• Dorpbewoners boos om penispaaltjes op straat

  Mobile Uploads

  Commotie in het Amerikaanse Glendale nadat de gemeente betonnen paaltjes plaatste. Door hun langwerpige vorm en ronde top lijken de paaltjes op penissen. Vier van de paaltjes zijn voor een bushalte voor de St. Ignatius kerk geplaatst. De andere paaltjes moeten voorkomen dat auto’s tuinen in rijden. Sommigen vinden de paaltjes te modern voor de buurt. Sommige architectuur in de gemeente dateert van 1800. (Link)

 • Model spaart nu al voor borstvergroting van haar pasgeboren baby

  Kylie Jenner

  Een 22-jarig voormalig glamourmodel uit Australië is al aan het sparen voor de cosmetische ingrepen van haar baby. De moeder heeft de toekomst van het vier maanden oude kindje al helemaal uitgestippeld. De moeder zegt zelf dat haar modellenloopbaan een boost kreeg nadat ze haar borsten liet vergroten van A naar DD. "Later zal ze me dankbaar zijn. Als een borstvergroting of bilimplantaten is wat ze nodig heeft, dan krijgt ze die", zegt Emily Bramley die al 1.300 euro spaarde voor haar dochter. (Link)

 • Groot stuk van de asteroïde wordt verkocht

  Een 3,36 kilo zware brokstuk van de asteroïde die in februari boven de Russische Oeral ontplofte, staat te koop voor 50.000 euro. De universiteit van Tsjeljabinsk bevestigt dat het inderdaad om een meteoriet gaat en geen gewone steen. Eigenaar Alexei Oesenkov startte kort na de ontploffing een zoektocht en vond al tientallen stukken meteoriet. De meteoriet in zijn geheel zou naar schatting 10.000 ton gewogen hebben. Door de klap raakten maar liefst 15.000 mensen gewond. (Link)

 • Canadese wint per ongeluk een marathon

  De Canadese Meredith Fitzmaurice won per ongeluk een marathon nadat ze een afslag miste. Ze slechts een halve marathon lopen maar zonder dat ze het doorhad begon het publiek de laatste honderd meter te juichen. Fitzmaurice was de eerste vrouw die de finish passeerde van de Run for Heroes in Amherstburg. Haar tijd was drie uur, elf minuten en 48 seconden. Daardoor mag ze meedoen aan de marathon van Boston. (Link)

 • Supermarktketen staakt verkoop vibrators na protest

  Tumblr_lk3h6z8k301qgba9no1_500_large

  Toen de Australische supermarktketen Woolworths vibrators wou verkopen, dreigden organisaties met een boycot. De vibrators lagen naast de shampoo, tandpasta en populaire kinderproducten. Veel mensen zagen er echter tegenop om tegen hun kinderen uit te leggen wat een vibrator is. Zelfs de Australische sekspartij is het eens met de kritiek. Na 2 weken werden de speeltjes terug uit de rekken gehaald. (Link)

 • Autorijdende vrouwen krijgen problemen met eierstokken

  #

  Een geestelijke in Saudi-Arabië zegt dat autorijdende vrouwen problemen krijgen met hun eierstokken. Hij zegt dat vrouwen die willen autorijden "hun verstand voor hun hart, emotie en passie moeten laten gaan". Met zijn advies wil hij vrouwen ervan weerhouden achter het stuur te kruipen. De geestelijke is een van de 21 leden van de Hoge Raad van Geleerden. Hij schrijft onder meer fatwa's. Ook is hij een adviseur van de Saudische overheid. In het land wordt er momenteel volop actie gevoerd tegen het verbod op vrouwen achter het stuur. (Link)

 • Amsterdam staat vol met “ik herhaal, ik herhaal, ik herhaal”

  Door de straten van Amsterdam heeft een onbekende kunstenaar ontelbare keren “ik herhaal, ik herhaal, ik herhaal” geschreven. Het is onbekend wie de man en wat zijn doel is. Het lange lint van woorden begint op het Museumplein en loopt heel de stad door, over de pont en eindigt in Amsterdam-Noord.  (Link)

