• Het lied van de dag: Rod Stewart - Passion

  Jaja! De vakantie is officieel begonnen, en daar ben ik zeker niet rouwig om, na vorige week ziek te zijn, en deze week nog even werken is de vakantie welgekomen! Zo kan ik heel veel dingen voorbereiden voor deze blog en nog wat lezen en dingen doen die er anders nooit van komen! Vandaag doen we het rustig aan met Rod Stewart, zanger van the Jeff Beck Group en The Faces, maar voornamelijk bekend als soloartiest, voetballiefhebber en womaniser. 'Maggie May' was zijn grote doorbraak. In 1975 verhuist hij van engeland naar Amerika, waar hij zijn faam uitbreidt. Zijn sexy imago neemt toe en ook met zijn muziek blijft Rod scoren. 'Sailing', 'I Don't Wanna Talk About It' en 'Da Ya Think I'm Sexy' zijn maar een paar voorbeelden van de waslijst aan hits.

 • Libido man hapert door veeleisende partner

  Een op de drie Britse mannen heeft angst om seks te hebben omdat hun partners zo veeleisend zijn. Vrouwen verwachten van hun man tedere minnaars te zijn. Volgens sommigen zijn de vrouwenbladen, films en tv-series de oorzaak. Vrouwen van deze generatie krijgen te horen dat hun man moet sporten, een gespierd lichaam moet hebben en hen meerdere orgasmes per dag moeten bezorgen. Dit veroorzaakt een enorme druk op mannen, omdat ze aan deze hoge verwachtingen willen voldoen, aldus experts.  Magazines versterken de illusie dat iedereen schitterende seks heeft. Hierdoor gaan vrouwen dat steeds meer eisen. Ze gaan er door denken dat elke vrijpartij tot een spetterend orgasme moet leiden. Veel mannen maken zich dus voortdurend zorgen of hun partner wel seksueel bevredigd is. Als een man aan deze dingen denkt tijdens het voorspel dan heeft hij plots geen zin meer. Seks moet vooral spontaan zijn, als je er te veel bij nadenkt, dan verdwijnt de passie. Bij mannen draait seks allemaal rond zelfvertrouwen, als dat verdwijnt, kunnen ze niet presteren.

 • Duitser zoekt liefde op Braziliaans vliegveld

  Een Duitser wacht al twee weken op het vliegveld Viracopos bij de Brazilianse miljoenenstad Sao Paulo op zijn grote liefde Josiane. Luchthavenmedewerkers en reizigers geven de 46-jarige Parkinsonpatiënt af en toe wat te eten terwijl hij wacht op nieuws van zijn geliefde. Begin oktober reisde de man naar Brazilië om Josiane te ontmoeten. Hij heeft de vrouw en haar kinderen toen naar eigen zeggen ontmoet, maar na enkele dagen kon hij haar niet meer bereiken en sindsdien ontbreekt ieder spoor. Ook de autoriteiten hebben haar niet kunnen traceren. De man had de Braziliaanse in maart via internet leren kennen. De oud-piloot, die uit de buurt van München zou komen, wil niet terug naar Duitsland. Hij hoopt een woning in de buurt te betrekken om vanaf daar verder te zoeken naar zijn verloren liefde.

 • Geen toilet geen vrouw

  Indiase moeders hebben nieuwe eisen voor aanstaande schoonzonen, in plaats van een fatsoenlijke baan of een rijke familie eisen ze voortaan een toilet! 'Geen toilet geen vrouw', dat is de nieuwe lijfspreuk van moeders in India. Misschien is dit allemaal lichtelijk gepusht door de overheid die voor 2012 de gehele bevolking voorzien wil hebben van een toilet. Dat gaat nu nog een hele klus worden aangezien momenteel slechts 30 procent van de gehele Indiase bevolking een normaal toilet heeft. Om deze fanatieke doelstelling te gaan halen moeten er volgens de Indiase overheid elke dag 112.000 toiletpotten worden gemaakt.

