• The Sound Of Summer: MC Miker G & DJ Sven - Holiday Rap

    MC Miker G & DJ Sven was een Nederlands rapduo, bestaande uit MC Miker G en DJ Sven. Het duo scoorde eind jaren '80 hits met Celebration Rap, Kom Van Dat Dak Af en vooral de grote zomerhit Holiday Rap, die in 34 landen de nummer 1-positie behaalde. Hierna ging DJ Sven verder als diskjockey bij Veronica en BNN. Begin 21e eeuw begon hij een eetcafé in Hilversum. DJ Sven (van Veen) maakt tegenwoordig deel uit van het 'sidekick'team in het programma Somertijd van Radio Veronica.

  • The Sound Of Summer: Aventura - Obsesion

    Aventura is een groep van vier jongens uit New York die Bachatamuziek maken. Zij werden in 2003 bekend door het nummer "Obsesión". Dit nummer staat op het album "We Broke The Rules". Aventura is erg bekend in de Dominicaanse Republiek. Kenmerkend voor hun muziek is de hoge stem van de zanger en de beat.

  • Kwart mannen sekst met collega

    Tumblr_lp2n4esq9v1qkt4kao1_500_large

    Uit onderzoek van Askmen.com onder ruim 70.000 mannen uit de VS, Canada, het Verenigd Koninkrijk en Australië blijkt dat ruim een kwart van de mannen heeft ooit seks gehad met een collega. Van de ondervraagde mannen zegt 56 procent nog nooit iets gedaan te hebben met een collega, maar er wel open voor te staan als de gelegenheid zich zou voordoen. Voor 17 procent gaat seks met een collega tegen hun principes in. Op de vraag of men ooit een relatie zou willen met iemand van kantoor, antwoordde 45 procent resoluut 'nooit'. 27 procent zou het alleen doen als hij of zij een lagere positie had dan zijzelf. Van de respondenten had een kwart ooit een relatie met een collega. Slechts 3 procent heeft op dit moment nog een relatie met iemand van kantoor. (Link)

  • Zakkenroller gebruikt eetstokjes

    Een Chinese dief probeerde voor het oog van de camera met zijn eetgerei een man te bestelen.  Het slachtoffer staat rustig op de bus te wachten als de dief zijn kans schoon ziet. Hij haalt zijn eetstokjes tevoorschijn en vist slinks de smartphone uit de zak van de man. De zakkenroller kon niet lang van zijn buit genieten aangezien hij gelijk door de politie werd opgepakt. (Link)

  • 445 dollar boete voor testikels aan bumper

    Tumblr_loidlb6guc1qjf3u1o1_500_large

    Een Amerikaanse vrouw heeft een boete van 445 dollar gekregen omdat ze testikels van plastic aan haar bumper had hangen. De rechter in South Carolina beslist nog of de vrouw de wet in de staat heeft overtreden met haar opmerkelijke autoversiering. In de wet staat namelijk dat bumperstickers, emblemen en andere plakkers onfatsoenlijk zijn als ze een seksuele handeling of op expliciete manier een lichaamsdeel weergeven. Als het valt onder vrijheid van meningsuiting weet ik niet wat ze hiermee wil uitdrukken", aldus de politieagent die de boete uitschreef. (Link)

  • Vrouwt met reddende brandweer

    Tumblr_log59llrar1qjo7izo1_500_large

    Toen de frituurpot van de 45-jarige Julia Sbardella vlam dacht ze niet meteen aan trouwen. Sbardella probeerde de vlammen destijds zo veel mogelijk onder controle te houden voordat de brandweer haar huis kon bereiken. De vrouw was dan ook ontzettend blij toen brandweerman Rod Rodwell (46) haar keuken binnenstapte om het vuur te blussen. "Toen hij de keuken in kwam vloog ik van blijdschap in zijn armen. Sinds dat moment zijn we onafscheidelijk van elkaar", vertelt de dolgelukkige vrouw. Een aantal dagen na het incident keerde Rodwell terug naar het huis van Sbardella om haar verbrandde keuken op te knappen. Tijdens een date sloeg de vonk definitief over. "Daar is onze relatie gestart. We hebben veel gemeen en we zijn samen een geweldig koppel. We gingen bij elkaar wonen, maar omdat we allebei kinderen uit eerdere relaties hadden, wilden we niet meteen trouwen", vertelt Rodwell. Nu, dertien jaar na het ongeluk besloten de twee alsnog in het huwelijksbootje te stappen. (Link)

  • Geen seks voor wandelende takken

    De wandelende takken overleven al een miljoen jaar zonder seks, zo blijkt uit Canadees onderzoek. Wandelende takken van het geslacht Timema blijken zich voort te planten zonder seks. De beestjes maken genetische klonen van zichzelf. Uit onderzoek is naar voren gekomen dat minstens twee soorten, de Timema tahoe en de Timema genevieva, al zeker één miljoen jaar zonder seks door het leven gaan. Eén van de wetenschappers zegt dat hiermee bewezen is dat aseksualiteit niet noodzakelijk hoeft te resulteren in het snelle uitsterven van een soort. De Timema zijn nu de oudste insecten van wie bewezen is dat ze voor uiterst lange periodes zonder seks kunnen overleven. Hoe het genetisch klonen precies in zijn werk gaat, is onderwerp van verder onderzoek. (Link)

