• Het lied van de dag

  De Krokusvakantie is bijna gedaan, massa's mensen hebben er afgelopen dagen heel veel après ski hits opzitten en dat brengt ons eigenlijk spontaan bij deze DJ Ötzi (Sankt Johann in Tirol, 7 januari 1971) is een Oostenrijkse popartiest, wiens naam eigenlijk Gerhard Friedl luidt. In 1995 werd hij in een karaokebar ontdekt en begon hij een loopbaan als animator. Eerst in Oostenrijk, maar later ook op Majorca in Spanje. Zijn muzikale doorbraak haalde DJ tzi onverwachts in 1999 met het aprs-ski-lied Anton aus Tirol. Dit werd niet alleen een hit in Oostenrijk, maar ook in Duitsland, Zwitserland, Liechtenstein, Belgi, Luxemburg en Nederland. Het was zo onverwachts dat men in het begin er ook geen clip bij had. In 2001 haalde DJ tzi een nummer n hit in Groot-Brittanni, Frankrijk en Australi met het lied: "Hey Baby". Hij was daarme de eerste Oostenrijker, die dit lukte. In 2001 heeft hij ook een song opgenomen met de Nederlandse Hermes House Band.

 • Vrouw ontslagen om zingen op werk

  Een 47-jarige vrouw is haar baan kwijt geraakt omdat ze tijdens de werkuren in zingen uitbarstte. De Ghanese woonde al 20 jaar in Italië en werkte al 17 jaar lang voor een metaalbedrijf in het Noord-Italiaanse Bergamo. In november werd ze de laan uitgestuurd, maar nu wordt de reden van haar ontslag duidelijk... De directie gaf "zingen op het werk" op als reden, melden Italiaanse media donderdag. De metaalarbeidster kreeg een schadevergoeding die gelijk staat aan zes maanden loon. "Ik maak me zorgen om mijn drie kinderen." Wanneer dat geld op is, weet ik niet hoe ik ze nog moet onderhouden", aldus de 47-jarige alleenstaande vrouw. Een zangcarrière zit er waarschijnlijk niet in...

 • Pastoor geschorst wegens verdedigen condooms

  condoomzz

  De aartsbisschop van de Braziliaanse deelstaat Paraíba heeft een pastoor geschorst die het gebruik van condooms had verdedigd. Pastoor Luiz Couto, die ook parlementslid is, mag van hem geen missen meer opdragen, zo meldden Braziliaanse kranten. In een interview had Couto het condoom een zaak van openbare gezondheid genoemd. Ook pleitte hij voor een krachtigere strijd tegen discrimatie van homoseksuelen en keerde hij zich tegen het celibaat. Aartsbisschop Aldo di Cillo Pagotto was daar niet van gediend. Hij wees de pastoor erop dat diens woorden lijnrecht tegenover het officiële standpunt van het Vaticaan staan en tot verwarring onder gelovigen leiden. Als Couto zijn woorden in het openbaar herroept, kan hij zijn functie weer vervullen.

 • Mag ik aub de gevangenis in?

  Een Taiwanees die twee jaar geleden werd vrijgelaten uit de gevangenis, verzoekt de autoriteiten in zijn land vriendelijk hem weer op te sluiten. De man werd door politieagenten aangetroffen, liggend op straat in Taipei. Hij vroeg of ze hem mee terug konden nemen naar de cel, maar de agenten weigerden dat. Wel brachten ze hem een lunchpakketje. De 45-jarige pyromaan had tien jaar vastgezeten en had heimwee. Ook had hij geen baan kunnen bemachtigen en had hij geen geld voor onderdak of voedsel. De agenten hebben hem aangeraden naar werk te blijven zoeken.

 • Man eet alles

  Een 25-jarige man uit Algerije beweert dat hij alles eet. Vingernagels, kaarsen, glas, niets is te gek voor Salim Haini. Haini denkt zelfs dat hij zich het Guiness Book of World Records in kan schrokken. Bij een optreden verklaarde hij: "Ik eet alles. Ik eet glas, lampen, kaarsen en hout. Ik kan alles eten wat het brein kan bedenken." Het record voor 'alles eten' bestaat helaas al. Maar Haini heeft ook daar aan gedacht. Dan wordt hij gewoon de eerste Arabier die alles kan eten.

