• Summersites van donderdag 31 juli

  Het mooie Women in Film is tachtig jaar vrouwelijk schoon op het witte doek, samengebald in één webfilmpje van twee minuten en een half.

  Gevecht tussen een roedel bloeddorstige leeuwen, een kudde wraakzuchtige buffels en een paar bemoeizieke krokodillen, opgenomen in het Kruger safaripark in Zuid-Afrika.

  De heerlijk ouderwetse documentaire 'Of Muppets and Men' - een blik achter de schermen van de legendarische handpoppenreeks - is integraal te bekijken via YouTube.

  More Talk, Less Rock zet de vijftien beste podiumscheldpartijen op een rij. Zet u schrap voor kwaaie tirades van onder anderen Venom-zanger Cronos, David Lee Roth, Lou Reed, Josh Homme en Courtney Love.

 • Summersites van woensdag 30 juli

  Denk voortaan twee keer na voor u geilt op die lekkere chick op de cover van uw favoriete glossy: een bedreven Photoshop-artiest transformeert een Beth Ditto-lookalike moeiteloos in een bootylicious babe.

  Net als VideoJug biedt Expert Village een waslijst aan tekst- of videohandleidingen over de meest uiteenlopende onderwerpen. In het luik 'Muziek' leert u dan weer hoe u een succesvolle bluesgitarist, DJ of basklarinettist wordt.

  Met de lollige game Whack-An-Ex kunt u al uw frustraties omtrent uw ex of eender welke lul of trut die het in uw ogen verdient in één klap van u afklikken.

  Op Movies Found Online vindt u voornamelijk films en documentaires waarvan het copyright vervallen is of die eerder al op andere sites aangeboden werden.

 • Summersites van dinsdag 29 juli

  cow_1

  Mad Cows is een werkelijk belachelijk maar verslavend flash-spelletje waarin u exact één minuut de tijd krijgt om dertig gekke koeien uit een kudde te isoleren.

  Overheard in the Office: straffe oneliners en hilarische conversatieflarden, opgepikt op kantooreilanden en andere werkgerelateerde plekken van over de hele wereld.

  Onschuldig reclamefilmpje of regelrechte kinderporno? Wij telden in deze commercial alvast zés buitengewoon spectaculaire cumshots.

  Bekijk hier de tien beste bands die nooit écht hebben bestaan: van de archetypische fopgroep Spinal Tap tot overbekende filmcombo's als The Commitments en The Blues Brothers tot en met het psychedelische huisorkest van 'The Muppet Show'.

 • Summersites van maandag 28 juli

   

  In de jaren 1950 draaide de zopas overleden filmregisseur Ingmar Bergman een stel excentrieke reclamefilmpjes in zwart-wit voor het zeepmerk Bris.

  Op de website van The Audio Playground Synthesizer Museum in Florida kunt u 36 oude ritmeboxen en drummachines uittesten.

  Alles wat u dient te weten over het legendarische gifgroene distillaat absint wordt u uiterst vriendelijk en helemaal gratis meegedeeld op The Virtual Absinth Museum en op Museverte.be.

  Via Who You Calling A Pussyole? mag u - met de groeten van de Britse hiphopvuilbek Dizzee Rascal, elke website die het (al dan niet) verdient volhangen met roze pussyole-bordjes.

 • Summersites van zondag 27 juli

  Wat als als uw urine vreemd kleurt, het jeukt op intieme plekken én u bovendien te beschaamd bent om een en ander te etaleren in het kabinet van uw huisdokter? Een antwoord op al uw problemen kan je vinden op de website Symptom Checker.

  Dude gooit zonnebril naar andere dude, die 'm telkens - al wandelend, rijdend of skatend - opvangt met zijn gezicht. Klik hier voor de link.

  De avonturen van Chad Vader, een gemaskerde supermarktmanager die helaas nét iets minder autoriteit uitstraalt dan zijn oudere broer Darth.

  Ga je binnenkort op reis? Dan hopen we dat je zo geen landing krijgt op het strand zoals in het volgende filmpje Fijne reis naar de Dominicaanse, overigens. En tot volgende!

 • Summersites van zaterdag 26 juli

  Where did the time go berekent voor u hoeveel tijd u in het kleinste kamertje hebt doorgebracht, met onwillige printers in de weer bent geweest en naar de afstandsbediening van de televisie hebt lopen zoeken.

  Er is een geüpdate versie - met videoclip - van de hit 'Simarik' die de Turkse popster Tarkan enkele zomers geleden zonder schroom op onze airwaves losliet.

  BandToBand.com: een stamboom die de links tussen ondertussen meer dan tienduizend artiesten - and counting - in kaart brengt.

  Een geestige variatie op de torenspelletjes die we u eerder serveerden: Antbuster.

 • Summersites van vrijdag 25 juli

  Still image from the first video footage of a live Taningia danae in its natural habitat.

  Real Life Sea Monsters biedt u een overzicht van de 24 lelijkste motherfuckers die elk op hun manier de diepe zeeboden net dat tikkeltje minder gezellig maken.

