• summersites van maandag 30 juni

  Enkel linkjes? Enkel weetjes? Het was een dilemma wat het zou worden... maar omdat alle dummies die dagelijks voor prettig gestoord nieuws zorgen, ook op vakantie zijn besloten we de twee te combineren! Ze zijn helemaal terug, een hele zomer lang, de enige echte summersites!

  Sinds 2004 brengt Found Magazine een ode aan de gevonden voorwerpen, en ook op hun site vindt u in facsimile afbeeldingen van dwaze kattebelletjes.

  Wie over bier kan meepraten surft best eens naar Name that beer bottle: plak de juiste etiketten op de juiste flesjes en u ziet meteen of u uzelf ook een kénner mag noemen.

  Op de International etiquette-site kunt u uw licht opsteken op het gebied van sociale do's en don'ts in verschillende regio's en landen. Gebaren of gebruiken die voor u dagelijkse kost zijn, worden elders soms maar matig geapprecieerd. Krabben waar het jeukt, bijvoorbeeld!

  Een website die u leert hoe u aan de praat geraakt met vrouwen zonder een blauwtje te lopen… u ziet het allemaal op de site van Vrouwen veroveren !

 • Gezonde tips voor waterseks

  Zomer, tijd van naakte kostuums en rust en misschien wel waterseks? Hieronder enkele tips: - Condooms zijn niet geschikt voor spetterseks, hou hier dus rekening mee.

  • Zitten er geen vreemde beesten? Bedenk dat water van een waterval stenen kan bevatten.
  • Gebruik je bescherming in het bubbelbad, bedenk dan dat latexcondooms niet goed tegen zeep, shampoo of zonnebrand kunnen.
  • Zorg dat je opgewonden bent. Wanneer je partner onder water bij je naar binnen gaat, kan het in het begin stroef gaan. Water glijdt namelijk niet zo goed. Zodra jij goed opgewonden bent, geeft dit meestal geen problemen meer. Oplossing: gebruik een glijmiddel op siliconenbasis. Deze is geheel waterproof, je kunt het zo vaak aanbrengen als nodig is.
  • Let er bij buitenwaterseks altijd op dat het water schoon is. Seks in modderig water kan zorgen voor irritatie en infecties. Zand kan de seks aardig tegenwerken, hou het dus uit de buurt van je vagina.
  • Let erop dat je je bikinibroekje niet kwijtraakt in de zee.
  • Wist je dat je met een gewone tuinsproeier ook leuke dingen kunt doen?
  • Is het bad jullie favoriete seksplekje denk er dan aan dat de zeep van jullie lichaam te spoelen, voordat je hem naar binnen laat komen.
 • Naam Hussein nieuwe trend in VS

  Ze zijn joods of katholiek, latino of Aziaat, je komt ze overal in de Verenigde Staten tegen en ze hebben een ding gemeen: ze voegen allemaal de naam Hussein toe aan hun eigen naam. Op deze wijze betuigt een groeiende groep mensen hun steun aan de Democratische presidentskandidaat Barack Obama wiens tweede naam Hussein is. Dat meldde The New York Times. De moslimnaam Hussein is een gevoelig punt geworden voor Obama die trouwens christelijk is. Zijn vader was een moslim. Maar in conservatieve talkshows wordt er veel aandacht aan besteed en een aantal tegenstanders van Obama noemt hem consequent moslim. Sinds de aanslagen van 11 september 2001 staan moslims in de VS bij veel mensen in een kwaad daglicht. De aanhangers van Obama gebruiken zijn tweede naam nu als geuzennaam.

 • Grasmaaier-fetisj

  Een vierjarig Brits jongetje is hard op weg een fetisj te krijgen voor grasmaaiers. Hij heeft namelijk een ziekelijke obsessie voor de apparaten. Toen Samuel Buswell één jaar oud was kreeg hij van zijn ouders een plastic grasmaaier en sindsdien laat hij al zijn andere speelgoed links liggen. Samuel leest bijvoorbeeld geen stripboeken, maar slechts catalogussen met daarin de nieuwste modellen grasmaaiers. Een tijdje geleden kreeg het jongetje eindelijk een echt apparaat cadeau, waardoor hij nu iedere dag het gras maait. Zijn ouders vinden dat wel prettig, maar maken zich toch lichtelijk zorgen om hun zoon. '''Zijn obsessie begint zijn leven te beheersen. Hij belde zijn tante pasgeleden op en dwong haar te vertellen wat voor modellen grasmaaiers zij bezit'', aldus zijn 35-jarige moeder.

