• Kinderen krijgen versierde banaantjes mee naar school

  De dochters van een 34-jarige Nederlander krijgen steeds een kunstwerkje mee naar school. Zijn vrouw begon te schrijven op een banaan die hun dochter meekreeg naar school. Aangezien de man liever tekent, maakte hij van de banaan een dolfijn. Elke dag laat Jurgen Steenwelle zich inspireren door de vorm van een banaan. Zo maakte hij al een banaan als zwaan, als vliegtuig, als pinguïn maar het doet hem ook denken aan een Venetiaanse gondel, aan een vliegtuig, een veer en een schans voor een skiër. Zelfs Calimero, Bart Simpson of een marsmannetje verschenen op een banaan. Voor zijn dochters is het inmiddels een gewoonte. De Nederlander krijgt wel veel aandacht voor zijn kunstwerkjes op het internet. Zelfs een Amerikaanse krant was geïnteresserd in de kunstwerkjes. (Link)

 • Nieuwe bh maakt borsten drie keer groter

  Ann Summers - 32 eu

  Het lingeriemerk Ann Summers ontwierp een nieuw soort beha waardoor mensen grotere borsten krijgen. Dankzij de Triple Boost Ultimate Cleavage-bh lijken de borsten drie maten groter. Toen het merk aan hun Twitter-volgers vroegen of ze en borstvergroting overwogen in 2014, werden ze overspoeld met e-mails. Enkele van de vrouwen mochten de nieuwe bh op voorhand uitproberen. Door het dragen van de bh zagen de vrouwen het nut niet meer in van een operatie. Uiteraard is het geen echte borstvergroting. De bh is daarentegen met een prijskaartje van 40 euro wel goedkoper dan een operatie. De beha’s zijn te koop via de webshop van Ann Summers. (Link)

 • BBC-presentator slikt 3 lintwormen in

  Een BBC-presentator wou onderzoeken wat het effect was van verschillende parasieten zoals lintwormen op het lichaam. Michael Mosley slikte voor de documentaire lintwormeitjes, plaatste hij een bloedzuiger op zijn arm en probeerde hij zichzelf luizen te geven. Na enkele weken slikte hij een minicamera in die foto's maakte van de binnenkant van zijn darmen. Hij ontdekte dat drie lintwormen van een meter zich vast hadden gezet binnenin zijn ingewanden. De presentator werd niet ziek van de parasieten. Met zijn ervaringen hoopt hij wetenschappers te helpen bij hun onderzoek naar vroege tekenen van een worminfectie. Tot nu toe worden dergelijke infecties meestal erg laat ontdekt. (Link)

 • Ali C is professionele knuffelaar in New York

  De 47-jarige Ali C wil mensen onschuldige knuffels geven. De vrouw uit New York levert haar diensten aan huis en is erop gericht om mensen zich beter te laten voelen door wat fijne intermenselijke intimiteit. Sinds november had de vrouw al 29 mannen en 1 vrouw als klant. Haar eerste klant was een gestreste student. De prijzen zijn duidelijk: 44 euro voor een drie kwartier lepeltje-lepeltje, 60 euro voor een uur en 370 euro voor een hele nacht. Alvorens ze bij klanten gaat, wil ze eerst een kopie van het rijbewijs ontvangen en een gesprek met haar mogelijke klant. (Link)

 • Politieagent ontslagen na straf met hamburgers

  Food

  Japanse politiemedewerkers moesten 15 hamburgers, 15 donuts, immense hoeveelheden noedels en liters koffie drinken. Volgens hun overste deden ze hun werk niet goed en was dit hun opmerkelijke straf. De medewerkers moesten overigens zelf opdraaien voor de kosten van het voedsel. De pleger van dit misdrijf nam ontslag na disciplinair gestraft te zijn. (Link)

 • Heroïnepakjes als extraatje bij Happy Meals

  My Breakfast

  Klanten die Happy Meals bestelden bij een McDonalds in Pittsburgh, verkregen optioneel een dosis heroïne. Van de medewerkster verkregen de undercoveragenten zonder probleem heroïne. Ze deden hun bestelling met de codevraag  "Ik wil speelgoed bestellen". In de Happy Meal zaten er tien zakjes met heroïne. De politie vond nog eens vijftig zakjes bij de vrouw. (Link)

 • Klant wordt opgesloten omdat ze te lang past

   

  '12 | 11 фотографий

  Een vrouw uit Manchester werd opgesloten in een winkel omdat zo lang aan het passen was. Toen ze gedaan had met passen, was het winkelpersoneel verdwenen. De vrouw belde de politie en vlak daarna kwam een winkelmedewerker de vrouw bevrijden. Het is onduidelijk of de vrouw iets gekocht heeft. (Link)

   

