• Glijdend de zomer in met Durex Play

  Sfeerbeeld 1

  Met de zomerkriebels in aantocht, komt ook tropische inspiratie, verleiding en plezier terug met Durex Play Piña Colada. Het is een fruitig glijmiddel, voor 8 euro, waarin je de zomerse geur van kokos of ananas ook echt smaakt tijdens de zwoele nachten. De producten zorgen voor stimulatie over je hele lichaam en in het bijzonder op de meest gevoelige plekken. Voor zowel mannen als vrouwen en zorgen ze voor nog meer plezier met jezelf of je partner. Voor de nieuwsgierigen onder ons die hun seksleven graag een tropisch extraatje geven, is het nieuwe Piña Colada glijmiddel van Durex Play een ‘must have’ deze zomer. Het glijmiddel is in het bijzonder geschikt voor orale, maar zeker ook vaginale en anale seks en bruikbaar met Durex condooms en seksspeeltjes. Bovendien is het glijmiddel op waterbasis, zacht, niet irriterend en vlek- en suikervrij. Het behoudt de vaginale pH waarde en bevat geen alcohol. Voor wie fan is van kersen is er de Durex Play Cherry: een glijmiddel met kersensmaak, voor wat kersverse zomerse romantiek. Daarnaast biedt Durex Play een breed assortiment aan producten voor nog meer plezier in bed of daarbuiten, zie ook www.durexplay.be.

  afb1

   

  afb2

 • Het grote kontjesboek

  32.57 ????

  Vrouwen zijn van nature gezegend met een mooi achterwerk, dat vindt schrijver Dian Hanson althans. Hij verzamelde de mooiste en grootste konten uit de historie voor zijn boek 'The Big Butt Book'.  400 foto's van grote, sexy achterwerken. Dat is wat 'The Big Butt Book' belooft. Maar naast het vergapen op de foto's vind je ook nog professionele commentaar bij ieder achterwerk van porno-icoon John Stagliano, filmproducent Tinto Brass en kunstenaar Robert Crumb. Zo krijg je toch een beetje het idee bezig te zijn met iets kunstzinnigs. The Big Butt Book, Dian Hanson, Taschen, 39.99 euro.

 • Judo helpt ouderen tegen gebroken heupen

  Bridget

  Als oudere mensen aan judo gaan doen, kunnen de valtechnieken die bij die sport horen, hen beschermen bij valpartijen. Dat concludeert gezondheidswetenschapper Brenda Groen van de Nijmeegse Sint Maartenskliniek in een onderzoek dat gisteren is gepresenteerd. Via de valtechniek leren de senioren hun val te breken door als het ware tijdens het vallen te rollen. Ze maken dan een minder harde smak. Ouderen, die vaak broze botten hebben, lopen een grote kans op botbreuken. Per jaar komen 90.000 bejaarden na valpartijen in het ziekenhuis terecht.

 • Man leeft 70 jaar zonder eten en drinken

  Indiase artsen onderzoeken een 83-jarige yogi die beweert dat hij al zeventig jaar niet heeft gegeten en gedronken. Prahlad Jani beweert dat hij energie krijgt door meditatie. Jani wordt door dertig artsen drie weken lang 24 uur per dag geobserveerd in een ziekenhuis in Ahmedabad. In zijn kamer zijn twee camera’s geïnstalleerd. Een mobiele camera filmt hem als hij naar buiten gaat, zodat hij permanent in de gaten wordt gehouden. Met elektroden wordt zijn hersen- en hartactiviteit gemeten.  Sinds het experiment begon op 22 april heeft Jani inderdaad nog geen hap gegeten en geen druppel gedronken. Hij is evenmin naar de wc geweest.  “Dit onderzoek maakt mogelijk duidelijk hoe de mens overleeft zonder voedsel of water”, zegt Dr. G. Ilavazahagan, die het onderzoek leidt. “Dit kan helpen bij het uitwerken van overlevingstechnieken bij natuurrampen, extreme stress of buitenaardse reizen zoals missies naar de maan of Mars.”  Jani groeide op in het dorpje Charod in de deelstaat Gujarat. Hij zegt dat hij op zijn achtste werd gezegend door een godin, die hem de gave gaf om te overleven zonder voedsel.  

