• "Vrouwen, zijn orgasme komt niet altijd door jou"

  Spuitselgr

  De waarheid is dat mannen hun erectie, hun opwinding en zelf hun orgasmen niet volledig onder controle hebben, zo meldt HLN. Hij kan je heel aantrekkelijk vinden, en toch geen erectie krijgen. Of hij kan te snel (of te traag of niet) klaarkomen, net omdat hij zijn opwinding niet 100 procent in eigen, euh, handen heeft. Vrouwen hebben heel snel de neiging zo'n 'missertje' persoonlijk te nemen. "Je ziet me niet graag (genoeg)", "Je vindt me niet aantrekkelijk (genoeg)" of "Wat is er mis met mij", zeuren ze. Hun man mag omstandig staan uitleggen dat hij er niets aan kan doen, sympathie voor hem staat op een laag pitje terwijl ze overlopen van zelfmedelijden. Totaal niet cool, dames! Er zijn tal van redenen waarom het niet werkt zoals het hoort (of beter, zoals jij het wenst). Stress, zorgen, masturbatie of een lichamelijke aandoening bijvoorbeeld, en het zou vrouwen sieren als ze daar wat meer begrip voor zouden hebben. Niet alles draait om hen, en ze hoeven dat probleem ook niet persé te willen oplossen. Geniet van het samenzijn, van het feit dat jullie elkaar graag zien. Praat met hem, maar vermijd urenlange analyses. Het behandelen als een probleem, maakt het tot probleem.

 • Blindedarm blijkt gezonde baby

  Met hevige buikpijn meldde Monika B. (37) zich op de spoeddienst van een kliniek in het Duitse Eisleben. Blindedarmontsteking, dacht ze. Een uur later zette ze een zoon op de wereld. Anton is 47 cm groot, 2,4 kilo zwaar en kerngezond. Dat meldt Bild. "Ik had er niet het minste besef van dat ik zwanger was", zegt de ze. "De diagnose van de arts was een schok. Proficiat", zei de dokter. "De pijn die u voelt, zijn barensweeën. U verwacht een kind". "Ik stond er niet bij stil dat ik niet meer ongesteld werd. Ik dacht dat ik te oud geworden was om kinderen te hebben", verklaart Monika. Moeder en zoon zijn inmiddels thuis. De vader is onbekend. "Maar dit is het mooiste kerstgeschenk dat ik me kon inbeelden", lacht de vrouw.

 • Nederlands seksmuseum scoort

  Seksmuseum Amsterdam (Googlemaps)

  Het Seksmuseum in Amsterdam staat met 540.000 bezoekers op nummer vier in de ranglijst best bezochte musea in de hoofdstad. Dat blijkt uit in Cijfers 2009 van de dienst Onderzoek en Statistiek. En dat is best opmerkelijk, aangezien het een relatief klein museum is en de hoofdstad in totaal wel 51 musea telt. Het Van Goghmuseum was vorig jaar het populairste museum: het trok zo'n 1,5 miljoen bezoekers. Naar het Anne Frankhuis kwamen een kleine miljoen mensen en het Rijksmuseum kreeg ruim 975.000 bezoekers over de vloer. Uit de gepubliceerde cijfers over de hoofdstad blijkt ook dat Amsterdam vorig jaar een recordbedrag van 139 miljoen euro heeft verdiend met parkeerboetes, de opbrengst uit parkeerautomaten en bewonersvergunningen. In 2007 haalde de hoofdstad een kleine 134 miljoen euro op met parkeren en in 2006 zo'n 117 miljoen euro. Amsterdam deelde vorig jaar meer parkeerboetes uit dan in de jaren ervoor: zo'n 394 duizend. Een meevaller voor automobilisten is dat vorig jaar minder auto's zijn weggesleept. Het gaat om 7242 voertuigen; in 2007 waren het er 7273.

 • Duitse student krijgt fietsverbod van 15 jaar

  1,71 Promille auf dem Fahrrad: Landratsamt Gießen erteilt Studenten 15 Jahre Fahrrad-Fahrverbot

  Een Duitse rechter heeft een 24-jarige student veroordeeld tot een fietsverbod van vijftien jaar omdat hij dronken op straat heeft gefietst. Mocht Christopher Hahn uit Giessen tóch worden betrapt op zijn fiets, dan krijgt hij per keer een boete van 25 euro. De jongen fietste in juni 2008 naar huis na een feestje, toen een politieman hem aanhield en een alcoholtest afnam. Hij bleek 1,7 promille aan alcohol (acht drankjes) in zijn bloed te hebben, goed voor een boete van 500 euro. Hij betaalde de boete en dacht dat daarmee de kous af was. Maar in maart van dit jaar werd hij opgeroepen voor een medisch-psychologisch onderzoek, dat hem nogmaals 500 euro zou kosten. Dat bedrag weigerde de student te betalen, waarna de rechter hem veroordeelde tot vijftien jaar niet fietsen. Volgens de rechterlijke uitspraak heeft hij "tot 2024 geen recht om zich op straat te begeven met een voertuig waarvoor geen rijbewijs nodig is." Een paard is ook geen optie want Christopher is allergisch voor paardenhaar.

