• Het lied van de dag: ABC - The Look Of Love

  het lied van de dag, abc, the look of loveABC is een Engelse new wave-band uit Sheffield met zanger Martin Fry. ABC scoorde hits met "The Look Of Love", "Poison Arrow" en "All Of My Heart" van het album "The Lexicon Of Love". Als eind jaren 80 de housemuziek de overhand krijgt, verdwijnt ABC uit beeld. Ook een poging om met de cd "Skyscraping" eind jaren 90 terug te komen, mislukt grotendeel. De zanger, Martin Fry, treedt nog steeds op onder de naam ABC. Een echte reünie is nooit tot stand gekomen. Afkomstig van het meest succesvolle album van ABC met de collectie love songs: The Lexicon of Love uit 1982. Zanger Martin Fry trekt met de zijnen (onder andere gitarist Mark White) de wereld rond met hun extravagante shows met kostuums in allerlei soorten en maten.

 • 22-jarige amputeert been om hakken te dragen

  High heels fashion look pink

  De 22-jarige Mariah Serrano liet haar been amputeren zodat ze hakken kan dragen. Het meisje had een aangeboren klompvoet waardoor ze haar nooit sexy voelde in sneakers. Bovendien moest ze oncomfortabele beugels dragen. "Ik wilde ooit een sexy tiener zijn op hoge hakken, maar wist dat dat me nooit zou lukken. Ik voelde me ongelukkig. Ik zag er nogal debiel uit op van die stomme balletschoentjes". In 2009  stelde een arts aan Serrano voor om met een prothese door het leven te gaan. De arts zei dat ze minder last zou hebben dan van haar klompvoet en ze zou hoge hakken kunnen dragen. Het meisje heeft nog geen spijt van haar beslissing want ze vindt het “amazing” om op hakken te kunnen lopen. (Link)

 • Amerikaan verwijdert testikel om auto te kopen

   

  linkjes,amerika,televisie,nissan,auto,testikel

   

  De Amerikaan Mark Parisi laat één van zijn testikels verwijderen om een nieuwe auto te kopen. De man was te gast in het programma The Docters waarin hij vertelde over zijn plannen. Eerder onderging hij al operaties voor de wetenschap. Parisi krijgt 35.000 dollar als hij zijn testikel laat verwijderen. Met dat geld kan hij zijn droomauto kopen: een nieuwe Nissan 370Z. Het is nog onbekend wanneer de operatie plaatsvindt. (Link)

 • Microsoft helpt gamers die geen Xbox krijgen van hun vriendin

   

   

  01-maandag.jpg

  Microsoft wil mannelijke gamers steunen die van hun vriendin geen Xbox krijgen onder de kerstboom. Alleen kan de brief van Microsoft rekenen op heel wat kritiek omdat hij nogal seksistisch zou zijn: 'Hey schatje. Ik weet niet of je het al gehoord hebt, maar de Xbox One is nu beschikbaar. Dat betekent dat we games als Dead Rising 3 kunnen spelen. Ik weet het, jij gaat liever breien dan dat je mij zombies ziet slachten, maar luister alsjeblieft even naar me. De Xbox One is namelijk voor ons allebei leuk. Ik meen het'. Het einde van de brief kan de gamer aanpassen aan zijn persoonlijke situatie met de nodige voorbeelden van gesmeek en geslijm. Na de kritiek excuseerde Microsoft zich en werden de standaardinstellingen van de brief veranderd. (Link 

 • Geit in Nigeria bevalt van een babyachtig wezen

   

   

  linkjes, diertjes, nigeria, afrika, bevalling

  In het Afrikaanse Nigeria is een geit bevallen van een bijzonder schepsel. "De 'baby' had alle kenmerken van een mens, zoals een gezicht, haar, genitaliën en twee armen en benen met hoeven", zegt een woordvoerder van het dorp Ogotu-Ekiti. De baby stierf dezelfde dag nog omdat mensen enkel keken uit nieuwsgierigheid. Helaas wou niemand het schepsel verzorgen. (Link 