 • Deel uw graf met een vreemde

  Kerkhof (103k image)

  Momenteel telt Londen acht miljoen inwoners. Omdat er al miljoenen mensen begraven liggen, kampt de Britse hoofdstad intussen met plaatsgebrek. In Nederland en ook in sommige andere Europese landen is het gebruikelijk dat een graf na enkele decennia wordt geruimd om plaats te maken voor een nieuwe dode. Maar in Groot-Brittannië is het verboden een graf opnieuw te gebruiken. De grootste begraafplaats van Londen heeft iets bedacht om toch nog lijken kwijt te kunnen. De City of Londen Cemetery biedt mensen aan hun graf te delen met een oude dode. In graven die er ruimte voor hebben en minstens 75 jaar oud zijn mag iemand worden bijgelegd. Door de maatregel kan de begraafplaats zes of zeven extra jaren vooruit. Het voorbeeld is nog niet door andere begraafplaatsen gevolgd.

 • Beha is 'fraude'

  Volgens inwoners uit het noorden van Mogadishu krijgen vrouwen die bh's dragen, publiekelijk zweepslagen door de milities van Al Shabaab. De vrouwen werden verplicht om hun bh uit te doen en met hun borsten te schudden. 'Borsten moeten van nature stevig zijn, of hangen', is de redenering van de milities. Vrouwen die een beha dragen, doen dat in hun redenering om te misleiden en dat zou tegen de regels van de islam zijn. Somaliërs zijn traditioneel gematigde moslims. Maar Al Shabaab wil de sharia invoeren in heel Somalië. De groepering heeft films, voetbal, muzikale ringtones en dansen op trouwfeesten al verboden. Mannen die hun baard scheren, riskeren zweepslagen. En twee mannen die beschuldigd werden van diefstal, werden eerder deze maand veroordeeld tot amputatie van een hand en voet.

 • 112-jarige trouwt met 17-jarige

  In Somalië is de 112-jarige Ahmed Mohamed Dhore voor de zesde keer getrouwd. Zijn kersverse bruid is maar liefst 95 jaar jonger. Ahmeds nieuwe vrouw, Safiya Abdulleh, is 17 jaar. In Somalië is het niet ongewoon dat jonge meisjes uitgehuwelijkt worden aan oudere mannen, maar het valt zelden voor dat mannen van Ahmeds leeftijd nog in het huwelijksbootjes stappen. De bruidegom heeft 18 kinderen bij vijf verschillende vrouwen. Zij gingen allemaal akkoord met het huwelijk van hun vader. Ook Ahmeds twee nog in leven zijnde vrouwen hadden er niets op tegen. Volgens haar ouders is Safiya 'heel blij met haar nieuwe echtgenoot.' Ahmed Dhore zegt dat hij ouder is dan 100 jaar, maar niemand kan zijn exacte leeftijd bevestigen. Hij zegt dat hij al langer met Safiya wilde trouwen, maar hij wachtte tot ze oud genoeg was. 'Ik heb haar niet gedwongen, maar ik heb mijn ervaring gebruikt om haar te overtuigen van mijn liefde', vertelde hij na de huwelijksplechtigheid.

 • Bejaarde maakt elfjarig meisje zwanger

  Een 86-jarige man zou in het West-Roemeense Nadlac een elfjarig meisje hebben bezwangerd. Het meisje bevindt zich al in haar 14e zwangerschapsweek en heeft de 86-jarige buurman als vader aangewezen. Een eerste onderzoek zou de verklaringen van het meisje bevestigen. Een vaderschapstest moet nu duidelijkheid brengen. De bejaarde man had de familie van het meisje financieel ondersteund. Dat is ook de reden voor de bezoeken van het meisje aan de buurman. Toen de ouders vermoedden dat hun kind zwanger was, brachten ze haar naar de huisarts. Die waarschuwde meteen de politie.

 • Het lied van de dag: Alexandra Burke Feat Flo Rida - Bad Boys

  Het is bijna vakantie! Ik stop al lekker om half twaalf deze middag en ik zie het volledig zitten! Vandaag ook fijne muziek met Alexandra Imelda Cecelia Ewan Burke (Islington, Londen, 25 augustus 1988), een Britse zangeres. Ze brak door nadat ze in 2008 de vijfde editie van het Britse televisietalentenjachtprogramma X Factor won.Bij Epic Records tekende ze in februari 2009 een contract ter waarde van drie miljoen Britse pond om vijf albums in de Verenigde Staten uit te brengen. Haar eerste album wordt in november 2009 verwacht, en vandaag kunnen jullie luisteren naar haar nieuwste single Bad Boys samen met Flo Rida.