 • Positieve drugstest door thee

  De 50-jarige Amerikaan Jerome Klein is ingesloten nadat uit een drugstest was gebleken dat hij cocaïne had gebruikt. Klein beweert echter dat dit geen cocaïne was, maar Mate de Coca-thee, thee gemaakt van de cocaplant. De aanklagers geloofden Kleins excuus niet. De moeder van de verdachte zegt dat ze hem de thee heeft gegeven omdat hij zich niet lekker voelde. Ze zegt dat ze de thee niet meer zal gebruiken.

 • Piloten in slaap gevallen

  FOTO ANP

  In de verkeerstoren van de luchthaven van Mumbai in India hielden ze hun hart vast: een vliegtuig dat daar had moeten landen, vloog over het vliegveld heen zonder ook maar een meter te dalen. De twee piloten van het toestel, dat ruim honderd mensen vervoerde, bleken in slaap te zijn gevallen, schrijft dagblad The Times of India. Het vliegtuig stond op de automatische piloot. Vijftien mijl van de luchthaven schrokken de piloten wakker van het automatische waarschuwingssysteem aan boord. Het vliegtuig was ’s nachts onderweg van het Noord-Indiase Jaipur naar Mumbai, het vroegere Bombay. Door de zwijgzaamheid van de bemanning dacht de verkeersleiding eerst aan een kaping. De directeur van de luchthaven van Mumbai spreekt tegen dat de piloten sliepen. Volgens hem haperde de communicatieapparatuur. Het incident heeft in India een discussie ontketend over de rusttijden voor piloten. Pauzes van slechts een paar uur tussen twee lange vluchten zijn volgens de pilotenvakbond geen uitzondering.

 • 'LunchBuffet' voor 1,3 miljoen euro

  Een zakenman heeft via internet 1,3 miljoen euro geboden om met de Amerikaanse miljardair Warren Buffet te mogen lunchen. Bieden voor een lunch met de 76-jarige Buffet is jaarlijks een manier om geld voor een liefdadigheidsinstelling in te zamelen. Dit jaar bood zakenman Zhao Danyang 2,11 miljoen dollar (1,3 miljoen euro). dat is drie keer meer dan het record van vorig jaar. Het geld gaat naar de Glide Foundation die zich in San Francisco inzet voor armen en daklozen. Wat de heren gaan eten en drinken is niet bekendgemaakt. De zakenmagnaat Buffet heeft in circa veertig jaar tijd naar schatting 40 miljard euro vergaard. Hij begon dergelijke lunches in 2000 na in contact te zijn gekomen met de Glider Foundation.

 • Motoragent gewond door niesbui

  FOTO ANP 

  Een 51-jarige motoragent van de regiopolitie Groningen is vrijdagavond ter hoogte van Ermelo gewond geraakt. Hij ging onderuit met zijn motor omdat hij een niesbui kreeg, aldus een woordvoerder van de politie. De agent reed over de snelweg A28 in de richting Groningen. Hij wilde tanken en stuurde in de richting van een afrit. Op dat moment moest hij zo erg niezen, dat hij de wegberm in reed. Hij sloeg over de kop. Passanten hebben de agent eerste hulp verleend totdat de ambulance kwam die hem naar het ziekenhuis vervoerde.

 • Te paard naar werk

  Nóg meer Amerikanen die klagen over de hoge brandstofprijzen. Wij zouden hier een gat in de lucht springen als benzine ongeveer 60 eurocent per liter zou kosten, in de VS vinden ze het duur. Het personeel van een tandheelkundige kliniek in de staat Washington heeft daarom besloten om de auto voorlopig te laten staan. Net zoals in het vroegere Wilde Westen gaan ze voortaan te paard naar werk. "We hadden besloten dat als benzine vier dollar per gallon zou kosten, we per paard naar werk zouden gaan," aldus directeur Keith Leonard, "Nu gebruiken we maar één PK." Leonard hoopt dat patiënten zijn voorbeeld gaan volgen. Maar of het nu zo plezierig is om met kiespijn op een hobbelend paard te zitten ...

