• Feel the summer in the Sound Of Summer: Example - Kickstarts

  Vandaag een echte feeeeeel good plaat! Elliot John Gleave wordt geboren op 20 juni 1982 en is een Britse zanger en rapper bij Data Records. Zijn artiestennaam werd simpelweg gevonden door zijn initialen volluit uit te spreken zijnde afgekort in het engels e.g oftewel “for example”. Dit zomerse liedje komt uit zijn tweede album “Won’t Go Quietly”, dat uitkwam in januari 2010. De single “Kickstarts” werd gereleased in juni en de Britse Radio One omschreef de sound als een mix tussen Snow Patrol, MGMT en Dizzee Rascal.  Kortom, "Kickstarts" is een klein feestje.

 • Lamborghini met wielklem

  Niemand staat boven de wet in Londen... De steenrijke koninklijke familie van Qatar heeft het meest legendarische warenhuis ter wereld, Harrods, gekocht. Af en toe vereren de leden van de familie het warenhuis met een bezoek, uiteraard in passende auto's. Deze keer stonden ze met een Lamborghini Murcielago LP670-4 SuperVeloce (0,4 mijloen) en een op bestelling gemaakte Koenigsegg CCXR (1,4 miljoen) voor de deur. De peperdure auto's stonden precies voor de ingang van het warenhuis, maar zonder parkeerticket, en dat mag niet. De verkeersagenten plaatsten op de twee sportwagen werd onherroepelijk een wielklem. Bovenop de kosten voor het verwijderen van de wielklemmen (90 euro per auto), kwam er per Lamborghini een bekeuring van 100 euro bovenop, meldt Daily Mail.

 • Kantoor op wieltjes

  Het Kruikantoor (zie foto's op de link) is namelijk een portable kantoor, die verplaatsbaar is zoals kruiwagens gebruikt dienen te worden. Hoewel dat een vermoeiende klus lijkt, zal dat wel meevallen, aangezien het kruikantoor van piepschuim is gemaakt. Het Kruikantoor is voorzien van twee stoelen, een tafel, licht, stopcontacten en opbergruimte. Het hele kantoor is eenvoudig in en uit te klappen. Het ontwerp is afkomstig van Tim Vinke. Het is niet heel aannemelijk dat dit concept ooit in productie genomen wordt. (bron: NU.nl)

 • Zwitser verbreekt record kanovaren

  De Zwitser Corado Filliponi heeft het wereldrecord kanovaren over de complete Rijn verbroken. Het oude record stond op acht dagen, maar Filliponi deed er een halve dag minder over. Een boot begeleidde de Zwitser bij zijn laatste honderd meter naar de uitmonding van de Rijn in Hoek van Holland donderdagavond. Zijn familie was daar ook om hem te ontvangen. "Ik ben blij, maar moe. De pijn is voorbij!", is het eerste wat de Zwitser zei toen hij aan wal stapte. Hij had er 1161 kilometer kanoën op zitten, dat meldt Blick.ch.

 • Jongen (10) vangt haai met schepnetje

  Nick Jacobs: 'Bang van de haai? Helemaal niet, ik heb hem zelfs geaaid.' ifNick Jacobs: 'Bang van de haai? Helemaal niet, ik heb hem zelfs geaaid.' if

  Nick Jacobs (10) uit Niel ving woensdag in Triporte bij Venetië een haai van 60 cm. ‘Ik zag hem tussen de zwemmers en heb hem gevangen met het grootste schepnet. Het was een bruingrijze haai die op een hondshaai leek, maar zijn vin was een beetje te groot. Ik kijk thuis vaak naar natuurdocumentaires, dus ik herken veel vissen.' Tientallen kwamen Nicks vangst bewonderen. ‘Mama heeft voor mij vertaald wat ze zeiden: zoiets gebeurt hier heel weinig. Veel mama's hadden schrik dat de mama-haai nog ergens zwom. Ze zeiden ook dat haai lekker is op de barbecue, maar ik heb hem weer vrijgelaten.', zo meldden diverse media.

 • Mega hagelsteen in Amerika

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

  In de Amerikaanse staat South Dakota zou de grootste hagelsteen ooit naar beneden zijn gekomen, meldt weerdirect.nl. Vrijdagavond kwam het geval neer in de buurt van het gehucht Vivian tijdens een zware storm. Later deze week zullen de leden van het Extreme Weather Centre bijeen komen om te bepalen of de steen echt de nieuwe wereldrecordhouder is. Leslie Scott vond de hagelsteen met een omtrek van 45 centimeter in zijn tuin. Waarschijnlijk was hij nog groter, maar was op dat moment al een centimeter of zeven weggesmolten. Hij bewaart hem nu in een plastic zak in de vriezer. "Als ik had geweten dat dit een record zou kunnen zijn, had ik wel verder gezocht. Er lagen namelijk nog grotere stenen," zegt Scott.