 • Beste leerlingen krijgen zeilreisje cadeau

  Untitled

  In een Rotterdamse school winnen  90 van de 520 leerlingen een zesweekse zeilreis in het Caraïbisch gebied. De school wil goed gedrag belonen en de klastitularissen mochten beslissen wie kans maakt op een reisje. Toch komt er ook kritiek op het systeem want sommigen moeten hard knokken voor een zes, terwijl dat net zo waardevol is voor hen als bij anderen een tien. (Link)

 • Amerikaanse wil Sexy als voornaam

   

  http://www.facebook.com/Iluvmyname

  Shelia Ranea Crabtree wil haar voornaam veranderen in Sexy omdat die naam het best bij haar past. "Ik heb al vanaf mijn geboorte een hekel aan de naam Shelia. En omdat ik altijd lingerie van Victoria's Secret draag, heb ik gekozen voor Sexy”, zegt de Amerikaanse. Als de naam niet wordt goedgekeurd, heeft de vrouw Sparkle als reservenaam. (Link)

   

 • Docent kweekt honderden slangen in huis

   

  In het Amerikaanse Santa Ana is er een huis met honderden slangen gevonden. De politie startte een onderzoek nadat buren klaagden over een rotte geur. De dierenbescherming vond in één kamer zelfs 56 levende en twaalf dode slangen. De docent die in het huis woonde verklaarde dat zijn fokprogramma zo succesvol was, dat hij het niet meer onder controle had. In totaal werden er vijfhonderd slangen uit het huis verwijderd. De docent is opgepakt wegens dierenmishandeling. (Link)

   

 • Procter& Gamble maakt tandpasta met chocoladesmaak

  Procter& Gamble lanceert enkele nieuwe tandpastasmaken waaronder chocoladesmaak. De drie nieuwe smaken zijn Mint Chocolate Trek, Vanilla Spark en Lime Speamint Zest. Na onderzoek bleek dat veel mensen de normale tandpastasmaken nogal saai vinden. Voorlopig wordt de tandpasta enkel verkocht in de Verenigde Staten. Als het project succesvol genoeg is, worden ze ook in andere landen gelanceerd. (Link)

 • Zatte twintiger aanziet politieagentie voor een stripster

  Don't hang with us cause we're too dangerous | via Tumblr

  Een 27-jarige Brit krijgt een boete van 120 euro omdat hij een agente aanzag voor een stripper.  De vrienden van Paul Hardbord hadden een verrassing voor hem. Toen de agente het café binnenkwam, dacht hij meteen dat ze een stripper was. Hij sloeg haar met een theedoek en deed een dansje voor haar. Ook toen hij in de boeien werd geslagen, dacht de dronken man dat dit bij het spelletje hoorde. Op het politiebureau kreeg de man door dat het geen spelletje was. Hij moet zich nu rustig gedragen in het uitgaansleven en zijn boete betalen. (Link)

 • Australiër overleeft vier weken op vlinders, mosselen en fruit

  Forest

  De 40-jarige Stephen Currie liep vier weken lang door de jungle bij temperaturen van zo'n 40 graden. De Australiër maakte op 28 december een ochtendwandeling, maar al snel bleek dat hij verloren gelopen was. Lokale bewoners uit Cairns vonden de man. Al die tijd leefde hij op rivierwater, vlinders, mosselen en fruit. Hij viel 15 kilogram af, sliep in het zand en bedekte zich met schors. Na een grootschalige zoekactie met helikopters werd de zoekactie na een week opgegeven. Currie ligt momenteel nog in het ziekenhuis waar hij wordt behandeld voor uitdroging en ondervoeding. (Link)

 • Echtegenoot krijgt een jas en muts van vrouwenhaar

  De Chinese Xiang Renxian breide gedurende elf jaar een jas en muts van haar eigen haar. Sinds de vrouw haar  mooie lange haar begon te verliezen, besloot ze het haar te recupereren. Ze gebruikte naar schatting 110.000 haren die tot 80 centimeter lang waren. De vrouw ontwikkelde zelf een breitechniek waarbij ze telkens 15 haren gebruikte om een draad wol te maken. 'Wat er in te toekomst ook met mijn haar gebeurt, ik weet dat deze jas en muts me altijd zullen herinneren aan mijn jeugd en de mooie tijd die mijn man en ik toen beleefden', besluit de vrouw. (Link)

 • Chirurg trotseert sneeuwstorm voor operatie

  Untitled

  Een Amerikaanse hersenchirurg zat in Brooklyn toen hij een oproep kreeg voor een hersenoperatie in het nabijgelegen ziekenhuis van Trinity. Door de sneeuwstorm legde l dokter Zenko Hrynkiw de afstand van tien kilometer te voet af. Door het barre weer was ook het telefonisch verkeer verstoord. Urenlang hoorde niemand iets van dokter Zenko Hrynkiw. Hoewel de politie een zoekactie op poten zette, verscheen de chirurg toch nog in het ziekenhuis. De chirurg begon meteen met de operatie waardoor hij het leven van de patiënt redde. Volgens een ziekenhuismedewerker is Zenko Hrynkiw de enige hersenchirurg in Trinity. Zonder hem was de patiënt waarschijnlijk overleden. (Link)