 • Simpsons steunen South Park

  http://img1.socwall.com/TV%20and%20Movies/General 00828024418-6536.jpg

  De makers van South Park, die een aflevering gecensureerd zagen worden na bedreigingen van radicale moslims, krijgen steun van The Simpsons. South Park-bedenkers Matt Stone en Trey Parker. Bart Simpson schrijft aan het begin van de aflevering op het schoolbord: we zouden aan jullie kant staan als we niet zo bang waren. Comdey Central, de zender die South Park (en The Simpsons) uitzendt, paste een aflevering aan nadat radicale islamieten ermee dreigden de Amerikaanse cartoonisten te vermoorden vanwege hun aanhoudende persiflages van de profeet Mohammed in de South Park. Het dreigement werd kracht bijgezet met schokkende foto's waarop Theo van Gogh vermoord op straat ligt met twee messen, in buik en borst.

 • Happy Meal bant speelgoed

  McDonald's mag in een deel van Californië geen speelgoed meer verpakken in Happy Meals. Want kinderen mogen niet verleid worden om junk food te gaan eten, menen autoriteiten. Die maatregel geldt niet alleen voor de Mac maar ook voor andere fastfoodketens. Speelgoed mag niet meer bij ongezonde maaltijden worden verkocht. Per maaltijd gaat het om een limiet van 485 calorieën. Santa Clara County is de eerste in heel de Verenigde Staten die deze regel introduceert. Er wonen zo'n 1,7 miljoen mensen. Van de kinderen daar lijdt een kwart aan obesitas. Een woordvoerder van McDonald's is het oneens met de maatregel. "De ouders moeten bepalen wat ze hun kinderen te eten geven, niet de county", zegt hij in de Telegraph. "Dit is geen goede oplossing voor het echte probleem van zwaarlijvigheid."

 • Australië krijgt sobere sigarettenpakjes

  In Australië mogen op de sigarettenpakjes straks geen merken meer worden vermeld.

  Australië gaat als eerste land ter wereld sigarettenpakjes zonder logo en andere verleidende teksten en afbeeldingen produceren. In de strijd tegen roken worden alleen nog de merknaam op sobere wijze en een uitdrukkelijke gezondheidwaarschuwing vermeld, zo zei de Australische premier Kevin Rudd. „Sigaretten zijn niet cool, sigaretten doden mensen”, aldus Rudd. „We zijn ervan overtuigd dat deze en andere maatregelen het roken zullen beperken”. De strikte wetgeving wordt de komende anderhalf jaar ingevoerd. De sigarettenindustrie heeft furieus gereageerd. Imperial Tobacco Australia heeft al aangekondigd naar de rechter te stappen omdat het bedrijf een winstdaling vreest door de maatregel. Reclame maken voor roken in bijvoorbeeld bladen en bioscopen is al verboden in Australië. Ook geldt er een rookverbod voor publieke ruimtes als kantoren en restaurants.

 • Het lied van de dag: Kid Sister - Daydreaming

  Durex Play koos deze speelse blog om exclusief hun nieuwste producten voor te stellen, deze namiddag wordt het eerste bericht hierover gepost. Vandaag dan weer een lekkere speelse clip van een meisje dat op dezelfde dag als mij geboren is. Haar naam is Kid Sister. Melisa Young is geboren op 3 juli 1980 wonende in Chicago. Ze begon haar rap-carrière in 2005 maar breekt nu pas door. Begin dit jaar met “Right Hand Hi” en nu is er een leuke opvolger: “Daydreaming”. De clip is zeker de moeite waard om te bekijken, ware het niet dat het sexy bakkersmeisje en natuurlijk al het lekkers in de bakkerij mooi in beeld wordt gebracht.

 • Zongebruinde vrouwen verboden in Iran

  Seaside2 by *NadyaBird on deviantART

  Iranese vrouwen die hun vaak gesluierde velletje deze zomer toch blootstellen aan de zon, en daarmee een kleurtje opdoen, lopen het risico gearresteerd te worden. Iran heeft haar inwoonsters aan de vooravond van de zomer althans gewaarschuwd de nieuwe Islamitische kledingvoorschriften strikt te zullen handhaven. Vrouwen worden daarom aangeraden er vooral niet bij te gaan lopen als zongebruinde 'catwalkmodellen'. "Het publiek verwacht van ons dat we daadkrachtig optreden wanneer we sociaal wangedrag constateren bij vrouwen, of mannen,” verklaart Brig Hossien Sajedinia, hoofd van de politie in Teheran. "In sommige delen van Teheran zien we veel zongebruinde vrouwen en meisjes rondlopen", zo stelt hij althans. De politiebaas heeft tegenover The Telegraph wel aangegeven eerst te zullen waarschuwen, voor meisjes opgepakt en ingesloten zullen worden.