  Het internet wordt overspoeld door websites die zich tot doel stellen muziekliefhebbers een handje te helpen bij het vinden van nummers die perfect bij hun smaak aansluiten; Last.fm is zo ongeveer de bekendste, Musicovery een van de leukste.

  Een uitgebreide verzameling grote foto's van mooie, vreemde landschappen, allemaal op de gevoelige plaat vastgelegd vanuit de lucht.

  Vereeuwig uzelf als Simpsons-personage.

  Maak er een bijzonder fijn weekend van en let op als je je in de zee begeeft om eventjes af te koelen! Daaaaaaaaaaaag. 

 • Summersites van donderdag 24 juli

  kusje2

  U vraagt zich af hoe u uw kersverse lief zo passioneel mogelijk kunt tongzoenen? U bent gewoon curieus hoe anderen zoiets aanpakken? Bij VideoJug kunt u steeds terecht kunt voor de geestigste en meest efficiënte instructiefilmpjes!

  U komt er bijvoorbeeld te weten hoe u uw baas moet verleiden, een geheime verhouding met een collega kunt beginnen, een knappe gast of griet kunt aanspreken op de bus of op de tram en een beha kunt losmaken met één hand.

  Videlectrix grossiert in games die in alle opzichten lijken op de spelletjes waar wij ooit, in slechtverlichte lunaparken, handenvol vijffrankstukken injoegen.

  Achter de schermen bij Slack Bastard, de hardrock-covergroep van allemansdrumster Isolde Lasoen, die overigens een alleraardigst mondje Maldegemse geheimtaal praat.

 • Summersites van woensdag 23 juli

  Op Awesome Tapes from Africa biedt ene thursdayborn mp3's aan, eigenhandig geript van cassettes van obscure, veelal Ghanese artiesten.

  Ik ben Robert DeNiro, ik ben 64 jaar, en ik doe een pratende bloemkool na: 'I'm green, I'm leafy, and I go great with corned beef.

  Bekijk hier foto's van een stel futuristisch uitziende metalen bouwwerken, pardoes neergepoot op het Russische platteland.

  Deleted Images zet de allermooiste fotografische mislukkingen in het virtuele uitstalraam.

 • Vrouw in de buurt? Man opgewonden!

  Als mannen zich in dezelfde ruimte als een vrouw bevinden, slaan hun hormonen hoe dan ook op hol. Het maakt daarbij niet uit of het om een mooie of minder aantrekkelijke vrouw gaat, zo blijkt uit onderzoek van de Rijksuniversiteit Groningen. De onderzoekers wilden weten wat er met de testosteronspiegel van een groep van ruim 60 mannelijke studenten gebeurde als er een vrouw in hun buurt kwam. De mannen werd gevraagd in een kamertje een Sudoku-spelletje te doen, terwijl hun hormoonspiegel werd gemeten. Wanneer er een onbekende vrouw de kamer binnenkwam, steeg hun testosterongehalte met zo'n 8%. Deelnemers met een agressief en dominant karakter, hadden een nog grotere stijging. Het onderzoek liet verder zien dat mannen zich in aanwezigheid van vrouwen dominanter gaan gedragen. Ze praten meer met hun handen, zoeken meer oogcontact en praten meer over hun werk, aldus de onderzoekers.

 • Insectenspray verdelgt appartement

  Een man uit het Amerikaanse New Jersey heeft met zijn insectenverdelger zijn appartement opgeblazen. Isias Vidal Maceda raakte niet gewond, maar het grootste deel van zijn appartement werd verwoest. Het ongeluk gebeurde toen de man de insecten in zijn keuken aan probeerde te pakken. Op de een of andere manier veroorzaakte dat een ontploffing, waardoor de ramen uit het appartement vlogen en er brand uitbrak.

 • Pool plast zich dood

  Een Poolse toerist is op een druk Londens treinstation geëlektrocuteerd toen hij zijn behoefte deed op de rails. De 41-jarige man was op slag dood. Er zijn geen openbare toiletten op het station. De getrouwde Poolse leraar was in Groot-Brittannië om zijn Engels te verbeteren. Zijn familie is geshockeerd door zijn dood. Volgens Network Rail, de uitbater van de spoorlijn, sterven er jaarlijks ongeveer zestig personen op het spoor. Zo'n 25 van hen worden geëlektrocuteerd.

 • Letterlijke drive-in

    

  Deze koelbloedige man zat rustig te eten toen een auto met volle vaart op zijn tafel inreed. Kenneth Anderson staat weer op alsof er niets is gebeurd, zet zijn pet op en zoekt zijn sigaretten. Het restaurant in North Carolina heeft hem levenslang gratis koffie en een dagmenu aangeboden. Anderson had slechts wat builen en schrammen. "Ik ben beschoten in Vietnam, heb uit vliegtuigen gesprongen... dit is weer eens wat anders." Een bewakingsvideo legde de beelden vast.

 • Summersites van dinsdag 22 juli

   De 'Cape Fear'-remake van Martin Scorcese, verknipt tot een fantastische Fantomas-clip.

  Via Flight Aware kunt u alle private én commerciële vliegtuigen die het Amerikaanse luchtruim doorklieven in real time volgen op uw computerscherm.

