• Nike maakt helm dat het hoofd koel houdt

   

  nike, hoofd, koelte, sport

   

  Nike heeft een koelingshelm ontworpen dat tweehonderd keer zijn gewicht in water kan absorberen. De sportkledingfabrikant kwam op het idee nadat de Amerikaanse kampioen tienkamp die klaagde over de warme weersomstandigheden en zocht naar een manier om zijn hoofd koel te houden. De helm wordt 'voorgeweekt' en gekoeld in een koelbox en wordt dan gebruikt voor tijdelijk comfort, zoals een natte handdoek. Voorlopig is het kledingstuk enkel bedoeld voor sporters die gesponsord worden door Nike. (Link)

 • Baby krijgt oranje gezicht na melk uit spray tan-borsten

   

   

  linkjes, oranje, gezicht, kindjes, borstvoeding

   

  Een baby kreeg een oranje snoetje nadat hij borstvoeding kreeg van zijn moeder die dezelfde dag een spray tan-behandeling had ondergaan. Mama Gemma Colley plaatste een foto op haar blog met daaronder de tekst: "Moeders onder elkaar: dit was wel echt een epic fail." De foto werd tienduizenden keren gedeeld en kreeg 100.000 likes. De dag nadien plaatste ze opnieuw een foto van haar baby op haar blog.  "Kijk! Een stuk minder oranje", schrijft ze. (Link)

   

 • Twintig uur taakstraf wegens tas vol dildo's

   

   

  seks, linkjes, taakstraf, rechtbank, dildo

   

  De 24-jarige Murad J. krijgt twintig uur taakstraf nadat hij een tas vol dildo’s gestolen had uit een bedrijfsbus van Ladies Night Homeparties.  De twintiger zei dat hij de tas niet gestolen had, maar dat hij de speeltjes kocht van een junk. Hij werd ook verdacht van het stelen van twee boormachines uit een andere wagen. Uiteindelijk werd hij vrijgesproken aangezien hard bewijs ontbrak. (Link)

   

 • Koppel ontroostbaar nadat kat met buren op reis gaat

   

  linkjes, nederland, diertjes, kat, reis, caravan

  Een Nederlands koppel is ontroostbaar nadat hun kat in de caravan van hun buren sloop en eruit spurtte op een parkeerterrein in Frankrijk. Gert-Willem Sanders probeert nu via een Franssprekend familielid posters op te hangen bij het bewuste tankstation van BP in Chaumont-sur-Tharonne. Samen met zijn vrouw hoop hij dat er iemand van de Nederlanders de verdwenen kat ziet rond het tankstation. Gelukkig kan de kat goed voor zichzelf zorgen en bracht hij af en toe en muisje mee naar huis. (Link)

   

 • Man heeft rugpijn door dikke medepassagier

  Een Australiër wil 150.000 euro van luchtvaartmaatschappij Etihad omdat hij naast een dikke passagier moest zitten die ook een deel van zijn stoel innam. Bovendien hoestte de man veel en liep er kwijl uit zijn mond. Daardoor nam James Andres Bassos een slechte houding aan waardoor hij nu rugklachten heeft. Hij mocht slecht een uurtje op een andere stoel zitten, daarna moest hij terug naar zijn eigen plaats. De Australische rechter weigert de claim van Bassos op voorhand ongegrond te verklaren, zoals Etihad had gevraagd. De rechter zei dat Bassos zich eerst medisch moet laten onderzoeken om te kijken of het letsel daadwerkelijk zo erg is. Bij sommige maatschappijen worden dikke passagiers nu al geweigerd of moeten ze een extra stoel boeken. (Link)

 • Man belt noodnummer omdat kat zijn bacon opat

  Op het internet is een compilatie verschenen van opmerkelijke oproepen die het noodnummer 999 krijgt. Zo belde een Brit die zijn kat wilde laten arresteren, omdat die zijn bacon op had gegeten. Nadat de man zegt dat zijn bacon op is, vraagt de telefoniste wat hij nu precies wil van de politie. "Ik wil aangifte doen tegen mijn kat.", zegt hij tegen de politie. (Link)

 • Ryanair-passagier krijgt vliegtuigraampje op zijn schoot

  01-maandag-.jpg

  De Britse Laurence Gibson kreeg afgelopen weekend in zijn vliegtuigstoel een vliegtuigraampje op zijn schoot. Ryanair gebruikte voor de vlucht van Polen naar Londen een toestel van Air Explore. Gibson heeft al schrik om te vliegen en dit voorval maakte het nog erger. Toen de landing werd ingezet, vloog het raampje uit zijn kozijn. "We hebben de operator van Air Explore gevraagd om ervoor te zorgen dat dit nooit meer gebeurt.", zegt Ryanair. (Link)

