• Reisbureau zoekt honeymoontester

  Het Ierse bureau voor toerisme zoekt een stel dat zes maanden lang de wereld wil rondreizen en daarbij zal verblijven in luxe bestemmingen voor huwelijksreizen. Al ruim duizend koppels hebben gesolliciteerd op deze droombaan, zo meldt CNN. De winnaars zullen bloggen en eens per maand een stuk schrijven voor The Irish Times over hun ervaringen. Kandidaten moeten onder meer van reizen houden, over goede communicatievaardigheden beschikken en houden van goede service, exclusieve diners en luxe omgevingen.

 • Weerstation heeft hoog bling-bling gehalte

  Image

  De Oregon Scientific BAR1000A Diamond Weather Station smeekt er gewoonweg om om aangestaard te worden. De zon-, wolk-, en regeniconen op zijn beeldscherm zijn namelijk gemaakt van Swarovski kristallen met led-backlight. De rode zon geeft een zonnige dag weer, de blauwe wolk een bewolkte dag en de groene regendruppels staan logischerwijs voor regen. Dit weerstation beschikt tevens over een sensor die de temperatuur van buiten meet, zodat hij niet mee naar buiten hoeft te worden gezeuld. Met een handzwaai kan er geschakeld worden tussen de tijd en de temperatuur. Tevens levert dit weerstation radio-updates aangaande de weersvoorspelling. De Oregon Scientific BAR1000A Diamond Weather Station kost 60 euro. Hij kan overigens overal mee naartoe worden genomen, aangezien hij ook werkt op 4 aa-batterijen. Evengoed kan hij ook gewoon met een stekker in het stopcontact worden gestoken.

 • Geldkoffer met 80.000 dollar gevonden

  Gevonden: een koffer met bijna tachtigduizend dollar in kleine coupures in New York. Of de eigenaar zich wil melden. Dat is de strekking van een advertentie op website Craigslist, de Amerikaanse Marktplaats.  De koffer zou zijn gevonden in de Lower East Side in Manhattan. “Als je de andere spullen in de koffer kunt omschrijven, zal ik hem teruggeven. Zo niet dan breng ik de koffer naar de politie. Als niemand zich meldt ben ik de rechtmatige eigenaar.”  Volgens de wetgeving van de staat New York is de vinder van spullen die meer dan twintig dollar waard zijn, verplicht de eigenaar te zoeken of ermee naar de politie te gaan. Bij bedragen van meer dan vijfduizend dollar bewaart de politie het drie jaar en tien dagen. Als de eigenaar zich niet meldt, gaat het naar de vinder. Het wordt echter ingewikkelder als de koffer is gevonden in een privé-omgeving, zoals een restaurant of een café. De eigenaar van het pand kan dan ook het eigendom opeisen.

 • Dronken man in vliegtuigmotor

  Op het vliegveld Indira Gandhi International in het Indiase Delhi is een dronken man uit een vliegtuigmotor bevrijd. Personeel was bezig om de kist klaar te maken voor vertrek, toen een medewerker plotseling een been uit de motor zag komen. Hij ging vervolgens een kijkje nemen en trof de man aan. De Airlines Airbus A-320 zou twee uur laten vertrekken. De man, die op dat moment te beschonken was om te praten, was erg moe en wilde lekker gaan slapen op de luchthaven. Hij zocht daarvoor de grootste vliegtuigmotor die hij kon vinden en ging erin liggen. Er is een onderzoek ingesteld naar het incident. Vorige maand werd er op hetzelfde vliegveld al een dronken man aangetroffen op de landingsbaan terwijl er net een vliegtuig wilde landen. Die moest toen abrupt uitwijken.

 • Vrouw begint stripclub in caravan

  Een vrouw is aangehouden nadat ze een lucratieve business was gestart in haar stacaravan. De Amerikaanse vrouw uit Zuid-Carolina had haar trailerhome omgebouwd tot stripclub. Ze had in het woongedeelte zelfs een paal gemonteerd waar dansacts op werden uitgevoerd. Nadat de vrouw flyers had rondgedeeld in haar buurt in Chesterfield, kon ze al snel rekenen op een vast publiek. De buren waren echter minder blij met haar nieuwe bedrijfje en belden de politie. Toen agenten de stacaravan van de Amerikaanse binnenvielen, waren er zo'n 20 mensen, onder wie acht minderjarigen, aanwezig.

