• Vijf seksblunders bij onenightstands

  Een onenightstand kan een mijnenveld zijn. Omdat je elkaar nog niet zo goed kent, is het vaak aftasten. Want wat de ene ontzettend opwindend vindt, is voor de andere een echte afknapper. Toch zijn er dingen die in geen geval kunnen, nooit.

  • Luid roepen "Ik hou van jou" als je tot een hoogtepunt komt, tenzij je je eenmalige bedpartner snel buiten wil krijgen.
  • Meteen beginnen huilen net nadat je klaar komt. Dit gebeurt vaak als je nog één keer een wilde nacht beleeft met je ex.
  • Aanwijzingen geven en erbij zeggen dat je ex dat vroeger toch anders en beter deed.
  • Er met vuil ondergoed aan beginnen omdat die snelle pint is uitgedraaid op een wilde vrijpartij met een onbekende.
  • De naam van je bedpartner vergeten op het moment dat hij of zij kreunt "Zeg mijn naam".
 • Naakte Evi Hanssen is een internethit

  Het spotje met de presentatrice, die in Nederland in Expeditie Robinson te zien is, is gemaakt door tv-kabelbedrijf Telenet. Het bedrijf maakt met het spotje reclame voor digitale televisie, waarbij kijkers op pauze kunnen drukken om het beeld stil te zetten. De kunst is om het beeld precies stil te zetten op de korte flits waarin Hanssen naakt te zien is tussen wandelende olifanten. Ze is op dat moment alleen bedekt door een slurf en een slagtand. Hanssen is gevleid dat het filmpje al ruim 100.000 keer bekeken is op bijvoorbeeld de filmpjessite garagetv. "Voor een vrouw van bijna 31 die net een kind heeft gekregen is het toch wel plezant om te horen dat mensen je in je naakt willen zien."

 • Naakt poseren in ruil voor een job

  Werknemers van het Franse bedrijf Chaffoteaux et Maury gaan uit de kleren om hun job te behouden, zo meldt De Standaard. Het Bretoense bedrijf dat boilers produceert, zit in slechte papieren. Dertien mannen poseren in adamskostuum voor een naaktkalender, in een wanhopige poging om 204 banen te redden. De opbrengst van de kalender moet dienen om hun reis naar Italië te betalen, waar ze willen betogen voor het kantoor van moederbedrijf Ariston Thermo Group. "We willen laten zien dat er hier werknemers zijn die alles willen doen om hun job te redden, zelfs al hun kleren uittrekken", zegt vakbondsafgevaardigde Brigitte Coadic.

 • Roemeense bevalt van reuzenbaby

  FOTO ANP

  Een 39-jarige Roemeense vrouw heeft een baby van 6,7 kilo zwaar en 58 centimeter groot op de wereld gezet, zo meldde het Roemeense persbureau Mediafax. De geboorte vond plaats met behulp van een keizersnede. Het meisje is het tiende kind van een familie die in een dorp nabij de noordoostelijke stad Botosani woont. De moeder verklaarde dat ze tijdens de zwangerschap nooit bij een dokter op bezoek is geweest. Ze was dus niet op de hoogte van de buitengewoon sterke ontwikkeling van het kind.

 • Winkelier zet dief vast tussen deur

  Winkelpersoneel in Londen heeft het een winkeldief deze week flink lastig gemaakt. Een 18-jarige jongen probeerde samen met een vriend een telefoonwinkel te overvallen. Hij bedreigde het personeel met een soldeerbout, maar dat maakte geen enkele indruk. Een van de twee medewerkers pakte de jongen bij zijn been en klemde dat tussen de automatische deur. De andere medewerker belde de politie. De jongen probeerde los te komen, maar tevergeefs. Hij werd steeds kwader en bleef maar schreeuwen. Omstanders vonden het erg grappig. Toen de politie de dief kwam halen, lachten ze hem vierkant uit.