 • Hondendrollen bestrijden met DNA-tests

   

  ~~~

  In het Amerikaanse Braintree klaagden appartementsbewoners voortdurend over hondenuitwerpselen. Aangezien het moeilijk was om de daders te vinden begonnen ze met DNA-tests. Van alle honden namen ze DNA af en dreigden daarna met checks als er een hondendrol lag. Nu de tests vijf maanden bezig zijn, zijn de hondendrollen bijna verdwenen. Tot nu toe werd één hond in het gebouw geïdentificeerd als de dader, de rest ligt netjes bij het vuil. (Link)

 • Verloren gereden bibliotheekbezoeker komt uit in Mexico

   

  De 60-jarige Anne Terhune uit San Diego was vier dagen onderweg naar de bibliotheek. Doordat het hard regende zag ze het bord “Welcome to Mexico'' niet. Al snel werden haar handtas en haar auto gestolen. Uiteindelijk besloot ze te slapen in een Motel maar daar werd ze buiten gegooid  omdat ze de rekening niet kon betalen. Uiteindelijk werd ze door de Mexicaanse politie terug naar de grens gebracht. “Tegen de tijd dat ik terug was, had mijn Spaans een grondige opfrisbeurt gekregen”, lachte Anne Terhune. Haar man was wel ongerust en verspreidde een opsporingsbericht. (Link)

 • Nieuwe manier van breien door feministe

   

  Een Australische feministe heeft wel een bijzondere manier van breien met wol. Casey Jenkins stopt namelijk haar breiwol in haar vagina.  De vrouw beleeft zoveel plezier tijdens het breien dat ze niet stopt als ze ongesteld is. "Ik brei 28 dagen lang met de wol die ik mijn vagina stop. Als ik niet door zou gaan tijdens mijn menstruatie, zou het geen prestatie zijn.", aldus Jenkins. (Link)

   

 • Dode walvis ontploft vlak voor de ontleding begint

   

  Een man die een dode walvis moest ontleden kwam er met de schrik vanaf. Nadat het dier twee dagen lag te rotten op de Faeröer-eilanden, begon men met de ontleding. Toen de man in de buik begon te prikken, ontplofte de walvis. De explosie wordt veroorzaakt door gasvorming in de ingewanden met alle verwoestende gevolgen van dien. Gelukkig is de man niet gekwetst. (Link)

 • Kat is baas over dorp

  ... my love for animals i ve always loved animals and feel that i need

   

  Het Britse dorpje Little Treviscoe wordt geterroriseerd door kater Shiny. Het dier valt zowel inwoners als huisdieren aan. Er werden zelfs mensen aangevallen in hun eigen huis. Sommige dorpsbewoners zijn al in het ziekenhuis beland. De inwoners van Little Treviscoe proberen zich tegenwoordig te verdedigen met hete thee. Shiny is al gecastreerd en naar de dierenpsycholoog geweest maar niets helpt. Buurtbewoners willen dat de kater een spuitje krijgt maar de eigenaars willen hem niet laten inslapen. (Link)

   

 • Rolstoel besturen met tongpiercing

  sugar lips & piercings

  In Amerika heeft men een zeer goed en efficiënt systeem ontwikkeld voor personen die leiden aan een hoge dwarsleasie. Dit zijn personen die enkel nog hun hoofd kunnen bewegen en voor de rest afhankelijk zijn aan andere personen. Nu heeft men iets speciaals ontwikkeld zodat ze zich kunnen voortbewegen door enkel hun tong te gebruiken. De wetenschappers zouden een tongpiercing plaatsen bij de personen in kwestie en deze piercing zou een draadloos systeem bevatten waardoor ze zich gemakkelijk kunnen verplaatsen. Het project zit wel nog in een experimentele fase aangezien het voor sommige niet evident is om een tongpiercing te plaatsen. (Link)

 • Minnares vecht met bruid op trouwdag

   

  In China liep een huwelijk heel anders af dan verwacht. Het zou de mooiste dag van haar leven moeten zijn totdat opeens de minnares van haar kersverse man kwam aangelopen. Haar intree maakte wel een indruk. Ze had namelijk ook een witte bruidsjurk aan, maar daarbovenop bleek ze ook nog eens zwanger te zijn. Maar ondanks haar dikke buik ging ze toch een gevecht aan met de Chinese bruid. Al snel liep het uit op een heuse catfight en lagen de twee Chinese vrouwen op de grond aan de haren te trekken en te schreeuwen. Na een tijdje kunnen de vrouwen het niet meer aan en zakken ze door de uitputting door de benen. (Link)

   

 • Het lied van de dag: Spagna - Call Me

   

