• 21-jarige vrouw overleeft auto-ongeluk dankzij strakke jurk

   

  linkjes, groot-brittannie, jongeren, taxi, internet, jurk, kledij, breuken, ziekenhuis, operatie

  De 21-jarige Zoe Turner uit het Britse Leeds heeft haar leven te danken aan een nieuwe jurk. Na een avondje uit met vrienden knalde de taxi waarin ze zat tegen een cementmixer. Zoe en haar drie vrienden raakten levensbedreigend gewond, maar maken het goed. Zoe is er minder erg aan toe dankzij haar jurk dat ze voor 35 pond op het internet kocht. Haar sexy kledingsstuk zat zo strak rond haar lichaam dat het als een korset werkte en voorkwam dat haar botten door haar vitale organen boorden. Alle inzittenden liepen breuken op. Zoe zal nog even herstellen van een gebroken bekken, wervels en borstbeen. (Link)

   

 • 70-jarige gaat door het leven als levende pop

   

  Op 7 januari zendt de Amerikaanse televisiezender TLC een reportage uit waarin te zien is dat de 70-jarige Robert het liefst als menselijke pop leeft. Robert begon 12 jaar geleden met zijn hobby. ,Ik doe dit, omdat ik vind dat ik er geweldig uitzie in het kostuum. Als ik in de spiegel kijk, kan ik niet geloven dat daar een 70-jarige man staat'', zegt hij. Een beetje opgewonden wordt Robert ook wel als hij zijn alter ego Sherry ziet in de spiegel. Robert maakt onderdeel uit van de 'maskers', mannen die zich als een vrouwelijke pop verkleden. Op zijn Facebookpagina zijn er regelmatig nieuwe seksueel getinte foto’s te zien van Sherry. (Link)

   

 • Topvrouw Korean Air Lines ontslagen na notenruzie in de lucht

  De dochter van de topman van Korean Air Lines is gearresteerd voor agressie aan boord van een vliegtuig en het wijzigen van de vluchtroute. De 40-jarige Cho maakte tijdens een vlucht amok omdat de nootjes niet volgens de richtlijnen geserveerd werden. Ze was agressief tegen cabinepersoneel en stond erop dat de verantwoordelijke purser van boord werd verwijderd. Het vliegtuig keerde uiteindelijk terug naar de luchthaven. Volgens de rechter is van het begin af aan geprobeerd het incident in de doofpot te stoppen. Cho werd inmiddels ontslagen bij Korean Air Lines. (Link)

 • Smartphonebezitters van Samsung zijn gelukkiger dan iPhone-gebruikers

  Volgens een onderzoek van de American Consumer Satisfaction Index zijn bezitters van Samsung smartphones gelukkiger dan iPhone-gebruikers.  ACSI publiceert ieder jaar een rapport waarin de klanttevredenheid van Amerikaanse smartphonebezitters staat. Samsung scoorde dit jaar voor het eerst beter: het bedrijf behaalde een totaalscore van 81 tegenover 79 punten voor Apple. (Link)

 • Televisiepresentatrice rapt vlak voor live-verslag

  De Amerikaanse Kim Powell warmde zich op voor een uitzending door Alphabet Aerobics van Blackalicious  te rappen. Voor de grap besloot de cameraploeg van NewsWest9 alles op te nemen. Op Twitter schreef ze nadien dat ze het nummer a capella heeft opgenomen en de muziek er later overheen is gelegd. (Link)

 • Ontrouw vriendje op Twitter krijgt onvergetelijk kerstcadeau

  linkjes, twitter, ontrouw, kerstmis, kerstboom

  De vriend van Cassy kreeg geen leuk kerstgeschenkje nadat hij ontrouw gedrag vertoonde op Twitter. Op de sociale media bleek haar vriend contact te onderhouden met andere meisjes via Twitter. Cassy kon alles lezen omdat haar vriendje de persoonlijke berichtjes op zijn account niet wiste. Ze maakte screenshots van alle berichten en alles werd verpakt in vrolijk kerstpapier. Cassy fotografeerde de reactie van haar inmiddels ex-vriendje en deelde alles op de sociale media. (Link)

 • Politie stopt borstvoedingverkoop voor volwassen

  De Chinese politie pakte vijftien mensen op omdat ze websites runden waarop moeders verse moedermelk aanboden aan volwassenen. Ook hadden de moeders betaalde seks met klanten. De politie onderzocht het zaakje na diverse berichten in de Chinese media. Een undercover verslaggever mocht voor 132 euro zelf melk opzuigen uit een tepel. Elke klant kon na betaling de details van de aangesloten moeders inzien. De twee verschillende bendes hadden meer dan 200 klanten. (Link)

