgebraad met portosaus warme groenten en kroketjes,dessertbordje. Oudejaarsavond vieren we bij ons thuis met vrienden en ik denk dat het menu hetzelfde zal zijn als met kerstavond.

  • MovieWorld:Wat dat feestmaal betreft dat weet ik nog niet, dat weet ik morgen pas, dus daar kan ik je nu niet meehelpen, mijn excuses daarvoor. Verder wens ik je fijne feestdagen toe, mvg Movieworld.

  • Mythos:De kerstavond vieren we altijd met de familie. Op kerstdag gezellig met ons tweetjes naar een restaurant.

   

  • Marc: Kerst is een familie feest..Eerst in Belgie en daarna in Nederland....
   Fijne kerstdagen

   

  • Emmy:Ik wens je een Prettige Kerstavond! Wij waren met zijn twee, heel blij dat we voor de avond nog verwarming hadden. Vriendelijke groeten.

   

  • Coudie: Tussen het blokken voor de examens door, doe ik mijn best om hier en daar nog een familiaal feest mee te pikken. Vaak in het teken van véél en lékker eten!
 • 365 dagen feest

  kerstmanbrandFeestende namen: Johanna, Dabbert, Dagebrecht, Dago, Evarest, Harman, Hasse, Hertman, Vick, Vicky.

  Feestneuzen: Bertrand Gachot (45), Eddie Vedder (43), Carla Bruni (39), Hanne Troonbeeckx (29), Jennifer Hoffman (27).

  Al 17 feestende bloggers hebben gereageerd en komen in het gigantische overzicht morgen en overmorgen op deze site maar jij kan het lijstje nog verder aanvullen! Schrijf in de reacties wat jij allemaal gaat eten, drinken en met wie... of mail het hier door.

 • Vrouwen houden van gladde mannen

  naVrouwen zien hun mannen het liefst gladgeschoren (72 procent), zo blijkt uit een Europese bevraging van P&G. Dat staat verzorgd, betrouwbaar, professioneel en succesvol. Gemiddeld begint de Belgische man zich te scheren op zijn 16de, één op drie scheert zich elke dag. Hoe lang je voor de spiegel staat zegt niet noodzakelijk iets over hoe je gepercipieerd wordt. Duitse mannen staan zich 47 weken van hun leven te scheren, en worden toch beoordeeld als een van de meest onverzorgde mannen in Europa. Italianen zijn het best verzorgd, zo vinden Europese vrouwen, hoewel zij niet meer tijd in de badkamer doorbrengen dan de Belgen. Jonge mannen hechten meer belang aan hun uiterlijk dan oudere mannen, omdat ze beseffen dat het hun kans op een carrière beïnvloedt. Ook bij mannen is het scheeroppervlak uitgebreid. Naast baardharen moeten vooral neusharen er aan geloven. Vier op tien Zweden scheert zijn schaamhaar, één op vier Duitsers scheert zijn borsthaar. Een trend uit de jaren '70, maar nu totaal verguist. Franse vrouwen zijn trouwens het tolerantst tegenover haar.

  Wat ga jij allemaal eten en drinken tijdens de kerstdagen en vooral met wie… stuur jouw kerstactiviteiten door via de reacties of mail en kom in het gigantisch overzicht op 24 & 25 december.

 • Duitser vindt testament in oude radio

  1958OldsPortableTransRadioEen Duitser heeft in een draagbaar radiootje een testament en voor ruim 6000 euro aan oude marken aangetroffen. De 46-jarige Klaus Matschos uit het West-Duitse Dorsten kocht het apparaat voor 1 euro op de veilingsite eBay. Hij was de enige bieder. De radio was door een Berlijnse opkoper aangeboden. Matschos ontdekte het geld en het testament toen hij de hoes van het apparaat opende. Er viel een enveloppe uit. "Ik dacht eerst dat het de gebruiksaanwijzing was", aldus de elektricien in de Duitse krant Bild. Het testament uit 1990 van een zekere Gustav was gericht aan zijn zoon Heinz. Hij uitte de wens in Berlijn begraven te worden. "Ik wil de brief en het geld graag teruggeven aan Heinz", stelt een ontroerde Matschos, die al de politie inschakelde.

  Wat ga jij allemaal eten en drinken tijdens de kerstdagen en vooral met wie… stuur jouw kerstactiviteiten door via de reacties of mail en kom in het gigantisch overzicht op 24 & 25 december.

