5-jarige Batman redt kindje uit hete auto

linkjes, kindjes, groot-brittannie, auto, politie

Een 5-jarige Batman heeft het leven van de 1-jarige Iris Adamski gered. De grootouders van het kindje hadden per ongeluk de deuren van de wagen dichtgegooid terwijl de sleutels nog naast Iris lagen. Het meisje zat drie kwartier in een bloedhete auto bij supermarkt Tesco in het Engelse Uckfield. De politie gooide de achteruit van de auto in, maar de ruimte was te klein om door te kruipen. Gelukkig passeerde de 5-jarige Zavi Ahmed. Hij bood aan om door het kapotgeslagen raam in de auto te kruipen. Zavi pakte vervolgens de sleutels en opende de deur. "Ik voel me altijd een beetje superheld. Maar vandaag was wel een speciale dag.", besloot het kindje. (Link)

Commentaren

 • Skynet heeft de blogs van de vzw Werkgroep Morkhoven voor de zoveelste keer versleuteld. Het is dus onmogelijk om nog verder op de blogs te publiceren en de blogs zijn niet meer toegankelijk.
  Dat komt omdat men wil verhinderen dat de artikels over de moord op de Duitse jongen Manuel Schadwald en op RTBF-journaiste Gina Bernard-Pardaens die deze verdwijning onderzocht, te veel zouden bekend geraken.
  Er werd een klacht ingediend bij de klantendienst van Skynet en er zal maandenlang actie rond deze kwestie worden gevoerd.
  Vorig jaar werden de dochter van Morkhoven-activist Marcel Vervloesem en haar twee minderjarige kinderen het slachtoffer van terreuraanslagen (nachtelijke brandbommen op het huis, aanslag met een hardrijdende wagen,)
  Alhoewel er klachten werden ingediend bij de Herentalse politie gedoogde het gerecht van Turnhout dat de kinderpornozaak Zandvoort in de doofpot stopte, de maandenlange terreur.
  De terreur ging ook verder nadat oud-premier Di Rupo, oud-minister van Binnenlandse Zaken J. Milquet en oud-justitieminister Turtelboom werden gecontacteerd.
  Zij tekenden immers samen het zogenaamde Veiligheidscontract waarin stond dat de 'Veiligheid van de Burger de absolute prioriteit is van de regering'.
  Turtelboom (Open VLD) maakte er zich van af door te stellen dat het principe van de scheiding der machten haar niet toelieten om op te treden'. Maar Turtelboom had de Turnhoutse procureur Jan Poels tot kabinetschef aangesteld.
  Vreemd in deze zaak is dat Skynet bij de start van de terreur alle Morkhoven-blogs versleutelde.
  De Werkgroep Morkhoven diende toen klacht in bij de Ombudsdienst Telecommunicatie die deze klacht gegrond vond.
  Pas na maanden terreur werden de blogs heropend en verschenen de webpagina's van de blogs opnieuw op het Internet (Yahoo, Google,).

  De Werkgroep heeft intussen opnieuw een klacht ingediend bij de Skynet Klantendienst en zal ook de Ombudsman Communicatie opnieuw aanspreken.
  .
  Tegelijkertijd zal er bij justitieminister Koen Geens (CD@V) op aangedrongen worden om werk te laten maken van het onderzoek naar de terreur en de moorden op Manuel Schadwald en Gina Bernard-Pardaens.

  Meer informatie over de moord op Manuel Schadwald waarvan de hoogste gerechtelijke kringen in Belgie die Gina Bernard kort voor haar dood gedurende 3 uren ondervroegen, ongetwijfeld op de hoogte zijn, op:

  http://www.ad.nl/ad/nl/1041/Amsterdam/article/detail/4099169/2015/07/11/Vermissing-Duitse-Manuel-nooit-opgelost-ondanks-tips.dhtml

De commentaren zijn gesloten.