 • Margaret Tatcher wou seksspeeltjes verbannen

  Margaret Tatcher wou het publieke fatsoen beschermen door alle seksspeeltjes te verbieden. De overleden oud-premier van Groot-Brittannië had het onderwerp diverse keren aangekaart, zo blijkt uit documenten van het nationale archief van het Verenigd Koninkrijk. Bovendien kreeg ze een advies van een van haar staatssecretarissen dat sommige seksspeeltjes verwerpelijk zijn en voor fysieke schade kunnen zorgen. Tatcher wou na dit advies een test waaruit zou blijken welke speeltjes veilig zijn en welke niet. (Link)

 • Politie laat klacht vallen na het maken van naaktfoto's

   

  Een Amerikaanse politiechef liet de aanklachten voor dronkenschap en het geven van een valse naam vallen als een 19-jarige dame naakt voor hem zou poseren in de kelder van het politiebureau. Janelle Westfall werd tijdens de uitgang gearresteerd en de volgende dag moest ze naar het bureau om haar straf te bespreken. Volgens de tiener uit het Amerikaanse New London ging de agent naaktfoto’s nemen en twee jaar lang bewaren om te voorkomen dat ze andere misdaden zou begaan. Het incident vond vorig jaar plaats, maar werd nu openbaar door het slachtoffer omdat de agent niet strafrechtelijk vervolgd wordt door de rechter. Agent  Seastrand mag niet meer werken als agent en het slachtoffer kreeg  70.000 dollar schadevergoeding. (Link)

   

 • Gemakkelijk klusje voor agenten: inbreker slaapt

  M a l a g a s y | via Tumblr

  Agenten uit het Nederlandse Apeldoorn hebben probleemloos een slapende inbreker opgepakt. Maandagmorgen kreeg de politie rond 04:45 uur een melding van een inbraak. Agenten gingen naar het huis en vonden de 44-jarige inbreker. De man zonder vast woonadres is meegenomen naar het politiebureau voor verder onderzoek. (Link)

 • Reiziger wil 73 kanaries smokkelen naar Marokko

   

  Untitled

  Op het vliegveld van Madrid werd een reiziger aangehouden die met 73 kanaries naar de Marokkaanse stad Tanger wou vliegen.  De kanaries zaten verdeeld in twee kooien en zonder water in een afgesloten tas, zonder zuurstof. Mogelijk zouden de vogels sterven tijdens de trip. De dieren werden overgebracht naar een vogelopvangcentrum in Madrid. (Link)

   

 • Trouwceremonie verplaatst want Obama wil golfen

  Een kersvers bruidspaar had de golfbaan van een marinebasis in Hawaï uitgezocht als trouwlocatie. Helaas moest de hele trouwceremonie verhuizen omdat president Barack Obama wou golfen. De medewerkers van het Witte Huis wisten niet dat er een trouwfeest gepland was, toen persbureau Bloomberg belde voor commentaar. Obama belde vervolgens met het stel om ze te feliciteren en zich te verontschuldigen. (Link)

 • Brit betaalt 75.000 euro voor 4 rollen inpakpapier

  De 32-jarige Dean Baker had vlak voor Kerstmis 59.400 pond betaald voor enkele rollen inpakpapier. Een stagiaire aan de kassa had duizenden ponden aangerekend in plaats van 5,94 pond. De fout kwam op Kerstavond aan het licht toen de bankkaart van de Brit geweigerd werd in een restaurant.  De man wou ook nog eten inslaan voor de kerstdagen en een iPad kopen voor zijn oudste dochter. Uiteindelijk moest hij bij familie smeken om voedsel. Het geld terugkrijgen was niet eenvoudig, maar uiteindelijk kreeg hij het hele bedrag terug. (Link)

 • Het lied van de dag: David Guetta feat. Taped Rai - Just One Last Time

   

  het lied van de dag, david guetta, just one last timeDavid Guetta is een Franse DJ. Hij begon op 16-jarige leeftijd als mixer en dj in plaatselijke discotheken. Na het uitbrengen van enkele mix-cd's werd hij eigenaar van een Parijse nachtclub. Na een tijdje begon hij opnieuw muziek te maken. Bij ons brak hij pas echt door met "Love, Don't Let Me Go" daarna schreef hij samen met Chris Willis "Just A Little More Love". “Love Don't Let Go” is al een Top 5-hit in Frankrijk en Griekenland geweest, voordat het succes overslaat naar Frankrijk, Zwitserland, België en Nederland. David Guetta heeft al met de grootste namen in de muziekindustrie samengewerkt. “Just One Last Time” is een nummer van David Guetta featuring het Zweedse vocal duo Taped Raei.