 • Studenten maken lopende ijskast

  De biercommercial van Heineken heeft vier studenten Mechatronica van de Avans Hogeschool in Breda geïnspireerd om hun eigen 'walking fridge' te maken. De studenten hebben een half jaar gewerkt aan het ontwerpen, ontwikkelen en programmeren van de walking fridge. Het ding heeft sensoren en een camera en kan zo op een doel afrijden. Op commando gaat de deur open en pakt de robot een gekoeld drankje. De slogan van de robot is " Only for lazy people" en de studenten hebben er een tien voor gekregen.

 • God beter in bed dan Jozef

  Een kerk in Nieuw-Zeeland probeerde op een wat ongelukkige manier het geloof te promoten. De geestelijken ontwierpen een billboard dat verwees naar de seksuele escapades van de 'ouders' van Jezus, Jozef en Maria. Het bord stond voor de Anglicaanse kerk in Auckland. Jozef en Maria liggen in een bed en kijken een beetje somber. Onder het tafereel staat: 'Arme Jozef. God had de lat wel hoog gelegd'. Vandalen hebben het bord meerdere malen geslachtofferd, maar inmiddels is het al weggehaald door de kerk.

 • Man snijdt penis af

  Een 19-jarige Indonesiër heeft donderdag zijn geslachtsdeel afgesneden en in een waterput gegooid nadat zijn vriendin hem had gedumpt om met een andere man te kunnen trouwen. Dat meldt de krant Jakarta Post. De man uit een dorp in centraal Java heeft de zelfmutilatie overleefd, maar heeft volgens doktoren wel veel bloed verloren. De penis kon niet meer worden aangezet, omdat dorpelingen het apparaat niet konden achterhalen. De Indonesiër herstelt in een ziekenhuis en wil met niemand praten. "Hij is te beschaamd en geschokt over wat hij heeft gedaan", aldus de directeur. Agenten houden journalisten op afstand.

 • Familielid Hitler opgespoord

  Een 45-jarige veeboer uit Oostenrijk is familie van het in 1945 overleden Duitse monster Hitler. Dat meldt de Britse krant The Sun. Gerhard Koppensteiner wordt liever niet aan zijn verwantschap met de dictator herinnerd, zegt hij in een interview met de krant. "De band met hem heeft mij en mijn familie ons leven lang achtervolgd", aldus de man, wiens grootmoeder een nicht van Hitler was. "Het is een last op je schouders. Ik groeide op in de wetenschap dat een voorvader miljoenen mensenlevens op zijn geweten heeft. Hoe leer je daar mee om te gaan?"

 • Het lied van de dag: Two Door Cinema Club - Undercover Martyn

  Vandaag opgewekte rock met Two Door Cinema Club. Alex Trimble, Kevin Baird  en Sam Halliday pakken in 2007 samen de gitaren, bassen en synthesizers op om muziek te maken. Daar rolt de band Two Door Cinema Club uit en sindsdien maken ze een mix van electropop en indierock. Na enkele singles en een EP komt in maart 2010 hun debuutalbum Tourist History uit. Dit eerste volledige studio-album wordt voorafgegaan door een release van de single 'I Can Talk'. Meer info vind je op MySpace! En… hun opvolger van hun debuutsingle is er ook al: undercover Martyn.

 • Deense regering wil optreden tegen schadelijke stoffen in seksspeeltjes

  De Deense regering wil optreden tegen schadelijke chemische stoffen in dildo's en andere plastic seksspeeltjes. De autoriteiten in Kopenhagen werken momenteel aan een voorstel in verband met een Europees verbod op phtalaten (weekmakers) en andere chemische stoffen, dat meldt Karin Elleman, de Deense minister van Milieu. Volgens de minister kunnen de chemische stoffen onder andere door hormoonstoringen de zaadkwaliteit bij mannen verminderen en bij meisjes het begin van de puberteit versnellen. Phtalaten werden enkele jaren geleden deels verboden in kinderspeelgoed, omdat ze mogelijk kanker veroorzaken. Zwangere vrouwen en vrouwen die borstvoeding geven, worden aangeraden om geen dildo's te gebruiken. Verder raadt de Deense overheid de bevolking aan om condooms over de "instrumenten" heen te doen bij gebruik. Bij "normaal gebruik", eenmaal per week, zou er geen gezondheidsrisico bestaan.

