• Waarom we hard to get spelen

  zo speel je hard to get

  Vrouwen zijn meesters in het 'hard to get' spelen. Ze flirten er wat op los en doen dan of ze geen interesse hebben. Spijtig genoeg is de man ook een meester in dit spel, waardoor de vrouw gebroken achter blijft. Hard to get spelen is gemakkelijk, maar je moet het enkel doen wanneer je het echt ziet als een spel. Vaak spelen vrouwen hard to get om hun onzekerheid voor zich te houden. Hierdoor worden ze keer op keer gekwetst, want eenmaal het lijkt alsof de man interesse heeft, denkt deze het spelletje door te hebben. Hij wordt plots ook erg afstandelijk, waardoor de ander gekwetst achter blijft. Onderzoekers raden dan ook aan enkel het spel van aantrekken en afstoten te spelen wanneer je risico's durft te nemen, oprecht bent en je aandacht hebt voor positieve energie.

 • Geen badhanddoekoorlog meer om ligstoel?

  Duitse toeristen zijn hun medereizigers binnenkort een stapje voor. Touroperator Thomas Cook biedt zijn Duitse klanten een nieuwe optie aan om de ochtendlijke badhanddoekenoorlog te vermijden. Ze moeten 's ochtends niet meer voor dag en dauw opstaan om hun badhanddoeken over ligstoelen uit te spreiden, maar kunnen die gewoon op voorhand boeken. Dat kan voor drie euro per dag, of voor 49 euro per week per kamer. Dan krijgt de hele familie een ligstoel per persoon, een parasol en een eigen tafeltje.

 • Allerlangste wenkbrauwhaar

  Een beetje smerig is het wel. Maar een man uit de Verenigde Staten is er supertrots op. Hij wil een wereldrecord breken met zijn langste wenkbrauwhaar. Eén haar is zo lang dat hij er mee in het wereldrecordboek hoopt te komen. 16,5 centimeter lang is zijn ene wenkbrauwhaar. Het record staat nu op 15,1 centimeter van een Japanse man. Binnenkort komen mensen van het recordboek Guinness Book of World Records langs om officieel op te meten of de wenkbrauwhaar van de Amerikaan inderdaad 1,4 centimeter langer is dan die van de recordhouder uit Japan.

 • Heel het bedrijf onwel door te sterk parfum

  Wat een sterk parfum al niet teweeg kan brengen. Een medewerker van een callcenter in Texas spoot wat parfum in het rond, waarna het hele bedrijf moest worden geëvacueerd. Twee mensen werden duizelig, waarna ook de rest begon te klagen. Er ontstond paniek in het hele gebouw;mensen waren bang voor een chemische aanval of een koolmonoxidelek. Ze werden naar het ziekenhuis gebracht met kortademigheid, duizeligheid en hoofdpijn. Maar de brandweer kon niets gevaarlijks vinden. Ze denken dat iedereen elkaar heeft aangestoken met angst. Het merk van het parfum is niet bekendgemaakt.

 • Blote dames verpesten vakantie

  mnet_weeds3

  Een Servische vrouw heeft een schadevergoeding geëist van een reisorganisatie omdat haar dure vakantie in Griekenland was verprutst door twee blote meiden. De mooie meiden zaten vaak poedelnaakt op het balkon van het appartement naast dat van het Servische echtpaar, berichtte de Belgradose krant Politika. Het vrouwelijk schoon was de echtgenoot van de Servische niet ontgaan. Hij bleef vaak op het balkon hangen, wilde niet naar het strand gaan of andere uitstapjes maken. Bij pogingen de beide meiden nog beter te zien, verrekte hij zijn nek.

 • Kwallen roeren in zee

  De kwal mag dan goed zijn voor de zee, de meeste mensen kunnen ze niet bekoren  

  Meer dan vijftig jaar geleden ontdekte Charles Darwin, de kleinzoon van de bekende wetenschapper, dat kwallen in zee roeren. Sindsdien is er altijd discussie geweest over het nut van de bewegingen van de kwallen. Veel onderzoekers stelden dat alleen de wind en het getij invloed hadden op het mengen van de zee, meldde de BBC. Het onderzoek met de groene kleurstof bewees dat de kwallen het water niet alleen in beweging brengen, maar zelfs turbulentie veroorzaken. Daardoor komt koud water naar boven waar het warmer is en gaan voedingsstoffen naar de voedingsarme dieptes. Volgens de wetenschappers zijn kwallen niet de dieren die de meeste beroering in zee teweeg brengen. Dat zijn roeipootkreeften en krill, een soort garnaaltjes. Die zijn klein, maar in grote hoeveelheden aanwezig.