 • Snoep net zo verslavend als heroïne

  Snoep, chips, worstjes, koekjes en hamburgers blijken net zo verslavend als heroïne. Ze programmeren de hersenen zodanig dat we steeds meer smachten naar zout, vet en suiker. Wie veel en regelmatig van deze producten eet, wordt daarom al snel een echte verslaafde. Dit blijkt uit onderzoek van dr. Paul Kenny. Het is volgens hem de eerste keer dat wordt aangetoond dat hersenen hetzelfde reageren op deze etenswaren als op drugs. Voor het onderzoek, dat werd uitgevoerd in Londen en Florida, werden ratten onderverdeeld in drie groepen. De eerste groep kreeg gezond te eten. De tweede groep kreeg een bepaalde hoeveelheid junkfood terwijl de derde groep ratten ongelimiteerd ongezond voedsel voorgeschoteld kreeg. De derde groep ontwikkelde naast veel vet, een onbedwingbare neiging tot eten. Deze ratten hadden ook steeds grotere hoeveelheden van het eten nodig om zich goed te voelen.

 • Zeester zuigt zeewater op voor afkoeling

  Een okerkleurige zeester blijkt zich vol te zuigen met water om oververhitting tijdens eb te voorkomen. De Pisaster Ochraceus, zoals de zeester heet, gebruikt het water om het lichaam tot wel 4 graden Celsius te koelen in de uren dat het dier droogligt. De zeester leeft aan de westkust van de VS, waar getij ervoor zorgt dat het dier in natte en droge omstandigheden moet kunnen overleven. De onderzoekers bootsten de natuurlijke omgeving van de zeesterren na in aquaria om te zien hoe de dieren zouden reageren op opwarming van de zee. „Het gewicht van de zeesterren nam aanzienlijk toe op de warme dagen”, aldus Pincebourde. Hoewel de zeesterren nu goed aangepast zijn aan hun omgeving, vreest Pincebourde dat de dieren de veranderingen in de toekomst niet kunnen bijbenen. Als het zeewater warmer wordt, kunnen de zeesterren het water minder goed gebruiken om af te koelen.

 • Duitsers op zoek naar mooiste boerin

  Schon der Titel des Jungbäuerinnenkalenders 2010 aus der Schweiz ist heiß: eigentlich ein Wunder, dass die Butter nicht direkt unter Chloés (18) Fingern zerschmilzt

  In Oostenrijk, Zwitserland en Duitsland lijkt er een overschot aan sexy Alpen-meisjes en wordt er gevochten om wie er op de jaarlijkse kalender mag. Voor de kalender van 2010 waren er zoveel aanmeldingen binnengekomen dat veel dames teleurgesteld moesten worden. Slechts enkele Duitse meisjes bijvoorbeeld werden uiteindelijk op de Alpen-kalender afgedrukt. De Duitse Bild was het er niet mee eens en vond dat er nog wel tien jaaroverzichten gemaakt hadden kunnen worden. De krant heeft daarom een verkiezing uitgeschreven om er achter te komen uit welk land nu de meest sexy boerin komt. Stemmen kan hier.

 • Gele curry helpt tegen kanker

  Gele curry werkt goed tegen kanker. Het werkzame bestanddeel kurkuma valt kankercellen aan en eet die op of zorgt ervoor dat ze zichzelf vernietigen. Kurkuma -in Nederland beter bekend als koenjit- werkt vooral goed tegen slokdarmkanker. De wetenschappers die de ontdekking hebben gedaan, hopen nu een medicijn op basis van de specerij te kunnen maken. Het was al bekend dat kurkuma helpt bij jicht en dementie.

 • Hond 'reanimeert' baasje

  Een hond uit Australië isals held geëerd omdat zij het leven van haar 71-jarige baasje heeft gered. Het beest kreeg een reusachtig bot als beloning. De 71-jarige Jim Touzeau kreeg twee jaar geleden een hartaanval. Hond Teka stampte met haar voorpoten op zijn borst en bleef in zijn gezicht blaffen, totdat hij weer wakker werd. Daarna rende de hond naar buiten en bleef voor de deur op en neer springen om aandacht te krijgen. Uiteindelijk liep een voorbijganger mee naar binnen om te kijken wat er aan de hand was. ''Ze moet gedacht hebben: ik kan die kerel maar beter wakker maken anders krijg ik vanavond geen eten'', aldus Touzeau in verschillende kranten.

