• Duurste cocktail ter wereld kost 11.500 euro

   

  Cocktail*

  Restaurant Gigi's in Londen maakt de duurste cocktail ter wereld. De cocktail draagt de naam van het restaurant en het is een eerbetoon aan actrice Grace Jones. De cocktail wordt gemaakt van een Cristal-champagne en zeer zeldzame cognac uit 1880. De rand is gegarneerd met bladgoud. Wie het 11.500 euro kostende drankje wil proeven, moet vooraf betalen. (Link)

   

 • Australiër drinkt koffie met 1.000 Facebookvrienden

  ;)

  Matthew Kulesza uit Melbourne heeft besloten om een kopje koffie te drinken met al zijn Facebook-vrienden. De man heeft meer dan 1000 virtuele vriendjes. Hij hoopt dat hij binnen drie jaar klaar is met koffiedrinken. De Australiër maakte alvast een speciale blog van al zijn ontmoetingen. Tot nu toe heeft de man al 23 kopjes koffie gedronken. (Link)

 • Moeder stopt met roken na 10.000 retweets

  Girl

  Madison Lawson uit Tennessee en haar zus zijn al jaren bezig om hun moeder te laten stoppen met roken. De moeder rookt al tweeëntwintig jaar dagelijks twee pakjes sigaretten op. Haar dochters zijn het beu dan hun huis stinkt naar de sigarettenrook en hun moeder hele tijd rochelt. Madison besloot haar moeder uit te dagen voor een weddenschap: als zij 10.000 retweets zouden krijgen, dan zou haar moeder definitief stoppen. Inmiddels staat de teller op 19.000. Renee Lawson had nooit gedacht dat het zou lukken. Een gespecialiseerd bedrijf gaat Renee nu van haar rookverslaving helpen. (Link)

 • Amerikaanse brandweer redt hamsterfamilie

  Hamster

  Amerikaanse brandweerlui uit Washington rukten gisteren uit voor een trailer die in brand stond. De brandweer vond in de brand ook nog een hele hamsterfamilie. Door de rook waren de huisdiertjes bijna gestikt. Vijf  hamsters werden gereden, één hamster kreeg zuurstof toegediend en één hamster overleefde de brand niet. De bewoners waren niet thuis op het moment van de brand. (Link)

 • Crisis maakt Britten ongelukkig in bed

   

  Let's be together | via Tumblr

  Sinds het begin van de crisis zijn de Britten steeds minder tevreden over hun seksleven. Slechts 63 procent is tevreden over de bedprestaties, tegen 76 procent in 2008. De Britten hebben nu nog vier keer per maand seks, tegen zeven keer in 2008. Een op de drie Britten heeft helemaal geen seks in een gemiddelde maand. Vrouwen lezen wel vaker erotische romans als Fifty Shades of Grey, terwijl mannen liever porno kijken. In 2008 vond meer dan de helft van de heren zichzelf bovengemiddeld goed in de slaapkamer. Nu is dat gezakt tot een op de drie, aldus het onderzoek van Opinium Research. (Link)

   

 • Boete voor bedrijf dat pikant promofilmpje in metro maakt

   

  Een stomerij werd beboet nadat ze een marketingfilmpje maakten in de metro van Shanghai. Twee vrouwen deden hun kledij uit om het  wasgoed in te leveren bij een medewerker van het bedrijf. De politie vindt dat het bedrijf Tidy de openbare orde verstoorde. Bovendien had het bedrijf ook geen toestemming om te filmen in de metro. Eigenlijk wou Tidy een nieuwe dienst promoten: klanten bellen naar het bedrijf en een medewerker komt dan de vuile was ophalen. Het bedrijf excuseerde zich en voegde eraan toe dat de mensen die in het filmpje meededen, betaalde actrices waren. (Link)

   

 • Grootste idool blijkt zus te zijn

   

  Ondanks het feit dat Jennifer Bricker geen benen heeft, gaf ze nooit haar droom op om turnster te worden. Door haar handicap werd het meisje door haar biologische ouders afgestaan. Haar adoptieouders Sharon en Harold Bricker leerden het meisje dat ze nooit mocht opgeven. Op haar zevende begon het Jennifer met trampoline springen. Daarna beoefende ze ook nog andere sporten zoals basketbal. Onlangs vroeg Jennifer aan haar pleegouders of ze ooit iets verzwegen hebben over haar biologische ouders. Het antwoord was opmerkelijk: het grote idool van Jennifer is haar zus, Dominique Moceanu. De echte familienaam van Jennifer is eigenlijk Moceanu. Dominique was tijdens een ontmoeting enorm onder de indruk van haar turnende zus. (Link)

