• Chinezen maken tanden uit urine

  sup nigs | via Tumblr

  Chinese wetenschappers lieten cellen uit urine van muizen in een lab verder ontwikkelen tot stamcellen. De wetenschappers plaatsten een mix van deze stamcellen en ander materiaal in de muizen. Na drie weken begon de celbundel op een tand te lijken. De tanden zijn niet zo hard als normale tanden maar bevatten wel tandmerg, tandbeen en tandglazuur. Wetenschappers reageren sceptisch op het resultaat. Stamcelwetenschapper Chris Mason aan het University College London zegt dat urine een slechte bron is omdat het weinig cellen bevat waardoor ze niet efficiënt worden omgezet in stamcellen.. Hij waarschuwt daarnaast voor het risico op infecties door bacteriën uit urine. In urine is de hoeveelheid bacteriën veel hoger dan in andere celbronnen. (Link)

 • 15-jarige moet kamp verlaten na zoen met jongen

  Tumblr | via Tumblr

  De 15-jarige Jane werd van het zomerkamp in de Amerikaanse staat Massachusetts naar huis gestuurd nadat ze een jongen zoende. De ouders zeggen dat hun twee pubers door de kampleiding valselijk beschuldigd worden van seksueel provocatief gedrag. Ze eisen nu een schadevergoeding van 600.000 dollar. Volgens de ouders kreeg Jane door deze liefde voor het eerst in haar leven het gevoel dat ze mooi was. Jane's ouders zijn gescheiden, ze heeft angstaanvallen en ze heeft een obsessief-compulsieve stoornis en gaat geregeld naar de psychiater. Het is niet uitgesloten dat de kampleiding de jongen aanmoedigde om het meisje te zoenen. Hoewel dit volgens de kampregels niet verboden is, werd het meisje door de politie verwijderd. De 6.450 dollar die de ouders aan het kamp hadden betaald, kregen de ouders nog niet terug. (Link)

 • Spaans smurfendorpje blijft blauw gekleurd

  Voor een publiciteitsstunt van The Smurfs 3D werden de huizen in het Spaanse dorp Júzcar blauw geverfd. De huizen zouden hun originele kleur terugkrijgen, maar de bewoners willen dit niet omdat het het smurfenblauw veel geld oplevert. Al meer dan 200.000 smurfenfans kwamen naar het blauwe dorpje. (Link)

 • Nieuw-Zeelander maakt graag een vrije val onder water

  De Nieuw-Zeelander William Trubridge is een freediver waarbij hij duikt zonder hulpmiddelen zoals zuurstofflessen en vinnen. De duiker vindt de vrije val geweldig waarbij de longen door de druk zo gecompresseerd zijn dat je bijna als vanzelf zinkt en een vrije val onder water maakt. De man is sinds 2011 wereldkampioen vrijduiken toen hij 101 meter diep kon duiken in vier minuten en acht seconden, met slechts een ademteug. (Link)

 • Ontslag na presenteren zonder beha

  De Amerikaanse televisieverslaggeefster Shea Allen werd zonder reden ontslagen nadat ze zonder bh verslag deed op televisie. De vrouw schreef nadien op haar blog dat ze haar beha vergeten was. Haar werkgever was niet opgezet met haar openbaringen op het internet. De vrouw zegt dat ze geen spijt heeft van haar uitlatingen op het internet. (Link)

 • Man vraagt 1000 sneedjes kaas op zijn hamburger

  Een Japanner wou een hamburger eten met maar liefst 1000 plakjes kaas. Hij kreeg de hamburger van 45.661 calorieën mee naar huis en het broodje meeslepen naar huis was een hele klus. De kaasfan legde alles vast op film. (Link)

 • Russen zijn de meest storende vakantiegangers

  Volgens een onderzoek van vakantiewebsite Zoover vinden 42 % van de Europeanen de Russische toeristen het meest storend. Ze zijn luidruchtig, onbeschoft, ongemanierd, asociaal en ze dringen vaak voor bij het buffet. De Russen gaan graag naar all-inclusive resorts in Turkije en Egypte of naar de Spaanse costa’s. Na de Russen ergeren we ons het vaakst aan Duitse (17 procent) en Engelse (13 procent) toeristen. De Britten gaan vaak naar het Spaanse Mallorca en de Costa del Sol terwijl de Duitsers graag naar Turkije of Mallorca gaan. Slechts 5 procent van de 12000 ondervraagde Europeanen ergeren zich aan de Nederlander. Oostenrijkers (0 procent), Belgen (1 procent), Scandinaviërs en Grieken (beide 2 procent) blijken de minst irritante vakantiegangers te zijn. (Link

 • The Sound Of Summer: Basement Jaxx - Raindrops

   