 • Kerstman komt Israël niet in dit jaar

  kerstIsraëlische grenswachten hebben vandaag een als kerstman verklede demonstrant in elkaar geslagen die deelnam aan een protest tegen de scheidingsmuur op de Westelijke Jordaanoever. Ook vier andere betogers liepen rake klappen op, meldden de organisatoren van het protest. Circa vijftig Israëlische, Palestijnse en buitenlandse vredesactivisten namen deel aan de betoging in het plaatsje Um Salomona, in de buurt van Bethlehem, de bijbelse geboorteplek van Jezus waar de voorbereidingen voor Kerstmis in volle gang zijn.Israël bouwt al jaren aan een afscheiding van beton, onder stroom gezette hekwerken en prikkeldraad om een barrière te vormen tegen mogelijke terroristen. Een groot deel van de muur wordt op Palestijns gebied gebouwd. Het Internationaal Gerechtshof in Den Haag oordeelde in 2004 dat de bouw illegaal is en een vorm van inlijving.

  Wat ga jij allemaal eten en drinken tijdens de kerstdagen en vooral met wie… stuur jouw kerstactiviteiten door via de reacties of mail en kom in het gigantisch overzicht op 24 & 25 december.

 • Strand gestolen in Hongarije

  beach-girlIn Hongarije is een compleet strand gestolen. Dat schrijft de nieuwssite Ananova. Zand, strandstoelen, parasols; alles is verdwenen. Het gaat om een rivierstrand in de buurt van het plaatsje Mindszentas. Het strandje was voor de winter gesloten, maar dat weerhield dieven er niet van om de complete inventaris strandmeubilair, kiosken en zo'n 6.000 kubieke meter zand mee te nemen. Een plaatselijke politicus begrijpt er niks van: "Het is te gek voor woorden. Ik had nooit gedacht dat het mogelijk was om een compleet strand te stelen." Met het oog op de uitbreiding van het aantal Schengen-landen denkt hij dat het strand inmiddels de grens over is.

  Wat ga jij allemaal eten en drinken tijdens de kerstdagen en vooral met wie… stuur jouw kerstactiviteiten door via de reacties of mail en kom in het gigantisch overzicht op 24 & 25 december.

 • Hond brengt Hitlergroet op commando

  adolffEen Berlijnse hond genaamd Adolf, brengt een keurige Hitlergroet als zijn baasje 'Heil Hitler' roept. De Duitse rechter heeft zijn baasje Roland T. hiervoor veroordeeld en vind dat 'Adolf' een nieuwe naam moet krijgen. Roland T. is veroordeeld tot vijf maanden cel en de hond moet in een kennel wachten op een nieuwe eigenaar. Roland T. was al langer een doorn in het oog van de Berlijnse autoriteiten. Sinds 2003 hield hij zich bezig met het verspreiden van verboden nazisymbolen. Hij kreeg hiervoor eerder al talrijke boetes en voorwaardelijke celstraffen.

  Wat ga jij allemaal eten en drinken tijdens de kerstdagen en vooral met wie… stuur jouw kerstactiviteiten door via de reacties of mail en kom in het gigantisch overzicht op 24 & 25 december.

 • Leraar biedt beter cijfer voor orale seks

  7940isaactillis11Een 29-jarige leraar van een middelbare school in Bartow (Florida) is gearresteerd nadat hij een 16-jarige studente om orale seks had gevraagd in ruil voor betere cijfers. Verschillende malen vertelde hij haar dat ze een hoog cijfer voor wiskunde zou krijgen, als ze hem even wilde bevredigen. Gisteren lokte Isaac Thillis haar de toiletten in, waar hij zijn broek alvast omlaag deed. Het meisje had inmiddels de politie verwittigd en droeg een zendertje. Thillis kon direct worden gearresteerd.

  Wat ga jij allemaal eten en drinken tijdens de kerstdagen en vooral met wie… stuur jouw kerstactiviteiten door via de reacties of mail en kom in het gigantisch overzicht op 24 & 25 december.