 • Weekje chatten met GSM: 9800 euro

  Een Belgische die op vakantie in Frankrijk via haar gsm een paar uur had gechat met vrienden thuis, kreeg een rekening van 9863,35 euro.  De videobeelden van de webcam deden Ann Tubbeckx uit Leopoldsburg de das om. Volgens GSM-aanbieder Mobistar is de factuur correct, zo meldt de Gazet van Antwerpen. Het bedrijf wil wel met de vrouw praten over een verlaging van de rekening... Love Work Pay?!

 • Hond na negen jaar teruggevonden

  Heading home ... Muffy with inspector Gail Coulter.

  Muffy was al negen jaar kwijt. Bazin Natalie Lampard uit het Australische Brisbane had na zoveel tijd niet gedacht haar hondje ooit nog terug te zien. Maar de dierenbescherming trof het dier ruim tweeduizend kilometer verderop aan in een achtertuin in Melbourne. Dankzij een chip kan Muffy terug naar haar vroegere baasje, melden lokale media. Muffy was er slecht aan toe. Ze werd niet goed verzorgd door het stel dat haar in de tuin hield. Hoe ze aan de hond kwamen is niet duidelijk. Zelf zegt het stel dat Muffy simpelweg aan kwam lopen. Volgens de dierenbescherming is het onwaarschijnlijk dat een hond zo'n afstand zelf aflegt. Volgende week mogen Lampard en haar dochter hun hond weer in de armen sluiten.

 • Dodelijke barbecue in huis

  bbq

  Een 48-jarige vrouw in Zuid Duitsland is overleden omdat ze in huis aan het barbecueën was met houtskool... Ze had de barbecue net gekocht en wilde 'm wel even binnen uitproberen. De vrouw in Bad Wiesee had ramen en deuren gesloten. Ze overleed dus aan een koolmonoxidevergiftiging. De politie vond de vrouw dood in bed. Vlakbij stond de inmiddels afgekoelde barbecue, zo meldt Bild.

 • Shake It Like The Sound Of Summer: Benny Benassi - Satisfaction

  I Can Get Noooooooooooooooooooo, maar een Italiaanse DJ en producer maakte er ook een liedje over en scoorde in 2003 een ongelooflijke zomerhit met 'Satisfaction'. Het nummer bereikt Nederland via de Franse clubs, waar 'Satisfaction' wekenlang wordt platgedraaid. Benny Benassi is ook verantwoordelijk voor de remix van 'Loneliness' van Tomcraft. Shake it like the girls of Benny Benassi!

  Op Pitchfork.tv kunt u kijken naar exclusieve livesessies en reportages, premières van videoclips alsook films of portretten die in sommige gevallen slechts één week online blijven.

  The Caffeine Test is een site waarmee ook u kunt testen hoeveel espresso's u nog kunt binnengieten vooraleer u helemaal als een stuiterbal door de kamer gaat schieten.

  Drie foto's van uzelf schieten, ze inladen op My Thriller Video en wachten tot de clip waarin u zelf in de huid van Jacko kruipt online verschijnt. Bekijk de originele clip

  Wat doen alcohol, weed, koffie of cocaïne zoal met een spinnenlichaam? Dr. Peter Witt nam 40 jaar geleden de proef op de som. Met alle gevolgen vandien.

 • Shake It Like The Sound Of Summer: Mc Sar & The Real Mccoy - Love And Devotion

  Allez het was weer feest om op skynetblogs te geraken, meerbepaald op mijn blog om dingen te posten. Het lukte een hele avond niet, en daarom ben ik helemaal depri, nerveus, ambetant, opgejaagd enal die dingen, maar toch! We hebben zomerse muziek en het is gelukt om toch dit nog te posten! Real McCoy, eerder bekend als MC Sar & The Real McCoy, is een Duitse Eurodance formatie, met in de jaren 90 een aantal internationale hits zoals deze Love And Devotion! Geniet van de Love en laat het niet aan jullie hartje komen ;-)

  Compulse is een game waarbij je de gekleurde vierkanten zo plaatst dat de stip de gekleurde cirkels binnenbotst. Dikke fun, die vanaf level 11 nog eens verdubbeld wordt door de introductie van telepoorten.

  Met de Japanse EDO Photo Generator kunt u uw kiekjes pas echt een stokoude look meegeven. Kies uw foto en klik op de knop eronder: uw kroost, vakantiehuis, favoriete monument of actrice zien er meteen uit alsof ze uit een oude krant of een prentenboek uit de jaren stillekens werden geknipt.

