• Man wil trouwen met cartoons

  Een Japanse man heeft honderden mensen betrokken in een campagne voor het trouwen met cartoons. De man beweert zich namelijk gemakkelijker te voelen in de tweedimensionale wereld. Stripboeken zijn extreem populair in Japan. Fictionele karakters groeien vaak uit tot beroemdheden of zelfs sekssymbolen. Aan de andere kant hebben veel jonge Japanners het moeilijk om een levenspartner te vinden. Taichi Takashita denkt dat hij hier op inspeelt en is een online petitie begonnen. Hij wil een miljoen handtekeningen verzamelen om aan de overheid te presenteren. In het kort is dat zijn briljante plan om tweedimensionale huwelijken mogelijk te maken. Takashita is 'niet langer geïnteresseerd in drie dimensies'. "Ik zou zelfs graag een bewoner van de tweedimensionale wereld willen worden. Dat lijkt echter onmogelijk met de hedendaagse technologie."

 • Man trouwt liever brunette

  Maar brunette Angelina Jolie betrouwbaarder...  

  Als het op trouwen aankomt, kiezen mannen liever een bruinharige vrouw dan een blonde vrouw. Blondines zijn wel leuk, maar niet als het serieus wordt... Dat blijkt uit een onderzoek, gehouden onder 3000 Britse mannen. Bijna één of vijf mannen vindt blonde dames sexier dan brunettes, maar meer dan de helft van de mannen trouwt liever met een brunette. Vrouwen met bruin haar zouden namelijk betrouwbaarder en verstandiger zijn en er beter beter in slagen om het huishouden te regelen, meldt The Telegraph. "Vaak wordt gezegd dat mannen blonde vrouwen verkiezen omdat die meer plezier maken en omdat het hun status bevordert als ze met hen uitgaan. Maar met het oog op een huwelijk zien mannen toch liever een vrouw met bruine haren. Dat is verrassend. Ik dacht dat de keuze blond-bruin achterhaald was en dat mannen moderner zijn geworden. Het onderzoek toont in elk geval aan hoe belangrijk mannen een eerste indruk op basis van uiterlijk vinden", zegt Andrew Collinge die het onderzoek uitvoerde.

 • 'Seksueel getint' nummerbord verboden

    

  In eerste instantie lijkt er met dit nummerbord niks mis te zijn, maar toch is het kenteken verboden vanwege de seksuele lading ervan... Een Zweed had het onschuldig lijkende kenteken X32IARO aangevraagd, maar kreeg te horen dat dit nummerbord niet was toegestaan, meldt The Local. "Het onschuldige kenteken verandert in spiegelbeeld in een heel andere betekenis en in het verkeer zien veel mensen je kenteken in spiegelbeeld", verklaart een woordvoerder. In spiegelbeeld verandert het kenteken in ORALSEX en dat mag niet volgens de regels... In principe mogen nummerborden nooit aanstootgevend zijn, of het nou rechtstreeks of in spiegelbeeld is...

 • Ziek door de afstandsbediening

  Als je niet verkouden of ziek wilt worden, moet je vooral oppassen in eigen huis... Met name de afstandsbediening en het handvat van de koelkast zijn enorme bronnen van ziektekiemen... Volgens Amerikaanse onderzoekers kunnen ziekteverwekkers daar 48 uur blijven leven, meldt gezondheidsnet.nl. De huizen van 30 verkouden mensen werden onderzocht door wetenschappers. Uit het onderzoek bleek dat 4 van de 10 handvatten en deurknoppen waren besmet met ziekteverwekkers. Ook lichtknopjes, afstandsbedieningen, kranen en telefoons bleken nog sporen van verkoudheidsvirussen te vertonen. Proefpersonen die met opzet ziektekiemen aan hun vingers gesmeerd kregen, liepen hier 2 dagen later nog mee rond.

 • Bejaarde ruilt pillen voor seks

  lamp

  Een 82-jarige man heeft handig geprofiteerd van de vele medicijnen die hij voorgeschreven krijgt. Archie Anglin uit het Amerikaanse Berea wist dat een van zijn medicijnen, OxyContin, erg in trek was bij jongeren uit de buurt. OxyContin heeft een sterk euforische werking en is daarom erg gewild bij drugsgebruikers. Vooral in Amerika is het een beruchte drug geworden onder gebruikers, waardoor een enkele pil aardig wat oplevert. Archie wilde wel een pilletje afstaan, maar vroeg als tegenprestatie een portie seks aan de meisjes die rond zijn huis zwermden. De politie vond het vreemd dat er vaak groepjes jongeren rondhingen in de buurt van Archie's huis. Minstens twee meisjes zijn ingegaan op de voorstellen van de bejaarde. Hij bleek een hele voorraad pillen onder zijn matras te hebben verstopt. Archie Anglin werd inmiddels gearresteerd voor drugshandel, meldt Het laatste Nieuws.