  The Basement Jaxx is een Brits progressief house-duo bestaand uit Simon Ratcliffe en Felix Buxton die hits scoren met de single ‘Red Alert’, 'Where's Your Head At?' en hun remix voor Missy Elliot's '4 My People'. Het debuutalbum van het duo verschijnt in 1999 en heet Remedy. De eerste single, ‘Red Alert’, wordt zowel op als buiten de dansvloer een flinke hit, mede door de spectaculaire videoclip. Ook de volgende single, ‘Rendez-Vu’, doet het zeer goed. De opvolger van Remedy ligt in 2001 in de winkel en heet Rooty. Na een kleine anderhalf jaar is dan uiteindelijk het nieuwe album Kish Kash klaar. De eerste single is ‘Good Luck’, waarbij de strijkpartijen worden verzorgd door dezelfde man die verantwoordelijk was voor de strijkers op ‘Bittersweet Symphony’ van The Verve. In 2006 scoren ze nog een hit met “Take Me Back To Your House”. Net voor de zomer van 2009 komt hun gloednieuwe single “raindrops” uit.

 • Spermakwaliteit neemt rond de leeftijd van 35 jaar af

  Untitled | via Tumblr

  Volgens Amerikaanse wetenschappers neemt de spermakwaliteit rond de leeftijd van 35 jaar af. Bij 5081 mannen tussen de 16 en 72 jaar werd gekeken naar de hoeveelheid spermacellen, de beweeglijkheid en de vorm van de cellen. Tot 34 jaar blijven deze facturen stabiel, daarna nemen ze af. Na de 40 jaar nam ook de spermaconcentratie en het percentage spermacellen met een normale vorm af. Na de 45 jaar bleek ook het volume van de zaadlozing sterk af te nemen. Hoe ouder de mannen, hoe groter het aandeel van zaadcellen met een X-chromosoom waardoor oudere mannen vaak dochters krijgen. (Link)

 • Gemeentebestuur protesteert tegen roze huis

  Untitled | via Tumblr

  Het gemeentebestuur uit het Britse Kennford is niet akkoord dat een huis uit de 17e eeuw knalroze geschilderd is. De eigenaresse zegt dat het pand altijd deze kleur had en dat ze de tint alleen maar wou herstellen. Toch zegt het gemeentebestuur dat ze geen bouwvergunning uitreikten voor het schilderwerk. Het gemeentebestuur vindt dat de nieuwe kleur afsteekt bij de rest van de stad. De vrouw kreeg nu drie jaar de tijd om de kleur te overschilderen. (Link)

 • Politie ontmaskert dieven na zelfportret

  MegaBazinga!

  De politie had snel de daders gevonden na een overval van een hamburgerrestaurant in de Zweedse stad Halmstad. De politie kreeg ook snel zekerheid dat ze de juiste personen aangehouden hadden. De twee nichtjes hadden zichzelf namelijk met bivakmuts en een mes gefotografeerd met hun smartphone. De foto werd genomen vlak voor de overval. De politie vond ook nog de 2.420 Kronen aan gestolen geld. (Link)

 • Bank laat per ongeluk verkeerde huis leeghalen

  mondeBlanc

  Een bank uit Ohio heeft per ongeluk het verkeerde huis laten leeghalen als voorbereiding van een openbare verkoop. Toen de bewoonster uit vakantie kwam kon ze niet binnen omdat de sloten veranderd waren. De moeder van 5 kinderen zegt dat de tuinmeubelen, auto-onderdelen en de kleren van haar kinderen weg zijn. Ze vraagt nu 18.000 dollar schadevergoeding. De bank wil het geld niet betalen omdat de lijst die de vrouw doorstuurde niet overeen komt met de lijst van bankmedewerkers. Eens de verschillen uitgeklaard zijn, krijgt de vrouw haar geld. De vrouw denk eraan om een rechtszaak te starten tegen de bank. (Link)

 • Brandweer moet steeds meer kinky Londenaren bevrijden

  ...

  De brandweer in Londen moet steeds meer mensen bevrijden van handboeien waarmee ze aan iets in huis vastzitten. Volgens brandweerman Dave Brown heeft de toename te maken door het succes van de Fifty Shades-trilogie, een serie boeken die gaat over een sm-relatie. Sinds 2010 werden 500 mensen bevrijd van te krappe ringen om hun vingers, bij 9 mannen ging het om een ring rond hun penis en één man kwam vast te zitten met zijn geslachtsdeel in de broodrooster. Vijf mensen kwamen vast te zitten in een versnipperaar, 17 kinderen met hun handen in een stuk speelgoed. De brandweer maakt de incidenten openbaar om mensen te waarschuwen dat ze voorzichtiger moeten zijn. (Link)

