• The Sound Of Summer: Paul Johnson - Get Get Down

  Lekker clubhouse nummer van eendagsvlieg Paul Johnson. Uptempo, met een strakke beat eronder. Een nummer om gewoon strak bij uit je dak te gaan zeg maar. Voor Johnson was het helaas het laatste dat we van hem hoorden.

 • Migraine heeft een blijvende invloed op de hersenstructuur

  Brain of hands

  Volgens onderzoekers aan de Universiteit van Kopenhagen heeft migraine een blijvend effect op de structuur van de hersenen. Migraine zou de kans op hersenletsel, afwijkingen in de witte stof en veranderingen in het hersenvolume vergroten. Het risico was het hoogst bij mensen met migraine met aura: de kans op schade in de witte stof was voor hen 68 procent groter dan voor mensen zonder migraine. (Link)

 • Kinderen mogen niet buitenkomen op school door poema

  rebels

  De kinderen van de van Clay Elementary School  in de Amerikaanse stad Des Moines moeten binnen blijven in de pauze. Er was bij de politie namelijk een oproep van iemand die een poema rond de school zag lopen. De politie zelf heeft nog geen poema's gespot maar in het verleden liepen er wel al poema's rond in de stad. De school hoopt dat de kinderen die normaal gesproken naar huis toe lopen, opgehaald kunnen worden of met de bus kunnen reizen. (Link 

 • Koppel smost in tuinhuisje van doe-het-zelf-zaak

  tumblr love

  De Amerikaanse Emily Craig (20) en Shaun Bowden (31) werden enorm hitsig toen ze in de doe-het-zelf-zaak Home Depot liepen. Ze besloten om zich te verstoppen in een tuinhuisje. Daar werden ze betrapt door een politieagent. Hij schreef het volgende in het politierapport: "Emily was half ontkleed. De bovenste knoop van haar jurkje was los en het jurkje hing laag op haar heupen. Shaun had geen shirt meer aan en zijn broek hing op zijn knieën. En zijn piemel was zichtbaar." Het duo zit nu vast voor onzedelijk gedrag en Shaun krijgt een extra straf omdat hij zijn penis in het openbaar liet zien. (Link)

 • Vrouwen in pyjama zijn het meest aantrekkelijk

  Nostalgia. | via Tumblr

  Uit Brits onderzoek bij 1.912 mannen en vrouwen blijkt dat de pyjama (37 procent), lingerie (32 procent) en een nachtjapon (27 procent) de meest gewilde nachtmode is. Twintig procent van de mannen vinden het leuk als hun vrouw een t-shirt, pyjama of hemd van hem aantrekt in bed. Zestien procent ziet een vrouw liefst naakt in bed. Een vijfde van de mannen vindt de pyjama het meest aantrekkelijk. Bij vrouwen is een boxershort en een pyjamabroek zonder shirt het populairst. Toch verkiest acht op de tien vrouwen en zeven op de tien mannen comfort van een pyjama boven de de aantrekkelijkheid. De partner heeft geen invloed op de nachtkleding bij 71 procent van de mannen en 35 procent van de vrouwen. (Link)

 • Wiet binnensmokkelen met pijl & boog mislukt

  Catching Fire Trailer Katniss Everdeen

  De Amerikaan David Wayne Jordan wou met pijl en boog drugs binnensmokkelen in de gevangenis van Whatcom County. De man wou de pijl laten landen op de recreatieplaats van de gevangenis. Helaas kwam de pijl op het dak terecht en werd de schutter aangehouden. Tijdens zijn ondervraging zei hij dat hij een eekhoorn probeerde te raken, maar hij kon niet verklaren waarom er een zakje wiet aan zijn pijl hing. (Link)

 • 19-jarig meisje wil meedoen aan kampioenschappen bodybuilding

   

  De 19-jarige Britse Georgina McConnell wil meedoen aan de Britse kampioenschappen bodybuilding. Daarom is ze al twee jaar aan het trainen. Van jongsafaan was ze bezig met gewichtheffen omdat haar ouders ook veel met hun lichaam bezig waren. Haar ouders en veel van haar vrienden zijn trots op haar. Anderen vinden de foto's van haar gespierde torso lelijk. Momenteel is ze het meisje single maar ze maakt haar niet veel zorgen. Sommige jongen vinden een gespierd lief misschien net sexy. Na de kampioenschappen hoopt ze snel fulltime te kunnen bodybuilden. (Link)