 • Het lied van de dag: Florence & The Machine - Dog Days Are Over

  het lied van de dag,florence & the machine,dog days are overFlorence and The Machine, bestaat uit Florence Welch (geboren in 1986) en haar begeleidingsband. De ietwat typische naam is ontstaan uit een inside joke en heeft uiteindelijk standgehouden. Florence and The Machine brak door in 2008 toen ze via het BBC-muziekprogramma BBC Introducing de mogelijkheid kreeg om op het festival South by Southwest te spelen. Ze stond in het voorprogramma van MGMT. Vanaf maart 2009 werd Kiss With A Fist gebruikt in een televisiecommercial van Nike. Op 6 juli 2009 werd het debuutalbum Lungs gereleased met daarop de single Raise It Up. In de zomer van 2009 wordt opgetreden op verschillende festivals, zoals Glastonbury, Lowlands en het Duitse Hurricane.

 • Het lied van de dag: Franz Ferdinand - Love Illumination

  het lied van de dag, franz ferdinand, love illuminationFranz Ferdinand is een Schotse band die in 2004 de eerste Engelse 'next big thing' hype wordt. In januari doet de band een signeersessie in een Londense platenzaak die helemaal uit de hand loopt. Rijen fans staan tot om de hoek van de straat. Met 'Take Me Out' wordt de band bekend over heel Europa en de Verenigde Staten. Ineens zijn ze er weer, vier jaar nadat laatste album Tonight: Franz Ferdinand uitkwam met daarop onder andere de singles 'No You Girls' en 'Lucid Dreams'. 'Love Illumination' is de eerste single van het vierde album Right Thoughts, Right Words, Right Action, dat in augustus 2013 verschijnt en waar zanger Alex Kapranos vooraf niet al teveel over wil loslaten.

 • Het lied van de dag: Mackelmore feat. Ryan Lewis & Wanz - Thrift Shop

  het lied van de dag, mackelmore, thrift shopDe 26ste editie van Dag van de Klant op zaterdag 28 september heeft als thema ‘Lekker dichtbij’. Dag van de Klant is de manier om klanten te bedanken voor hun vertrouwen in de lokale handelaars maar ook om deze handelaars in de kijker te zetten. Met het thema van dit jaar wil UNIZO aantonen dat je niet ver hoeft te gaan om te winkelen. Macklemore is de artiestennaam van rapper Ben Haggerty uit het Amerikaanse Seattle, die sinds 2000 op eigen houtje een flinke fanschare heeft opgebouwd via internet. Pas in oktober 2012 bracht hij zijn eerste echte album The Heist uit, met daarop onder meer de hitsingles 'Thrift Shop' en 'Same Love'. Macklemore begon overigens ooit als Professor Macklemore, maar liet het eerste gedeelte van die naam al snel vallen. 'Thrift Shop' is met afstand de grootste hit van de Amerikaanse rapper Macklemore tot nu toe. Het nummer schopte het al tot de eerste plek in de hitlijst van Amerika, de clip leverde op YouTube al meer dan 150 miljoen views op en begin 2013 krijgt ook Nederland lucht van deze track over zijn liefde voor kringloopwinkels. Want dat is de betekenis van de songtitel.

 • Finse anti-rookcampagne toont de effecten van roken

  In Finland heeft men een nieuwe manier gevonden om mensen te informeren over de nadelen van roken. Op tobaccobody.fi staan twee mensen in ondergoed en wanneer ze aangeklikt worden is er te zien wat voor invloed roken op het lichaam heeft. Puistjes, rimpels, overgewicht, seksdrive, verkleuring van de huid en tanden. (Link)

 • Amerikaanse school houdt workshop over vrouwelijk orgasme

  (4) Tumblr

  Komende maandag wordt op een Amerikaanse school een workshop over het vrouwelijke orgasme gehouden. Ook mannen zijn welkom in het Hamilton College om de workshop bij te wonen. "Orgasmeliefhebbers en beginners van alle geslachten zijn welkom om te leren over meerdere orgasmes en de mysterieuze G-spot", zegt de advertentie. Toch kan de workshop op veel boze reacties rekenen. De workshop kost enkele duizenden dollars en wordt betaald met belastinggeld. (Link)

