• Het lied van de dag: INXS - New Sensation


  De laatste dag van mei is officieel begonnen! Die tijd vliegt eigenlijk voorbij, recht richting zomer, hoewel het zomergevoel er nu al dik inzit, maar je hoort ons niet klagen. Lang leve de zon, de zee, het briesje, en de schaargeklede meisjes! Anyway, vandaag wordt het genieten van INXS, een populaire Australische rockband die in de jaren '80 en '90 hits scoort met o.a. 'Need You Tonight', 'New Sensation', 'Never Tear Us Apart', 'Suicide Blonde' en 'Disappear'. Michael Hutchence, de zanger en het boegbeeld van INXS, overlijdt op mysterieuze wijze op 22 november 1997… maar in de clip kan hij nog goed dansen en zingen!

 • Het lied van de dag: Black Legend - You See The Trouble With Me

  Een verlengd weekend? Tijd om uit te rusten op een zaterdag? Dat had je gedacht! Het wordt vandaag terug lekker warm weer en daar hoort natuurlijk een bijzonder dansbare plaat bij. Zo botsten we op Black Legend! Black Legend is een samenwerking tussen de Italiaanse DJ’s en producers Enrico Ferrari en Ciro Sasso plus de Britse vocalist Elroy “Spoonface” Powell.  Black Legend's "You See the Trouble with Me" bereikte in 2000 de nummer één positie in de Britse Hitlijsten. In het liedje wordt het orgineel van Barry White helemaal onderhanden genomen en gemixt. Geniet van dit fijne plaatje, het mooie weer, en alles wat uitvliegt van kledij!

 • Mannen verkiezen vrouwen met Brazilian wax

  De helft van de Duitse vrouwen scheert haar schaamhaar, dat gaat van een Brazilian wax, een verticaal streepje tot slechts het bijwerken van de bikinilijn. Verder blijkt uit een Duitse studie dat driekwart van de mannen een vrouw verkiest met een geschoren intieme zone.  72 procent van de vrouwen die hun intieme zone scheren, laten wel wat haar staan. 28 procent kiest voor een Brazilian wax, dat betekent dus dat ze hun schaamhaar volledig verwijderen. Bijna alle mannen verkiezen een vrouw die haar schaamstreek verzorgt en scheert, 31 procent wil een vriendin met Brazilian wax. Jonge mannen gaan nog verder, meer dan de helft van de 20 tot 29-jarigen heeft liever seks met iemand die haar intieme zone scheert.

 • Britse oorlogsveteraan kan na 65 jaar weer normaal eten

  Een voormalige Britse soldaat, Alfred Mann (87), kan opnieuw eten en praten zonder pijn te lijden. Hij raakte in 1944 gewond bij een mijnontploffing aan het Italiaanse front. De man had sindsdien, zonder het te weten, een granaatsplinter in zijn kaak. Het stukje metaal viel per ongeluk uit zijn mond, meldt de Britse krant Herald Tribune. De ex-soldaat was verpleegkundige en werkte aan het Italiaanse front waar hij aan zijn gezicht, zijn borst en aan zijn benen gewond raakte. Al die jaren kon hij niet slikken omdat de vloeibare voeding zijn kaak pijn deed. Ongeveer 65 jaar later voelt hij zich 'herboren' en kan hij dus eten en praten zonder pijn te lijden. Hij wist niet dat hij een stukje metaal in zijn mond had en medische onderzoeken hadden niets aan het licht gebracht.

 • Gevleugelde kat in China gevonden

  gevleugelde kat in china gevonden

  In China is er een kat met vleugels gevonden. Onderzoekers raken het niet eens over de oorzaak. De kater werd gewoon geboren, maar toen het dier één jaar oud werd, kreeg het een vleugel-achtige beenderen op zijn rug. Wat de oorzaak is, is nog niet duidelijk. Enkele onderzoekers geloven dat de kater deel uitmaakte van een Siamese tweeling, maar dat zijn andere helft stierf en opging in zijn rug. Andere onderzoekers geloven dat chemicaliën de afwijking veroorzaakte. Volgens de eigenaars maakt het allemaal niet uit. Hun kater is gelukkig en krijgt graag aandacht.

