• Britse tatoeagegalerij wil nieuwe tatoeages

   

  De Brit Matthew Whelan gaf al 36.000 euro uit aan tatoeages waardoor hij een wandelende galerij is. Hij heeft nu besloten om de tatoeages op zijn hand, scheen en arm weg te halen. Zo kan hij plaats maken voor nieuwe kunstwerken, al hangt dat wel af van de laserbehandelingen: "Ik moet even afwachten of de laserbehandelingen goed uitpakken", besluit hij. (Link)

   

 • Geen motor maar wel een Russische tank

  De 23-jarige Jimmy Johansson kocht geen motor maar wel een Russische tank van 12 ton. Aanvankelijk wou hij een motor kopen, maar de verkoper had ook nog een PBV 401 te koop voor 8.500 euro. "Het leek me echt leuk om een tank te hebben, dus kocht ik die tank", zegt hij. De tank haalt ongeveer 80 kilometer per uur en staat voorlopig bij zijn opa in Ludvika. Ondanks zijn opa blij is met het gevaarte in zijn tuin, wordt de tank mogelijk opnieuw verkocht. (Link)

 • Japans restaurant staat in het teken van seks

   

   

  In het Japanse restaurant Funny Sex draait alles om het thema seks. Er wordt penisijs en penisrijst geserveerd en in het toilet komt de zeep uit een tepel. De bezoekers worden ook af en toe vergezeld van een opblaaspop. Het restaurant staat al op het lijstje met leukste dingen om te bezoeken in de stad Kaohsiung. (Link)

   

 • Duurste horloge ter wereld kost 40 miljoen euro

   

  linkjes, zwitserland, uurwerk, beurs, juwelier

  Op  de jaarlijkse BaselWorld-beurs in Zwitserland wordt binnenkort het duurste horloge ter wereld tentoongesteld. De Britse juwelier Graff stelde het horloge van 40 miljoen euro samen. De horloge kreeg als naam Hallucination omdat het bezaaid is met meer dan 110 karaat aan gekleurde diamanten. BaselWorld is de grootste vakbeurs voor horlogemakers en loopt nog tot en met 3 april. (Link)

   

 • 400 miljoen dollar besparen door ander lettertype

  De 14-jarige Suvir Mirchandani uit Pennsylvania ontdekte hoe de Amerikaanse overheid 400 miljoen dollar kan besparen. Ze zou volgens hem gewoon moeten overschakelen naar het lettertype Garamond. Aanvankelijk analyseerde hij de gebruikte letters op de documenten van zijn school. Hierna berekende hij hoeveel inkt er nodig was om zo’n letter te printen, in vier verschillende lettertypes. Zijn school zou 21.000 dollar kunnen besparen met het nieuwe lettertype. Hij deed dezelfde oefening nog eens na voor de hele Amerikaanse overheid. Mogelijk gaat de overheid niet overschakelen op het lettertype omdat de focus vooral op digitalisering ligt. (Link)

 • Geen scheiding omdat naam verkeerd geschreven is

   

  das alles hier ist kunst

  Een 64-jarige Chinees kan na 35-jaar huwelijk niet van zijn vrouw scheiden omdat hij haar naam niet kan schrijven.  De rechter ging akkoord met de scheiding en de scheidingspapieren werden ingevuld. Toen de vrouw de formulieren moest ondertekenen, zei ze: “Dat ben ik niet. Laat hem gaan scheiden van de persoon die op het formulier staat”. Chinese tekens kunnen een verschillende betekenis hebben. Bovendien had de man de naam genoteerd in het dialect van Ningbo. Uiteindelijk werden de papieren vernietigd en zei de man dat hij zijn vrouw alleen maar bang wou maken. (Link)

   

 • Brit wordt op Twitter burgemeester van Stafford

   

  Crazy Wallpapers: Twitter egg and bird icons Wallpaper

  De Brit James Billington nam al zijn dorpsgenoten beet door te doen alsof hij de burgemeester van Stafford was. Op 8 maart maakte een account aan op Twitter met in zijn biografie de tekst “Delighted to be representing the town of Stafford & surrounding areas”. Alles verliep vlot tot de echte burgemeester op Twitter vroeg om het account te verwijderen. (Link)

   

 • Seksfilmpjes met nietsvermoedende mensen

   