 • Helft van Britten overweegt seks tegen betaling

  Een seksonderzoek van Durex toont aan dat de gemiddelde Brit drie tot vier keer sekst per week. Gemiddeld kent hij of zij vijf verschillende sekspartners. De helft van de ondervraagden zou nooit seks willen met een wildvreemde tegen betaling. 30 procent is te overhalen voor 1 miljoen pond, 15 procent is al gewonnen voor 100.000 pond. 5 procent deelt graag het bed in ruil voor, jawel, voetbaltickets voor de Wereldbeker. Nog blijkt uit de rondvraag dat het geflikflooi van de celebs geen voorbeeld is: 2 op 3 zou nooit zijn partner bedriegen. Wel mag het best stomen in bed: 3 op 4 praat met de partner over seksuele fantasieën, de helft durft al eens een rollenspel aan, een vijfde trekt één of ander kledingstuk van de ander aan, 2 op 3 waagt zich aan 'spanking' of één of andere vorm van bondage-seks. Porno blijft een gegeerd gegeven: tweederde kijkt ernaar, 15 procent overweegt een triootje, vijf procent nam al deel aan groepseks, 3 procent houdt van swing-feestjes.

 • Cavia’s worden slimmer door mens

  De onderzoekers van de Universiteit van Münster lieten enkele cavia’s los in een zogenaamd Morris waterdoolhof. Op de zijkant van het doolhof staan symbolen zoals gekleurde rondjes die de dieren de weg moeten wijzen. Sommige van de cavia’s die deelnamen aan het experiment, werden door mensen gehouden. Anderen waren afkomstig uit de vrije natuur. Uit het onderzoek bleek dat de ‘huiscavia’s’ veel sneller dan hun wilde soortgenoten in staat waren om het verborgen platform in de waterbak te vinden met behulp van de 'wegwijzers'. De wilde cavia’s bleken echter te beschikken over meer uithoudingsvermogen en slaagden daardoor vaak alsnog voor de test. De wetenschappers hebben hun bevindingen gepubliceerd in het wetenschappelijk tijdschrift Frontiers in Zoology. Volgens de onderzoekers kunnen huiscavia’s beter navigeren in een doolhof omdat ze gewend zijn om te leven in omgevingen die door de mens zijn gemaakt. De huisdieren waren opmerkelijk genoeg in het voordeel als het ging om ruimtelijke oriëntatie.

 • Seksspeeltje en schoen in één

  Een Amerikaans bedrijfje specialiseert zich in het maken extreme erotische schoenen. Het gaat hier niet om sexy schoeisel als laklederen, dijenhoge laarzen die je in heel wat seksshops vindt, de fabrikant gaat nog een stapje verder en combineert vibrators met schoenen. De hoge hak kan gebruikt worden als buttplug, een vibrator voor anaal gebruik. De makers beweren dat dit ideaal is voor stijlvolle vrouwen die houden van dominante seksspelletjes. Het bedrijf zegt klasse te hebben en niet aan te bieden wat je in de meeste ordinaire sekswinkels vindt. Een deel van de collectie seksstiletto's is ontworpen door Italiaanse schoendesigners..

 • Huisuitzetting na luide seks

  seks1

  Een echtpaar is uit zijn huis in Zwickau in het oosten van Duitsland gezet, omdat het met teveel lawaai de liefde bedreef. Ook de feestjes die de man en de vrouw van 25 jaar gaven en hun gesleutel aan meubels, hadden de woede van buren gewekt. Pogingen tot bemiddeling bleven zonder resultaat, aldus een woordvoerder van de woningbouwvereniging die het appartementencomplex beheert. Het echtpaar heeft twee kinderen. ''De frequentie en meer dan normale geluidssterkte tijdens de seks zijn in het hele complex waar te nemen'' en niet meer af te doen als normale geluidsoverlast, zo staat in een persbericht van de corporatie. Een gezin dat al tien jaar in het complex woonde, was wegens het probleem verhuisd.