 • Schoolmeisje verdient 7.000 per maand

  Oxfordprostitute_468x289

  Een baantje naast je school is belangrijk zodat je al vroeg met geld leert omgaan. Een 15-jarig meisje ging op haar rug liggen voor de centen en verdiende zo 15.000 euro in twee maanden. Op werkdagen zat ze braaf in de schoolbank, maar in het weekend verhuurde ze zichzelf voor een escortbureau in hotels. Het Engelse meisje zei tegen klanten dat ze 18 was. Ze viel door de mand toen een leraar bij een controle condooms in haar tas vond. Het meisje bleek zuinig: bij een huiszoeking in Newcastle werd voor zo'n 9000 euro aan ponden teruggevonden. De kleine prostituee kwam twee jaar geleden met moeder Engeland binnen. De politie dacht eerst dat de vrouw en de stiefvader achter de prostitutie zat, maar concludeerde uiteindelijk dat het helemaal een eigen onderneming was van junior.

 • Meisje opgevoed door honden

  In Rusland is er een 3-jarig meisje ontdekt die door honden werd verzorgd, omdat haar eigen alcoholverslaafde moeder haar verwaarloosde. Sociale hulpverleners vonden het meisje in haar moeders huis in Rusland, naakt, kruipend en kluivend aan botten met de honden waar ze bij lag voor de warmte. Het kind, Madina, kent slechts twee woorden en gromt als een hond als er mensen in de buurt komen. Haar moeder, de 23-jarige Anna, heeft haar haar hele leven genegeerd. Zij at aan tafel terwijl ze haar dochter op de grond met de dieren liet eten. Volgens artsen is het meisje mentaal en fysiek prima in orde. De moeder ontkent de verwaarlozing.

 • Ontregel een krokodil, pak een magneet

  Magneten die aan het hoofd van krokodillen worden geplakt, moeten voorkomen dat de dieren terugkeren naar bewoonde buurten in het zuiden van Florida. Biologen onderzoeken het gebruik van magneten om de interne 'gps-ontvanger' van de dieren in verwarring te brengen. De crocs keren telkens terug naar Miami-Dade, wat de wetenschappers willen voorkomen. Krokodillen die zich op ongewenste plekke begeven worden vaak gevangen en ergens anders heen gebracht. Helaas komen ze altijd weer terug. Gemiddeld reizen de intelligente dieren zo'n zestien kilometer per dag om weer terug in hun habitat te komen. De magneten moeten de krokodillen desoriënteren. In Mexico is de techniek reeds met succes toegepast.

 • Het lied van de dag

  John Dahlback is afkomstig uit Zweden en komt uit een muzikale familie. Geïnspireerd door zijn neef Jesper begint John op zijn 15de elektronische muziek te produceren. Aan het begin van zijn carrière produceert hij voornamelijk Deep-House muziek. Later worden dit meer Chicago House klanken. Tegenwoordig wordt John Dahlbäck gezien als het nieuwe talent. Hij brengt regelmatig remixes uit van bekende artiesten. John is in het verleden onder vele namen bekend geweest, zoals Hug, Huggotron, Kaliber, Jetboy of Beckster. Tegenwoordig brengt hij de muziek onder zijn eigen naam uit. Voornamelijk is de Belgische Dance scene lijkt Dahlbäck grote indruk te maken. De hits 'Blink', 'Everywhere' en 'Hustle Up' zijn graag gehoorde mixes in de Belgische clubs. Vandaag wordt zijn nieuwe plaat voorgesteld “Out There” samen met het Belgische Basto maakten ze er een heel fijne weekendplaat van!