 • Boete wordt verminderd van 125.000 euro naar 500 euro

  I feel the malice in my veins | need | via Tumblr

  De Nederlandse Autoriteit Financiële Markten heeft een boete verlaagd van 125.000 euro naar 500 euro. De man was de enige bestuurder en aandeelhouder van Ontwikkeling Vastgoed Nederland B.V. De man boot illegaal beleggingsobjecten aan en kreeg vanwege zijn hoge vermogen een boete van 125.000 euro. De man kon aantonen dat zijn vermogen veel lager is en dat hij het hoge bedrag niet kon betalen. (Link)

 • 22-jarige Amerikaan wordt opgewonden van windjes

  İzlanda / Iceland 2013 | via Facebook

  Een 22-jarige Amerikaan geraakt opgewonden van windjes die vrouwen laten. De eproctofiel werd opgewonden toen hij hoorde dat het meisje waarop hij verliefd was een windje gelaten had tijdens de les. “Eproctofielen denken abnormaal veel aan scheten en hebben ook terugkerende seksuele driften en fantasieën met betrekking tot scheten”, zegt de Britse professor Mark Griffiths. (Link)

 • Schadevergoeding van 2,9 miljoen dollar na vallen op natte vloer

  Chronik-Fotos

  Theaterproducent Cameron Mackintosh moet 2,9 miljoen dollar betalen aan een pakjesbezorger van FedEx. De man geraakte gehandicapt en begon een rechtszaak tegen de producent van Cats, Phantom of the Opera en Les Miserables. Cameron Mackintosh moet de boete zelf betalen want hij vindt de schoonmakers van het kantorencomplex niet netjes genoeg waardoor hij zijn stukje vloer altijd extra laat schoonmaken. De advocaat van de bezorger benadrukt het gevaar van te dweilen terwijl er mensen langslopen om naar hun werk te gaan. De bezorger blijft anoniem omdat hij in een buurt woont met veel criminaliteit. (Link)

 • Verkeersovertreders mogen kiezen: boete of krant lezen

  Wendy. -- TOPIT.ME 收录优美图片

  Voetgangers die een verkeersovertreding begaan in Shanghai kunnen sinds kort kiezen tussen een geldboete en het hardop voorlezen van de krant. Sinds 1 juli werden al meer dan 20.000 voetgangers beboet omdat ze overstaken bij rood licht. Jongeren zouden liever een boete betalen, terwijl ouderen liever een krant voorlezen. Ze moeten de krant ter plekke voorlezen en sommigen staan soms op een speciale verhoging. (Link)

 • The Sound Of Summer: Rihanna - Umbrella

  Robyn Rihanna Fenty werd geboren in St. Michael, op het Caribische eiland Barbados op 18 februari 1988. Op de middelbare school behaalde ze de eerste plaats in een schoonheidswedstrijd en talentenjacht. Haar muziek is een mengeling van dancehall en R&B. Haar grote idool is Whitney Houston. Rihanna beperkt zich niet tot één type muziekstijl. Zo is het nummer "Unfaithful" bijvoorbeeld een ballad terwijl "If It's Love That You Want" een erg vrolijk getint nummer is.

 • Protest tegen de hoogste bungee-installatie ter wereld

  De bewoners van het Zwitserse Gündlischwand zien de plannen voor de hoogste bungee-installatie ter wereld niet zitten. Het bedrijf Outdoor Interlaken wil waaghalzen 250 meter laten duiken vanaf de Isenfluh-klif boven Gündlischwand. Volgens het bedrijf zullen 2.500 mensen uit de Verenigde Staten en Azië een sprong willen wagen en zal de lokale horeca meeprofiteren van deze toeristen. Bovendien zegt het bedrijf dat bungeejumpen veilig is voor gezonde mensen zonder medische complicaties. De bewoners denken dat hun dal zal veranderen in een dodenvallei want afgelopen twintig jaar kwamen al dertig basejumpers om. Raadslid Peter Brawand wil niet dat kinderen getraumatiseerd geraken als ze getuige zijn bij ongevallen. Hij zegt ook dat de avonturiers met busjes komen en meteen weer vertrekken na hun sprong. Outdoor Interlaken wil nu een gesprek met de inwoners van het dal. Begin augustus wordt besloten of de installatie mag gebouwd worden. (Link)

 • Nederlandse postbode verbrandt de post

  {Post Cards} | via Tumblr

  Een 26-jarige postbode had geen zin om de post te bedelen. De Nederlandse vrouw besloot dan maar de post van de mensen te verbranden. PostNL heeft een aangifte gedaan tegen de vrouw en excuseerde zich bij de inwoners van de wijken in Swalmen bij Roermond. Het is onduidelijk hoeveel poststukken er verbrand zijn. (Link)