 • Verpleegster laat patiënte spijkers opeten

  Een verpleegster heeft in een ziekenhuis in Pennsylvania een patiënte vier spijkers laten opeten. Athena Marie Sidlar (28) liep stage als verpleegster op de psychiatrische afdeling van het Allentown State Hospital. De verpleegster deed in januari de 18-jarige patiënte voor hoe ze de spijkers moest inslikken. Uit de maag van het meisje moesten vier metalen nagels verwijderd worden. Voor de rechtbank verklaarde de zuster dat ze lijdt aan een afwijking. Ze heeft namelijk de neiging om metalen voorwerpen in te slikken. Volgens haar advocaat is ze daar nu voor in behandeling, aldus het persbureau AP.

 • Duur schaap krijgt nieuwe eigenaar

  Een acht maanden oud schaap is in het Schotse Lanark voor ruim 260.000 euro van eigenaar gewisseld. De robuust gebouwde ram met de naam Deveronvale Perfection zal als fokdier voor de nieuwe eigenaar, een boer uit de omgeving, de aankoopprijs gemakkelijk terug kunnen verdienen. Het tot nu toe duurste Britse schaap, Tophill Joe, is onlangs gestorven. Deze ram verdiende voor zijn 'baas' de aankoopprijs van 150.000 euro gemakkelijk terug door meer dan duizend lammeren te verwekken. Die brachten samen meer dan 1 miljoen euro op. Tophill Joe had een bijzonder mooie kop, prachtige poten en zijn vacht was echte kwaliteitswol.

 • Duurste sigaar met kleine diamanten

  Het luxemerk Chigâr heeft naar eigen zeggen de duurste sigaar ter wereld op de markt gebracht. Het rokertje is voorzien maar liefst 150 piepkleine diamantjes en kost 4500 euro. De sigaar werd dit weekeinde gepresenteerd tijdens de Miljonairsfair in Noordwijk in Nederland. ,,Tot verkoop van de sigaar is het nog niet gekomen'', zei ontwerper Jorrit Koeman zondag. ,,Maar bekijks hadden we wel.'' De sigaar is gemaakt van Cubaanse tabak. De diamantjes zijn in Nederland door Ria Bos, de laatste Nederlandse die sigaren met de hand maakt, toegevoegd. ,,Geplakt met Arabische gom'', verklapt ze. ,,De diamantjes verdwijnen met de as in de asbak of op straat'', voegt Koeman er aan toe. Echt iets voor heel rijke rappers of een oliesjeik, vindt Koeman. En alleen verkrijgbaar in een handgemaakte cederhouten cassette van tien stuks. ,,Glinstert voor 45.000 euro mooi op een directiebureau'', aldus de ontwerper.

 • Dronken piloot raakt weg kwijt

  Een Duitse amateurpiloot had zaterdag zo veel gedronken, dat hij de landingsbaan niet meer kon vinden en hulp inschakelde. Dat heeft de politie zondag laten weten. De 65-jarige man vloog in de buurt van de plaats Schöngleina in de deelstaat Thüringen, toen hij de weg kwijtraakte. Een helikopter van de reddingsdiensten is de man daarop te hulp geschoten en heeft hem veilig naar de grond geloodst. Tijdens een woordenwisseling met de man roken de hulpverleners alcohol, waarop ze de politie inschakelden. Hij liet zich echter niet tegenhouden, stapte in zijn auto en reed naar huis. De politie heeft alsnog een alcoholtest afgenomen en stelde een promillage van 1,9 vast.

 • Shake It Like The Sound Of Summer: R. Kelly - Fiesta


  Het einde van de vakantie voor al die kleine snoodaards komt angstaanjagend dichtbij! Hoog tijd om vandaag nog een lange siësta te placeren in het zonnetje?! Met een lekker muziekje op de achtergrond is het een waar feest! En R. Kelly maakte er een liedje over. Ha! Hij is een Amerikaanse R&B zanger die bekender is vanwege zijn geruchtmakende seksvideo's met minderjarige meisjes,  dan door zijn muziek. R. Kelly scoort hits met 'I Believe I Can Fly', 'If I Could Turn Back The Hands Of Time' en werkt onder andere samen met Nas, P. Diddy en Céline Dion.