  Benieuwd wat die schijnbaar levenloze troeteldieren, speelgoedtreinen en miniatuurautootjes van u zoal uitspoken zodra u uw kont keert? Check de geestige fotocollectie op The Secret Life of Toys en u weet het meteen: ze gaan op daguitstap naar zee, verkennen uw bloementuin of vatten ongegeneerd post voor het raam en begluren van daaruit argeloze voorbijgangers.

  Op Name That Robot moet u robots identificeren. Hal 9000 of R2D2 herkent u natuurlijk uit de duizend, maar om uzelf op uw blog of site ook een echte robotconnaisseur te mogen noemen, dient u ook weten hoe Marvin (wíé?) en Gigolo Joe (qué?) eruitzien.

 • 7 op tien vrouwen fantaseert een uur over seks per dag

  Mannen denken vaak aan seks, daar is iedereen het over eens. Maar vrouwen moeten niet voor hen onderdoen: 70 procent denkt zeker een uur per dag aan seks. Op het werk denken vrouwen gemiddeld 34 keer per dag aan seks, of elke 14 minuten. Nog eens de helft van de vrouwen is niet tevreden over hun seksleven. Volgens hen is dat de oorzaak waarom ze op het werk aan seks denken. Al kan die collega waar de helft een oogje op heeft daar ook voor iets tussenzitten. Dat blijkt uit Brits onderzoek die 1.000 vrouwen ondervroegen, zo meldt Jobat.be.

 • 'Kleurstof M&M kan rugletsel genezen

  MMs.jpg image by soraroxasbinx

  De blauwe kleurstof die in M&M's zit, kan mogelijk schade aan het ruggenmerg genezen. Amerikaanse onderzoekers spoten de stof in bij ratten met rugletsel, waarna de dieren weer konden lopen. Nadeel was dat de dieren mank bleven en tijdelijk blauw kleurden.  Dat meldde CNN op basis van een onderzoek van de Universiteit van Rochester in de Amerikaanse staat New York. Ratten die niet ingespoten werden met het zogeheten Brilliant Blue G (BBG), herstelden niet. De onderzoekers hopen dat BBG uiteindelijk ook toe te passen is op mensen met schade aan het ruggenmerg, voor wie nu nog geen behandeling bestaat.

 • Cheddar vliegt bijzonder hoog

  De kaasmakers van de West Country Farmhouse in Engeland zijn erg trots op hun handgemaakte kazen. Daarom vonden ze het wel terecht om de verjaardag van de eerste maanlanding te markeren met een 'giant leap for cheesekind'. Ze deden een stukje Cheddar in een capsule in een weerballon en lieten hem opstijgen. Het was de bedoeling dat de ballon " aan het begin van de ruimte" uiteen zou spatten, waardoor de capsule aan een parachute netjes zou landen. Maar de gps van de ballon is kapot en nu hebben ze geen idee waar de kaas is. " De voorspelling is nu dat hij overal kan neerkomen", aldus de organisatie.

 • Jongen (5) allergisch voor voedsel

  Kaleb uit het Australische Adelaide is niet alleen allergisch voor pinda's of melk maar ook voor elk ander voedsel. Hij reageert alleen niet op water en een bepaald merk limonade. Met behulp van een speciale machine krijgt het jochie voedingsmiddelen in zijn maag gepompt, melden Australische media.  Volgens zijn moeder Melissa Bussenschutt staan de dokters voor een raadsel. Ze weten ook niet precies wat er met haar zoon aan de hand is behalve dan dat hij verschrikkelijk ziek wordt van voedsel en dat hij van voedsel ook enorme maagzweren krijgt. Kaleb is een uitzondering met deze afwijking, zegt allergiespecialist en professor Peter Sly. "De maag van de patiënt is zo overgevoelig dat het geen normaal voedsel kan verdragen." En dat is zeldzaam volgens de professor.

 • Australische zit week vast op toilet

  Een Australische vrouw heeft een week lang opgesloten gezeten op het toilet, nadat ze was gevallen. Pas na een week hoorde de buurman haar geschreeuw en schakelde de autoriteiten in. Reddingswerkers bevrijdden de 67-jarige vrouw uit Ipswich (Queensland) afgelopen zondag. Ze had ernstige uitdrogingsverschijnselen, maar was nog wel bij bewustzijn. De vrouw is opgenomen in het ziekenhuis, melden Australische media. Reddingswerkers hadden de grootste moeite om haar te bevrijden. Haar voeten zaten vast aan beide zijden van het toilet en de deur ging naar binnen open. Reddingswerkers schoven haar naar een kant van de wc om haar los te kunnen krijgen. Deze gebeurtenis herinnert ons eraan dat mensen niet moeten vergeten ouderen een beetje in de gaten te houden, zei de buurman.

