• Douche favoriete alternatieve seksplek

  "Shower", Author unknown

  Het sanitair, denk hierbij aan een douche en of bad, is de populairste alternatieve seksplek. De auto is ook favoriet. Dat blijkt uit een enquête van Cosmopolitan.com onder 1500 lezers. 82% kiest voor het sanitair en 80% kiest voor de auto. Ruim de helft heeft het wel eens in een zwembad gedaan, melden Nu.nl en de Britse Metro. Het bos (49%), de keukentafel (48%) en het park (42%) zijn eveneens in trek, net als de tent (37%). De ouderlijk slaapkamer is met 37% ook populair. De wasmachine geldt met iets meer dan een kwart als hekkensluiter. Volgens de krant heeft dit vooral met de 'extra stimulatie' te maken.

 • Verliefd worden is belangrijkste herinnering

  Tumblr_l56cn0bppa1qbiz8oo1_500_large

  Momenten die men deelt met geliefden, vrienden of familie maken meer indruk en blijven beter bij dan individuele gebeurtenissen, zo onderzocht de University of Buffalo. Er wordt veel tijd besteed aan individuele zaken als werk, hobby’s en school, maar de belangrijkste herinneringen  -gelukkige én ongelukkige- in het leven komen uit sociale gebeurtenissen voort. "Als we verliefd worden of een nieuwe vriendschap sluiten, of als een geliefde overlijdt of ons hart gebroken raakt, dat zijn de momenten waarop we het meest in relatie staan tot elkaar en daarmee de momenten die ons het diepst raken", aldus psychologe Shira Gabriel tegen Softpedia. Het onderzoek werd gehouden onder volwassenen van 25 jaar en ouder waarbij er gevraagd werd naar hun beste en slechtste ervaringen in hun leven.

 • Vattooing geeft vagina een opknapbeurt

  Caress

  Een nieuwe trend is geboren dankzij het New Yorkse bedrijf Inked by Completely Bare. Bij de schoonheidssalon kunnen vagina's een opknapbeurt krijgen door er een tijdelijke tatoeage op te plaatsen door middel van airbrushtechnieken. De klanten kunnen zelf kiezen wat ze op hun intieme delen beschilderd krijgen: van bloemetjes tot initialen. Ook kan men kiezen voor een ‘glow-in-the-dark’ verf, aldus The Luxury Spot. De huid moet helemaal glad zijn, daarna wordt de tijdelijke verf met behulp van een sjabloon op de huid gesprayd. De 'vattoo' blijft circa zeven dagen zitten. Ook 'vajazzling' was een tijd terug zeer populair in beautyland. Hierbij worden kleine kristalletjes aangebracht op de schaamstreek.

 • Teddybeer heeft mp3-speler in zich

  cover.jpg

  De MP3 Teddy Bear is een grote, pluizige teddybeer met in zijn binnenste een mp3-speler. Dit stuk speelgoed is ideaal om vrolijke liedjes te laten horen tijdens het spelen of slaapliedjes voor het slapengaan. De mp3-speler is reeds voorzien van negentig minuten aan kinderliedjes zoals The Wheels On The Bus, Brahms Lullaby, en Twinkle Twinkle Little Star. Ouders kunnen nog eens zo'n 6 uur extra aan kinderliedjes of hoorspelen toevoegen aan deze teddybear, dankzij de usb-kabel. Hij is te bestellen op de site van Hammacher.

 • Auto rijdt 1165 kilometer tijdens vliegvakantie

    

  Een Amerikaans stel dat net terug is van vakantie, vraagt zich af wat hun BMW in de tussentijd uitgespookt heeft. Ze hadden hun auto elf dagen lang op Kennedy Airport in New York geparkeerd. Maar toen ze terugkwamen, stond er plots 1165 kilometer meer op de teller. Het stel had de kilometerstand bij aankomst opgeschreven, na verhalen in de media over parkeerwachters die de auto lenen voor een ritje. Ook het volume van de radio stond luider dan normaal én er zat een nieuw inktvlekje op de stoel. Volgens de manager van de parkeerplaats is er niets in het logboek te vinden en is er "waarschijnlijk niets gebeurd", voor foto’s en meer uitleg op NYPost.

 • Franse Spiderman in Sydney

  De 48-jarige Fransman Alain Robert, ook wel bekend onder de naam Spiderman, heeft gisteren in Sydney een gebouw van 57 verdiepingen opgeklommen. Dat deed hij onverzekerd, dus zonder veiligheidslijnen. Hij was binnen twintig minuten boven, waar de politie hem al stond op te wachten. De Fransman heeft over de hele wereld hoge gebouwen beklommen. Met zijn acties wil Robert aandacht vragen voor de opwarming van de aarde, meldt News.com.au.