 • Shake It Like The Sound Of Summer: Katie Melua – Nine million Bicycles

  Katie Melua is er het levende bewijs van dat er niet alleen maar vervelend nieuws uit Georgië komt. Deze schoonheid wordt geboren in 1984 in Georgië, waar ze tot haar negende levensjaar woont. Weliswaar met een kleine onderbreking: als Katie een jaar of vier is, woont haar gezin voor een korte tijd in Moskou. Ter ere van het huwelijk van Prins Pieter-Christiaan en Prinses Anita in 2005 speelt ze het nummer 'Nine Million Bicycles'. Het nummer is afkomstig van het tweede album Piece By Piece van de zangeres.

 • Shake It Like The Sound Of Summer: Début de soirée - Nuit de folie

  We dachten van, ok het is weekend, al die supermarkten en al die winkels met schoolgerief doen bijzonder goeie zaken! Ikzelf heb een nieuwe rugzak van Eastpak en ga zelfs niet meer naar school maar mijn oude was gewoon versleten, dit geheel terzijde, en bijna laatste vakantiedagen, maar dat belet niemand om nog eens goed gek te doen op Début de Soirée, dat bestaat uit twee Franse zangers die vooral vrolijke popmuziek brengen! Het toppunt van hun carrière is er in 1988 wanneer “Nuit de folie” uitkomt en surprise, de single haalt de nummer één positie in Franrkijk!  

 • Neem de wereld mee op reis

  neem de wereld mee op reis

  Toilettassen heb je nooit genoeg. Zeker niet wanneer ze ervoor zorgen dat je steeds de weg weet. De toiletzak van Monkey Business helpt mensen zich beter te oriënteren. Zij creëerden namelijk toilettassen met een wereldkaart op gedrukt. Zo wordt je tanden poetsen een wereldse belevenis. Voor een toilettas van Monkey Business betaal je gemiddeld 18 euro.

 • Samoa draait rijrichting om

  De 180.000 inwoners van het Pacifische eiland Samoa moeten vanaf 7 september links rijden in plaats van rechts. Volgens de overheid kunnen daardoor makkelijker en goedkoper auto's uit Australië en Nieuw-Zeeland worden geïmporteerd. Het besluit krijgt veel kritiek. Een zesde van de bevolking heeft een petitie getekend om gewoon rechts te blijven rijden, en er werden al verschillende protestmarsen georganiseerd. Een dorp dreigt al het autoverkeer te verbieden als het links rijden er komt. De grootste tegenstanders van het plan zijn autoverhuurbedrijven en busmaatschappijen. Zij zitten straks opgescheept met een onbruikbare vloot voertuigen. Plaatselijke buseigenaren maken zelf een deur aan de linkerkant van de bus, zodat ze geen nieuwe hoeven te kopen en mensen toch veilig kunnen laten uitstappen. De laatste keer dat landen de rijrichting van het verkeer omkeerden, was in de jaren zeventig. Landen als Nigeria, Ghana en Jemen stapten toen over van links naar rechts.

 • Café verjaagt klanten met Sound of Music

  In het Schotse Inverness blijken uitbaters van een uitgaansgelegenheid dé oplossing gevonden te hebben om jongeren, die na sluitingstijd blijven hangen, weg te krijgen: muziek uit de film Sound of Music. De film, een van de grootste kaskrakers ooit, mag dan een succes zijn, de jongeren zitten niet echt op de muziek te wachten. Het Hilton Community Centre in Inverness, blijkt zo in trek te zijn bij jongeren, dat zij de tent tegen sluitingstijd niet willen verlaten. Van alles werd geprobeerd, tot het voorlezen van gedichten aan toe, maar niets hielp. Tot iemand de muziek van de film The Sound of Music opzette. Deze muziek viel niet erg in de smaak bij de jongeren en zij verlieten massaal het pand.

 • Porno op snoepverpakking

  In Groot-Brittannië is opwinding ontstaan over de verpakking van de bekende Maoam-snoepjes. Hierop zouden pornografische plaatjes staan. Vader Simon Simpkins was geschokt toen hij de elkaar berijdende vruchtjes zag. Hij had de snoepjes zojuist gekocht voor zijn kinderen. "De citroen en de limoen lijken een vleselijke ontmoeting te hebben. De limoen, die volgens mij de man is, heeft een bijzonder minzame uitdrukking op zijn gezicht." Simpkins begon een tirade tegen de bedrijfsleider. "Tijdens een verhitte discussie raakte mijn vrouw zodanig van streek dat ze op de parkeerplaats even moest gaan zitten", zo vertelt hij aan The Sun. In een reactie laat Haribo weten dat de desbetreffende verpakking in Duitsland al sinds 2002 in de winkel ligt. "De joviale MAOAM-man is erg populair bij jong en oud." Zie hier foto's van de schokkende pornografische beelden.