 • Gekoelde stenen voor panda's in Australië

  Twee panda's krijgen in de dierentuin van Adelaide in Australië de komende tien jaar een speciale behandeling om te voorkomen dat ze door de hitte bevangen raken. De dieren uit China werden in een speciaal konvooi met koelruimtes naar de zoo gebracht. De dierentuin heeft ook een speciaal verblijf ingericht voor Wang Wang (4) en Funi (3). De panda's worden onder meer voorzien van gekoelde stenen, zodat ze zich kunnen handhaven in het Australische klimaat. Deze zomer wordt naar verwachting bloedheet, zelfs voor Australische begrippen. De twee dieren blijven voorlopig in quarantaine. Vanuit China hebben ze bamboestengels meegekregen, waar ze een tijdje mee vooruit kunnen. Vanaf half december kan het publiek de zwart-witte beren bewonderen. De dierentuin hoopt dat Wang Wang en Funi zich zullen voortplanten.

 • Boerende schapen slecht voor klimaat

  Australische onderzoekers hebben ontdekt dat bij schapenboeren veel methaan vrijkomt. Daarom proberen ze nu een soort te fokken dat minder boert. "De hoeveelheid voedsel die schapen eten, is de belangrijkste factor", zegt onderzoeker John Goopy. "Maar zelfs als we daar rekening mee houden, blijken er verschillen te zijn". Daarom gaan de onderzoekers kijken of er genetische overeenkomsten zijn tussen de schapen die het minst boeren. In Australië leven zo'n honderd miljoen schapen. Er zijn al vaccins op de markt om schapen en koeien minder te laten winden. De anale gasuitstoot draagt ook bij aan de methaanproductie. Toch is het boeren een veel groter probleem, zeggen de onderzoekers.

 • Giraf kopje kleiner na transport

  Giraffen zijn natuurlijk ook ontzettend lastige beesten om te vervoeren. Helaas voor giraf Amali moest zij dit aan der lijve ondervinden. Na haar transport naar de zoo van Tulsa in de VS heeft ze namelijk een gigantische vreemde bocht overgehouden in haar nek.

 • Chihuahua speelt hotdog

  chihuahua speelt hotdog

  Bagira, een chihuahua van drie jaar oud, is als het ware een echte 'Hot Dog' Nadja Sass uit het Beierse dorpje Schillingsfürst stuurde deze foto van haar viervoeter in voor een fotowedstrijd van de Duitse tabloid Bild. "Ze lag daar heel kalmpjes", vertelt baasje Nadja, "maar heel op haar gemakt voelde ze zich toch niet.

 • Zevenjarige 'Picasso' verkoopt werken voor 18.730 euro

  Een zevenjarige Britse jongen wordt als een genie bestempeld nadat hij zijn schilderijen voor 18.730 euro verkocht in slechts 14 minuten. Kopers uit Japen en Canada betaalden elk meer dan 1.000 euro voor één van de 16 landschapsschilderijen van Kieron Williamson. Afgelopen zomer nog verkocht de jongen 19 van zijn schilderijen, die toen meer dan 15.000 euro opbrachten. Galerijhouder Adrian Hill in de thuisstad van Kieron: "Hij is geweldig populair. De laatste schilder die op zo'n jonge leeftijd al zoveel erkenning kreeg, was Picasso. Volgens kenners is een schilderij van Williamson een goede investering. De veiling was voorbij voor ik het wist, het ging ontzettend snel." Kieron, wiens vader een kunsthandelaar is: "Dit is geweldig, ik verwachtte enkel één of twee werkjes te verkopen. Schilderen is mijn favoriete hobby, maar ik hou ook van voetbal." Tot vorig jaar vertoonde de jongen geen interesse in kunst, maar een vakantie op het Engelse platteland inspireerde hem om te schilderen. Een vriendin van de familie, artieste Carol Ann Pennington, zag meteen dat hij talent had en begon hem les te geven.