 • Belgisch leger verkoopt ondergoed

  Het Belgisch leger houdt een uitverkoop in de kazerne van Peutie van ouderwetse witte onderbroeken verkocht. Ook de hemden zijn niet bepaald sexy. Het leger verkoopt wel vaker oud materiaal, maar dan gaat het meestal om jassen. Voor wie geïnteresseerd is: in totaal zijn er 78.400 onderbroeken te koop en 37.700 hemden. Bieden op het ondergoed of de jassen kan tot eind oktober. Geïnteresseerden kunnen hier terecht, meldt De Redactie.

 • Kalf krijgt borstvoeding

  07_12_2009_0798833001260182376_vadim-piskaryov.jpg (600×829)

  De Indiase Chouthi Bai geeft een kalf van 47 dagen oud al meer dan zes weken borstvoeding. Chouthi vindt het de normaalste zaak van de wereld. "Ze was zo jong wanneer haar moeder stierf. Ik hield het diertje in mijn armen en gaf het borstvoeding," zegt ze."Net zoals dat bij een baby het geval zou zijn, voed ik het kalfje drie tot vier keer per dag. De goden zullen goed gestemd zijn als ik het kalfje kan grootbrengen." Klik hier voor de foto's.

 • Feel the summer in the Sound Of Summer: Enigma & Enya - Return To Innocence


  Het is het laatste liedje van “Feel the Summer In The Sound Of Summer” voor 2010. Ook de zomervakantie is helemaal gedaan, leve de zomer vol goeie herinneringen. Over herinneringen gaat het vandaag in “Return to Innocence”. Michael Crétu wordt geboren in Boekarest, Roemenië. In 1975 verhuist hij naar Duitsland. Enigma staat in de jaren '90 in de hitlijsten met 'Mea Culpa (Part 2)', 'Return To Innocence' en 'The Eyes Of Truth'. De in Roemenië geboren producer werkt samen met o.a. Art Of Noise en Vangelis. Enigma is het alter-ego van  Crétu. Hij is getrouwd met Sandra (bekend van de hit 'Maria Magdelena').

  fuck summer

 • Introgids zoekt studentes voor erotisch bijbaantje

  CacheMoney

  In een advertentie van de Hogeschool Leiden worden studentes gezocht voor een erotisch bijbaantje. "Dit kan echt niet", reageert de Hogeschool Leiden in het AD. Volgens de advertentie in de gids voor eerstejaars studenten kun je door je uit te kleden voor de webcam 24 euro per uur verdienen. "Voor de webcam kun je net zo ver gaan als je zelf wilt", aldus de reclamemakers. "We waren onaangenaam verrast toen we de advertentie opmerkten", zegt een woordvoerster van de Hogeschool Leiden. Toen de school de advertentie zag, verdween de gehele oplage in de papierbak. Ook de ouders van eerstejaars waren niet bepaald blij met de actie van de introgids.

 • Politicus verloot nieuwe borsten

  Venezolaans oppositielid, Gustavo Rojas, verloot borstvergrotende operaties om zijn verkiezingscampagne te kunnen financieren. Hiermee wil hij een ''specifieke doelgroep'' aanspreken. Dat zei hij in een interview met de Venezolaanse krant El Universal. Rojas verkoopt de lootjes voor de ''operatie voor jezelf of je partner'' via zijn website. Hij heeft niet bekendgemaakt hoeveel geld hij denkt op te halen. Op 26 september gaan de Venezolanen naar de stembus.

 • Hondje terug na som geld te betalen

  Tumblr_l79k9zvz691qcon9bo1_500_large

  Een man in de Amerikaanse staat Michigan vond het hondje van zijn buurvrouw, maar geeft hem pas terug als zijn buren zo'n 120 euro betalen voor hun huisdier. Het hondje was sinds zaterdag vermist. De buurvrouw kwam er donderdag achter dat de man haar dwergkeesje, met de naam Cookie, had. Ze confronteerde hem hiermee waarna de man 120 euro voor Cookie eiste. Het stel belde toen de politie om de man aan te geven voor diefstal. Lokale kranten in de stad Flint meldden dat de politie de bijzondere zaak aan het onderzoeken is, schrijft The Indian.

 • Bankdief stopt voor potje koffie

  Tumblr_l7v5lhjgp21qd5yp9o1_500_large

  Een man van 62 uit Canada liep 's ochtends een bank binnen en zei tegen de medewerker dat hij een wapen bij zich had. Nadat hij geld had gekregen, maakte hij zich uit de voeten en vluchtte in een taxi. Terwijl de politie in de bank was, snakte de dief naar koffie. Dus stopte hij in de buurt bij een koffietent. Hij had nog geen slok genomen of agenten stonden hem al op te wachten, meldt NOS.