 • Kinderen krijgen elektrische schokken

  paa117000076Twee tieners van een school voor kinderen met gedragsproblemen in Boston (Massachusetts) hebben elektrische schokken toegediend gekregen. Een 16-jarige jongen moest 77 schokken ondergaan, een 19-jarige 29 schokken. De slachtoffers werden aan handen en voeten gebonden. Aanleiding voor de straf was een man uit Boston, die opbelde en valselijk beweerde dat de jongens zich misdragen hadden. Wat zijn motief was is onbekend. Zeven medewerkers zijn ontslagen. De school is de enige school in de Verenigde Staten die misdragende kinderen schokken toedient.

  Wat ga jij allemaal eten en drinken tijdens de kerstdagen en vooral met wie… stuur jouw kerstactiviteiten door via de reacties of mail en kom in het gigantisch overzicht op 24 & 25 december.

 • 365 dagen feest

  Feestende namen: Hungarus, Françoise-Xavier, Zénon, Flavia, Flavie, Flavienne, Judica, Judy, Jytte.  

  Feestneuzen: Mathias Sercu (37), Vanessa Paradis (35).

  Er zijn al twaalf reacties gekomen van feestende bloggers! En daar kunnen nog wel een pakje bijkomen wat mij betreft! Dussssssss wat ga jij allemaal eten en drinken tijdens de kerstdagen en vooral met wie… stuur jouw kerstactiviteiten door via de reacties of mail en kom in het gigantisch overzicht op 24 & 25 december.

 • Kom morgen massaal klaar in naam van de planeet

  nbo120506seks1Hitsige dames en heetstaande heren, opgelet! Deze zaterdag staat opnieuw wereldorgasmedag voor de deur, de dag waarop u en uw geliefde van jetje moeten geven voor de goede zaak. Die goede zaak is voor één keer niet uw persoonlijk genot (al krijgt u er dat als extraatje gratis bij), maar een maatschappelijk doel. Even verduidelijken: door op hetzelfde moment massaal klaar te komen, hoopt World Orgasm day, de officiële site van het gebeuren, een positieve verandering in het energieveld van de aarde teweeg te brengen. De initiatiefnemers mikken zelfs hoger en hopen dat hun wereldorgasmedag kan bijdragen tot algemene wereldvrede. En waarom niet de opwarming van de aarde tegengaan? Als al die tortelduifjes de liefde bedrijven, zijn ze tenminste niet bezig met de planeet te vervuilen. Als u zoveel menslievendheid wel weet te appreciëren en overmorgen per se uw duit in het zakje wil doen, zal u wel vroeg uit de veren moeten. Om 7.08 uur precies, want dan vindt in Australië (17.08 uur plaatselijke tijd) de zomerzonnewende plaats, het symbolisch gekozen tijdstip voor de actie. Hoe het kan dat die planeet door al dat gerampetamp niet nog meer gaat opwarmen, blijft voor ons een raadsel.

  Wat ga jij allemaal eten en drinken tijdens de kerstdagen en vooral met wie… stuur jouw kerstactiviteiten door via de reacties of mail en kom in het gigantisch overzicht op 24 & 25 december.

 • Canadese man is een echte grote smurf

  blauweman_143265dEen blauwe man ontvlucht de staat Oregon waar hij gediscrimineerd wordt vanwege zijn huidskleur. Iedereen is gelijk, of ze nou zwart, wit, rood, geel of ... blauw zijn. In de VS is dat nog niet helemaal doorgedrongen ondervond de 57-jarige Paul Karason. Hij vlucht naar California, waar hij meer begrip verwacht. Toen hij huidproblemen kreeg nam Karason 'colloidaal zilver', een drankje met zilverextracten uit metaal door middel van iets elektrisch. De blauwe man beweert dat de kleur toesloeg toen hij zijn gezicht met het drankje insmeerde.

  Wat ga jij allemaal eten en drinken tijdens de kerstdagen en vooral met wie… stuur jouw kerstactiviteiten door via de reacties of mail en kom in het gigantisch overzicht op 24 & 25 december.

 • Vrouw mishandelt ex-man met pan

  apollo_sauteerDe politie heeft in Tilburg-West een vrouw aangehouden, omdat ze haar ex-man met onder meer een pan had mishandeld. De 52-jarige vrouw had behoorlijk wat alcohol op en was erg depressief, volgens de politie. Naast de mishandeling van de ex smeet de vrouw ook allerlei spullen door de huiskamer. Uiteindelijk sprong de vrouw in een vijver om daar te kalmeren. Madame is op het politiebureau opgesloten en beoordeeld door een GGZ-medewerker. Haar ex-man weigert aangifte te doen.