  En als u zich op Flight Memory registreert en vervolgens alle vluchten invoert waarop u ooit als passagier zat te stinken, krijgt u die vluchtbewegingen proper in een overzicht gegoten.

  Meer enthousiasme voor kerosine zuipende stalen vogels vindt u bij Planespotting.com

 • Meer seks in de zomer

  Meer seks in de zomer

  Brits onderzoek toont aan dat er meer gesekst wordt tijdens de zomermaanden. Reden is dat mannen en vrouwen zich aantrekkelijker voelen in een warm seizoen en meer open staan voor avontuurtjes. Psychologen onderzochten eerder de invloed van licht op de gemoedstoestand. Wat blijkt? We voelen ons energieker door zonlicht en staan open voor contact met andere mensen. Keerzijde is dat op vakantie vaak een aantal principes zomaar overboord worden gegooid. Zo laat 50 procent en meer het gebruik van een condoom bij een nieuwe partner achterwege. Vooral vrouwen vinden het moeilijk om daarover te onderhandelen. "Onderhandelen met een vakantielief over condoomgebruik, inschatten of soa op de reisbestemming vaak voorkomt en je eigen grenzen duidelijk stellen. Dat zijn 3 belangrijke thema's die iedereen moet nagaan alvorens op vakantie seks te hebben", vindt Boris Cruyssaert van Sensoa, het Vlaamse voorlichtingscentrum rond seksuele gezondheid. "Men vertrekt vaak niet met de intentie om seks te hebben op reis. "Nochtans heeft 25 tot 50 procent seks met een nieuwe partner op vakantie."

 • Topsnelheid!

  Slakkengang...maar dan sneller.  

  Wellicht als tegenhanger van de Red Bull Air Race, werd in Engeland eergisteren een ander soort wedstrijd georganiseerd. De snelheden logen er niet om: deelnemers moesten een parcours van 33 centimeter afleggen. Toptijd op deze afstand was iets meer dan 3 minuten... Een snel rekensommetje laat weten dat dit neerkomt op bijna 7 m/u. Niet gek, wanneer je bedenk dat de deelnemers...slakken waren. Filmpje!

 • Lekker dure chocola

  's Werelds duurste doosje chocolaatjes is te koop bij het Britse warenhuis Harrods. Negenenveertig overheerlijke bonbonnetjes gaan er over de toonbank voor 5000 pond, een slordige 6300 euro. Volgens The Daily Mirror wordt ieder doosje wel speciaal voor de koper samengesteld. Het wordt vervolgens ingepakt in leer en handgemaakte zijde. De kwaliteitslekkernij is gemaakt van echte cacao en versierd met goud en een Swarowski-kristal, een bloem over een zijden roos. Harrods' woordvoerder Andre Dang: "Onze klanten willen producten als dit, met een hoog wauw-gehalte."

 • Boete voor zichtbaar ondergoed

  Iedereen bij wie meer dan 7,5 centimeter ondergoed zichtbaar is, krijgt een boete van 25 dollar opgelegd, ofwel een kleine zestien euro. Althans, dat heeft het bestuur van Lynwood bepaald, een voorstadje van Chicago. Volgens de burgemeester van Lynwood worden investeerders en grote ondernemingen afgeschrikt door de vele jongemannen die halfgekleed door het dorp wandelen. Lynwood heeft te kampen met financiële problemen. De Amerikaanse burgerrechtenorganisatie ACLU zegt dat de maatregel gericht is tegen jonge zwarte mannen.

 • WC wordt hagelstenenfontein

  Martin Bierbauer uit het Oostenrijkse Eisenstadt kreeg vorige week de schrik van zijn leven. Hij zat rustig op WC, toen de leidingen opeens begonnen te rommelen. Enkele momenten later kwamen er honderden hagelstenen zo groot als golfballen uit de plee. "Het leek wel een popcornmachine," aldus Bierbauer, "Er was een lawine van ijs die eerst de WC, vervolgens mijn appartement en tenslotte het hele gebouw vulde." En niet alleen bij Bierbrauer, ook in de rest van de straat, vertelt buurvrouw Silvia Streit. Het hagelstenenincident is veroorzaakt door het extreme weer in Oostenrijk. Vorige week koelde het opeens af van 35 graden tot even boven het vriespunt. Dat had een grote hagelbui tot gevolg. Het riool kon de vele hagelstenen niet verwerken, waardoor ze bij verschillende mensen uit de WC spoten.

 • Summersites van maandag 21 juli

  obamavideo_wideweb__470x407,2

  Met de YouTube Doubler kunt u twee zelfgekozen YouTube-filmpjes tegelijkertijd bekijken.

  U vraagt zich af waarom u in godsnaam twéé YouTube-filmpjes tegelijk zou willen bekijken? Point taken: plak de url's van dit filmpje en deze videoclip eens in de Doubler, gniffel een eind weg en wees de nerd die dit heeft bedacht dankbaar.

  Of 'I Got a Crush… on Obama'', hier het slappe R&B-nummertje met bijbehorende videoclip.

  De leukste luchtgitarengadget vindt u op Air Guitar Pro.