 • Wintertijd is gezond

  slapeuh

  Het ingaan van de wintertijd blijkt goed te zijn voor onze gezondheid. Op de maandag nadat de klok een uur is teruggezet zijn er minder hartaanvallen te betreuren dan op een gemiddelde maandag. Zweedse ontdekten ze dat er 5 procent minder hartaanvallen voorkomen op de maandag nadat de klokken worden teruggezet. De maandag nadat het de klok weer een uur verder wordt gedraaid, komen er juist meer hartaanvallen voor, meldt Het Laatste Nieuws.

  De onderzoekers hebben twintig jaar medische geschiedenis geanalyseerd. Onderzoeker Rickard Ljung zegt dat de resultaten aantonen dat zelfs kleine veranderingen in je slaappatroon invloed hebben op je hart. "Maandag is de meest gevaarlijke dag voor hartaanvallen. Artsen dachten dat dit kwam door de stress van een nieuwe werkweek na het weekend. Maar deze resultaten suggereren dat een verstoord slaappatroon de reden kan zijn van het verhoogde risico op hartaanvallen. Het extra uurtje slaap dat je in de herfst krijgt, kan je hier tegen beschermen." Volgens de Amerikaanse professor Martha Daviglus is er steeds meer bewijs dat chronisch slaaptekort een negatieve invloed op het hart heeft. Maar ze is er minder van overtuigd dat de wintertijd hier effect op kan hebben. "Mensen moeten niet gaan denken dat ze van één uur slaaptekort meteen een hartaanval zullen krijgen. Niet enkel het aantal uur slaap is belangrijk maar ook de kwaliteit ervan."

 • Zo ziet hoesten eruit

    

  Wetenschappers hebben voor het eerst vastgelegd wat er gebeurt als iemand hoest. Wie zijn keel goed schraapt vuurt een peloton bacillen af dat binnen een halve seconde een halve meter aflegt. Amerikaanse wetenschappers van de Universiteit van Pennsylvania State legden de reikwijdte van een enkele hoest vast op beeld. De onderzoekers gebruikten hiervoor de zogeheten Schlieren-fotografietechniek. Daarbij kunnen kleine verbuigingen van het licht worden waargenomen. De foto’s laten goed zien waarom het normaal is je hand voor je mond te houden. Klik hier voor een filmpje.

 • De Wever: "Zo'n quornburger is gewoon niet te vreten"

  N-VA-voorzitter Bart De Wever is voor het VRT-programma 'Volt' een week lang vegetariër geworden. Geen sinecure voor De Wever, die bekendstaat als een vleesliefhebber. De Wever benadrukt dat het niet om een stunt gaat. Hij wil de toenemende vleesconsumptie - en de gevolgen daarvan voor het milieu - aankaarten. De N-VA-voorzitter schrapte een week lang vlees van zijn menu. Niet gemakkelijk, want De Wever zegt bij elke maaltijd wel vlees te verorberen. "Ik heb de vegetarische schotel van het Vlaams Parlement en allerlei vleesvervangers geproefd. Ik moet zeggen: ik beleefde er weinig tot geen culinair plezier aan. Zo'n quornburger is gewoon niet te vreten. Tofu vond ik niet slecht, maar het smaakt ook niet meteen naar meer", zei De Wever in een interview met De Standaard. De Wever zegt niet gefoeteld te hebben. "Ik zat wel twee minuten na middernacht al aan de filet d'anvers, maar besef nu wel dat ik het met minder vlees kan doen.", zei hij nog.

 • Koninklijke Cadillac voor een prikje

  Het huwelijk van (toen nog) prins Albert en Paola, op 2 juli 1959

  Een Cadillac die een tijdlang gebruikt werd door het Belgische koningshuis is in London tijdens een veiling van Sotheby's verkocht voor amper 19.800 pond, of zo'n 25.000 euro. De waarde van de wagen was geschat op 114.000 à 152.000 euro. De wagen, een Cadillac Series 62 Convertible State Limousine van het bouwjaar 1955, draagt een rijke geschiedenis met zich mee. Hij werd voor het eerst gebruikt voor het huwelijk van Koning Albert II (toen nog Prins Albert) en Koningin Paola, op 2 juli 1959. Daarna werd de auto vooral gebruikt om staatshoofden mee te vervoeren. In 1960 werd de wagen ingezet bij een tweede koninklijk huwelijk, dat van wijlen Koning Boudewijn en Koningin Fabiola. De huidige verkoper kocht de wagen in 2003 in Parijs. Hij bracht de wagen naar een Belgische Cadillac-specialist, die hem restaureerde. Aan het interieur werd niet geraakt, waardoor de wagen er vanbinnen nog hetzelfde uitziet als toen de koninklijke familie hem gebruikte.