 • Muziek tijdens werk leidt af

  (2) Tumblr

  Uit onderzoek van de universiteit van Wales blijkt echter dat muziek juist afleidt en het het werktempo vertraagt, meldt De Telegraaf. Proefpersonen deden een aantal simpele geheugentests. Bij één groep proefpersonen werden een aantal liedjes gedraaid van bekende popsterren als Rihanna en Lady Gaga. Bij de andere groep werd continu hetzelfde nummer gedraaid. Deze laatste groep kwam aanzienlijk beter door de tests heen. Verschillende geluiden verstoren volgens de onderzoeker de concentratie. Veel werknemers vergeten bij het horen van hun favoriete muziek zelfs spontaan waar ze mee bezig waren.

 • Onderzoekers laten konijnenheup teruggroeien

  FREE!!!*

  Wetenschappers hebben een techniek ontwikkeld waarmee botten in de toekomst mogelijk uit zichzelf kunnen herstellen van een breuk. De onderzoekers verwijderden bij tien konijnen het heupgewricht en vervingen dit met een kunstmatig gewricht. Dit kunstbot werd in chemicaliën geweekt, die bot- en kraakbeencellen aantrekken. Na vier weken waren de gewrichten teruggegroeid en konden de konijnen weer gewoon bewegen. Dat schrijven ze in het wetenschappelijke tijdschrift The Lancet.

 • Nederlander brouwt sterkste bier

  greg manis photography

  De Almeerder Jan Nijboer heeft de titel als brouwer van het zwaarste biertje van de wereld weer in handen met zijn nieuw gebrouwen biertje met 60 procent alcohol. Onlangs werd zijn eerder gelanceerde biertje met 45 procent alcohol verslagen door Schotse bierbrouwers. "Het is een wedstrijdje geworden'', vertelt de eigenaar van bierbrouwerij 't Koelschip. "Ik vond het een uitdaging om weer in opstand te komen. Je moet het zien als een grapje.'' Het biertje onder de naam Start the future is volgens hem nog goed drinkbaar. "Je drinkt het alleen niet als bier, maar als borreltje. In een mooi whisky- of cognacglas.'', aldus de brouwer in Sp!ts.

 • China rouwt om panda

  In China is een dag van nationale rouw afgekondigd nu 's lands lievelingspanda Quanquan door een tragisch ongeval om het leven is gekomen. Het beest werd per ongeluk vergast. In een ruimte die in contact staat met het hok van de panda waren schoonmakers met een grondige schoonmaakoperatie bezig. Het 21-jarige beest ademde de giftige stoffen koolstofmonoxide en chloor in. De directie van de Chinese dierentuin heeft de fout toegegeven. De Chinezen zijn in diepe rouw en ze reageren woedend op het plotselinge overlijden. Quan Quan laat zeven kinderen na.

 • Feel the summer in the Sound Of Summer: The Beatles - Here Comes The Sun

  John, Paul, Ringo en George vormen samen The Beatles: de grootste en meest succesvolle band allertijden. Men neme vier brave jongens met identieke kapsels en nette pakken met stropdassen aan. Hoe ze het doen is een mysterie, maar de heren brengen binnen de kortste keren een massahysterie en muziekrevolutie teweeg zoals tot dan toe niet is voorgekomen.

 • Besnijdenis voorkomt Aids

  Wilderness

  Op de Wereldaidsconferentie in Wenen hebben de Wereldgezondheidsorganisatie (WHO) en de VN-aidsinstantie UNAIDS opnieuw een oproep om heteroseksuele mannen ertoe aan te zetten zich te laten besnijden om een infectie met het aidsvirus te voorkomen. Volgens de gezondheidsorganisaties neemt door besnijdenis de kans op besmetting met hiv met zestig procent af. Indien 80% van de mannen en pasgeborenen in Afrika zouden besneden worden, zou het aantal HIV-besmetten tegen 2025 dalen met 4 miljoen. De organisaties trekken hun conclusies uit experimenten die gedaan zijn in diverse Afrikaanse landen. De organisaties waarschuwen wel dat besnijdenis alleen niet genoeg bescherming biedt tegen besmetting met het aids-virus, en hameren dan ook op het gebruik van condooms, meldt Gezondheid.be.

 • Kaasbier verhoogt bedprestaties

  21 Craziest Ads ever - NAXMIX - Ultimate mix of design, art, architecture, fashion, films, and cars

  Oostenrijkse brouwers zijn met een kaasbier op de proppen gekomen dat de seksuele prestaties aanzienlijk zou opkrikken. Zelfs na een nacht fors doorzakken. Het bier, dat aangelengd is met een angstvallig geheim gehouden kaassoort, heeft volgens de makers een "positieve en gezonde invloed op de seksuele appetijt en performantie". Een proefkonijn uit Bregenz ziet niets dan voordelen in het nieuwe biertje. "Nu kan mijn vrouw er niks tegen hebben wanneer ik haar om drie uur 's nachts met een stuk in mijn kraag vervoeg in de bedstee", zo luidt het. Je zou aan het kaasbier wel een nogal onfrisse adem overhouden.