   

 • Italiaanse priester vliegt in helikopter om satan uit te rijven

  linkjes, italie, priester, satan, helikopter

  Een Italiaanse priester heeft vanuit een helikopter geprobeerd om de duivel uit te rijven. Castellammare di Stabia wordt geteisterd door sociaal en moreel verval. Er is sprake van grafschennis, kruizen die omgedraaid worden,  Mariabeelden die van rotsen worden gegooid en kerken die beroofd worden. Volgens de priester zijn deze Satanische activiteitende schuld van Satan. Het is nog onduidelijk of de duiveluitdrijving effect had. (Link)

 • Juf laat zich fotograferen terwijl leerlingen borsten betasten

  In het Amerikaanse Pennsylvania is het schoolbestuur een onderzoek gestart naar een Instagramfoto van een lerares. Op het foto worden de borsten van juf Amy Douglas door studenten betast, terwijl zij speels op haar tong bijt. ''Iedereen is jaloers dat we Dougies borsten mogen aanraken'', zei één van de studentes achteraf. De foto werd snel verwijderd van het net. ''Het gedrag op deze foto is niet het gedrag dat wij willen zien van onze medewerkers'', zegt de schooldirecteur. Het is nog onduidelijk wat de gevolgen zijn voor de leerkracht. (Link)

 • Lesbisch koppel is tegelijkertijd zwanger van dezelfde donor

  linkjes, ivf, seks, kindjes, donor

  Een lesbisch vrouw en haar echtgenote zijn elk op hetzelfde moment zwanger van dezelfde spermadonor. Lingeriemodel Randa Armstrong is 12 weken zwanger en haar vriendin Stephanie is al 29 weken zwanger. Omdat de procedure voor ivf drie jaar zou duren, zocht het koppel zelf een spermadonor. De 24-jarige 'verlegen' wetenschapsstudent, die niet drinkt of rookt, viel meteen in de smaak. Hij is volgens de vrouwen mooi en heeft dezelfde haarkleur als Stephanie. Hij werd telkens uitgenodigd als de vrouwen hun eisprong hadden. (Link)

 • Vlucht afgelast nadat vliegtuig kangoeroe raakt

  In het Australische Mildura is een vliegtuig gebotst met een kangoeroe. Rex Airlines vlucht 3653 werd meteen geannuleerd na de botsing. De propeller, die het dier raakte,  was zo zwaar toegetakeld dat het vliegtuig onbruikbaar werd verklaard. De passagiers moesten via een andere vlucht naar Melbourne. (Link)

 • Rechter berecht oude klasgenoot en man die ze zag tijdens cruise

  Een Amerikaanse rechter herkende tot twee keer toe iemand die ze moest berechten. Na een emotionele ontmoeting met haar oud-klasgenoot besloot de rechter even op vakantie te gaan. Na de cruisevakantie moest ze iemand berechten die samen met haar op de cruiseboot zat. De vrouw praat nog even gezellig over de vakantie met de 21-jarige man die terechtstaat voor fraude. (Link)

 • Weeskindje wil enkel nog maar lachende gezichten zien

   

  Nadat de 6-jarige Jaden Hayes zijn beide ouders verloor, rekende hij af met alle verdrietige gezichten om zich heen. Samen met zijn nicht Natasha Compton gaat hij de straat op en zoekt hij glimlachende mensen die met hem op de foto willen. Zijn nicht plaatst de foto’s vervolgens op Instagram. Hij wil vijfhonderd glimlachjes verzamelen.  "Jayden heeft baat bij vrolijke mensen om zich heen, dit glimlachexperiment werkt therapeutisch. Door zijn actie realiseert de familie zich dat er ondanks diep verdriet ook gelachen kan worden.", zegt Natasha. (Link)

   

 • Bejaarde vrouw wordt emotioneel na het krijgen van sneakers

  Het filmpje van Angela Withers Berton werd op een week tijd al bijna 5 miljoen keer bekeken. De verzorgster uit Cleveland kocht namelijk een paar kleurrijke sneakers voor een bejaarde patiënte omdat ze de sneakers van Angela altijd bewonderde. “Ze kan haar tranen niet bedwingen bij het lezen van het verjaardagskaartje, maar haar gezicht bij het uitpakken van het geschenk heeft mijn week goed gemaakt!” zo schrijft Angela Withers Berton op haar facebookpagina. (Link)