 • Opmerkelijk warm in Griekenland

  Wie nog even snel een vakantie naar de zon wil boeken, moet nu naar Griekenland. Daar is het nu zomers warm, met temperaturen van zo'n 27 graden. Dat is in 30 jaar niet meer voorgekomen, aldus meteorologen. Het is niet alleen warm, maar ook behoorlijk vochtig. De oorzaak van het zomerse weer zijn vochtig-warme luchtstromen vanuit Noord-Afrika. De weersverwachting voor de regio belooft nog warmer weer: op Kreta wordt het komend weekeinde 30 graden.

 • Nieuwslezeres 'te sexy'

  Geen sexy pakjes meer voor Laurence Ferrari. Voortaan leest ze het journaal voor in degelijke mantelpakjes.  

  De Franse nieuwslezeres Laurence Ferrari (42) is expres 'lelijker' gemaakt om de kijkcijfers op te krikken. Vooral 60-plussers zapten weg als de blondine in beeld kwam. Ze lieten weten de Francaise veel te sexy te vinden voor een serieuze nieuwslezeres. Om de kijkers terug te winnen werd daarop besloten Laurence Ferrari minder aantrekkelijk te maken. Ze kreeg een tuttiger haarcoupe, ander soort make-up en ook haar kledingsstijl werd flink aangepast. Ferrari volgde de populaire Franse nieuwslezer Patrick Poivre d'Arvor op bij het TF1-journaal. Die moest van de buis nadat hij Nicolas Sarkozy had vergeleken met een 'klein jongetje tussen de groten', meldt Elsevier. Op YouTube heeft een fan de mooiste foto's van Laurence Ferrari op een rijtje gezet

  Laurence Ferrari hier nog met ontblote armen en stralende lach.  

   

 • Porno in plaats van Disneyfilm

    

  Gezinnen die vol verwachting in de bioscoop wachtten op de Disneyfilm High School Musical 3: Senior Year kregen de pornofilm Sex Drive voorgeschoteld. De bioscoop in de Amerikaanse staat Utah had zelfs een extra zaal ingericht omdat veel kinderen en hun ouders de film wilden zien. Maar in plaats van lieftallig Disney-beelden, hopsten de blote borsten al snel door het beeld. Veel ouders verkeerden in shock. "Mijn kinderen waren getuige van zeer vulgaire seks", aldus een vader in de Deseret News uit Salt Lake City. De bioscoop liet weten dat de operator was vergeten de spoelen te verhuizen naar een andere bioscoopzaal.

 • Vis geholpen aan hernia

  De 25 centimeter lange Angelfish Carla is operatief geholpen aan haar hernia. De tropische vis had het zonder de operatieve ingreep zeker niet overleefd. Carla werd eerst netjes verdoofd alvorens de dierenarts zijn scalpel in de tere schubbetjes zette. Het visje werd naderhand met naald en draad weer dichtgenaaid. Tijdens de operatie werd er voortdurend water door en over het lichaam van de Carla gepompt, zodat ze niet kon stikken. De operatie op de vis - eigendom van het Londens Aquarium – kostte 500 pond. Kwaliteitskrant The Sun meldt dat Carla volledig is hersteld. Carla 'woont' al bijna tien jaar in Londen. "Het lijkt overdreven om zoveel geld en energie te steken in het opereren van zo’n klein tropisch visje, maar Carla is bijna familie, zo verantwoordde James Oliver van het Londens Aquarium zich.

