•  

  seks3
  1. Seks ontspant lichaam en geest. Drie keer per week vrijen doet 7.500 calorieën verbruiken. Bovendien maakt het leniger, stijgt het testosteronniveau en worden botten en spieren sterker.
  2. Bij het vrijen haal je langer en dieper adem. Extra zuurstof doet de organen beter functioneren.

  3. Seksen werkt cholesterolverlagend.

  4. Hoofdpijn en artritis verminderen immers door een goeie beurt. De hormonen die vrijkomen bij seksuele opwinding zijn daar verantwoordelijk voor.

  5. Vrijen biedt de ultieme ontspanning en werkt als een heuse stresskiller.

  6. Tijdens het seksen slaan de hormonen op hol. Het oestrogeenniveau van de vrouw stijgt en dat is goed voor het hart. Bovendien blijft zo het vaginaweefsel soepel. Ook komt een bepaald bindingshormoon vrij en dat helpt om het vrijen aan te wakkeren. Zo wil je het nog meer doen.

 • Nieuwste lingerietrend: 'backless' beha!

  Na de strapless beha is er de backless beha. Het systeem werd bedacht door Elaine Cato uit Chicago en lingeriemerk Maidenform pikte het op en brengt de beha op de markt onder de naam 'Breaktrough Backless'. Om gênante schuifproblemen te voorkomen wordt de beha gemaakt met silicone, om even gênante lijnen te vermijden is de beha glad afgewerkt, zodat hij onder elk kledingstuk probleemloos kan worden gedragen. Het speciale is dat deze beha wél schouderbandjes heeft. En ja, deze is ook geschikt voor vrouwen met een grote boezem! Meer info op de website. De vraag is wel een beetje hoe origineel dit concept wel is. Een snelle zoektocht op het internet toont een heel gamma aan backless (én strapless) beha's, in allerlei kleuren. Dat bewijst ook deze website.

 • Nederlandse leeuwen worden vegetarisch

  De meeste dieren in de dierentuin van het Nederlandse Blijdorp gaan dit jaar over op volledig vegetarische voeding. Blijdorp heeft dit met de Nederlandse Vegetariërsbond (NVB) afgesproken, zo heeft de dierentuin zondag bekendgemaakt. Hoewel de beesten volgens het persbericht dinsdag 1 april aan de vegetarische maaltijd gaan, verzekert directeur Ton Dorresteyn dat dat toeval is en dat het geen grap is. Ook de meeste carnivoren gaan aan de vegetarische hap. De verschillende diersoorten moeten over een periode van twee maanden gewend raken aan het eten van groenten en fruit in plaats van vlees.

 • Engelse voetbalvrouwen moeten voortaan Engels leren

  Voortaan moeten buitenlandse voetballers in Engeland inburgeren en de taal leren, aldus de Sunday Times. En hetzelfde geldt voor de (vaak roemruchte) voetbalvrouwen die hen vergezellen. De nieuwe maatregel geldt alleen voor spelers(vrouwen) uit niet-EU-lidstaten zijn vrijgesteld. In de dagelijkse omgang laat hun taalkennis vaak zoveel te wensen over dat ze moeten worden geïnterviewd in aanwezigheid van een tolk. Dat moet gedaan zijn, zo besliste het ministerie van Binnenlandse Zaken in Londen. Daar vindt men dat elke speler en elke begeleidende partner bij aankomst in het Verenigd Koninkrijk een examen Engels moet afleggen. "ze moeten allemaal in staat zijn complexe teksten over abstracte en concrete onderwerpen te begrijpen en met autochtonen te kunnen converseren", aldus van minister Jacqui Smith.

 • Meer moslims dan katholieken

  Het aantal moslims op de wereld is groter dan het aantal katholieken. De katholieken hebben hun toppositie in de ranglijst van religies moeten afstaan. Er zijn echter nog steeds meer christenen dan islamieten. Volgens de rooms-katholieke kerk maakten moslims in 2006 19,2 procent uit van de 6,5 miljard mensen op aarde, de katholieken 17,4 procent. Alle christenen bij elkaar vormen een derde van de wereldbevolking, aldus de jongste telling door het Vaticaan die het dagblad van de kerk, de L'Osservatore Romano, presenteert. Volgens de krant krijgen moslims meer kinderen dan katholieken. De katholieke bevolking groeit nog wel, van 2005 naar 2006 met 1,4 procent tot 1,13 miljard. In Latijns-amerika is de helft van de bevolking katholiek.

 • Ontspannen op begraafplaats

  Een Duitse pastoor uit Düsseldorf biedt mensen een wel heel opmerkelijke manier van ontspannen: uitrusten in een open graf. ''Het is een meditatieve oefening om positieve energie te krijgen'', zei Thorsten Nolting gisteren tegen een verslaggever van persagentschap Reuters. Collega-journalisten haalden zich eerder deze week de woede van Nolting op de hals door onaangekondigd een oefening te verstoren. ''Het was niet stil en ze wilden niet weggaan. Ze hebben het verpest'', aldus Nolting. Deelnemers gaven aan dat het prettig was om in de twee meter diepe gaten te liggen.