 • Hond 25 dagen in konijnenhol

  Jack Russell

  Zijn baasjes hadden niet gedacht dat ze hem ooit nog zouden zien. Hun hond Jake was bijna een maand onvindbaar op het eiland Wales. Al die tijd had de Jack Russel vastgezeten in een konijnenhol. Waarschijnlijk kwam Jake klem te zitten toen hij op konijnenjacht was. Pas na een paar weken zonder eten was hij slank genoeg om uit het hol te kruipen. Gelukkig hadden zijn baasjes overal posters van Jake opgehangen. Kinderen in de buurt herkenden de verzwakte hond en brachten hem naar huis. Jake is snel naar de dierenarts gebracht. Inmiddels gaat het weer goed met de hond.

 • Opnieuw een zware bevalling

  Tien dagen nadat een Russische van 250 kilo is bevallen, heeft opnieuw een zwaarlijvige vrouw een baby gebaard in een ziekenhuis in Moskou. Dit berichtte de krant Moskovski Komsomolets donderdag. De 280 kilo wegende moeder en haar kind maken het goed. De baby weegt 2,45 kilo. Artsen hadden de 35-jarige moeder afgeraden een kind te krijgen. Zij weigerde echter abortus te laten plegen. Het kind werd pas in de 34e week van de zwangerschap door een zeer moeilijke ingreep met een keizersnee ter wereld gebracht. Vooral het zwakke hart van de moeder en haar aanzienlijke vetlagen belemmerden de chirurgen. Zij spraken van een wonder toen alles relatief goed bleek af te lopen.

 • Lichtgevende aapjes

    

  Japanse wetenschappers zijn erin geslaagd apen-genen zo te manipuleren dat de dieren groen worden bij ultraviolet licht. De penseelaapjes, gloeien onder ultraviolet licht groen op door een gen uit een fluorescerende kwal: een truc om aan te tonen dat de genetische ingreep is gelukt, schrijft het Britse tijdschrift Nature. Vorig jaar slaagden Amerikaanse onderzoekers er al in een 'gloeiend' aapje te maken, maar dat gaf het gen nog niet door aan zijn kroost. De Japanners willen de dieren gaan gebruiken voor onderzoek naar onder meer de ziekte van Parkinson en Huntington. Ook worden de dieren ingezet bij neurologisch onderzoek.

 • Fransman eet organen celgenoot

  Een gevangene in de gevangenis van Rouen heeft een deel van zijn celgenoot opgegeten. De 37-jarige Barmy Nicolas Cocaign vermoordde zijn slachtoffer en maakte een stoofpotje van de ingewanden van zijn celgenoot. De long werd flink gekruid met veel peper en zout, uien en olijfolie. Cocaign werd onmiddellijk overgeplaatst naar een zwaarbewaakte psychiatrische kliniek. De man zat vast voor verkrachting en kan rekenen op een levenslange gevangenisstraf voor moord.

 • Oud lot miljoenen waard

  raar_geld50eurobriefjes

  Een Australische vrouw die bezorgd was over de financiële situatie van haar familie, hoeft zich daarover niet meer druk te maken. Toen zij een stapeltje oude loten doorkeek, ontdekte zij dat tien maanden geleden op een ervan een bedrag van ruim 13 miljoen Australische dollar (ongeveer 7,3 miljoen euro) was gevallen. Ze was juist op tijd, want bij de loterij van de deelstaat Western Australia verliest een lot na twaalf maanden zijn geldigheid. "Ik werd vanmorgen wakker en was bezorgd over onze financiële situatie'', zei de vrouw tegen het loterijbureau. "Iets bracht me op het idee de loten te controleren en ik dacht dat ik mijn vader en moeder kon helpen, als ik iets had gewonnen.'' De vrouw had het lot van haar vader gekregen.