  • Vrouwen in Parijs mogen geen broeken dragen

    Favim.com-28677_large

    Het verleden kan zo af en toe voor absurde toestanden zorgen in het heden. Zo is het bij wet verboden voor Parijse vrouwen om 'zich te kleden als een man'. De regel verbiedt het Parisiennes simpelweg om zich in het openbaar te vertonen gekleed in een broek. De wet werd in 1799 ingesteld door de politiechef van de Franse hoofdstad om het vrouwen te verbieden zich 'als een man te gedragen' tenzij er medische redenen waren. Een vrouwelijk senator wil de broekenban nu officieel opheffen. In 1969 probeerde het stadsbestuur het ook al, maar de politiechef weigerde om een voorschrift te wijzigen over iets 'zo grilligs als de modetrends'. De politiechef dacht dat vrouwen, na het afschaffen van de wet, toch opnieuw massaal een rok zouden dragen omdat het in de mode is.  Het vrouwelijke deel van het politiecorps in Parijs wordt dan weer verplicht een broek te dragen. Tot nu toe zijn er ook uitzonderingen voor paardrijdsters, voor fietsers of wie met een fiets aan de hand loopt en ook voor politica’s. (Link)

  • Kat overleeft een uur in een wasmachine

    Tumblr_lmlj1zzkkt1qdd4t7o1_500_large

    In het Schotse Aberdeen heeft een jonge kat een één uur durende hoofdwasprogramma in een wasmachine overleefd. De acht weken oude kitten kwam helemaal sjofel en in een spijkerbroek gewikkeld de machine uit. Vervolgens verbleef de kitten drie dagen bij de dierenarts ter observatie en om aan haar verwondingen geholpen te worden. "Princess werd trillend binnen gebracht, had een bloedneusje en pijnlijke ogen", zei dierenarts Jury Drysdale. De kitten is weer helemaal in orde en heeft volgens de dierenarts geen blijvende schade overgehouden aan haar wasmachineavontuur. (Link)

  • Harrods opent Kerstafdeling

    150197_1414648256690_1547089549_30917430_6421979_n_large

    In een enorme grot verwelkomen de Kerstman en zijn elfjes bezoekers die alvast hun kerstinkopen willen doen. Normaal gesproken opent het Londense warenhuis de afdeling pas in augustus, maar dit jaar slaat de kerstkoorts dus nog eerder toe. Een speciale afdeling van ruim 700 vierkante meter is gereserveerd voor de spulletjes. Als het herfst is kun je er nog meer kerstartikelen kopen, want op 5 november gaat ook de gewone kersthoek open. De vroege opening komt er om  'aan de toenemende vraag van klanten te kunnen voldoen'. (Link & foto’s)

  • 19-jarige held beschermt Britse Salford

    Overdag werkt hij als tuinman, maar ’s nachts verandert hij in Knight Warrior. Hij trekt zijn speciaal gemaakte kostuum aan en patrouilleert door de straten van Salford, nabij Manchester. Mensen zouden tot rust komen als hij bij een incident verschijnt, maar hij gaat geen gevechten aan. Mocht de situatie uit de hand lopen, dan neemt hij afstand en belt hij de politie. Daar is zijn moeder ook wel blij mee, want hij woont tenslotte nog thuis. (Link)

  • Grote hersenen voor mensen bij de poolcirkel

    Z_59150d77_large

    Mensen die in gebieden rond de pool leven hebben door de jaren heen grotere hersenen en grotere ogen ontwikkeld, zo blijkt uit Brits onderzoek. Volgens de studie hebben ze dat nodig voor informatieverwerking. Verder weg van de evenaar is er minder licht. Grotere ogen en grotere hersenen zijn nodig om de omgeving goed te zien onder die omstandigheden. Uit de studie bleek dat Scandinaviers de grootste herseninhoud hebben en mensen uit Micronesie hebben het kleinste brein. De grootte van de hersenen heeft niets te maken met intelligentie. (Link)

  • The Sound Of Summer: Kid Rock - All Summer Long

     

    Robert James Ritchie, geboren in Romeo (Michigan) op 17 januari 1971 is bekend als Kid Rock. Hij is muzikant, songwriter en acteur en heeft 23 miljoen albums wereldwijd verkocht sinds het uitbrengen van zijn eerste album: Grits Sandwiches for Breakfast in 1990. Kid Rock begon zijn carrière toen hij elf jaar oud was als rapper, maar werd vooral bekend met Kid Rock & The Twisted Brown Trucker Band, die hij begon in 1994.