   

 • Ruzie in de verloskamer

  Febre fanboy é explicada pela ciência Gizmodo Brasil

  In polikliniek Messina op Sicilië zijn twee gynaecologen slaags geraakt uit professionele onenigheid over het wel of niet uitvoeren van een keizersnee, meldt Euronews.com. De vrouw en de baby raakten zwaargewond. Na een verhitte uitwisseling van woorden pakte een van de artsen z'n collega bij de keel en duwde hem tegen een muur. De andere arts haalde daarop uit met zijn vuisten. Tijdens het gevecht traden er complicaties op bij de jonge vrouw die aan het bevallen was. Ze moest worden geopereerd, haar baarmoeder is verwijderd. De baby kreeg twee hartaanvallen die tot hersenbeschadiging hebben geleid. Volgens Italiaanse media gaat het beter met de twee. Volgens artsen ademt de baby nu beter. De 37-jarige echtgenoot van het slachtoffer heeft een klacht ingediend. Het Italiaanse gerecht opent een onderzoek.

 • Verkrachtingslied is een hit in VS

  De 'Bed Intruder Song', een Auto-Tune the News van de Gregory Brothers bestormt de Amerikaanse hitparade nadat het een hit op YouTube was. Het gaat om de bewerking van de getuigenis van de broer van een aanrandingsslachtoffer op het televisienieuws. Een deel van de opbrengsten gaat naar de broer zelf, zo laat iTunes weten. Van zijn zus, het daadwerkelijke slachtoffer, is niet bekend wat ze van het nummer vindt, meldt AOL-News.

 • Feel the summer in the Sound Of Summer: The Saturdays - Missing You

   

  Zo nu en dan ontvangen we een mail van EMI met daarin de promo’s van groepen. Deze keer ging het over The Saturday’s, geen groepsnaam voor op een maandag te gebruiken. Hun liedje “Missing You” is wel bijzonder zomers, en de clip zit boordevol mooie meisjes wat al veel goedmaakt. The Saturdays is een popgroep uit Groot-Brittannië bestaande uit Una Healy, Mollie King, Frankie Sandford, Vanessa White en Rochelle Wiseman en gevormd in 2008. Ze scoren vooral hits in hun thuisland, maar na tegenvallende verkoopcijfers duiken ze in het voorjaar weer de studio in voor een aantal nieuwe opnames. “Missing You” is  de leadsingle van “Headlines”, een mini-album (EP) wat de band weer betere verkoopcijfers moet geven na het tegenvallende succes van “Wordshaker”.

 • Feel the summer in the Sound Of Summer: Mungo Jerry - In The Summertime

  Mungo Jerry is de naam van een Engelse popgroep, die vooral in de vroege jaren 70 succes had. Hierna zijn ze nog jaren actief geweest, met een steeds veranderende line-up, maar met Ray Dorset altijd als voorman. Ze zijn vooral bekend door hun hits "In the Summertime", "Lady Rose" en "Alright alright alright".

 • Feel the summer in the Sound Of Summer: Two Man Sound - Disco Samba MmMmMMmmegamix

  We vonden voor vandaag een MEGAAAAMIX van Two Man Sound, een Belgisch pop trio van de jaren zeventig. Hun bekendste hits waren "Charlie Brown" en de Latijnse track "Disco Samba" genoemd. "Charlie Brown" was een succes in België en Italië maar brak nooit door in het Verenigd Koninkrijk. De medley "Disco Samba" werd een enorme Europese hit in de vroege jaren 1980, met de herhaaldelijke hitnoteringen in de Euro-charts van 1983 tot 1986. Lacromblez en Deprijck waren ook platenproducenten en songwriters die de internationale hit "Ça plane pour moi" schreven voor Plastic Bertrand.

 • Haarlak terug populair

  578020_lina_06_mk_large

  De vraag naar haarlak is in Groot-Brittannië met gemiddeld 10 procent toegenomen. Dames die een volle haardos willen, grijpen steeds vaker naar de lak. Vrouwen gaven het afgelopen jaar wel 100 miljoen pond aan het product uit. Het is voor het eerst in tien jaar dat de verkoopcijfers zijn toegenomen. Drogisterijketen Superdrug beweert dat de verkoop van hun haarspray het afgelopen jaar met zelfs 20 procent toegenomen is. Elnett, de haarspraylijn van beautygigant L'Oréal, meldt een toename van 14 procent, meldt gezondheid.nl.

 • Piloot zorgt voor paniek

  Tumblr_l7ji10t7n41qc47jwo1_500_large

  Passagiers van een vliegtuig van British Airways kregen boven de Noordzee de schrik van hun leven, toen ze via een opgenomen boodschap te horen kregen dat het toestel een noodlanding zou moeten maken op het water. De melding via de intercom kwam doordat een van de piloten een verkeerde knop had ingedrukt, meldt The Sun. ''De mensen waren doodsbenauwd, we dachten dat we zouden sterven'', verklaarde Michelle Lord, een 32-jarige passagier. De 275 passagiers van het vliegtuig werden korte tijd later gerustgesteld door de bemanning van de vlucht op de route Londen Heathrow-Hongkong. British Airways heeft excuseerde zich voor de situatie.