   

 • Dief biedt 90 euro voor vrijlating

  Smokin' Dreams-

  Een eigenaar van een bedrijfspand betrapte zondag twee dieven op heterdaad. Samen met zijn vriendin kon hij de twee dieven in bedwang houden. Één dief wou zelfs 90 euro betalen zodat de eigenaar hem zou laten gaan. Helaas ging de eigenaar hier niet op in en belde zijn vriendin naar de politie. De inbrekers, een 39-jarige man en een 33-jarige vrouw zitten vast. (Link)

 • Kalfje wordt geboren met het nummer 7 op zijn kop

  Amerikaanse boeren uit Pennsylvania zijn sinds kort eigenaar van een kalfje met vlekken in de vorm van een 7 op zijn kop. Het unieke kalfje werd vorige week geboren. De eigenaren noemen het kalfje nu Baby Ben, vernoemd naar de nr 7 van het lokale American Football-team. Daar speelt Ben Roethlisberger voor de Pittsburgh Steelers. Het kalfje is te bewonderen op zijn eigen Facebook-pagina en in real life tijdens de herfstactiviteiten op de Vale Wood Farms in Loretto. (Link)

 • Britse vrouw wint gevecht met carjacker

  De 52-jarige Deborah Fielding heeft met een carjacker om haar auto gevochten. Aangezien de slagbomen niet goed werkten, nam de vrouw een kijkje en zag de carjacker zijn kans schoon. De vrouw dacht meteen aan haar handtas met haar paspoort die op de achterbank lag. Smythe klampte zich vast aan het stuur en werd, terwijl de dief met de wagen probeerde te vluchten, meegesleurd, zich recht houdend door op de open deur te steunen. Uiteindelijk gaf de dief het op en vluchtte weg. Hoewel er heel wat mensen het gevecht zagen gebeuren, greep niemand in. De politie tracht de dief te vinden aan de hand van camerabeelden. (Link)

 • Het lied van de dag: Linkin Park - Breaking The Habit

   

  het lied van de dag, linkin park, breaking the habitDe Californische rockgroep Linkin Park werd vooral bekend met het nummer "In The End". Vier jaar na hun oprichting braken de rockers door met het album "Hybrid Theory". Daarna experimenteerde Linkin Park ook met andere stijlen, onder andere in samenwerking met Snoop Dogg en Jay-Z. De groep bewees ook zijn goed hart door geld in te zamelen voor de slachtoffers van orkanen Charley en Katrina en de tsunami in Azië. 'Breaking The Habit' is net als 'Faint', 'Numb' en 'Somewhere I Belong' afkomstig van het tweede Linkin Park-album Meteora. Aan het nummer, dat voorzien is van een coole animatieclip, is zes jaar gewerkt.

 • Café in New York trekt zwangere vrouwen aan

  Fotoalbumy - Simonulka121 - *S :) - Pokec.sk

  In New York is er speciaal voor zwangere dames een café geopend. "Alle aanstaande moeders moeten gauw onze trimester-specials en 9 maanden happy hours checken. Je drinkt nu immers voor twee!", staat er op de gevel van Gestations. Volgens het café zijn zwangere vrouwen de ideale klanten omdat ze voor twee drinken. Veel Amerikanen vinden het idee maar idioot. (Link)

 • Zatte Zweedse elanden beschermen fruitvoorraad

   

  Rond deze tijd van het jaar worden de Zweden bedreigd door talloze dronken elanden. Tot nu toe dacht men dat de elanden zat werden na het eten van gefermenteerde appels, die door het rottingsproces alcohol bevatten. Volgens professor Petter Kjellander heeft men nog nooit een eland gevonden met een hoog alcoholpercentage in het bloed. Mogelijk komt het dronken toestand uit agressief gedrag door dat de elanden hun voorraad fruit proberen te verdedigen. (Link)

   