  het lied van de dag, spagna, call meHet is vandaag e-mailloze vrijdag! E-mail is een fantastische uitvinding, en dat houden we beter zo. Als e-mail ook uw leven beheerst, u geregeld van 's morgens vroeg tot 's avonds laat bezighoudt, u regelmatig stress en onhaalbare deadlines bezorgt, dan is het hoog tijd voor actie! Eén dag lang leven en werken zonder dat e-mail het leven dicteert. De Italiaanse zangeres en tekstschrijver Spagna werd geboren op 16 december 1956. Nadat ze voor veel discoprojecten songteksten schreef, startte ze in 1986 een solocarrière. Haar eerste solo-single „Easy Lady“ (1986) was een hit in heel Europa. In 1987 bracht ze haar tweede hitsingle uit: „Call Me“. Deze single bereikte de eerste plaats in diverse Europese hitlijsten. In datzelfde jaar brengt ze haar eerste album, Dedicated To The Moon, uit. Het album werd meer dan 500.000 keer verkocht. De zangeres bracht tot 1995 Engelstalige hits uit waarna ze veel succesvolle albums in het Italiaans uitbracht. Spagna's albums en singles zijn in totaal meer de 10 miljoen keer verkocht wereldwijd. De zangeres is nog steeds actief.

 • Klein psalmboekje wordt geveild voor 10 miljoen euro

   

  Het Bay Psalm Book uit 1640 is geveild voor een recordbedrag van 10 miljoen euro. Sotheby’s dacht echter dat het kleine psalmboekje 30 miljoen dollar zou opleveren. Een kerkgenootschap wou het boekje verkopen om reparaties te laten uitvoeren aan hun gebouw. Het psalmboekje is mogelijk het eerste boek dat werd gedrukt in Amerika. (Link)

 • Koppel krijgt voor de derde keer twee-eiige tweelingen

   

  Twinss

  Een Brits koppel kreeg voor de derde keer op rij een twee-eiige tweeling. De kans dat iemand drie keer een  twee-eiige tweeling krijgt is één op een half miljoen. Veertien jaar geleden werden Lewis en Kyle. Twee jaar nadien kwamen Finn en Jude ter wereld. Volgens de artsen was de kans op nog een tweeling onbestaande. Toch was er op de echo opnieuw een tweeling zichtbaar. Volgens artsen heeft de moeder kleverige eicellen, waardoor er bij iedere eisprong meer dan een eitje wordt vrijgegeven. (Link)

 • Nederlandse kindjes willen Furby krijgen van de Sint

   

  Nederlandse kinderen zijn helemaal weg van de Furby! Het beestje staat op veel verlanglijstjes voor Sinterklaas of de Kerstman. De speelgoedwinkels moeten de rekken voortdurend aanvullen. Toch is het beestje een beetje veranderd sinds 1998: de glazen ogen zijn vervangen door digitale schermpjes en is het beest tegenwoordig met een smartphone te besturen. (Link)

 • 's Werelds grootste pornosite wil Obama helpen

   

  Angel Of Night.

  Amerikanen kunnen zich met veel moeite inschrijven voor de zorgverzekeringswet van Obama wegens technische problemen. Gelukkig is er hoop want pornogigant PornHub.com biedt zijn hulp aan om de problemen van HealthCare.gov op te lossen. PornHub.com is de drukst bezochte website ter wereld waardoor de technici gewoon zijn om te werken met grote bezoekersaantallen. Helaas gaat het Centers for Medicare and Medicaid Services niet in op het aanbod. (Link)

 • 92-jarige is te jong om wodka te kopen

   

  ♡

  De 92-jarige Tony Bell keek raar op toen hij zijn paspoort moest tonen aan de kassa. De bejaarde wou twee flessen wodka kopen als kerstcadeau. Hij begon te lachen toen de kassierster van Tesco zijn paspoort wou zien maar ze was bloedserieus: “Het is niet toegestaan om drank mee te geven als je minderjarig bent”. Uiteindelijk ging de man weg en kocht zijn drank ergens anders. De man kan niet lachen met het voorval en voelt zich beschaamd. “Onze collega probeerde grappig te zijn. We bieden onze excuses aan en we houden de flessen wodka achter voor meneer Ball”, reageerde de woordvoerder van Tesco. (Link)

 • Luchtverontreiniging tegengaan door slopen van barbecues

   

  Wealthy Thoughts | via Tumblr

  In de Chinese hoofdstad Beijing worden barbecues vernietigd om luchtvervuiling tegen te gaan. De actie duurt nu al drie maanden en er werden al honderden barbecues vernietigd. "Deze actie zal lokale bewoners helpen, maar om luchtverontreiniging echt aan te pakken moeten we dringend iets doen aan de uitstoot van motorvoertuigen", zegt de directeur van het Instituut van Milieuzaken. (Link)

 • Vrouw kondigt scheiding aan op cafébord

   

   

  linkjes, groot-brittannie, scheiding, straf, cafébord, overspel, seks

  Toen een Britse vrouw ontdekte dat ze bedrogen werd, besloot haar man te straffen op een opmerkelijke manier. Ze vroeg hulp aan café Noah’s Yard en die kreeg ze. Op het cafébord buiten plaatste ze volgende boodschap: 'Paul... Ik ga van je scheiden. De hond blijft bij mij'. De vrouw wou iedereen laten zien dat ze bedrogen was door haar man. De man was in alle staten toen hij zijn naam zag staan. Weinig mensen hebben medelijden met de man en vinden dat het zijn verdiende loon is. (Link)