• Tiener stal 3 bussen om droom te realiseren

  In Bulgarije is een stelende tiener naar een rijschool gestuurd. De 15-jarige Dimitar Grozev heeft een niet te stoppen obsessie voor bussen en stal er de afgelopen maand drie van hetzelfde merk om er doodleuk buschauffeurtje mee te spelen. De busmaatschappij die met de Setra-bussen rijdt kon de diefstallen niet langer met de mantel der liefde bedekken en stapte naar de politie. Die werkte een constructie uit, waarin elke partij zich kon vinden: Grozev moet naar de rijschool, terwijl de busmaatschappij gedurende twee jaar zal instaan voor de onkosten. "We konden niet anders", klinkt het bij de politie van Bourgas. "Zijn drang om buschauffeur te worden is onweerstaanbaar."

 • Het grootste paard ter wereld

  is dit het grootste paard ter wereld

  Poe uit het Canadese Tupperville zou best wel eens het grootste paard ter wereld kunnen zijn. Het dier meet (van hoef tot schouder) 2,05 meter en weegt meer dan 1.300 kilo. Het paard krijgt mogelijk een plekje in het Guinness Book of World Records. Het officiële record staat op naam van het Texaanse paard Remington, dat 2,03 meter groot is. Eigenares Shereen Thompson: "Ik wil die jongens van Guinness zo snel mogelijk hier."

 • Porsche-schoenen om harder te kunnen scheuren

  Na de BMW en Ferrari-schoenen is er nu de Porsche-schoen! Speciaal aan de schoenen is dat ze ontworpen zijn om nog harder te kunnen scheuren. Onder de rechterschoen zit namelijk een zool met profiel in de lengte. Dit moet het vergemakkelijken om snel van gaspedaal naar rem over te schakelen. Onder de linkerschoen, die enkel de koppeling bedient, is een antisliplaag aangebracht. Er zijn vier modellen beschikbaar - de 'Milano', 'Tokyo', 'New York' en 'Berlin' - vervaardigd uit het fijnste kalfsleder. De prijs varieert van 289 tot 349 euro. Met deze schoenen kunt u ook in een goedkope Kever sneller scheuren. Wel niet zo hard als in een echte, platgedrukte Kever, zelfs zonder schoenen, dat spreekt voor zich. Gaat u toch voor de schoenen, kijk dan op Bild.de.

 • Tieners verzot op bloeddrankjes

  tieners verzot op bloeddrankjes

  Vampieren zijn hot bij tieners sinds de boeken en films rondom 'Twilight'. Nadat de mode-industrie een eigen vampierencollectie lanceerde, komt de voedingsmarkt nu op de proppen met bloeddrankjes. Blood Energy Potion is waarschijnlijk het meest waarheidsgetrouwe drankje. Het goedje is verpakt in een bloedzakje, heeft bijna dezelfde voedingssamenstelling en een gelijkaardige kleur en structuur als bloed. Het goedje is eigenlijk een energiedrankje dat tieners 4 uur lang fit en alert moet houden.

 • Gevonden diamant is 14 miljoen waard

   De in Zuid-Afrika gevonden diamant is een van de grootste en mooiste ruwe diamanten die ooit is aangetroffen. ANP

  In de Cullinan-mijn in Zuid-Afrika is een grote diamant gevonden. De witte diamant van 507 karaat weegt iets meer dan 100 gram. De grote steen kan ongeveer 14 miljoen euro opbrengen. Naast de edelsteen zijn donderdag in de mijn nog drie andere waardevolle stenen aangetroffen. Het gaat om diamanten van 168, 58 en 53 karaat. Eerder werden in de schachten ook al grote en waardevolle diamanten aangetroffen. Een daarvan is de grootste diamant die ooit ter wereld is gevonden: de Cullinan, van 3106 karaat.

 • Jas met trilfunctie

  Het is voor doven en slechthorenden lastig om van muziek te genieten. In samenwerking met TNO heeft het bedrijf Sense Company daarom een trilvest ontwikkeld. Dit moet mensen met een slecht gehoor in staat stellen muziek beter te kunnen beleven.De makers willen het vest testen tijdens de nieuwste editie van het Sencity-feest in Rotterdam. Als dit een succes wordt gaan ze het verder ontwikkelen.