 • Bordeel op wielen

  De dames van een bordeel in de Amerikaanse staat Florida kwamen graag bij de klanten thuis. Althans thuis, ze kwamen voorrijden. De politie van South Beach heeft een seks-variant op de welbekende SRV-wagen ontdekt. Undercover agenten kochten afgelopen zondag voor 40 dollar een toegangskaartje en mochten voor dat geld een soort bordeel op wielen binnen. De bus was van alle gemakken voorzien, inclusief een goed gevulde bar. Voor het toegangsgeld kregen de agenten een lapdance. Meer was mogelijk, maar natuurlijk pas na betaling. De buschauffeur, de eigenaresse van het rijdende bordeel en drie dames van plezier zijn gearresteerd. De bus zelf is in beslag genomen door de politie. Meer foto's van het bordeel op wielen

 • Reuzenoctopus aangespoeld

  Eerder gevonden inktvis (Nieuw-Zeeland) van 8 meter

  In het Amerikaanse Santa Cruz is een octopus van zo'n acht meter gevonden. Biologen bestuderen de resten van de reuzeninktvis, met tentakels net zo dik als een menselijk been. Volgens oceaanspecialist John Field is slechts een handvol inktvissen van deze afmeting gevonden in Californische wateren. Zeemeeuwen hebben het karkas aangevreten. Als de octopus was volgroeid, zou deze zestien meter kunnen worden en een ton wegen.

 • 'Asperges in de ruimte'

  De bodem van Mars biedt mogelijkheden tot leven en lijkt bijvoorbeeld uitstekend geschikt voor de teelt van asperges. Dit zei de wetenschapper Sam Kounaves van de NASA. Alles wijst erop dat de bodem op de planeet „leven mogelijk heeft gemaakt, maakt of zal maken”. Dit brachten Kounaves en zijn collega's s van het Amerikaans ruimtevaartagentschap NASA donderdag met onverholen opwinding naar voren. Zij analyseren de informatie die de instrumenten op of rond Mars de NASA bieden. De Phoenix Marslander heeft eerder al ijs aangetroffen en werpt zich nu verder op de bodem van Mars. „De grond is vermoedelijk het soort dat je in je achtertuin hebt,” aldus Kounaves. De Phoenix Marslander vindt niets giftigs. „Er is niets dat leven uitsluit,” aldus Kounaves.

 • 10 jaar cel voor smsje

  Schotten risceren 10 jaar gevangenisstraf voor het verzenden van seksueel getinte smsjes of e-mails. Dat blijkt uit een nieuwe Schotse wet. Uit een Schots rapport, Sexual Offences Bill , blijkt dat iemand het opzettelijk vernederen van de ontvanger met seksuele teksten zwaar gestraft wordt. In het land is de nieuwe wet op seksuele vergrijpen aangenomen. Die wet creëert een nieuw misdrijf: 'onzedelijk communiceren'. De overtreding wordt begaan als iemand ongevraagd expliciete berichten naar iemand zendt met als doel daar bevrediging (ten koste van de ontvanger) uit te halen. 'flirten' of uit de hand gelopen grapjes zouden dus zeker onder deze bepalingen kunnen vallen.

 • Oma (77) vloert soldaten

  Kung fu oma Keiko Wakabayshi

  Italiaanse soldaten worden gedrild door een 77-jarige Japanse oma. Vechtsportexpert Keiko Wakabayshi is ingehuurd om een potje met ze te sparren om sterke mannen van ze te maken... Dat meldt de Britse krant The Daily Telegraph. Oma is slechts anderhalve meter lang en lijkt nog kleiner dan haar tegenstanders, waarvan de meesten bijna 2 meter meten. Maar de grootmoeder is een getrainde meester in verschillende vechtsporten. Jujitsu, jojitso, kenjitso, judo, kendo and karate, oma beheerst ze allemaal. Ze veegt dan ook de grond aan met soldaten van de Italiaanse Folgore brigade. Een potje sparren wordt gezien als de beste methode om vechtsporten te leren. Autoriteiten van het Italiaanse leger hopen dan ook dat de lessen van Wakabayshi de soldaten te helpt om sterkter te worden dan vijanden. Om zo goed te worden als ze nu is, heeft oma vele jaren moeten trainen. Maar de bejaarde vrouw gelooft dat het haar de komende jaren blijft lukken om haar sparringspartners de baas te zijn...