 • Moslim: 'Mijn bus uit! Ik moet bidden!'

  Een islamitische buschauffeur heeft in Groot-Brittannië passagiers de bus uitgezet omdat hij wilde bidden. De blanke, tot moslim bekeerde man rolde zijn gebedsmatje uit en begon zijn ritueel terwijl passagiers buiten vol ongeloof toekeken.  ''Wat ben je in hemelsnaam aan het doen? Ik kom te laat op mijn werk'', klaagde een vrouw. Na enkele minuten stond de moslim weer op en vroeg de passagiers weer plaats te nemen. Zij weigerden omdat ze dachten dat het om een extremist ging. Bovendien zagen zij een rugtas liggen. De slachtoffers moesten twintig minuten wachten op de volgende bus. De werkgever van de man zei de zaak te zullen onderzoeken. Een passagier pakte zijn mobiele telefoon om het incident vast te leggen. Klik hier voor de video

 • Dode krijgt parkeerboete

  Een in 1982 overleden Belg heeft vorige week een parkeerboete gekregen. De politie denkt dat er mogelijk iemand rondrijdt met een valse nummerplaat. De boete is kwijtgescholden. Een groene Citroën werd op 22 maart op de bon geslingerd in het Belgische Kortrijk. De bekeuring kwam terecht bij de zoon van Albert Vanhuysse die meer dan 25 jaar geleden stierf. Voor zijn dood reed hij rond in een Renault.

 • IJsblok valt door dak woning

  In het Belgisch Limburgse Bilzen is een groot ijsblok door het dak van een woning gevallen. De bewoners van het huis hoorden opeens een hevige knal, waarna bleek dat een stuk van het dak was weggevaagd. Bovendien werd de zolderverdieping beschadigd door het stuk ijs. Men heeft geen idee waar het object vandaan komt. De kans is aanwezig dat de ijsklomp afkomstig is van een vliegtuig. Het huis ligt onder een aanvliegroute van een regionale luchthaven.

 • Van werkloos naar werk

  Begin deze week leek het een gewone werkloze week te worden. Lekker uitslapen, beetje werk zoeken, gezaag van ouders aanhoren, ... maar woensdag veranderde plots alles. Ik kreeg een telefoontje of ik zin had om toch te beginnen aan mijn droomjob, met een vast contract, zonder interim! Ha! Natuurlijk... en plots was ik niet meer werkloos maar begon een over en weer geloop naar het gemeentehuis om papieren te halen, naar de kapper want ik zag er niet uit. Vanaf dinsdag begin ik er aan en zal ik ergens op dat grote plein rondhuppelen. Het zal een hele aanpassing worden en ik ben vooral blij dat ik van die stomme interims vanaf ben. Iedereen is gewoon blij voor mij en dat is een geweldig gevoel! Fijn weekend nog voor iedereen en hopelijk volgende week meer nieuws ;-)

 • Verpleegsters verplicht om minirokjes te dragen

  202502426_0cbba78389

  Verpleegsters in het Spaanse San Rafaelziekenhuis moeten verplicht minirokjes dragen en shirtjes met een diep decolleté. De directie houdt zelfs 30 euro van hun loon in, als ze deze regel niet opvolgen. De verpleegsters dragen liever de broeken van hun mannelijke collega's, maar dit mag niet. "Wij willen gewoon patiënten verzorgen, en we willen niet als decorstukken behandeld worden," zeggen de vrouwen. Ze trekken de zaak nu zelfs voor de rechter. Maar de directie verdedigt zich met het regelement dat stelt dat de verpleegsters verplicht zijn om de voorgeschreven kledij te dragen.

 • Deense cafés bloeien na rookverbod

  Lange tijd waren ze tegen, maar nu zijn Deense caféhouders juist vóór het rookverbod. Tot aangename verrassing van Deense uitbaters drinken Denen namelijk aanzienlijk meer in cafés sinds er strenge rookverboden zijn ingevoerd. Het Deense bureau voor de statistiek bevestigt dat sinds het verstrekkende rookverbod 1 september van kracht werd, de omzet van cafés met 8% is gestegen. Vooral de inname van bier steeg. De branche was tegen het verbod uit vrees voor een daling van de omzet. Maar nu gaan de belangenbehartigers van het cafewezen overstag. Ze gaan er juist voor ijveren dat de uitzonderingen die zijn bedongen op het rookverbod bij de geplande herziening over anderhalf jaar worden ingetrokken. Dan zou er ook in kleine kroegen van minder dan 40 vierkante meter een rookverbod gelden.

 • Vliegtuig botst met hond

  In het Indiase Bangalore is donderdag een startend vliegtuig in botsing gekomen met een zwerfhond op de landingsbaan. De autoriteiten zijn daarop vrijdag begonnen met een grote schoonmaakactie om zwerfhonden van het terrein van de luchthaven te verwijderen. Bij de botsing met de hond raakte het landingsgestel van het vliegtuigtuig beschadigd en zakte onder het gewicht van het toestel in elkaar. Drie inzittenden raakten licht gewond bij het incident. Bangalore telt circa 70.000 zwerfhonden.