 • Zwarte beha gevaar voor gezondheid

   

  Voor het onderzoek door het Duitse consumentenmagazine Öko-Test werden er 25 zwarte beha’s gekocht van verschillende merken. Alle werden getest op kleurstoffen. Voor sommige kleurstoffen gelden in de EU strengen normen, omdat ze vanaf een bepaalde hoeveelheid kankerverwekkend kunnen zijn. Maar liefst acht beha’s kregen een onvoldoende. Bij zes modellen werden er zo veel kleurstoffen geconstateerd dat ze kankerwekkend zouden kunnen zijn. Een van die beha’s kwam van de discounter KiK. De keten heeft inmiddels laten weten dat de beha uit de handel is genomen. Bij vijf andere beha’s werd te veel van de stof aniline gevonden. Deze grondstof voor synthetische kleuren kan bij herhaald of langdurig contact de huid gevoelig maken en kan effect hebben op het bloed, meldt Gazet van Antwerpen.

 • Boeing vliegt in zwerm spreeuwen

  Een boeing 737-700 van Germania is bij het opstijgen in Düsseldorf in een zwerm spreeuwen gevlogen. Het vliegtuig vloog met 300 kilometer per uur in een zwerm van ongeveer 200 vogels. Ze raakten het vliegtuig op de romp en de vleugels, en werden ook in de rechtermotor gezogen. De piloot kon gewoon doorvliegen maar maakte na driekwartier alsnog rechtsomkeer om het vliegtuig veilig aan de grond te zetten. De passagiers konden later vertrekken met een ander vliegtuig, meldt Bild. Kijk hier voor meer foto's.

 • Kikker slikt lampje in

    

  De Amerikaan James Snyder (29) fotografeert graag dieren en had lampjes in zijn achtertuin opgehangen om insecten en insectenetende beesten te lokken. Een Cubaanse boomkikker kwam op de diertjes af maar slikte iets meer in dan enkel vliegjes. "Ik dacht eerst dat de kikker dicht bij een lampje zat. Maar toen ik dichterbij kwam zag ik dat hij het lampje had ingeslikt", aldus de fotograaf uit Florida. Hij maakte een paar kiekjes en hielp de kikker toen van zijn ongemak af door het lampje, dat een touwtje had, uit de bek van het dier te trekken. "Hij zat er beetje verdoofd bij, maar laatst zag ik em weer vrolijk in mijn tuin springen", aldus Snyder.

 • Man krijgt twee jaar cel voor lawaai van tv

  Een 64-jarige inwoner van de Noord-Spaanse stad Bilbao is tot twee jaar en drie maanden cel veroordeeld voor het veroorzaken van overlast met zijn televisie en muziekinstallatie. De apparatuur stond geregeld te hard en daarmee maakte de man een echtpaar dat naast hem woont, het leven zuur. Dat heeft de Spaanse radiozender Cadena SER dinsdag gemeld. De veroordeelde man, huisarts van beroep, produceerde met zijn televisie en muziekinstallatie geregeld 88 decibel, hoewel in het appartementengebouw waar hij woont, slechts 40 decibel is toegestaan. De overlast voor de buren begon in september 2005. Verzoeken aan de man om het geluid van zijn apparatuur lager te zetten leverden niks op. Daarom stapte een echtpaar in het flatgebouw naar de rechter.

 • Stukjes Parijs te koop als eerbetoon aan stad

  Een stuk van de wenteltrap van de Eiffeltoren, straatlantaarns uit de Champs-Elysées of een telefooncel. Een veilinghuis in de Franse hoofdstad biedt op 14 december ongeveer 350 items uit de stad te koop aan als eerbetoon aan Parijs en omdat de Eiffeltoren 120 jaar bestaat. Dat heeft veilingmeester Christophe Lucien bekendgemaakt. De veertig treden tellende wenteltrap brengt volgens Lucien tussen 60.000 en 80.000 euro op. Dat is het grootste stuk trap van de Eiffeltoren dat ooit geveild werd. De originele trap van het bouwwerk werd in 1983 afgebroken en in 24 stukken verkocht. Sommige stukken doken op veilingen weer op, waar ze tussen 80.000 en 550.000 euro opleverden. De waarde van oude straatverlichting uit de beroemde Champs-Elysées wordt geschat op tussen 1500 en 2000 euro en een eiken telefooncel uit de jaren vijftig zou 1000 euro waard zijn. Oude vuilnisbakken zouden nog 200 euro opleveren en een oud ijzeren krulurinoir wordt geschat op 1500 euro. Daarnaast worden antieke plattegronden, boeken en platen verkocht.