 • Kleinste paard ter wereld weegt 2,7 kilo

  Het kleinste paard ter wereld woog bij zijn geboorte vrijdag 2,7 kilo en mat 35,5 centimeter. Pintopony Einstein is volgens zijn Amerikaanse fokkers daarmee het kleinste paard ter wereld, meldden Amerikaanse media. Einstein is een zeer klein uitgevallen paard en er is geen sprake van dwerggroei. „Dit jochie is zoals alle paarden, hij is bijna een en al been”, aldus een van de eigenaren van het dier. Vooralsnog geldt Thumbelina volgens het Guinness Book of World records als kleinste paard op aarde met haar hoogte van 43,3 centimeter. Bij haar geboorte in 2000 woog ze ongeveer 3,6 kilo. Bij Thumbelina is wel sprake van dwerggroei.

 • Roze treinwagons voor vrouwen in Maleisië

  Maleisië laat speciaal voor vrouwen roze treinwagons rijden om seksuele intimidatie tegen te gaan. Dat meldden Maleisische autoriteiten. „De speciale service moet het comfort en de veiligheid van vrouwelijke passagiers verbeteren en tegelijkertijd seksuele intimidatie tegengaan”, aldus de plaatsvervangend directeur van de Maleisische spoorwegen. Ook geeft het initiatief volgens de organisatie islamitische vrouwen de gelegenheid om gescheiden van mannen te reizen. Meer dan 60 procent van de Maleisische bevolking is moslim. De autoriteiten delen boetes uit voor het dragen van onthullende kleding. Ook worden vrouwen ontmoedigd om met veel make-up en hoge hakken de straat op te gaan.

 • Condoom helpt tegen lelijke mensen

  Een nieuwe condoomcampagne heeft ophef veroorzaakt, omdat condooms volgens de advertenties helpen tegen het voortplanten van lelijke mensen. De Zuid-Amerikaanse condoomfabrikant Olla gebruikt in de reclamecampagne drie foto's van lelijke koppels, met daaronder de tekst 'please use condom'. Volgens Trendhunter.com vinden mensen de campagne aan de ene kant erg grappig, maar anderen zien het als een grote belediging.

 • Brit mag niet achteruit inparkeren

  nationwide

  Een Brit heeft een boete gehad omdat hij achteruit op zijn inrit wilde parkeren. Hij vocht de boete aan, maar ook de rechter vindt dat hij de boete moet betalen. De man stond op de bewuste dag even te wachten op een zebrapad om achteruit de inrit op te kunnen en dat is volgens de Britse politie een verkeersovertreding. Hij probeerde nog uit te leggen dat hij zo wilde parkeren omdat het veiliger is om er vooruit uit te kunnen rijden, omdat je dan het verkeer niet ophoudt. Maar ook de rechter vond dat hij beter vooruit zijn inrit had kunnen oprijden. Hij moet zo'n 60 euro betalen.

 • Brakende hond leidt tot ongeluk

  France 2008 - Like a bobo in Paris... / sachaproject

  Een kotsende hond heeft vorige week in de Amerikaanse staat Minnesota tot een auto-ongeluk geleid. Politie-agenten vonden een verlaten auto die tegen een elektriciteitsmast was gebotst. Ooggetuigen vertelden de agenten dat ze een man met een hond uit de auto hadden zien komen. De bestuurder, een jongen van achttien, nam zelf contact op met de politie. Hij vertelde dat hij de macht over het stuur was verloren toen zijn hond over hem heen begon te kotsen. De mast heeft weliswaar weinig schade, maar de jongen krijgt toch een flinke boete: hij heeft geen rijbewijs en reed onverzekerd.