 • Jezus verschijnt op strijkijzer

  Jezus verschijnt op strijkijzer

  Toen de diepgelovige Mary Jo Coady de voorbije week bezig was met haar strijk, zag ze opeens een afbeelding van Jezus op de onderkant van haar strijkijzer. 'Ik raakte niet in paniek, maar nam het toestel en ging het aan m'n dochters tonen, om mezelf ervan te verzekeren dat ik niet gek werd. Ze bleken even verbaasd als ik.' 'Ik ging de jongste tijd door een moeilijke periode, onder meer door een echtscheiding. Toch ben ik opgevoed met de boodschap dat het leven inherent goed is, en die verschijning van Christus heeft dat opnieuw bevestigd. Mijn geloof zat op een dieptepunt, maar nu besef ik weer dat Jezus de hele tijd bij me is.' Coady liet nog weten het strijkijzer niet meer te zullen gebruiken, maar een nieuw toestel te zullen aanschaffen.

 • Strelli-schoenen van de paspop niet te koop

  Een redactrice van de Standaard wou in de winkel van Olivier Strelli op de Louisalaan in Brussel haar droomschoenen kopen. Maar het werd dus een tegenvaller. 'De verkoopster vroeg naar mijn maat: 38,5. Ze had ze nog. Gelukkig. De paspop had ze aan.' Maar de verkoopster weigerde die schoenen te verkopen. 'Ik heb nog aangedrongen, maar niets hielp. Ik heb zelfs gezegd dat ik een verre rit had gemaakt voor die pumps. Uiteindelijk liet de verkoopster me weten dat ik de schoenen kon kopen op het moment dat de etalage opnieuw werd aangekleed.' Vreemde manier van werken in tijden van crisis. Liever 240 euro minder in de kassa dan een paspop met koude voeten. 'Onze etalagist heeft niet graag dat we aan de paspoppen komen', klinkt het in de winkel. 'Als iemand dringend iets nodig heeft, kleden we de poppen wel uit, maar meestal vragen we de mensen om de kledij te reserveren en op te halen als de mannequins in een nieuwe outfit steken.' Dat gebeurt de eerste keer op 7 december.

 • Het lied van de dag: Madonna - Revolver

  Vandaag is het alweer maandag, nadat het weekend veel te snel voorbij is gevolgen! De MNM 1000 begint, er wordt iets over 9 uur deze ochtend bekend gemaakt wie er tijdens Music For Life in het glazen huis gaat vanaf 18 op het Woodrow Wilsonplein in Gent. Het wordt vandaag ook meestal droog met een streepje zon hier en daar en de week van de friet begint! Wij zoeken dan weer een vrouw op van middelbare leeftijd die een nieuwe single op ons landje loslaat! Madonna Louise Veronica Ciccone is de best verkopende vrouwelijke artiest aller tijden. In 1982 krijgt ze haar eerste platencontract. Madonna is van vele markten thuis: ze is niet alleen zangeres maar ook actrice en schrijfster (van kinderboeken). Bovendien heeft ze onlangs nog een kledinglijn ontworpen. Madonna's bijnaam is 'The Queen of Pop'. Ze verkocht in totaal ruim 250 miljoen albums. Blijkbaar is ze ook niet van de domste: haar IQ wordt geschat op 140!

 • het lied van de dag: Kim Wilde - You Keep Me Hangin' On

  In 1981 maakt Europa kennis met Kim Wilde. De Britse, dochter van jaren vijftiger popmuzikant Marty Wilde, was popmuzikant in de jaren ’50, verovert de hitlijsten met ‘Kids In America’. Het popdeuntje rijst in haar thuisland naar nummer twee, in Nederland haalt het de zesde plek. Opvolger ‘Chequered Love’ herhaalt het succes van ‘Kids in America’. Pas in 1986 scoort ze in Engeland nog een Top 10-hit met ‘You Keep Me Hangin’ On’, oorspronkelijk een nummer van The Supremes. In de VS is het haar laatste hitsingle.

 • Het lied van de dag: Moses - We Just

  Vandaag is het zaterdag, en het is donker, het giet water en niet bepaald een happy dag! Maar toch is er nog fijne muziek, uit mijn geboortejaar, van Moses! ‘We just’ bereikte de top 10 in 1986 in bijna de hele wereld! Moses gebruikte synthesizers, samplers etc. net als popgroepen als Depeche Mode, Human League en Kraftwerk. De house-muziek is ontstaan uit deze electronische muziek!

 • Liegen mag weer om vrouwen in bed te krijgen

  Zuid-Koreaanse mannen mogen hun partner weer een valse huwelijksbelofte op de mouw spelden om hen in bed te krijgen. Dat was bij wet een halve eeuw lang verboden, maar een rechtbank oordeelde nu dat zoiets tot de privésfeer behoort. Bedriegers die hun jawoord beloofden in ruil voor seks riskeerden tot nu toe een gevangenisstraf tot twee jaar of een geldboete van meer dan 2.000 euro. Twee mannen die zelf het slachtoffer werden van deze vreemde kronkel gingen daarop in beroep tegen de wet zelf. En met succes, want de rechter oordeelde nu dat de regering zich niet langer moet bemoeien met de manier waarop mannen hun liefjes in bed trachten te lokken. "Door deze uitspraak wordt de wet nu onmiddellijk vernietigd. Alle beschuldigden uit het verleden kunnen nu vrijgesproken worden en een schadevergoeding krijgen", aldus een gerechtswoordvoerder.