  • Scheiding wordt volledig met tatoeages gevierd

    Tumblr_louoqrtuda1qcs29go1_500_large

    De 41-jarige Jacqui Moore was zo blij om van haar ex-man af te zijn dat ze 85 procent van haar lichaam liet tatoeëren. "Ik besloot een tatoeage te nemen om mijn vrijheid te symboliseren en aan een nieuw hoofdstuk in mijn leven te beginnen. Sommige mensen reageren heel enthousiast op de tatoeages, anderen zeggen dat ze met er vies uit vinden zien. Ik ben echter trots op mijn lichaam en zie het als kunst.", vertelt Moore. Opvallend genoeg liet ze de tatoeages zetten door haar nieuwe vriend Andreas, die zelf ook helemaal onder de groene inkt zit. Hij deed er alleen al 35 uur over om haar rechter been te voorzien van Indiase en Tibetaanse bloemen. (Link)

  • Britten kopen massaal grote toiletbrillen

    Tumblr_lns06i6wh31qkckbpo1_500_large

    Volgens Britse media verdubbelden de verkopen van extra grote toiletbrillen sinds 2009. De brillen zijn bijna dertien centimeter wijder dan de standaard brillen. Ook hoeven personen tot 380 kilo niet bang te zijn dat ze door de bril heen zakken, want daar zijn de extra grote versies op berekend. De brillen zijn zo populair door het feit dat 'mensen steeds groter, breder en zwaarder worden'. "Mijn man was zo zwaar dat ieder jaar diverse toiletbrillen sneuvelden. De grotere versies maakten daar een eind aan", vertelt een blije klant uit Manchester. In de Verenigde Staten worden de extra grote brillen, die je op je eigen toilet kunt monteren, al op meer dan driehonderd verschillende punten verkocht. (Link)

  • Goudvissen overleven 134 dagen zonder eten

    Shyp1shy0lr2nvoz0ahhwagxo1_400_large

    Twee goudvissen hebben vier maanden weten te overleven in hun aquarium in de Nieuw-Zeelandse stad Christchurch nadat in februari de ramp plaatsvond. De goudvissen werden gevonden in het centrum van Christchurch, dat na de aardbeving was afgesloten. De diertjes hadden al die maanden geen voedsel en geen elektrisch schoonmaakfilter. Waarschijnlijk zijn ze gered door het grote aquarium met zeewier. Ook hebben de overlevenden vermoedelijk andere vissen opgegeten:er waren eerst zes. (Link)

  • Pornoster viert zege Japan op WK vrouwenvoetbal

    Tumblr_loop7m3go61qkckbpo1_500_large

    De Japanse pornoster Kelly Shibari gaat mannen oraal bevredigen. Dat had ze beloofd als de Japanse vrouwen het WK voetbal zouden winnen. Op 7 augustus gaat ze haar belofte uitvoeren in Los Angeles. Wie graag meeviert dat de Japanners het WK voor vrouwen hebben gewonnen, kan zich hier inschrijven. Shibari houdt een selectie want ze wil maximum 30 mannen. Zij moeten bovendien een soa-test laten doen. Het hele zaakje wordt op televisie uitgezonden. (Link & foto’s)

  • Boete voor klanten seksshop

    Tumblr_lorvr6xsm61qbav8mo1_500_large

    Een winkelketen in erotische spulletjes had haar klanten opgeroepen om in ondergoed langs te komen als reclamestunt. De politie in Enschede gaf een boete aan een man en zijn dochter op, die gehoor hadden gegeven aan de oproep. Medewerkers van de seksshop aan de Korte Hengelosestraat probeerden de politieagenten nog op andere gedachten te brengen, maar tevergeefs. Het proces-verbaal werd ter plaatse opgemaakt. De in onderbroek geklede Enschedeër René kreeg een bon omdat hij zijn ID-bewijs niet kon laten zien. De winkelketen heeft de gedupeerden aangeboden de boete te betalen. (Link)

  • Amerikaanse familie wint drie keer de lotto

    Tumblr_lo9yuzs2pa1qd5ab3o1_500_large

    Een Amerikaanse familie uit de stad Charlotte heeft in twintig jaar al drie keer een grote prijs in de loterij wisten te winnen. Dochter Kimberly McCauley won 100.000 dollar met een kraslot. Haar moeder won in 2007 al eens 161.000 dollar in een andere loterij en in 1991 wist ze zelfs 10 miljoen dollar te winnen in de loterij van New York. Kimberly liet weten dat ze haar studieschuld gaat afbetalen en ze gaat ook een nieuwe auto kopen. (Link)

  • The Sound Of Summer: Los del Rio - Macarena


    Los Del Rio is een Spaans zangduo dat al sinds de jaren zestig actief is, maar pas in 1996 een gigantische wereldhit scoort met het nummer ‘Macarena’. Van de single worden miljoenen exemplaren verkocht en ook de bijbehorende dans wordt een rage. Er verschijnt in 1997 ook nog een Kerst-versie. ‘Macarena’ blijkt uiteindelijk de enige hit voor de groep.