 • Twee vrouwen vinden koningspython in huurauto

  Road trip

  Twee Amerikaanse vrouwen vonden een koningspython in de kofferbak van hun huurauto. De vrouwen huurden de auto in Boston en reden richting Kennebunk. Toen ze hun bagage uit de koffer haalden, zagen ze de slang. De politie bracht het dier naar een opvangcentrum voor wilde dieren gebracht. Het is onduidelijk hoe de slang in de auto terechtkwam. Voor de zekerheid wilden de twee vrouwen toch maar een andere huurauto hebben. (Link)

 • Vliegtuigterminal wordt ontruimd door man met iPad

  In Sydney werd een vliegtuigterminal voor nationale vluchten ontruimd door een man met een iPad. De man liep namelijk niet via de normale ingang de hal ingelopen, maar wel via de uitgang. Aangezien hij het te druk had met zijn iPad, negeerde hij de beveiliging. Door het afwijkend gedrag, werd dan maar besloten om de hele hal te ontruimen. Hierdoor liepen er acht vluchten meer dan een uur vertraging op. (Link)

 • Brits koppel heeft vier kinderen in acht maanden tijd

   

  Happy family<3333

  Misty Hurd en haar echtgenoot Ashley woonden binnen de drie maanden samen en waren al gauw verloofd. Alleen kinderen krijgen ging niet zo vlot. Toen het koppel eindelijk een kindje verwachtte, werd het 7 weken te vroeg geboren. Zes weken na de bevalling werd Misty opnieuw misselijk. Na een zwangerschapstest en een bezoek aan het ziekenhuis bleek dat de vrouw in verwachting was van een drieling.  De drieling werd vijftien weken te vroeg geboren en ze wogen minder dan een kilo. Na vier maanden mochten de drie kindertjes mee naar huis. Sindsdien hebben de kindjes samen dagelijks 36 flesjes voeding nodig en zorgen ze voor een enorme berg wasgoed. (Link)

   

 • Oma laat kleinzoon achter in supermarkt wegens te duur

   

  Een Russische vrouw heeft haar kleinzoon in de supermarkt achtergelaten omdat hij te veel kost. Zijn ouders gingen geld opsturen voor het levensonderhoud van het kind, maar de grootmoeder kreeg al een jaar lang geen cent. Na een jaar zuinig leven, komt de vrouw sinds kort niet meer rond met haar klein pensioentje. Een bewaker vond het jongetje en via de bewakingsbeelden werd de grootmoeder opgespoord. Zij werd opgepakt en Vova werd overgebracht naar een weeshuis. De politie probeert nu om de ouders op te sporen. (Link)

   

 • Scheiding nadat vrouw weigert om autoportier te sluiten

  *

  Een koppel uit Saudi-Arabië gaat scheiden omdat de vrouw de autodeur niet wou sluiten. De vrouw was na een picknick volop bezig met de kinderen uit de auto te krijgen en naar huis te begeleiden. De man vroeg aan de vrouw of ze de deur wou sluiten, maar ze weigerde dit omdat de man veel dichter bij de deur stond. Hierop zei de man: "Je bent verboden terrein voor mij en je mag mijn huis niet in tot je de deur dicht doet." Sindsdien leeft de  vrouw terug bij haar ouders omdat ze niet met zo’n onverantwoordelijke man wil samen zijn. Sheikh Asim Al-Hakim heeft de zaak bekeken en is akkoord met een scheiding. Volgens de islam mogen koppels niet scheiden wegens een ruzie of een vreemde reden. (Link)

 • 26-jarige loopt 53 marathons in 53 dagen tijd

   

  De 26-jarige Amy Hughes heeft sinds 6 augustus dagelijks een marathon gelopen. De Britse sportfysiotherapeut liep tijdens haar recordpoging 53 marathons na elkaar. Het damesrecord van meest achtereenvolgende gelopen marathons stond op 17.  De vrouw besloot dan maar het mannenrecord te verbreken dat op 52 stond. Hughes legde 2234 kilometer af in zeven weken en verzamelde terwijl 25.000 euro voor een goed doel dat zich inzet voor een snelle diagnose voor kinderen met een hersentumor. (Link)

   

 • Zwerver overnacht in het Tate-museum in Londen

   

  Een 32-jarige zwerver heeft overnacht  in het Tate-museum in Londen. Raj Patel ging woensdagmiddag naar het toilet in het museum. Daar viel de man in slaap en ging het museum ondertussen dicht. Nadat de man 10 minuten lang in een donker museum ronddoolde, werd hij opgemerkt door een beveiligingsmedewerker. Het museum startte een onderzoek naar het incident. (Link)