 • 'Zeeman' vaart rondjes rond eiland

  Untitled / The photo diary of Pat Pat & Madi Ju

  Een Brit wilde vanuit Gillingham, ten zuiden van Londen, naar Southampton varen. Dat is hem niet gelukt. De man had een gammel motorbootje via internet gekocht, had de tank volgegooid en was gaan varen. Eten en drinken had hij niet bij zich, en ook extra benzine vond hij niet nodig. Met de auto haalde hij Southampton ook op één tank. De kustwacht vond de man na anderhalve dag, dobberend met motorpech. Het bleek dat hij met een landkaart in de hand rondjes om een eilandje had gevaren. De kustwacht raadde de man toen maar aan om de trein naar Southampton te nemen. Of hij daar is aangekomen, is onbekend.

 • Apengehaktballen in de soep

  monkey

  Twee Indonesiërs zijn opgepakt omdat zij gehaktballen hadden gemaakt van het vlees van een beschermde apensoort. Dat meldt persbureau Reuters. Het stel ving op Java tientallen zeldzame slankapen. Zij verwerkten het vlees tot balletjes in de soep, omdat zij rundvlees en kip te duur vonden. Naar schatting zijn 25 dieren slachtoffer geworden van de slachtpartij; de politie vond tientallen kilo's apenvlees. De politie doet inspecties bij verkopers om te voorkomen dat het vlees verkocht wordt. Het stel kan maximaal vijf jaar cel krijgen en 5000000 rupiah (420 euro) boete.

 • Klopjacht op hitsige olifant

  Brandon.

  Een groep Indiase jachtopzieners is op zoek gegaan naar een 25-jarige olifant die zeker twaalf vrouwelijke olifanten heeft vermoord. Het mannetje draagt de naam Alpha en heeft de vrouwtjes gedood met zijn slagtanden, nadat zij seks hadden geweigerd. Dat meldt The Times of India.In 2009 werden in het Periyar reservaat acht dode vrouwtjes olifanten aangetroffen. In 2010 vonden de jachtopzieners wederom twee doodgestoken vrouwtjes. Ook twee andere olifanten vonden de dood door toedoen van Alpha, die vermoedelijk teveel testosteron aanmaakt. De jachtopzieners proberen Alpha al drie jaar te pakken te krijgen. De inspanningen worden opgeschroefd uit vrees dat ook dit seizoen weer veel vrouwtjes gedood zullen worden door het hitsige dier.

 • Het lied van de dag: Robert Abigail - Good Times

  Vandaag voelen we alweer de zomer, niet alleen buiten, maar ook hier binnen in jullie oortjes met Robert Abigail. Hij ziet het levenslicht in 1980 te Rotterdam. Op zijn vijftiende speelt hij al in verschillende clubs in Nederland. Dankzij de Bacardi Rum reclame wordt hij wereldberoemd tussen 2007 en 2008 met zijn Mojito Song.

 • Melatonine helpt tegen jetlag

  In Transit / Sheila

  Volgens de Europese voedselautoriteit, European Food Safety Authority (EFSA), kan melatonine helpen om de effecten van jetlag te voorkomen. Om effect te hebben moet men tussen 0,5 en 5 mg melatonine innemen net voor men gaat slapen tijdens de vliegtuigreis en ook in de eerste dagen na aankomst op de plaats van bestemming. Anderzijds is er volgens de EFSA onvoldoende bewijs dat melatonine helpt om sneller in te slapen of de slaapkwaliteit van mensen met slaapproblemen zou verbeteren.

 • Werken in klein kantoor maakt gelukkiger

  Graphic-ExchanGE - a selection of graphic projectsWerknemers die in een klein kantoor werken zijn gelukkiger en minder vaak afwezig dan hun collega's die in een grotere ruimte zitten. Dat blijkt vandaag uit een nieuwe Zwitserse studie. Wie in een kleiner kantoor zit, voelt zich productiever en heeft minder last van onderbrekingen of afleiding. Ook de omgevingsfactoren, zoals de temperatuur, zijn over het algemeen beter in kleine ruimten. Nog volgens de studie is een van de voornaamste oorzaken voor conflicten de geluidsoverlast op de werkvloer door collega's die luid telefoneren of vergaderen. De studie is gebaseerd op een onderzoek bij 125 bedrijven en 1.230 werknemers. De bedoeling is bedrijven te helpen bij het plannen van de inrichting van hun kantoren en ruimten.