 • Schildklierpillen helpen orgasme uit te stellen

  Seks800

  Pilletjes om schildklierproblemen op te lossen kunnen ook een vroegtijdige ejaculatie tegengaan. Dat blijkt uit een onderzoek van de University School of Medicine in het Turkse Izmir. Wanneer de schildklier overactief is kan dat lijden tot ademhalingsproblemen, hyperactiviteit, eetbuien en vermoeidheid. Onderzoekers kwamen echter tot de vaststelling dat deze groep patiënten ook erg veel last had van vroegtijdige ejaculaties. 49 mannen met een overactieve schildklier werden gedurende twee maanden gevolgd tijdens hun behandeling van de overactieve schildklier. Na de proefperiode werd de proefpersonen opnieuw naar hun bedprestaties gevraagd. Daaruit bleek dat de emeste mannen hun ejaculatie met enkele minuten konden uitstellen. Volgens de betrokken professoren bewijst het onderzoek dat vroegtijdige ejaculatie niet noodzakelijk een psychisch probleem is.

 • Niets eten en toch verdikken

  Mensen die niets aten en toch verdikten werden tot voor kort aanschouwd als bedriegers en leugenaars. Velen dachten dat ze stiekem toch zaten snacken of 's nachts hele maaltijden verorberden. Maar volgens onderzoekers van de University of Missouri is dat ver van de waarheid. Volgens de professoren hebben veel mensen met obesitas een andere darmflora en darmbacteriën dan mensen met een normaal BMI. Volgens de onderzoekers is de samenstelling van de darmflora cruciaal bij de bepaling van de hoeveelheid energie die opgenomen wordt uit het voedsel.

 • Laptop gecrasht door échte worm

  Een Britse laptop is gecrasht door een worm, de levende versie ervan welteverstaan. Het exemplaar van 12,5 centimeter had zich via een luchtgat in de ventilator verschanst. De 45-jarige eigenaar Mark Taylor uit Somerset vermoedt dat zijn twee katten er voor iets tussenzitten. "Waarschijnlijk zocht die aardworm een schuilplaats om aan mijn twee poezen te ontsnappen. Van computerwormen had ik wel al gehoord, maar niet in deze vorm. Eerst dacht ik dat er een soort elastiekje rond de ventilator zat, maar de aap kwam snel uit de mouw", aldus computerdeskundige Sam Robinson. "Hoeft het gezegd dat ik dit nooit eerder meegemaakt heb?"

 • Aantal kinderen met Wii-arm groeit

  Wii, de nieuwste spelconsole van Nintendo, is het afgelopen jaar tot een enorm commercieel succes uitgegroeid. Miljoenen kinderen en jongeren zijn enorm enthousiast over het aparte gebruik van de afstandsbedieningen. Sommigen springen er zelfs té enthousiast mee om, wat al vaak heeft geleid tot blutsen, builen en schade aan het interieur. Het fenomeen van de Wii-schade doet zich zelfs zo regelmatig voor dat er een website in het leven werd geroepen (www.wiihaveaproblem.com) waarop mensen hun nare Wii-ervaringen kwijt kunnen via onder meer filmpjes.

 • Jaar lang niet scheren voor passiespel

   
  De meeste inwoners van het Duitse Oberammergau mogen een jaar lang niet naar de kapper en ook scheren is taboe. In 2010 doen vrijwel alle inwoners van het dorp mee aan een grote opvoering van het passiespel over de laatste dagen van Jezus. De regisseur van de voorstelling wil dat zijn acteurs er net zo uitzien als mensen aan het begin van onze jaartelling. Daarom moet iedereen zijn haardos laten groeien en zijn baard laten staan. Ongeveer 1850 volwassenen en 650 kinderen hebben zich aangemeld om mee te spelen in het theaterstuk. Het passiespel wordt van mei tot oktober 2010 zo'n honderd keer opgevoerd en trekt naar verwachting een half miljoen toeschouwers.

 • Luierpremie in gehucht

   

  De kleinste stad van België komt met een luiertoelage. Mensen die in aanmerking komen voor het extraatje zijn ouders met kleine kinderen, ouderen die incontinent zijn en mensen met een stoma. Normaal betaalt deze groep een extra heffing voor huisvuilophaaldienst. Volgens de burgemeester is het geld een steuntje in crisistijden. In Mesen worden mensen die meer huisvuil hebben ook meer belast. Omdat luiers zwaar zijn, is de rekening van luiergebruikers beduidend hoger dan die van andere burgers.