 • Afwasser wreekt zich met drol in salade

  Een afwasser van een Frans restaurant heeft uit wraak op zijn baas zijn eigen ontlasting in een salade gestopt. De man moet voor zijn poepsalade van de rechtbank 1.000 euro boete betalen. De 35-jarige man maakte de salade begin 2009 na een conflict met zijn baas. Deze ontdekte het ongebruikelijke ingrediënt nog voor het gerecht op tafel terechtkwam. De werkgever bracht het poepslaatje naar het commissariaat voor onderzoek. Na onderzoek bleek dat het inderdaad om menselijke uitwerpselen ging. De rechter in Lorient legde de afwasser een voorwaardelijke celstraf op van een maand en een boete van duizend euro wegens 'vervalsing van voedingswaren'.

 • 4-jarige koopt ex-libris met iPhone

  Een Brits jongentje van 4 jaar oud is al handig met de iPhone en eBay, zo meldt de NOS. Toen zijn papa even weg was, kocht hij met de telefoon van zijn vader een ex-libris van 555 euro die gesigneerd is door Harry Potter-auteur J. K. Rowling. " Ik vroeg wat hij had gedaan en hij zei 'op enkele knopjes gedrukt papa'. Ik was helemaal van mijn stuk gebracht want ik was 555 euro kwijt voor iets wat ik niet wilde. Bovendien houdt mijn zoon helemaal niet van Harry Potter", zegt de vader. Een ex-libris is een plaatje of stempel dat in een boek wordt geplakt met de naam van de eigenaar erop.

 • Ahmadinejad, wil je mij ontmaagden?

  ahmedinijadvalerio_gr.jpg

  Een 18-jarige Italiaanse blondine heeft de vurige wens ontmaagd te worden door Mahmoed Ahmadinejad, de president van Iran. Silvio Berlusconi heeft het nakijken. "Alle andere politici zijn idioten", vindt Silvia Valerio. "Ahmadinejad heeft zijn eigen politieke overtuiging en durft tegen de stroom ingaan. Hij is de messenwerper in het circus en de andere politici zijn de clowns. Ik wil mijn maagdelijkheid dan ook aan Ahmadinejad verliezen", zo schrijft Siliva in een boekje van maar liefst 84 pagina's. "Ik begrijp ook niet waarom moslima's een westerse levensstijl willen, om carrière te maken en kapot te gaan aan stress?", vraagt ze zich hardop af. Silvia droomt van een sterke man die zijn eigen koers vaart. "Ahmadinejad is zo iemand".

 • Vegetariër draait door

  Een 28-jarige man heeft in een supermarkt in de Amerikaanse staat Indiana met een mes op vleesverpakkingen ingestoken. Het vlees werd door de vegetariër op de grond gegooid en met hondenvoer overgoten. Dat meldt persbureau AFP. Anthony Coffman claimt in opdracht van God te hebben gehandeld. Hij is opgepakt en ondergaat een geestelijk onderzoek.

 • Man wordt vader op 74ste

  De Brit Gerry Burks, die morgen 75 jaar oud wordt, is vader geworden van een zoon. Hij is daarmee de oudste vader van Groot-Brittannië, meldt krant The Sun. Burks, wiens vrouw Dawn zo'n 35 jaar jonger is, claimt dat hij zijn late vaderschap te danken heeft aan zijn favoriete fruit: bananen. ''Ik heb altijd veel bananen gegeten, soms een paar per dag.'' Ryan is het tweede kind van het koppel. Ze hadden al een andere zoon, de nu zesjarige Daniel. ''Mensen kunnen zich vragen stellen bij mijn leeftijd, maar ik verzorg me goed. Mijn hart is nog jong en drinken of roken doe ik niet meer. Natuurlijk zijn er ook nog de goede zorgen van mijn Dawn'', aldus Burks.