 • 17 poesjes te vondeling gelegd op de pechstrook

  Een Nederlander heeft er niet beter op gevonden dan 17 overtallige poesjes op de pechtstrook van een drukke autoweg rond Amsterdam te vondeling te leggen. Hij liet bij de poesjes een briefje achter, waaruit blijkt dat het de bedoeling was om hen een nieuwe toekomst te schenken, niet om overreden te worden door een vrachtwagen. Dat had ook gekund. Hij plaatste de poezen - twee moeders en hun kroost van enkele dagen tot twee weken - in twee gesloten kartonnen dozen. Een van de dozen was zo nat van de pis en de condens dat ze bijna uit elkaar viel. Geen vrachtwagen dus, maar een meelevende automobiliste uit Den Bosch redde de diertjes zaterdag uit hun lijden. Ze bracht ze naar de dierenarts.

 • Lippenstift verboden

  Felle lippenstift, klikkende hoge hakken en dikke make-up zijn sinds kort verboden voor vrouwen in de Noord-Maleisische deelstaat Kelantan. De streng islamitische PAS (Parti Islam se-Malaysia) besloot dat, meldt het persbureau Bernama. De PAS is al tijdenlang de grootste partij in de deelstaat en heeft dan ook een flinke vinger in de pap. De partij droeg alle leden op zich aan de nieuwe maatregel te houden. Wie de regels overtreedt, kan een boete krijgen van ongeveer 100 euro. Overigens heeft de PAS bepaald dat alleen tikkende hakken strafbaar zijn. Wie kiest voor geluidloze gummizolen heeft niets te vrezen.

 • Amerikanen lanceren een "Wiibrator"

  Goed gevonden maar we vragen ons af of het wel echt bruikbaar is: een afstandsbediening van een Wii van Nintendo die omgebouwd is tot vibrator. De Wiibrator dus. Amateurs knutselden een programmaatje in elkaar dat het apparaat omvormt tot een seksmachientje. De Wii moet dan wel gehacked worden. nintendowiifanboy.com meldt het nieuws. Een update van de software voor de Wii heeft nog een gaatje (ahum) gelaten voor deze toepassing. U kunt het stukje software - volledig op eigen risico - dowloaden op www.megaupload.com. Volledig voor eigen risico is uiteraard ook het gebruik van de Wii-afstandsbediening als vibrator. Nintendowiifanboy waarschuwt er zelfs voor de software niet alds dusdanig te gebruiken in het Wii-stuurwiel, want dat kan tot blessures leiden.

 • Spectaculaire diefstal uit rijdende vrachtwagen

  Zoals in een film, zo wisten dieven lading te stelen uit een rijdende vrachtwagen op een tweebaanssnelweg nabij het Duitse Dortmund. Vanaf de motorkap van een auto wist een man de achterkant van de vrachtwagen te openen, meldde de Duitse politie. Agenten zagen de gevaarlijke stunt met hun eigen ogen en konden snel ingrijpen. Zes mannen tussen de 28 en 34 jaar zijn aangehouden. De dieven reden in een donkere auto zonder licht zo dicht mogelijk achter de vrachtwagen en konden zo de deur openen. Binnen enkele minuten hadden ze computeronderdelen en andere spullen in hun auto geladen. Een tweede auto die achter de vrachtwagen reed, blokkeerde beide rijbanen. Na een lichtsignaal van de voorste auto snelden de dieven weg.

 • Puppy met voorwielen

  Hope1.png

  In Tennessee, Amerika is er een pup geboren zonder voorpoten. De baasjes wisten niet wat ze met het beestje genaamd 'Hope' aanmoesten dat als een konijn door de huiskamer sprong door haar handicap. Toen schoot Southern Comfort Maltese Rescue het kleine hondje te hulp en bood aan het hondje weer wat meer mobiliteit te geven. Ze hebben met behulp van gips een mal gemaakt van de borst van het hondje, vervolgens hebben ze die mal gegoten en er een slim systeempje aan gemonteerd met twee wielen. De doldwaze puppy is dolblij dat ze weer lekker mee kan komen met de rest.

 • Niet naar bouwvakkers fluiten

  Veel Britten klagen dat de politieke correctheid in hun land is doorgeslagen. Een maatregel die recent op het West Kent College is ingevoerd, onderschrijft hun punt. De vrouwelijke studenten mogen namelijk niet meer naar bouwvakkers fluiten. Alle leerlingen hebben een e-mail van het schoolbestuur gekregen waarin het verbod is aangekondigd: "Het is onder onze aandacht gekomen dat sommige studentes opmerkingen maken tegen of fluiten naar bouwvakkers. We zijn er van overtuigd dat dit niet beledigend is bedoeld, maar het is desondanks seksuele intimidatie en dus volstrekt onacceptabel." De bouwvakkers is gevraagd om studentes die zich misdragen, meteen aan te melden bij de schoolleiding.