   

   

 • 24-jarige stagiaire wordt directeur van museum

  De 24-jarige stagiaire Anne Kremers wordt directeur van Museum Villa Mondriaan in het Nederlandse Winterswijk. Ze liep de afgelopen weken stage in het museum in het kader van haar universitaire opleiding. De huidige directeur is inmiddels 72 jaar oud. Het museum ging vorig jaar pas open en het werd vernoemd naar kunstenaar Piet Mondriaan. Hij zette daar zijn eerste stappen op het kunstenaarspad. (Link)

 • 2-jarige kat heeft de langste kattenharen ter wereld

  Volgens Guinness World Records heeft de 2-jarige kat Colonel Meow het langste haar ter wereld. Nadat drie onafhankelijke dierenartsen het haar van deze Perzische Langhaar gemeten hadden, dienden ze een officiele aanvraag bij het Guinness Book Of World Records in. De mensen van Guinness Wold Records hebben zelf ook nog een meting gedaan bij de kat. Het haar was gemiddeld 23 centimeter lang. (Link)

 • The Sound Of Summer: Queens Of The Stone Age - Make It Wit Chu

  Queens of the Stone Age (ook QotSA) is een Amerikaanse rockband uit het Californische Palm Desert. De band is opgericht in 1997 en hun eerste debuutalbum was titelloos. Dave Grohl van de Foo Fighters is tijdelijk drummer van de Queens Of The Stone Age. 'Make It With Chu' staat op het album Era Vulgaris (2007). Voor de liefhebber: er bestaan ook een versie met een langere gitaarsolo en een akoestische versie van dit nummer (op vinyl).

 • Shanghai heeft veerboot in de vorm van gegrilde een

  G1 - Artista holandês 'solta' pato de borracha gigante em porto chinês - notícias em Planeta Bizarro

  Sinds dinsdag vaart er in Shanghai een veerboot die eruitziet als een geroosterde eend. De 'Shanghai-eend' is een kopie van de enorme plastic badeend van de Nederlandse kunstenaar Florentijn Hofman. Aanvankelijk ging de boot als een varken rondvaren omdat er in maart duizenden varkens overleden in de rivier Huangpu. Gezien dit voorstel op veel protest kon rekenen en de Nederlandse badeend populair was in China, werd gekozen voor een geroosterde eend. (Link)

 • Voetbalfan koopt zelf de voetbaluitzendrechten

  Niall

  Een Ierse voetbalfan die in Australië woont kocht zelf de voetbalrechten voor de WK-kwalificatiewedstrijd Ierland tegen Zweden. De man was zo gefrustreerd dat de wedstrijd niet werd uitgezonden dat hij tienduizenden Australische dollars leende en een overeenkomst sloot met een kanaal dat paardenraces uitzendt. Zijn vrouw kon er niet mee lachen maar sloot nu een overeenkomst met haar echtgenoot: "Mocht ik er geld aan verdienen, dan mag zij het houden. Dat is nu onze afspraak'', aldus voetbalfan David Feeney. (Link)

 • Professor sterft voordat hij 52-jarig experiment ziet werken

  De 78-jarige professor John Mainstone zag zelf nooit zijn experiment tonen. Gedurende 52 jaar wou hij de lage vloeibaarheid van teer aantonen door te wachten tot een druppel teer uit een verwarmde trechter zou  komen. Voor het blote oog lijkt teer vast te zijn bij kamertemperatuur, maar de professor wou aantonen dat teer zeer traag stroomt. Sinds het experiment startte in 1927 zijn er acht druppels gevormd, maar de professor zag geen enkele. In  1988 viel een druppel tijdens de koffiepauze en in 2000 haperde de webcam op het moment dat de druppel viel. Na zijn pensioen in 1999 bleef Mainstone het project leiden. Helaas stierf hij vorige vorige vrijdag. (Link)

 • 7-jarige voert zatte vader naar het hotel

  ♥

  De 42-jarige Peter Sivewright uit Australië was zo dronken dat hij zijn 7-jarig zoontje naar het hotel liet rijden. Toen het kindje een politieauto voorbijstak, werd de kleine chauffeur opgemerkt door de politie. Het kindje smeekte de politie om zijn papa niet naar de gevangenis te brengen. De smeekbede werd gevolgd door de rechter want enkel het rijbewijs van de man werd afgenomen. Er waren verzachtende omstandigheden want de man verloor op korte tijd  zijn vrouw, zijn ouders en een aantal goede vrienden. (Link)