 • Stel mist eiland door tikfout in gps

  Een Zweeds stelletje dacht eindelijk hun vakantiebestemming bereikt te hebben, maar bleek door een tikfout in hun gps-systeem 650 kilometer verderop te zitten. Ze kwamen in het Noord-Italiaanse industriestadje Carpi terecht in plaats van op het Zuid-Italiaanse eiland Capri. "Het is nauwelijks te begrijpen hoe ze dit voor elkaar gekregen hebben, want Capri is een eiland!", aldus een woordvoerder van de gemeente Carpi. Het stel van middelbare leeftijd ontdekte de fout toen ze bij de lokale VVV van Carpi vroegen hoe ze het best naar de beroemde blauwe grotten konden rijden op het eiland in de baai van Napels. Het stel is volgens de gemeentewoordvoerder alsnog naar Capri vertrokken.

 • Huwelijk vol bijenplezier

  Een Chinees stel is getrouwd terwijl tienduizenden bijen om hun lichaam krioelden. De imkers Li en Yan kregen eerst koninginnebijen op hun lichaam. Daarna kwamen de volgelingen vanzelf. Het stel vond het na een kwart eeuw werken als bijenhouder wel een strak plan. Mis kon er niets gaan, ze kenden het gedrag van de insecten wel zo'n beetje. "It’s a cool thing to become a bee couple," zeggen ze.

  bew06395586.jpg

 • Kabouters tanken gratis

  De oliereus Shell nodigt in Nederland zijn klanten immers uit om gratis te komen tanken als ze moeite doen om zich te verkleden. Dit weekend zijn in Zoetermeer en in Maarssen ‘kabouters’ aan de beurt, de week nadien kunnen ‘dokters en verpleegsters’ elders in het land hun wagen kosteloos volgooien. De weken nadien verwacht Shell nog ‘cowboys en indianen’ en ‘skileraren’ aan de pomp. De actie ‘typetjes tanken’ begon afgelopen weekend in Heemskerk, waar ruim honderd ‘bruiden en bruidegoms’ zich volledig uitgedost aanmeldden. Het is de eerste keer dat het petroleumbedrijf op grote schaal benzine wegschenkt. Met de stunt wil Shell zijn Fuelsave-brandstoffen promoten.

 • Shake It Like The Sound Of Summer: Tony Di Bart - The Real Thing

  Vandaag terug schoon en warm weer, of het ook droog blijft, is nog onduidelijk, maar zeker is dat er lekkere muziek in jullie oortjes geduwen wordt van Tony Di Bart, echte naam Antonio DiBartolomeo (Slough, 1964), een Engelse zanger, die halverwege de jaren '90 bekendheid kreeg wegens enkele grote Eurodancehits. Antonio's grootste hit was 'The Real Thing'. Vier singles kwamen in de hitlijsten: 'The Real Thing' , 'Do It' , 'Why Did Ya' en 'Turn Your Love Around' . In het buitenland deed hij het nog een stuk beter want de remix versie van 'The Real Thing' behaalde in het Verenigd Koninkrijk de 1ste plaats. Voor zover bekend heeft Tony Di Bart geen album uitgebracht. Van Antonio is verder ook geen nieuws meer. En daarmee is alles gezegd zeker?!

  Benieuwd welke buitenlandse documentaires u de komende maanden en jaren mag verwachten in duidingprogramma's als 'Panorama', 'Het uur van de wolf', 'Tegenlicht', 'Leefwereld' of 'VPRO's Import'? Link naar The Documentary Blog.

  Een fan van Marilyn Manson intertpreteert het fijnzinnige 'This Is The New Shit' voor doven- en gehoorgestoorden.

  U hoeft niet eens gestudeerd te hebben om megascores te halen op TBK Lazerz, een vaste muishand en goeie reflexen kunnen volstaan bij het neutraliseren van de opdoemende ruimtemannetjes.

  'Een wereldwijde community van vrienden en kennissen die één simpele vraag beantwoorden: wat ben je aan het doen, je weet wel, in het algemeen?': ziedaar de tagline van dawdlr, een site die zich wil afzetten tegen het ultravluchtige en daarmee behoorlijk onnozele Twitter.