  De Franse komiek Rémi Gaillard krijgt uiteenlopende reacties op zijn nieuwste grap. Met behulp van een goeie plaatsing van de camera lijkt het alsof hij vrouwen seksueel bevredigt in de supermarkt en op straat. In twee dagen tijd werd het filmpje al drie miljoen keer bekeken op YouTube. Naast de 66.000 'duimpjes omhoog' op YouTube, krijgt de man op diverse websites veel kritiek. Volgens de critici is het geen humor, maar seksuele intimidatie. (Link)

   

 • Het lied van de dag: The Subs feat. Colonel Abrams - Trapped

   

  het lied van de dag, the subs, trappedThe Subs bestaan uit Gentenaars Jeroen De Pessemier en Stefan Bracke en Wiebe Loccufier. Samen staan ze garant voor dancemuziek met een punkrandje, zoals dat alleen in Gent geproduceerd wordt. Na het uitbrengen van enkele underground clubhits als 'You Make Me Spill', 'Fuck That Shit' en 'Substracktion', zorgt het rauwe punktrash nummer ‘Kiss My Trance’ in 2008 voor een doorbraak van de Belgische danssensatie. In 2010 wordt de laptop van Wiebe Loccufier gestolen. Daarop stonden de opnames voor het tweede album Decontrol. Vorige week kwam Hologram uit, het derde album van de groep. Aan dit album werkten Selah Sue, de Amerikaanse houselegende Colonel Abrams  en Jay Brown.

 • Het lied van de dag: Mungo Jerry - In The Summertime

   

  het lied van de dag, mungo jerry, in the summertime'In the summertime' is het bekendste nummer van deze Britse groep. De naam Mungo Jerry is afgeleid van een gedicht van T.S. Eliot, over de ondeugende kat Mungojerrie (Old Possum's Book of Practical Cats). Van dit nummer zijn wereldwijd 30 miljoen singles verkocht.Het liedje wordt ook gezongen door Elton John en Bob Dylan, maar nieuw succes komt er pas voor Shaggy, die het opneemt voor de film Flipper.

 • Het lied van de dag: Jessie Ware - Night Light

   

  het lied van de dag, jessie ware, night lightHet is vandaag Earth Hour. In 2007 vroeg WWF-Australië aan alle inwoners van Sydney om hun lichten een uur lang uit te schakelen. Dit deden ze om een bijdrage te leveren in de strijd tegen de klimaatverandering. Het jaar daarna deden er 500 miljoen mensen in 400 steden in 35 landen mee. In 2013 doofden honderden miljoenen mensen in 135 landen een uur lang het licht. De 28-jarige Jessica Ware is een Britse singer-songwriter en dochter van BBC-presentator John Ware. Haar zus is model en actrice maar Jessie stapte in de muziekwereld. Op haar debuutalbum Devotion staan de hits Running, If You're Never Gonna Move, Sweet Talk, Wildest Moments, Night Light en Imagine It Was Us.

 • 70.000 dollar na afgeven Facebook login

   

  Riley Stratton krijgt 70.000 dollar nadat ze haar Facebook login moest afgeven op haar middelbare school. Het meisje had op Facebook kritiek geuit over haar docente. Het meisje had het bericht geschreven buiten schooltijd, op een computer die geen eigendom van de school was. Ze werd door de schoolleiding echter wel verdacht van ongeoorloofd gedrag op Facebook. Uit angst voor een straf gaf Stratton haar gegevens af. Ze klaagde de school echter succesvol aan want ze krijgt nu 70.000 dollar. (Link)

 • 23-jarige gevangene is te groot voor gevangenis

   

  De 23-jarige Jude Medcalf is met zijn lengte van 2.20 m te lang  voor de gevangenis. Hij kreeg de straf omdat hij eten had gestolen uit een pub en met een BB gun een vrouw had beschoten. De man heeft het Klinefelter-syndroom, waardoor hij blijft doorgroeien. Volgens zijn advocaat zat de kerel 75 dagen in de cel maar de bedden en gevangenispakjes waren te klein. Uiteindelijk werd hij ook nog gepest in de gevangenis en aangevallen. Uiteindelijk besloot de rechter om de Brit vrij te laten. (Link)

   