 • Onzichtbaar ondergoed tijdens bukken

  Tijdens het bukken of zitten is het ondergoed of de bilnaad van de vrouw zichtbaar. My Panteez bedacht hiervoor een oplossing; een string met een doorzichtige band. Dat melden Fashionindie en Nu.nl. De doorzichtige band is volgens de makers eco-vriendelijk, luchtdoorlatend en recyclebaar en het broekje is gemaakt van bamboevezels. De bedenkers noemen het broekje discreet maar toch sexy. Om vrouwen extra bij het product te betrekken organiseert My Panteez een soort ondergoedcompetitie. Met de wedstrijd hoopt het bedrijfje een model te vinden dat zich aan het merk wil verbinden. Het is echter nog onduidelijk of haar gezicht of haar achterwerk de hoofdrol in de campagne zal spelen.

 • Reumapatiënten moeten alcohol drinken

  sexy girl with wine glass

   

  Alcohol drinken kan de kans op reumatoïde artritis verkleinen, zo staat te lezen op NU.nl. Ook heeft alcohol een positief effect op mensen die de ziekte al hebben. Dat concluderen wetenschappers van de University of Sheffield. De wetenschappers vroegen twee groepen patiënten, een groep met en een groep zonder reumatoïde artritis, hun drinkgewoontes bij te houden. Zo ontdekten ze dat patiënten die regelmatig alcohol dronken minder last hadden van gewrichtspijn en zwellingen.

 • GSM smeriger dan toilet

  http://imgfave.lg1x8z.simplecdn.net/image_cache 267903692800012.jpeg

  De Engelse consumentenorganisatie 'Which?' liet dertig gsm’s onderzoeken door een expert op de aanwezigheid van bacteriën, zo meldt blog.taragana.com. Zeven telefoons bleken een te hoge concentratie bacteriën te bevatten. Op één van de onderzochte gsm's was die concentratie zo hoog dat het zou kunnen leiden tot maagklachten. Die telefoon zou eigenlijk gesteriliseerd moeten worden. De gevonden bacteriën zijn op zich niet gevaarlijk, maar hun aanwezigheid duidt op een slechte hygiëne. In dat milieu kunnen ziekteverwekkende bacteriën ook prima uit de voeten. 'Which?' adviseert de telefoon daarom regelmatig af te nemen met alcohol.

 • Kat zet puppy op de wereld

  Volgens een Georgische katteneigenaar is er een wonder gebeurd. Zijn huisdier zou een puppy op de wereld hebben gezet.

 • Piwi de kiwi op de loopband

  Piwi de kiwi uit Nieuw-Zeeland had beide pootjes gebroken in de jungle, zo meldt tvnz.co.nz. Maar gelukkig waren de dierenartsen van de universiteit in Palmerston North niet te beroerd om hem te helpen. De kiwi is Nieuw Zeelands nationale vogel. Hij kan niet vliegen, maar loopt in het bos. Piwi werd geopereerd aan z'n pootjes, maar moest daarna wel weer leren lopen. Daar helpen de artsen nu bij met een heuse loopband. De vogel legt steeds een kleine afstand af en mag dan weer uitrusten. En dat is maar goed ook, want Piwi zelf is minder enthousiast. Na elk loopje verdwijnt hij chagrijnig in zijn hok.

   

 • Indiase man zingt 80 uur non-stop

  Het was een uitputtingsslag, maar het is de Indiase Rajesh Burbure gelukt: hij heeft 80 uur achter elkaar gezongen en hoopt daarmee in het Guinness Book of World Records te komen, meldt timesofindia.indiatimes.com. Afgelopen zaterdag begon Burbure (35) met zingen en hij hield daar dinsdag pas mee op. Hij nam om de vier uur een kwartier pauze, maar heeft helemaal niet geslapen. Mensen in de regio zijn trots op hem en steunden de zanger bij zijn poging. Voor hen is hij een held, maar officiële goedkeuring moet nog komen. Burbure moest worden opgenomen in het ziekenhuis, omdat hij volledig uitgeput was en zijn keel was opgezwollen.

 • Nederlandse vrouwen zijn players

  Light touch

  Vrouwen besteden meer tijd aan internetgames dan aan seks. Ze spelen de digitale spelletjes vooral wanneer de partner naar sport kijkt. De Nederlandse vrouwelijke gamer kiest het liefst voor spelletjes die samen met anderen kunnen worden gespeeld, zo blijkt uit onderzoek van onderzoekbureaus GMI en Newzoo. (bron: Sp!ts)