 • Ziekenhuismedewerkers zitten vier uur vast in een MRI-scanner

  01-maandag-.jpg

  Twee ziekenhuismedewerkers uit India zaten vier uur lang vast tussen een zuurstoftank en een MRI-scanner. De scanner, die zeer magnetisch is, werd aangezet terwijl er een metalen zuurstoftank in dezelfde ruimte stond. Op een mum van tijd kwam het duo vast te zitten en sloegen ze er niet in om het apparaat uit te schakelen. De mannen liepen lichte verwondingen op. (Link)

 • Duitse hacker logt in met vingerafdruk minister van Defensie

  Hackers kregen de vingerafdruk van de Duitse minister van Defensie in handen door foto’s te gebruiken waarop haar duim te zien was. Hacker Jan Krissler wou aantonen hoe gevaarlijk het is om biometrische gegevens te gebruiken als identificatiemethode, bijvoorbeeld om een iPhone te ontgrendelen. Dankzij foto’s en legale software kon men de vingerafdruk uitprinten en vervolgens inloggen via een duimafdrukscanner van een iPhone. De foto’s werden genomen tijdens een recente persconferentie van minister Ursula von der Leyen, waarop haar handen te zien zijn. De hacker kreeg zelfs hulp van de Technische Universiteit in Berlijn. Krissler heeft ook een foto in zijn bezit van de ogen van bondskanselier Angela Merkel, waarmee irisscanners kunnen worden misleid. (Link)

 • 33-jarige Brit vindt kakkerlak in roomspinazie

  De 33-jarige Danny Grace vond tussen de roomspinazie ook nog een knapperige kakkerlak. De spinazie kocht hij bij warenhuis Marks and Spencer. Nadat hij op de kakkerlak beet, spuugde hij het dier uit en moest hij overgeven. Volgens M&S ging het om een mot, maar Danny weet zeker dat het een kakkerlak was. Grace kreeg een tegoedbon en een fles wijn. De bon gaf hij weg omdat hij er nooit nog iets gaat kopen. Sinds het voorval kijkt de Brit voortaan mee als zijn vrouw iets kookt. (Link)

 • Gevoelige vingertopper door smartphone

  01-maandag-.jpg

  Zwitserse onderzoekers ontdekten dat de voorhersenen veel activiteit tonen als smartphonebezitters iets aanraken met het topje van hun duim of wijsvinger. De proefpersonen bestonden uit smartphonebezitters en ouderwetse gsm-gebruikers. Uit de tests van de Universiteit van Zürich bleek dat gemiddelde hersenactiviteit vooral verschilde bij de aanrakingen van de duimen en wijsvingers. Hoe vaker individuele proefpersonen hun smartphone in de afgelopen tien dagen hadden gebruikt, hoe sterker hun voorhersenen reageerden op aanrakingen. “We vermoeden dat de verwerking van deze zintuiglijke prikkels voortdurend wordt beïnvloed door de persoonlijke digitale technologie die we in het dagelijks leven met ons meedragen” , besluit hoofdonderzoeker Arko Gosh. Vervolgonderzoek moet uitwijzen of smartphonegebruik kan leiden tot overgevoelige duimen en pijnklachten. (Link)

 • Tandartsen verwijderen 80 tanden bij 7-jarige jongen

   

  Indiase tandartsen hebben bij een 7-jarige jongen 80 tanden getrokken. De jongen leed ondontome waarbij een deel van het tandvlees veel meer tanden vormt dan normaal. Dokter Khasgiwala had nog nooit zoveel tanden bij zo’n jong persoon gezien. Mogelijk had het jongentje binnen enkele jaren 200 tanden kunnen hebben. Het duurde vier uur om alle tanden te verwijderen. (Link)

   

 • Familie rijdt lijkwagen met lijk klem

   

  In Los Angeles werd ere en lijkwagen gestolen toen de begrafenisondernemer in de kerk alvast de bloemen neerlegde. De begrafenisondernemer contacteerde meteen zijn collega’s en de nabestaanden van de 19-jarige Jonté Lee Reed. De familie kwam de auto onderweg tegen en achtervolgden meteen de lijkwagen met daarin de overleden Jonté. Uiteindelijk kon men de lijkwagen klemrijden en werd de autodief gearresteerd. (Link)