 • IJsje explodeert door erop te zuigen

  Het nieuwste ijsje van het Zweedse GB glace explodeert in de mond als er op gezogen wordt. Al snel werd het ijsje vergeleken met dildo-ijs. Reclame van de X-pop laten een kleurrijk en spetterend ijsje zien dat in vier verschillende smaken verkrijgbaar is. "Ik at het een week geleden. Wat dachten ze wel niet bij het maken van dit ijsje? Het voelt een beetje kinky als je het eet: als de top van een penis. Maar deze explodeert in je mond", schreef een proefster van het ijsje. (Link)

 • Spitssnuitdolfijnen kunnen twee uur onderwater blijven

   

  Amerikaanse wetenschappers ontdekten dat spitssnuitdolfijnen twee uur lang onderwater kunnen blijven. Dankzij een GPS kon men zien dat de dolfijn van Cuvier gemiddeld naar een diepte van 1.400 meter duikt. Het dier dat de duik van 137 minuten maakte, haalde zelfs een diepte van 2992 meter. De onderzoekers waren diep onder de indruk dat sommige dolfijnen zo diep duiken op zoek naar voedsel. De spitssnuitdolfijnen bevatten veel van het zuurstofbindende eiwit myoglobine. Hierdoor kunnen ze veel zuurstof opslaan in hun lichaam. (Link)

   

 • Zatte Roemeen slik vork in tijdens weddenschap

  :D

  Een weddenschap van een 25-jarige zatte Roemeen eindigde in het ziekenhuis. Voor een weddenschap had hij namelijk een vork ingeslikt, zo bleek uit de röntgenfoto. Binnenkort moet hij terug naar het ziekenhuis om te zien of de vork gedaald is. Indien de vork zijn maagwand kan beschadigen, moet hij zich laten opereren. (Link)

 • Bakker installeert cupcakeautomaat in New York

  Inwoners van New York kunnen vanaf nu dag en nacht cupcakes kopen uit een automaat. De automaat staat op Lexington Avenue naast een banketbakkerij die gespecialiseerd is in cupcakes. Klanten bepalen hun keuze en rekenen af met hun creditcard, waarna de automaat de gekozen cupcake levert. De eigenaar van Spinkles kwam op het idee toen zijn zwangere vrouw ’s nachts zin kreeg in een cupcake. De automaat is al direct erg populair. (Link)

 • Vrouwen faken orgasme om eigen genot te vergroten

  Untitled

  Vrouwen zouden een orgasme faken uit bezorgdheid, angst en om de vrijpartij te stoppen. Aan het onderzoek namen 481 vrouwen deel. Vier op de vijf vrouwen zouden een orgasme faken om de gevoelens van hun partner niet te kwetsen, om angst te verbergen, het genot voor zichzelf verhogen of om de vrijpartij te stoppen. Vrouwen faken dus een orgasme om het eigen genot te vergroten, het heeft niets te maken met de seksuele ervaring van hun partner, concluderen de onderzoekers. (Link)

 • Brandweer zingt liedje tijdens redding van meisje

  De Amerikaanse brandweer zong een liedje om een meisje te bedaren die vastzat in de lift. De 4-jarige Kaelyn Kerr stond doodsangsten uit toen ze opgesloten zat met haar mama en haar babybroertje. De brandweermannen lieten een ladder in de liftschacht zakken naar het meisje maar Kaelyn durfde niet meer te bewegen. Brandweerman Keough vroeg naar het meisje naar haar lievelingsfilm. Hij liet de soundtrack van de film horen op zijn smartphone en zong samen met het meisje. “We konden zo haar vertrouwen winnen en haar via de ladder uit de lift halen”, besloot Keough. De moeder van het meisje vond het zeer schattig van de brandweer. (Link)

 • Reisbureau zet Denen aan tot verwekken van kinderen

  In Denemarken dalen de geboortecijfers al 27 jaar op een rij. Aangezien de overheid dit probleem niet aanpakt, ontwikkelde een reisbureau een reclamespotje “Doe het voor Denemarken”. Volgens het reisbureau Spies worden 10 procent van de Denen verwekt in het buitenland. Op vakantie zien koppels elkaar op een andere manier, ze zijn rustiger en er komt meer endorfine vrij waardoor ze zin hebben in seks. Daarom hebben Denen 46 procent meer seks op vakantie dan thuis. Het reisbureau biedt stedentrips aan met ovulatiekorting. Wie kan aantonen dat er een kind verwekt is tijdens de vakantie, maakt ook kans op drie jaar gratis luiers. (Link)