 • Overledene schenkt dorpje één miljoen bloembollen

  Spring daffodils

  Nadat de 69-jarige bankier Keith Owen terminale longkanker had besloot hij in 2007 zijn fortuin van 2,7 miljoen euro te doneren aan het Canadese Sidmouth. Hij wou hiermee de badplaats mooi houden, werkgelegenheid creëren en enkele maatschappelijke projecten opzetten. Een voorwaarde moest zeker vervuld worden: het planten van één miljoen bloembollen. Inmiddels zijn grote delen van Sidmouth beplant met narcissen, sneeuwklokjes en krokussen. Op 26 oktober moeten er in totaal 153.000 bloemen bloeien. De overige 847.000 bloemen volgen later. (Link)

 • Man wil portret maken van elke inwoner van zijn dorp

  Tumblr

  De 55-jarige Britse kunstenaar Grahame Hurd-Wood gaat alle 1.800 inwoners van zijn geboortedorp St Davids portretteren. In de afgelopen veertien jaar heeft hij al 112 portretten gemaakt. Als de man elke dag een portret zou maken, is hij ongeveer vijf jaar bezig om iedereen te schilderen. "Nu die 112 klaar zijn, weet ik dat ik de 1800 ga halen", zegt de man vol vertrouwen. (Link)

 • Inwoners Zuid-Korea willen een permanente glimlach

  Steeds meer mensen in Zuid-Korea gaan bij de plastische chirurg voor een permanente glimlach. Tijdens de ingreep, die zo’n 1.500 euro kost, worden de mondhoeken naar boven gekruld. De vraag is enorm gestegen en vooral mensen met dienstverlenend beroep die nukkig overkomen zouden een operatie overwegen. ,,Het leidt tot een hoop stress als mensen je heel de tijd vragen waarom je zo chagrijnig kijkt.”, zegt chirurg Kwon Taek-keun. Toch vinden critici dat er steeds een risico op een blijvend litteken en het effect is ook niet altijd even natuurlijk. (Link)

 • 66-jarige Brit hypnotiseert zichzelf tijdens operatie

  De 66-jarige Brit Alex Lenkei uit Surrey heeft zichzelf gehypnotiseerd tijdens een operatie aan zijn enkelgewricht. Hij liet zich al zes keer opereren onder hypnose en tijdens de operatie vroeg hij aan de chirurg of alles naar wens ging.  "Hypnose werkt even goed als narcose en omdat mijn lichaam zich niet moet ontdoen van chemische stoffen, herstel ik sneller", zegt Lenkei. Sinds zijn zeventiende kan de man zichzelf hypnotiseren. Indien de hypnose niet zou werken tijdens de operatie, was er altijd een anesthesist aanwezig. (Link)

 • 57-jarige Schot komt al heel zijn leven overal te laat

  beautiful watch ~

  De 57-jarige Jim Dunbar uit het Schotse stadje Dundee heeft volgens de dokters een aandoening die zijn besef van tijd in de war brengt. De man kan niet inschatten hoe lang een gebeurtenis in beslag neemt waardoor hij al heel zijn leven te laat komt. Zo wou hij naar de film gaan om 19 uur en stond hij ’s ochtends op om 8 uur. Toch kwam hij twintig minuten te laat. In de hersenen lijkt deze aandoening op ADHD. De man zegt dat het zijn leven beïnvloedt maar volgens de dokters is het mogelijk om de man te helpen. (Link)

 • 30-jarige Londenaar slaapt naast een wolf

  Photo

  Niet zijn vriendin Sophie maar wel een wil vos sliep naast de 30-jarige Leon Smith uit Londen.  “Ik kon het gewoon niet geloven. Die vos was zo kalm en staarde me alleen maar aan. Vervolgens liep het beest naar de achterkant van mijn bed en kon ik snel even een foto maken”, vertelt hij. Na tien minuten verdween het dier via het kattenluikje uit de kamer. Zijn vriendin Sophie heeft nu schrik als ze alleen thuis is. (Link)