 • Werkloze vindt goudschat van 3,6 mln

  Terry Herbert.

  De goudschat die een werkloze Brit afgelopen zomer ontdekte met zijn metaaldetector, blijkt 3,6 miljoen euro waard te zijn. Dat maakte Londense het British Museum vandaag bekend. De gelukkige vinder moet het bedrag wel delen met de eigenaar van het stuk grond waarop hij de schat vond. Terry Herbert (55) ontdekte de schat in juli op een akker in het graafschap Staffordshire. De goudschat dateert vermoedelijk uit de zevende eeuw en bestaat uit 1600 stukken, waaronder helmen, schedes van zwaarden en kruisen. Archeologen noemen de vondst een van de belangrijkste uit de tijd van de Germaanse stammen. Delen van de schat zijn nu in het British Museum in Londen te zien.

 • Stad heeft spermalogo

  Het Britse dorpje Ilfracombe heeft een nieuw logo, om meer toerisme te kunnen trekken. Het logo heeft een interessant toefje bovenop de 'i', dat het dorpje met tienduizend inwoners wat interessanter moet maken. Critici vinden echter dat dit toefje verdacht veel lijkt op een spermacel. De sperma-i zorgt voor een storm van kritiek in het preutse Engeland. Dit is deels te wijten aan het feit dat Ilfracombe het op één na hoogste percentage tienerzwangerschappen van het land heeft. Volgens de criticasters probeert het dorpje zich te manifesteren als de meest vruchtbare plaats van Groot-Brittannië. In een reactie zegt 'Ilfracum': "Als sommigen sperma zien in ons logo, dan is dat niet anders. Sperma staat voor leven en ik denk dat dat positief is."

 • Tong voorspelt kans op overlijden

  Het meten van de doorbloeding onder de tong voorspelt wie een groot risico loopt te overlijden in het ziekenhuis na een ernstig hartinfarct. Tot nu toe was het meten van de bloedcirculatie in het lichaam niet mogelijk, maar cardioloog in opleiding Corstiaan den Uil van het Erasmus Medisch Centrum in Rotterdam heeft een methode gevonden waarmee het wel kan. Zijn vondst kan levensreddend zijn, aldus het Erasmus MC. Den Uil heeft nu met een videomicroscoop de microcirculatie van bloed onder de tong gemeten. Dat blijkt een goede indicatie te zijn voor de doorbloeding in de rest van het lichaam. Patiënten die een slechte circulatie onder de tong hadden, kregen meteen medicijnen en eventueel een steunhart. Na een dag was hun conditie aanmerkelijk beter. Het Erasmus MC verwacht dat de 'tongmethode' ook in andere ziekenhuizen wordt ingevoerd.

 • Winderig varken lokt gasalarm uit

  Een winderig varken heeft in Australië 15 brandweerlieden laten opdraven. Een landbouwer had de brandweer gealarmeerd omdat hij wegens de stank een lek in de gasleiding vermoedde. "Het werd al snel duidelijk wat er aan de hand was", zei brandweerman Peter Harkins in een radio-interview. De 120 kilogram zware zeug werd door de boerenfamilie uit Axedop op slechts een twintigtal meter van huis gehouden. "Ik heb geen weet van wat dat varken gegeten heeft, maar we hebben het duidelijk gehoord", zei de brandweerman. Voor de landbouwer was de hele affaire hoogst onaangenaam. Hij heeft zich herhaaldelijk verontschuldigd. "Het duurde een tijdje vooraleer we terug onszelf waren en we met hem konden praten", zei Harkins. "Maar we hebben het zeer professioneel aangepakt. Maar eens terug in de brandweerkazerne, hebben we heel wat afgelachen."

 • Dorstige kamelen terroriseren Australisch dorp

  Door de aanhoudende droogte gaan de kamelen overal op zoek naar water. In Docker River richtten de beesten een ware ravage aan. Ze braken door omheiningen, vernielden watertanks en vervuilden het aanwezige water. Ook airco-uitrustingen op de daken moesten eraan geloven. In het dorp wonen zo'n 350 mensen. Velen raken getraumatiseerd en durven hun huizen niet meer uit. De lokale landingsbaan is onbruikbaar vanwege de rondzwervende dieren. De Australische overheid heeft besloten in te grijpen. De kudde van 6.000 kamelen zal met hulp van helikopters vijftien kilometer verder worden samengedreven in de woestijn en daarna worden afgeschoten.