 • 5-jarig meisje blaft als hond

  NatteNeusGr

  De Russische kinderbescherming heeft een 5-jarig meisje uit huis gehaald, omdat ze zich gedroeg als een hond. Het kind blafte en likte voedsel op met haar tong, meldde de politie. Het kind woonde in de Oost-Siberische stad Chita bij haar vader en grootouders, maar kreeg geen aandacht. Ze richtte zich daarom op de honden en katten in huis. Het meisje kan niet praten, maar lijkt wel met de honden te kunnen communiceren. De familie liet het kind niet buiten en had weinig sociale contacten in de buurt. Het meisje is opgenomen en krijgt medische en psychiatrische hulp. Volgens haar verzorgers blijft ze echter als een hond tegen de deur aanspringen en blaffen.

 • Het lied van de dag: Dizzee Rascal - Bonkers

  Het is vrijdag vandaag, bijna weekend en daarom zochten we een gekke plaat waarin vooral het zinnetje “Some people think I’m Bonkers, But I just think I’m free” centraal staat! Dizzee Rascal is een jonge, Londense rapper, die voor zijn debuutalbum Boy In Da Corner in 2003 de Mercury Music Prize wint. Een jaar later verschijnt het succesvolle vervolg Showtime. Dizzee brengt zijn derde album Maths and English uit op Dirtee Stank, zijn eigen label. De eerste single 'Dance Wiv Me' is meteen een groot succes in Groot-Brittannië. De single is een samenwerking met producer/zanger Calvin Harris. Genoeg geboenkt voor vandaag, wie weet wordt het wel een bonkend weekend!

 • Waarom mannen overspel plegen

  Psychotherapeut Neuman ontdekte uit onderzoek wat mannen bij andere vrouwen dan hun vaste partner zoeken. Veel vrouwen veronderstellen dat mannen ontrouw zijn uit seksuele ontevredenheid. Maar onderzoek van psychotherapeut Gary Neuman bij 200 mannen toonde aan dat slechts acht procent een affaire begon om dat hij niet tevreden was over zijn seksleven. Ontrouwe mannen hebben nood aan bevestiging en affectie. Ze willen weer gewaardeerd worden en ontdekken dat ze nog goed in de markt liggen. Vinden ze geen appreciatie bij hun vrouw, gaan ze dit eerder bij een ander zoeken dan dat ze het zelf aan hun partner zullen vragen.  Vrouwen denken vaak dat hun ontrouwe partner niet met een schuldgevoel kampt na zijn daden. Uit hetzelfde onderzoek van Neuman blijkt dat 66 procent van de mannen zich schuldig voelt over zijn affaire. Maar ze zijn goed in het verbergen en blokkeren van deze emoties. Ze voelen zich dus wel slecht ten opzichte van hun vrouw, maar ze zullen hier pas later iets mee doen. Na ontrouw zijn heel wat vrouwen extra onzeker, omdat ze denken dat hun partner zijn minnares mooier vindt dan zij. Maar uit het onderzoek bleek dat dit bij slechts 12 procent van de overspelige mannen het geval is. Ze willen eerder met hun affaire een emotionele leegte vullen.

 • Menselijk sperma bestrijdt rimpels

  De nieuwste trend in beautyland is het gebruik van menselijk sperma om de huid jong te houden. Vrouwen zijn blijkbaar zo wanhopig om er jeugdig uit te zien dat ze alles zullen proberen. Beautyexperts zeggen dat spermine, een krachtig antioxidant en een bestanddeel van sperma, de huid zacht en soepel houdt en zo rimpels bestrijdt. Het Noorse bedrijf 'Bioforskning' maakt dit bestanddeel na in laboratoria en verkoopt het als ingrediënt voor crèmes en gezichtsbehandelingen, meldt styletoday.nl. Momenteel kun je al in exclusieve wellnesscentra als het Townhouse Spa in New York voor ongeveer 180 euro een gezichtsbehandeling met spermine volgen waarbij de stof werd behandeld met ultrasone golven en infrarood licht. Of je echt jonger gaat lijken door simpelweg dagelijks sperma te smeren, werd nog niet onderzocht.