 • Het lied van de dag: Green Day - Wake Me Up When September Ends

  Waaaaaaaaaaah! De maand september 2009 gaat zijn laatste dag in! Nog een kleine maand en het is herfstvakantie, maar om de laatste dag van het warme september te vieren kozen we vandaag een liedje van 7 minuten (1.30 minuten intro) van Greenday, een punktrio uit Californië dat in de jaren '90 een hits scoort met 'Basket Case', 'When I Come Around' en 'Geek Stink Breath'. De Amerikanen maken in 2004 een opzienbarende comeback met het album American Idiot. Niet alleen 'American Idiot' wordt een hit. Ook 'Boulevard of Broken Dreams',  'Holiday' en 'Wake Me Up When September Ends' scoren goed.  'Know Your Enemy' is eerste single van het album 21st Century Breakdown van Green Day dat in 2009 uitkomt. Het album is verdeeld in drie acts: "Heroes and Cons," "Charlatans and Saints," en "Horseshoes and Handgrenades". Het album volgt een jong koppel Christian en Gloria door de puinhopen en beloftes van de eeuw tot nu toe. Het is echt een supermooie clip en nog veel mooiere sound!

 • Neem geen Duitser in bed, wel een Spanjaard

  Duitse mannen staan bovenaan het lijstje van ''s werelds slechtste bedpartners'. Een internationale rondvraag onder 15.000 vrouwen geeft aan dat hun slechte lichaamsgeur weinigen kan bekoren. Spaanse heren zijn wel gegeerd, samen met de Brazilianen zijn ze favoriet voor het betere werk tussen de lakens. Bij de rondvraag op OnePoll.com, dienden vrouwen uit 20 verschillende landen de bedprestaties van de heren te beoordelen. Duitse heren scoorden het slechtst wegens 'onvieze lichaamsgeurtjes', de Engelsen eindigen op de tweede plaats vanwege hun gemakzucht en lui seksgedrag. Zweedse jongens doen het evenmin bijzonder, hun te-snel-klaarkomen doet hen de das om. Andere-te-mijden heren zijn Nederlanders (te ruw), Amerikanen (te dominant), Grieken (te sentimenteel), Schotten (te hard), Turken (te bezweet) en Welshmen (te egoïstisch). Op de laatste plaats eindigen de Russen, hun te behaard bovenlijf is voor de gemiddelde vrouw een ware afknapper. Interessanter voor de vrouwelijke globetrotter is ongetwijfeld het lijstje met de beste lovers ter wereld. Spanje spant de kroon, gevolgd door Brazilië en Italië.

 • Seks belangrijker dan verliefdheid in driehoeksrelatie

  Seks en spanning worden gezien als de belangrijkste positieve elementen van een driehoeksrelatie. Hoewel gevoelens van verliefdheid niet moeten worden uitgevlakt komen deze pas op een derde plaats. Dat blijkt uit een enquête van Online Magazine Singlessite.nl bij 208 mannen en vrouwen. In een driehoeksrelatie worden seks en spanning door 84% van de ondervraagden hoger gewaardeerd dan verliefdheid. Als meest positieve elemant haalde 44% de seks aan. 33% vond de spanning dan weer een groot pluspunt. Verliefdheid speelde een iets minder prominente rol. Het meest vervelende aspect van een driehoeksrelatie is het missen van de persoon in kwestie. Ook het altijd op de tweede plaats komen, samen geen sociaal leven hebben en continu geheimhouding bewaren maakt de relatie volgens de proefpersonen extra moeilijk. De meeste driehoeksrelaties zijn geen lang leven beschoren. De helft wordt al binnen het jaar afgebroken.

 • Amerikaan heeft nies-fetish

  Een man uit Texas is gearresteerd omdat hij peper in het gezicht van een vrouw geblazen had. Hij deed dat omdat hij niezende vrouwen opwindend vindt. De oudere man blies twee keer achter elkaar peper in het gezicht van een winkelbediende in Commence. Daarna bleef hij nog enkele minuten in de winkel wachten. De politie kon hem oppakken en ondervroeg hem over het incident. “We ontdekten dat hij een probleem heeft,” aldus politiecommissaris Kerry Crews tegen The Herald Banner. “Hij raakt opgewonden als vrouwen moeten niezen.” De winkelbediende werd in een ziekenhuis behandeld voor een geïrriteerde keel en arm. De verdachte wordt waarschijnlijk vervolgd voor mishandeling.