 • Chocoladekleurige medemens

  Salon du Chocolat. Een mooi excuus om lekkere meiden eens zoet in te pakken. Bekende lingerie-ontwerpers zoals Eva Rachline hebben een creatie gemaakt van chocola. Lekkers op de catwalk van Parijs.

  choco2-gr.jpg

  choco3-gr.jpg

  choco4-.jpg

 • Zebra verjaagt leeuwin

  In de Luangwa Vallei in Zambia heeft zich een opmerkelijk tafereel afgespeeld. Een zebra die werd aangevallen door een leeuwin, heeft eerst de aanval afgeweerd en vervolgens de carnivoor weggejaagd. De zebra wist de vleeseter weg te jagen door met zijn achterpoten te stampen. Hier schrok de leeuwin blijkbaar van, maar ze gaf het nog niet op. Bij een tweede poging wist ze opnieuw ternauwernood aan de hoeven te ontsnappen, waarna ze de aftocht blies. Klik HIER voor foto's van het schouwspel.

 • Laten we 7 procent minder seksen!

  Miranda, een personage van humorgezelschap De Kennedy's, heeft 'She', de vrouwenpagina van deze website, ontdekt. Meteen maakt ze van de gelegenheid gebruik om de ongelijkheid tussen mannen en vrouwen op vlak van loon aan de kaak te stellen. Loon naar werken blijkt voor vrouwen immers net iets anders te betekenen dan voor mannen, merkt Miranda op. Een vrouw verdient voor dezelfde job gemiddeld 7% minder dan een man "Ik stel voor dat wij vrouwen vanaf nu 7% minder werk doen in het huishouden en 7% minder seksen!" aldus Miranda.

 • Saudi-Arabië bouwt universiteit voor vrouwen

    

  De Saudische koning Abdullah heeft woensdag het startsein gegeven voor bouw van de eerste universiteit voor vrouwen in het conservatieve, islamitische land. De invloedrijke religieuze leiders in het land waren tot voor kort tegen hervormingen in het onderwijs voor vrouwen. De regering heeft de hervormingen echter doorgedrukt met het argument dat ze nodig zijn om de wereldwijde financiële crisis het hoofd te bieden. Betere opleidingen zouden meer vrouwen aan het werk helpen. De universiteit biedt onder meer de studies geneeskunde, informatica, management en diverse talen aan. Op gewone universiteiten is het voor vrouwen lastig om deze studies te volgen, omdat vrouwen en mannen strikt van elkaar gescheiden moeten blijven. Er bestonden al wel privé-opleidingen en staatsscholen voor vrouwen.

 • Vietnamse vrouwen willen pushup-bh

  Vietnamese vrouwen hebben hun hoop gevestigd op de pushup-bh nu het ministerie van volksgezondheid het plan heeft gevat motorrijders met een borstomvang kleiner dan 72 centimer van de weg te weren. De regering wil kleine en/of magere mensen niet langer op de motor hebben omdat er te veel ongelukken gebeuren. De bevolking is verbijsterd aangezien Vietnamezen juist bekend staan om hun tengere figuur. De gemiddelde Vietnamese man heeft een lengte van 1,64 meter en weegt 55 kilo. Voor vrouwen is gemiddeld 1,55 meter lang en weegt 47 kilo. In het Aziatische land bestaat ongeveer negentig procent van de voertuigen uit motoren.

 • Senator steekt smeergeld in bh

    

  Opnieuw is een Amerikaanse senator zwaar in opspraak. Dit maal lekte beelden uit van senator Dianne Wilkerson van Masschusetts die smeergeld aanneemt en het vervolgens in haar bh steekt. Dit gebeurde een dag nadat de Republikeinse senator Ted Stevens (Alaska) schuldig werd bevonden aan grootschalige fraude, door voor 250.000 dollar aan giften aan te nemen. De foto van Wilkerson werd genomen met een videocamera van de FBI. De senator werd in de val gelokt en gekiekt toen ze een groot bedrag aannam van undercoveragenten. De 53-jarige Wilkerson, de enige zwarte vrouw die ooit de senaat haalde, zou 23.500 dollar smeergeld hebben aangenomen. Er waren al eerde verdenkingen tegen haar. Ze moet op 17 november voor de rechter verschijnen en riskeert een gevangenisstraf van maximaal 20 jaar.

 • Touroperators willen hygiënischere hotels

  In het water van heel wat hotels in het buitenland zit de legionellabacterie. Iedere jaar krijgen de Belgische touroperators meldingen van tientallen Belgen die ziek zijn door de bacterie. De touroperators willen daar nu komaf mee maken. Afgelopen weekend nog zijn 140 Vlamingen geëvacueerd uit een hotel in Egypte nadat daar een besmetting was uitgebroken. Legionella is een bacterie die de veteranenziekte veroorzaakt en die kan dodelijk zijn. De Belgische touroperators gaan nu actie ondernemen voor meer hygiëne in de buitenlandse hotels.