  Wat ga jij allemaal eten en drinken tijdens de kerstdagen en vooral met wie… stuur jouw kerstactiviteiten door via de reacties of mail en kom in het gigantisch overzicht op 24 & 25 december.

 • Naakfoto's ex vaker online

  naaktSteeds vaker nemen mensen wraak op hun ex door pikant beeldmateriaal te verspreiden op het internet. "Dagelijks krijgen we zo'n 50 mails met naakte exen", zegt de webmaster van Zatte Vrienden.be tegenover De Telegraaf. Bij negen op de tien foto's gaat het om blote vrouwen. "Uit een onderzoek blijkt dat het mensen tussen de 18 en 35 zijn. Het merendeel komt uit de hogere sociale klasse. 25% heeft een universitair diploma." "Pure porno plaatsen we niet, maar nu en dan komen dergelijke foto's op geilewijfjes.be", vertelt de Belg aan Het Laatste Nieuws. "We krijgen niet veel klachten. Vaak weten de vrouwen niet dat ze online staan. En soms vinden ze het ook wel fijn."

  Wat ga jij allemaal eten en drinken tijdens de kerstdagen en vooral met wie… stuur jouw kerstactiviteiten door via de reacties of mail en kom in het gigantisch overzicht op 24 & 25 december.

 • Avontuur door een kerstboom

  blizzgrHet leek zo'n leuk idee: de bossen in rijden, zelf een kerstboom omhakken en 's avonds optuigen. Maar het liep minder goed af voor de Amerikaanse familie Dominguez. Vader Frederick en zijn drie kinderen kwamen in een sneeuwstorm terecht en hebben het hele weekend noodgedwongen in de auto moeten doorbrengen. Bij toeval werden ze maandag gespot door een politiehelikopter. De heli was tussen twee sneeuwbuien door opgestegen om naar de familie te zoeken. De piloot landde meteen en evacueerde de Dominguezen. Terug in de bewoonde wereld zijn de vader en zijn kinderen medisch onderzocht, maar ze bleken het naar omstandigheden goed te maken.

  Wat ga jij allemaal eten en drinken tijdens de kerstdagen en vooral met wie… stuur jouw kerstactiviteiten door via de reacties of mail en kom in het gigantisch overzicht op 24 & 25 december.

 • Apenvrouwtjes schreeuwen mannetjes klaar

  apieUit een onderzoek van het German Primate Center in Göttingen blijkt dat vrouwelijke apen schreeuwen tijdens de seks om mannetjes te laten klaarkomen. Zonder dergelijke krijsen ejaculeren de mannetjes zelden, luidde de conclusie van het onderzoek. De wetenschappers achter het onderzoek ontdekten dat vrouwtjes in 86% van de vrijpartijen luide kreten produceerden. Wanneer de liefdesdaad voorzien werd van dergelijke geluiden, kregen mannelijke apen in 59% van de gevallen een zaadlozing. Wanneer de vrouwtjes niet krijsten, vond in slechts 2% van de gevallen ejaculatie plaats.Wanneer het vrouwtje harder schreeuwt, bonkt het mannetje harder. Met andere woorden: het schreeuwniveau is evenredig aan de hardheid van de seks. In hoeverre deze resultaten te generaliseren zijn tot het menselijk ras is nog niet bekend.

  Wat ga jij allemaal eten en drinken tijdens de kerstdagen en vooral met wie… stuur jouw kerstactiviteiten door via de reacties of mail en kom in het gigantisch overzicht op 24 & 25 december.

 • Bonkend stel vlucht voor politie

  seks-erotik-2Een Amerikaans stel, dat in de auto druk bezig was met cohabiteren, is op de vlucht geslagen voor de politie. Agenten betrapten de tortelduifjes in een auto. Het koppel probeerde op een slinkse wijze het hazenpad te kiezen. De 40-jarige man gaf een valse naam op en reed vervolgens weg met de auto. Enige tijd later werd het voertuig gevonden. Van het tweetal ontbrak echter ieder spoor. Later werden ze alsnog gevonden. De man bleek eveneens verantwoordelijk voor een aantal diefstallen.

  Wat ga jij allemaal eten en drinken tijdens de kerstdagen en vooral met wie… stuur jouw kerstactiviteiten door via de reacties of mail en kom in het gigantisch overzicht op 24 & 25 december.