 • Vrouw (21) dood door de pil

  Een 21-jarige Zwitserse is overleden aan een longembolie die hoogstwaarschijnlijk door het gebruik van de anticonceptiepil is veroorzaakt. De vrouw was tien maanden voor haar dood gestart met het slikken van de pil. De Zwitserse gezondheidsdienst Swissmedic onderzoekt of er een verband is tussen het gebruik van de pil ‘Yaz’ van de fabrikant Bayer-Schering en de dood van de vrouw, meldt Bild. Ook de fabrikant van de pil doet onderzoek naar de dood van de vrouw. Het is bekend dat anticonceptiepillen in zeer zeldzame gevallen een embolie kan veroorzaken. Evenals de pil ‘Yasmin’ van dezelfde fabrikant, zou deze variant minder snel leiden tot gewichtstoename dan oudere anticonceptiepillen. ‘Yasmin’ was eerder dit jaar in het nieuws omdat het een longembolie had veroorzaakt bij een jong meisje. Het meisje is sindsdien zwaar gehandicapt. Hoewel de fabrikant toen niet wilde toegeven dat de embolie het gevolg was van het gebruik van de pil, zegde hij toe voor de kosten van de revalidatie, zo’n 132.000 euro, op te zullen draaien. Swissmedic begon na het eerste voorval een onderzoek naar anticonceptiepillen. De uitslag daarvan wordt in oktober verwacht.

 • Pornoconfetti groot succes

  Een Duitser heeft naar eigen zeggen een gat in de markt gevonden met zijn pornoconfetti. De 31-jarige Tim Klinger haalt allemaal kleine plaatjes uit pornobladen en stopt deze in een bekertje. Dat bekertje is vervolgens voor 5 euro te bestellen via zijn website. "Ook de heftige standjes heb ik uitgeknipt. Wie thuis een pot omkiepert komt geheid in de stemming en de temperatuur in de kamer gaat zeker verder omhoog", vertelt de Duitser tegen Bild. Het is een groot succes. "Van de10.000 doosjes heb ik er in twee weken tijd al 6500 verkocht", aldus Klinger. "En iedere dag komen er weer vele verzoeken bij". In een bekertje zitten tussen de 700 en 800 verschillende pornosnippers. „Ik heb ze allemaal zelf uitgezocht", aldus de verkoper trots. "Maar ik ben altijd nog op zoek naar nieuwe".

 • Toeristenhater zet val

    

  Een toeristenhater heeft bij een populaire Australische trekpleister een mensenval geplaatst. Het was de bedoeling dat wandelaars zwaargewond zouden raken. De val werd aangetroffen bij het bekende Northern Territory, aan de voet van de Finniss rivier, ongeveer 100 kilometer van Darwin. De toeristenhater had in een gat zes scherpe haken geplaatst. Het gat was afgedekt met zwart plastic en zand. Volgens omwonenden zijn steeds meer mensen geïrriteerd geraakt door het groeiend aantal toeristen in de streek. Ook de politie gaat ervan uit dat het gat was bedoeld voor reizigers. "Het was in ieder geval niet voor dieren bedoeld", aldus een plaatselijke agent.

 • Stokslagen door het drinken van bier

  Een vrouw in Maleisië krijgt stokslagen wegens het drinken van bier, zo meldt het staatspersbureau Bernama. De beroepscommissie van de rechtbank in de staat Pahang heeft nog niet bepaald wanneer de straf zal worden uitgevoerd. Kartika Sari Dewi Shukarno, een 32-jarige moeder van twee kinderen, zal de eerste vrouw worden die stokslagen krijgt krachtens de islamitische wetgeving die alleen geldt voor moslims. Ze zal zes stokslagen krijgen omdat ze in een nachtclub bier had gedronken. Voor moslims in Maleisië is alcohol streng verboden. De zaak tegen Kartika heeft internationale aandacht getrokken. Mensenrechtenorganisaties uitten kritiek op het vonnis. En minister van Vrouwenzaken in Maleisië, Shahrizat Abdul Jalil, noemde de straf eerder "te streng en niet in verhouding tot de overtreding."

 • Het lied van de dag: Jordin Sparks - SOS

  SOS! Geen Piet, maar wel het bijzondere fijne Amerikaans meisje Jordin Brianna Sparks, ze heeft haar bekendheid te danken aan haar overwinning tijdens het zesde seizoen van American Idol. Het meisje was met haar zeventien jaar meteen de jongste winnaar van de talentenjacht tot nu toe, volgens mij is SOS een fijne knipoog naar Shannon uit de jaren 80 met “Let The Music Play”!