 • Professor maakt selfie tijdens noodlanding

   

  linkjes, amerika, professor, vliegtuig, noodlanding, selfie

   

  Professor Shashi Bellamkonda maakte een selfie tijdens een noodlanding. De professor aan de universiteit van Georgetown zat op de vlucht van Washington naar Boston toen er rook hing in het vliegtuig. Omdat de  cabinedruk was gedaald, zou het vliegtuig de luchthaven van Boston niet halen.  Shashi en de overige 58 passagiers bleven kalm tijdens de noodlanding. Uiteindelijk landde het toestel op een klein vliegveldje in Wilmington. Het vliegveldje trakteerde de passagiers tot slot met een stukje pizza. (Link)

 • Antwerpse zwembaden krijgen automaten vol zwemkledij

   

   

  View

  Alle zwembaden in Antwerpen worden vanaf dinsdag uitgerust met automaten vol zwemkledij. Vooral badpakken, zwembroeken, badmutsen en duikbrilletjes zijn te verkrijgen. „We waren het al langer van plan en sinds dit jaar de regels voor kleding zijn verscherpt om de kwaliteit van het water te garanderen, was dit een goed moment”, aldus een woordvoerder van de stad Antwerpen. Er zijn ook nieuwe regels voor mannen want enkel nauwsluitende broeken zijn toegelaten. (Link)

   

 • Het lied van de dag: Coldplay feat. Rihanna - Princess Of China

  het lied van de dag,coldplay,princess of chinaHet is vandaag Chinees Nieuwjaar. Het Chinese jaar begint op de tweede nieuwe maan na de zonnewende van 21 december. Dit kan niet voor 21 januari en niet na 20 februari gebeuren. Dit feest wordt gevierd door vrijwel geheel Azië - en overal waar een duidelijke Chinese bevolkingsgroep zich gevestigd heeft. Het is gebruikelijk dat men schulden betaalt, nieuwe kleren worden gekocht, en het huis wordt schoongemaakt. Er is gewoonlijk een groot familiemaal en de goden worden geëerd. De mensen geven elkaar cadeaus, ingepakt in rood papier en in rood papier verpakt vuurwerk wordt afgestoken. Coldplay is in 2000 met album Parachutes en single 'Yellow' dé nieuwe sensatie uit Engeland die in een vroeg stadium vergeleken wordt met bands als Travis, The Verve en Radiohead. De band wordt inmiddels als een van de toonaangevende bands van de 'nillies' beschouwd. Hitalbums A Rush Of Blood To The Head (2002), X&Y (2005), Viva La Vida (2009) en Mylo Xyloto (2011) zijn zeer succesvol. Rihanna stond bovenaan het lijstje van Coldplay. Toch duurde het even voordat Chris Martin de moed bij elkaar had verzameld om de zangeres voor een duet te vragen. En de mannen van Coldplay zijn enorm blij dat haar antwoord een volmondige 'ja' was. Deze vierde single van Mylo Xyloto, speciaal als duet tussen man en vrouw geschreven, klinkt als een verrassende samensmelting van de twee stemmen.

 • Roddelen bevordert de samenwerking

  Untitled

  Uit Brits onderzoek blijkt dat roddelen de samenwerking bevordert. Mensen die weten dat er over hen geroddeld wordt, zouden hun gedrag verbeteren. Tijdens een spel maakten de 216 proefpersonen financiële keuzes die gunstig waren voor de groep. De deelnemers die de groep niet steunden, werden buitengesloten. Al snel begonnen de gierige deelnemers muntjes te doneren aan de groep omdat ze niet wilden dat er over hen geroddeld werd. "Als mensen uit een bepaalde groep de kans krijgen om te roddelen over groepsleden, leidt dat tot meer samenwerking en minder egoïsme", zo zegt Dr. Matthew Feinberg. (Link)

 • Britse gebruikt papegaai als rij-instructeur

  Parrot

  Een Britse vrouw had zondagmorgen haar papegaai meegenomen als rij-instructeur. De vrouw heeft een voorlopig rijbewijs waardoor ze vergezeld moet zijn van een ervaren persoon. Bovendien werd de vrouw door de politie op de snelweg tegengehouden ondanks ze met haar voorlopig rijbewijs niet mag rijden op de snelweg. "Helaas had zijn eigenaar een voorlopig rijbewijs en aangezien papegaaien niet gemachtigd zijn als rij-instructeurs, hebben we haar aangehouden", aldus de politie. De vrouw moet zich bij de rechter verantwoorden. (Link)