 • Spanje wil het zomeruur afschaffen

  Marc by marc jacobs

  Het ministerie van Economische Zaken in Madrid overweegt om het zomeruur af te schaffen. Spanje behoorde tot aan de Tweede Wereldoorlog tot dezelfde tijdzone als Groot-Brittannië en Portugal. Dat werd in 1940 veranderd, omdat de fascist Francisco Franco dezelfde tijd als nazi-Duitsland wilde. (Link)

 • Brits koppel vindt levende python in huis

  Tumblr

  Hannah Collins en Rob Cowan vonden in hun nieuwe huis een lijmachtige substantie op de grond. Na wat onderzoek vonden ze een levende python in de CV-kast aan. De vorige bewoner had al gezegd dat hij zijn slang kwijt was. De wurgslang werd door specialisten gevangen en naar een veilig onderkomen gebracht. (Link)

 • Italiaanse pastabaas haalt woede van homo's op de hals

  Italiaanse homo’s en lesbiennes zijn boos op de directeur van pastafabrikant Barilla. De Italiaan heeft gezegd dat hij nooit  een homostel in zijn reclames zal opnemen. Hij zegt dat vrouwen de doelgroep zijn van het bedrijf. “Wij hebben als bedrijf een andere opvatting van het homohuwelijk. Voor ons bedrijf blijft het concept van het sacrale gezin van fundamentele waarde”, aldus Barilla. (Link)

 • Afghaan brengt hitlergroet door jeuk onder de arm

  Everything is funnier with a frisbee!

  Een 26-jarige Afghaanse asielzoeker moet voor de rechter komen omdat hij twee maal een Hitlergroet naar agenten bracht. Terwijl hij zijn groet uitvoerde, had hij een afbeelding van Anne Frank op zijn borst. De afbeelding van Anne Frank had hij net bij een kopieerwinkel laten maken om thuis op te hangen. Bovendien had hij jeuk onder de arm, zo verklaarde de student. Hij hield de plaat voor zijn borst, omdat hij bang was dat die anders zou kreukelen. De man kreeg van de rechter een taakstraf van 30 uur. (Link)

   

 • Automatische piloot vliegt terwijl beide piloten slapen

  Terwijl 325 passagiers in een A330 zaten, lagen beide piloten lekker te slapen. De automatische piloot vloog zonder controle verder. De Britse luchtvaartautoriteit CAA wil niet zeggen om welke maatschappij het gaat en hoe lang de beide piloten sliepen. Ook vertrekpunt en eindbestemming is geheim. De afspraak was dat de piloten om beurten zouden slapen tijdens de lange vlucht. Toen een van de piloten ontwaakte, zag hij dat ook zijn collega aan het slapen was. Volgens de CAA waren de piloten oververmoeid. Ze worden waarschijnlijk niet bestraft. (Link)

 • Braziliaanse familie woont samen met zeven volwassen tijgers

  De Braziliaanse familie Borges deelt hun huis met zeven volwassen tijgers. Vader Ary redde jaren geleden twee tijgers uit het circus en het stel kreeg vijf welpjes die nu uitgegroeid zijn tot volwassen dieren. "Ze zijn deel van onze familie. Ik kan me het leven zonder hen niet voorstellen. Je moet de dieren respect en liefde tonen, dan krijg je dat ook van ze terug ", vertelt Ary's 23-jarige dochter Uyara. Zij laat haar 2-jarige kindje zelfs met de tijgers spelen. Ary zijn kinderen zwemmen met de dieren, maken wandelingen met ze en voeren de tijgers rond etenstijd in de keuken. (Link)

 • iPad-dief stuurt selfies via iCloud naar slachtoffer

  De echtgenoot van een man wiens iPad en iTouch gestolen kreeg plots foto’s van een onbekende vrouw op haar iCloud. "Ik zie daar een meisje selfies maken met de iTouch van m’n zoon! Deze vrouw is gek!", zegt de vrouw. De politie probeert nu te achterhalen wie de vrouw is. (Link)