 • File door naakte vrouw naast Autobahn

  In het Ruhrgebied is dinsdag een lange file ontstaan door een naakte vrouw langs de snelweg. De politie ontving veel meldingen over een blote vrouw die in een weiland langs de weg aan een auto was vastgeketend. Tal van surveillancewagens rukten uit voor de 'ontvoering'. De politie zette zelfs een helikopter in. Maar het bleek om een erotische fotosessie te gaan waaraan de 26-jarige Sabrina vrijwillig meedeed, aldus Bild, de grootste Duitse krant, woensdag. „Wij hadden spontaan zin in erotische foto's”, aldus fotograaf Klaus (22). „Het plattelangsweggetje leek eenzaam. Sabrina heeft zich uitgekleed, handboeien en blinddoeken hebben we meestal bij ons. Volgende keer zijn wij discreter.”

 • Explosief wc-bezoek

  Een Duitse bouwvakker heeft de verrassing van zijn leven beleefd. Op zoek naar wc-papier in een pikdonker toilet op een werf in Oberschleiheim, besloot de man een lucifer aan te steken. Door een chemische reactie ontplofte de hele handel. Metselaar Swen Friedmann (33) liep ernstige brandwonden aan zijn achterwerk op. Het toilethokje is goed voor de schroothoop.

 • Autoradio is levensgevaarlijk

  Voetbalwedstrijden op de radio zijn een groot gevaar in het verkeer. Hoe spannender de wedstrijd is, hoe slechter een autobestuurder rijdt, zo blijkt uit onderzoek van de Universiteit van Leicester. Voor het onderzoek lieten de wetenschappers proefpersonen rondrijden op een simulator. Fans bleken bij spannende momenten - een aanval, een rode kaart - flink gas te geven. Wanneer hun favoriete club in de verdediging werd gedrongen, gingen ze juist langzamer rijden. De onderzoekers schatten dat twee miljoen Britse automobilisten een ongeluk of een bijna-ongeluk hebben gehad, doordat ze onder het rijden naar het verslag van een voetbalwedstrijd luisterden. "Het is algemeen bekend dat niet-handsfree bellen kan leiden tot ongelukken, maar andere handelingen hebben vermoedelijk een vergelijkbaar effect, zoals luisteren naar sport op de radio", concludeert onderzoeker Michael J. Pont.

 • Gouverneur eet rauw zeehondenhart

  De Canadese gouverneur-generaal Michaëlle Jean heeft het hart van een geslachte zeehond rauw opgegeten. Ze wilde zo haar steun betuigen aan robbenjagers in het Noordpoolgebied. Door een Europees verbod op handel in zeehondenbont vrezen zij hun inkomstenbron te verliezen. Jean nuttigde de opmerkelijke maaltijd tijdens een bezoek dat ze dinsdag bracht aan het plaatsje Rankin Inlet in het hoge noorden van Canada. Jean boog zich over het karkas van een net gedode zeehond. ''Mag ik het hart proberen?'', vroeg ze toen. Het orgaan ''smaakte heerlijk en zit vol eiwitten'', zei ze terwijl ze het zeehondenbloed van haar vingers veegde. De vrouw is als gouverneur-generaal de vertegenwoordiger van de Britse koningin Elizabeth II, die ook staatshoofd is van Canada. De gouverneur-generaal benoemt de premier van Canada.

 • Seksfilmpje docenten belandt op pornosite

  Teacher Colin MoyleJane Moyle

  Twee docenten uit Wales besloten onlangs van bil te gaan en het tafereel op video vast te leggen. Het gaat om Colin (49) en zijn vrouw Moyle (44). Colin doceert recht, en Moyle geeft les op een basisschool. Waarschijnlijk kwam het stel tijdens de vrijpartij op het lumineuze idee om één en ander vast te leggen. Beide betrokkenen hebben echter nog niet toegegeven dat ze de video zelf gemaakt hebben. Op het filmpje is te zien hoe de docenten, deels verkleed, plezier hebben met seksspeeltjes.

 • Jongen houdt van slijmerige slakjes

  Een elfjarig jongetje uit de Verenigde Staten heeft 43 slakken op zijn gezicht laten plakken. Hij hoopt op een plaatsje in het Guinness Book of Records. Fin Keheler uit de staat Utah moest de beesten tien seconden op zijn gezicht laten zitten, om het record van 8 slakken uit 2007 te verbreken. Het slijm droop van zijn gezicht af, maar dat kon hem naar deren. Zijn ouders sturen getuigschriften, videobeelden en nieuwsartikelen van de recordpoging naar de organisatie op.