 • Vogelnestje leidt tot familiedrama

  Een vogelnestje in een schoorsteen heeft in het West-Duitse Herne tot de dood van drie familieleden geleid. Een moeder en haar twee kinderen kwamen om het leven door koolmonoxidevergiftiging. Doordat het vogelnestje de schoorsteen van het huurhuis verstopte, konden de verbrandingsgassen van de gasverwarming niet naar buiten. De 41-jarige moeder, de dochter van achttien jaar en de 8-jarige zoon stikten in hun bedden, meldden media vrijdag. In hun bloed werden hoge concentraties van het reukloze en dodelijke koolmonoxide aangetroffen.

 • Hitler int rekeningen

  Een energiemaatschappij uit de Oekraïne heeft een nogal rigoureuze maatregel genomen om wanbetalers aan te pakken. Het bedrijf heeft enkele dreigbrieven gestuurd, voorzien van een plaatje van Adolf Hitler.Op de tekening is te zien hoe Hitler gespietst wordt op de bajonet van een Russische soldaat. Onder de afbeelding staat "Zij die niet voor verwarming betalen, zullen worden gestraft." Het effect van de maatregel zal spoedig duidelijk worden. Klik HIER voor de brief

 • Ziekenhuis gebruikt antieke instrumenten

  Een honderd jaar oud orthopedisch ziekenhuis aan de Roemeense kust behaalt uitzonderlijk goede resultaten met medische instrumenten die vaak even oud zijn. Een onderzoek door de overheid spreekt over "medische wonderen, behaald met stokoude instrumenten", meldde de Roemeense televisie vandaag. Jaarlijks bezoeken honderden zieken het Spitalul de Ortopedie met gebroken of verbrijzelde benen of voeten of delen daarvan. Dankzij de vakkundigheid van de artsen verlaat bijna iedereen het ziekenhuis weer wandelend op eigen benen. Ondanks de lovende conclusie hopen de artsen dat het onderzoek toch leidt tot meer geld en modernisering van hun ziekenhuis.

 • Brandweer moet duwend naar brand

  Een historische kerk in de Filippijnen is in vlammen opgegaan omdat de brandweer hun wagens duwend naar het vuur moesten brengen. Snel nadat het vuur was ontstaan sloegen omwonenden alarm, maar beide brandweerwagens bleken niet te werken, aldus de politie. De brandweerlieden besloten toen maar hun trucks over de korte afstand tussen kazerne en kerk te duwen. Toen zij eindelijk aankwamen, kwam de hulp te laat om de 178 jaar oude kerk op het vakantie-eiland Cebu te redden.

 • Weg met die piercings

  Douanepersoneel op het vliegveld van Los Angels heeft een vrouw gedwongen haar tepelpiercings te verwijderen. Volgens HLN.be kreeg de vrouw een tang in haar handen gedrukt en het bevel om het metaal uit haar borsten te verwijderen. De Amerikaanse overheidsorganisatie verantwoordelijk voor veiligheid in het vervoer, de TSA, is niet bekend met het incident. Een woordvoerder zegt bovendien geen weet te hebben van regels tegen tepelpiercings. Wel is het volgens hem heel goed mogelijk dat een metaaldetector afgaat bij piercings. Die moeten dan wel héél groot zijn, omdat de poortjes niet reageren op bijvoorbeeld trouwringen.

 • Lokhoer vangt twee hoogbejaarden

  erotica

  In Florida zijn twee 93-jarige mannen opgepakt die in de val van een lokhoer liepen. Het duo zocht contact met een prostituee, toen bleek dat de vrouw een undercover agente was. Eén van de opa's moet in april voor de rechter verschijnen omdat hij de "hoer" twintig dollar wilde betalen voor haar diensten. De andere man is niet aangeklaagd, omdat hij geen geld had om de dame te betalen. Het is nog niet bekend welke straf de ongelukkige bejaarde te wachten staat.

 • Leden ondergrondse sekte verlaten hol

  Leden van een Russische sekte hebben hun ondergrondse verblijfplaats verlaten waar zij zich vijf maanden ophielden om het verwachte einde van de wereld te overleven. Zij hadden gedreigd zichzelf op te blazen als de politie pogingen zou doen in te grijpen. Een groep vrouwen kwam gisterenvanavond naar buiten omdat de ruimte dreigde in te storten, verklaarden de autoriteiten. Enkele tientallen aanhangers zouden zich nog ophouden in het hol bij de Wolga in de Centraal-Russische streek Penza. De sekte trok zich er op 7 november terug. De politie trad terughoudend op uit vrees voor slachtoffers, vooral onder de kinderen. De leider van de sekte ging niet ondergronds. Hij wordt psychiatrisch behandeld en moet rekening houden met vervolging.