 • Kopje koffie met toekomst

  Koffiedrinkers kunnen bij de Israëlische keten Ilan's Coffee een kopje koffie met toekomst bestellen. Het bedrijf heeft een aantal waarzegsters ingehuurd die het personeel leren om het residu van de bewuste koffie te lezen, aldus een woordvoerder. De speciale koffie laat een bezinksel in het kopje achter, waar de toekomst van de koffiedrinker in te lezen zou zijn. Het bedrijf hoopt met de toekomstige service meer koffie te verkopen.

 • Het lied van de dag: Edward Maya & Vika Jigulina - Stereo Love

  De 22-jarige Roemeen Edward Maya had een beetje een suffige ‘start’ in de muziekbusiness. Op z’n negentiende produceerde hij namelijk de Roemeense inzending voor het Eurovisie Songfestival. Maar de ervaring was natuurlijk superhandig en Edward Maya begon al snel aan de weg te timmeren. Vorig jaar mocht hij een album voor Akcent produceren, een grote band in Roemenie die je waarschijnlijk nog kent van de single ‘Kylie’. Edward vond het waarschijnlijk tijd om zelf eens in de schijnwerpers te gaan staan en dat doet ‘ie zeker met ‘Stereo love’. De eveneens Roemeense Viki Jigulina vroeg hij als zangeres. In o.a. Griekenland, Rusland, Polen, Egypte, Spanje, Italië en Turkije gingen ze al los op deze track. Je hoort ‘Stereo love’ vandaag op deze blog!

 • Dikkere partner is beter in bed

  dikkere partner is beter in bed

  Een dikkere partner is meestal beter in bed. Dat blijkt uit een rondvraag van een Britse beddenproducent. Volgens het onderzoek verkiest 68% van de vrouwen een dikkere man als bedpartner omdat je er beter ruige spelletjes mee kan spelen. Ook de mannen vinden met 89% een volslanke vrouw beter in bed, omdat ze veel meer proberen en alles geven.

 • Vader laat naam "zoon" tatoeëren

  De man, in de Duitse media aangeduid als 'Ingo', was apetrots toen zijn zoon Adrian geboren werd. De Duitser ging direct naar een tatoeageshop en liet de naam van zijn oogappel op zijn onderarm in inkt vereeuwigen. Dat meldt Bild. Drie jaar later kreeg Ingo te horen dat zijn vrouw een slippertje had gemaakt. Een vaderschapstest wees vervolgens uit dat zijn zoon niet van hem was. De bouwvakker is woedend en sleept zijn ex-vrouw voor de rechter. Hij eist zo'n 12.000 euro van zijn ex om de tattoo te laten verwijderen.

 • Vrouw blaft inbreker weg

  Een Amerikaanse vrouw uit Athens (Georgia) is er in geslaagd een inbreker de stuipen op het lijf te jagen door zich voor te doen als waakhond. De vrouw hoorde zaterdag gerommel aan de voordeur van haar huis, meldden lokale media. Ze ging in de gang op de grond liggen en begon aan de deur te krabben. Toen de inbreker aan de deurklink begon te rommelen, zette de Amerikaanse het op een blaffen. De potentiële inbreker besloot het zekere voor het onzekere te nemen en sloeg op de vlucht. Een zoekactie van de politie leverde nog niets op.

 • Brievenbus 5 jaar niet geleegd door luie postbode

  Mensen uit het Poolse plaatsje Rzedziny begrepen maar niet waarom veel post niet aankwam. De 80-jarige Stanislaw Shchusev ging hierop op onderzoek uit en kwam er achter dat de brievenbus in het dorp al vijf jaar niet meer was geleegd. Ook ontdekte hij dat de aartsluie postbezorger honderden brieven voor oud vuil in de hoek van de postkamer had gegooid. De 39-jarige postbode Wieslaw Zawoz is zich van geen kwaad bewust. "Het is niet mijn fout. Eerst was ik op vakantie, daarna verloor een stagiair de sleutel van de brievenbus en daarna werd ik ziek".