 • Man heeft veertien echtgenotes

  Een Indiase werknemer van Air India was getrouwd met veertien vrouwen. Bij al zijn echtgenotes gebruikte hij de smoes dat hij op reis moest voor zijn werk, terwijl hij in werkelijkheid gewoon een baan had op het vliegveld zelf. De 40-jarige Tushar Waghmare gebruikte het internet om veertien keer 'ja' te zeggen. Deze 'huwelijkswebsites' worden steeds populairder in India. De man werd betrapt toen één van zijn vrouwen zijn hotelkamer verliet en de ander juist naar binnen wilde gaan. Tot hun schrik kwamen de vrouwen erachter dat ze daarnaast nóg twaalf concurrentes hadden. Vijf echtgenotes deden aangifte wegens 'bigamie', de negen anderen bleven liever anoniem. Een politiewoordvoerder uit Mumbai zegt: "Geen van de vrouwen of hun ouders deed de moeite om de achtergrond van de man te checken wanneer ze hoorden van zijn indrukwekkende functie". Waghmare bracht meestal zo'n drie dagen met elke vrouw door en vertrok dan weer naar één van de andere dertien, zo meldt The Sun.

 • Australische vrouwen dronken bij bevalling

  In Australië komt het steeds vaker voor dat vrouwen in beschonken toestand een baby op de wereld zetten. Cijfers van het Departement Kinderen en Veiligheid laten zien dat er tevens steeds vaker baby's worden weggehaald bij dronken moeders. "Baby's worden op deze manier opgezadeld met een probleem. Ze zijn later gevoeliger voor een alcoholverslaving", laat dr. John Whitehall weten. "Sommige vrouwen vinden het normaal als ze dronken in de verloskamer komen. Het is onbegrijpelijk", meldt hij tegen News.com.au. De arts raadt zwangere vrouwen aan niet meer dan zeven glazen alcohol per week te drinken, en nooit twee glazen binnen één uur.

 • Cornflakes met gratis porno

  Een gratis cd met fitnessinstructies in een pak cornflakes bleek te verwijzen naar een pornosite. Dat beweert een Zweedse vrouw die het pak afgelopen weekeinde had gekocht. De 23-jarige Ida Riedel Palmer uit Umea nam de cornflakes van Nestlé wegens de speciale aanbieding. Ze startte de fitnesscd in haar computer, maar het beeldscherm vertoonde lichaamsbewegingen van een onverwachte aard. De cd bleek de computer naar een pornowebsite te hebben geleid. Palmer dacht aanvankelijk aan een computervirus, maar dat bleek niet het geval. In twee andere computers veroorzaakte de cd hetzelfde effect, meldden internationale media. Volgens de Zweedse gaat de fabrikant de zaak uitzoeken. Ze zegt haar trek in cornflakes niet te hebben verloren, maar ze heeft wel een andere doos gekocht.

 • Britse jongeren ongestraft aan de porno

  Doordat de Britse regering 25 jaar geleden heeft geblunderd, kunnen winkeliers die pornografische of gewelddadige video’s verkopen aan minderjarigen niet worden gestraft. De regering heeft bij de regulering van de video-industrie in 1984 verzaakt de Europese Commissie hierover in te lichten. “Helaas betekent deze nalatigheid dat we deze wet niet kunnen gebruiken in de rechtszaal,” zegt minister voor Cultuur en Toerisme Barbara Follet. Volgens Follet kunnen personen die nu worden aangeklaagd op grond van deze wet niet worden veroordeeld, totdat over drie maanden een nieuwe wet wordt ingevoerd. Dat is de vereiste tijd om de andere Europese lidstaten de raadplegen. In de tussentijd kunnen winkeliers ongestraft porno en geweldsvideo’s verkopen aan minderjarigen.