 • Wildplassen: 510 euro boete

  wcpapier

  Een taxichauffeur in Singapore moet 510 euro boete betalen wegens plassen in het openbaar. In juni vorig jaar moest de man opeens zo nodig urineren, dat hij zijn voertuig verliet en zijn blaas leegde achter een stroomkastje. schoot bij enkele collega's in het verkeerde keelgat. Ze schreven zijn kentekenplaat op en verklikten hem. In Singapore wordt streng toezicht gehouden op het schoonhouden van de stad. Mensen die sigarettenpeuken of kauwgom op straat gooien, worden tevens op de bon geslingerd.

 • Man laat vrouw tien weken hangen

  Een Britse man heeft zijn dode vrouw (54) tien weken lang in hun huis laten bungelen voordat hij de politie inschakelde. Hij zou zo bang zijn geweest door de onverwachte zelfmoord van zijn vrouw dat hij niet meer wist wat hij moest doen. De 59-jarige David Pyatt uit Hampshire was een toegewijd man en zegt kapot te zijn van verdriet. Gedurende de tien weken dat zijn vrouw in huis hing, keek hij naar vakantievideo's uit gelukkiger tijden. Hij kwam alleen nog maar in de kamer waar zijn vrouw zich verhangen had om de dode vliegen op te ruimen. Ook probeerde hij zonder succes een einde aan zijn eigen leven te maken door een elektriciteitskabel in bad te gooien terwijl hij er in zat. Toen ook dat mislukte, besloot hij ten einde raad toch maar de politie te bellen. Die troffen een brandschoon huis aan waarin een vrouw in staat van ontbinding in een van de kamers hing, weet Telegraph.co.uk

 • Het lied van de dag

  De Pussycat Dolls hebben een nieuwe single uit! Samen met Missy Elliott maakten zij het geweldige "Whatcha Think About That?" Wij begonnen na te denken en zagen heel veel moois vandaar dat de plaat vandaag "Het lied van de dag" is! De groep debuteert in 1995 in de Viper Room van Johnny Depp als een cabaretesk zang / dansgezelschap met een kinky kantje. Sterren als Christina Applegate, Gwen Stefani en Christina Aguilera maken hun opwachting in de samenstelling van de Pussycat Dolls. Ook Carmen Electra, echtgenote van Dave Navarro (Red Hot Chili Peppers, Jane's Addiction) en vooral bekend als voormalige Baywatch babe, maakt in de begin jaren deel uit van de groep. Hun debuutalbum, PCD, komt in de zomer van 2005 uit. De groep heeft veel succes met singles 'Don't Cha', 'Stickwithu', 'B.E.E.P', 'Buttons' en 'I Don't Need A Man'. In de clip van dit laatste nummer is leadzangeres Nicole Scherzinger voor het laatst te bewonderen. Zij geeft de voorkeur aan een solo-carrière.

 • Flirten maakt je gelukkig

  Flirten met je partner maakt je bijzonder gelukkig en zelfverzekerd. Maar liefst 50% van de mensen die regelmatig flirten met hun partner voelen zich jonger en enorm sexy. Dat blijkt uit een Amerikaanse enquête. 50% van de flirters voelen zich jong en sexy, 37% belandt daardoor zelfs in een natuurlijke roes. De gemakkelijkste manier om je liefde te tonen is via een sms'je, een origineel tekstje, liefdesgedichtje, of een romantisch dinertje.

 • Vogel maakt nestje van haren bejaarde man

  In het Britse Devon heeft een roodborstje een opmerkelijke gewoonte gekweekt; het dier gebruikt geen twijgjes, maar mensenhaar om een nest mee te bouwen. De 68-jarige Brian Williams, een gepensioneerde leerkracht, laat zich nu en dan de haren knippen door zijn vrouw Joan. Dat gebeurt telkens in de tuin. Een roodborstje komt vervolgens de afgeknipte grijze haren oppikken."Ik word al wat kaler, maar er is nog genoeg voorraad over", lacht Williams.