   

 • De zomerclip van de dag: Martin Solveig feat. Sam White - +1

  01-maandag-.jpgMartin is een internationale DJ die in de dancescene bekend wordt door singles 'Heart Of Africa', 'Come With Me' en 'Edony'. Fransman Solveig leert zijn liefde voor muziek door als tiener te werken in de bekende platenwinkel Champs Disques aan de Champs Elysées in Parijs. Inmiddels is Martin Solveig een internationaal draaiende DJ die steeds meer wordt gevraagd om dancetracks te remixen of samen te werken met andere artiesten. Zo werkt hij onder andere met de Masters At Work en is hij de man achter Salif Keita's 'Madan', een track die in de zomer van 2006 werd grijsgedraaid in de Franse clubs.

 • Noodtelefoon in lift niet bruikbaar omdat belwaarde op is

   

  linkjes, nederland, lift, noodtelefoon

  Een Nederlandse moeder, die met haar twee dochters vastzat in de lift, kreeg via de noodtelefoon te horen dat het beltegoed van de telefoon op was. Aangezien men geen aansluiting kreeg, sloegen ze op de liftdeur en riepen ze om hulp. Pas na twintig minuten kwam er hen iemand helpen. . "Het blijkt dat de alarmtelefoon was aangesloten op een lege prepaid telefoonkaart. De telefoon wordt nu aangesloten op een vaste lijn." zegt een bibliotheekmedewerkster. De technisch beheerder vind het niet kunnen en gaat nu snel een nieuwe oplossing zoeken. (Link)

   

 • 21-jarige man krijgt kindje na penistransplantatie

  linkjes, operatie, afrika, jongeren, seks

  Een 21-jarige man die vorig jaar in Zuid-Afrika een nieuwe penis kreeg, stelt het bijzonder goed. Het herstel ligt zelfs 21 maanden voor op de verwachting. Hij kan terug plassen en seks hebben. Zijn vriendin is zelfs zwanger. Uroloog professor André van der Merwe in het Tygersberg Hospitaal, het academisch ziekenhuis van de Universiteit van Stellenbosch in Nederland, voerde de negen uur durende operatie uit. De penis werd geamputeerd nadat een besnijdenis verkeerd was gegaan en de complicaties levensbedreigend bleken. (Link)

 • Naakte man houdt politie bezig met zijn banjo

  linkjes, amerika, politie, muziek, banjo, naakt

  Een arrestatieteam van de politie in de Amerikaanse stad Vancouver was twee uur zoet met een naakte banjospeler. De politie werd gealarmeerd omdat hij naakt met een mes in huis liep. Andrew Helmsworth gaf zich niet meteen over toen de politie arriveerde. Terwijl de politie al twee uren voor het huis van de naakte man stond, kwam hij plots buiten en speelde hij op zijn banjo. Wanneer hij na de serenade terug wou binnengaan, rekende de politie hem in. De man bleek daarvoor de aanstichter te zijn geweest van een familieruzie. Hij wordt daarnaast verdacht van huiselijk geweld. (Link)

 • Bergingswerkers vinden kater in gezonken schip

  01-maandag-.jpg

  Bergingswerkers uit het Amerikaanse Arizona vonden maandag een katje in een gezonken schip. Het schip kwam in de problemen toen het op een zandbank liep. Iedereen kon de bood tijdig verlaten. Toen men aan wal het schip leegpompte, ontdekte men de kater ontdekt in één van de zijpanelen aan de voorkant van de boot. ,,Hij zat vast, was nat en heel bang'', vertelt één van de bergers. Het is onduidelijk waar de kat vandaan komt. Het dier werd overgebracht naar de locale dierenopvang en wordt door hen River genoemd. (Link)

 • Duiker ontdekt goudschat ter waarde van één miljoen dollar

  De Amerikaanse duiker Eric Schmitt ontdekte voor de kust van Florida een goudschat van de tijd dat goud nog de meest gangbare valuta op de wereld was. In totaal vond hij 51 gouden munten en 40 gouden kettingen. Dat stemt overeen met een waarde van een miljoen dollar. Daarvan moet hij twintig procent tax betalen en de overige tachtig procent moet hij delen met de eigenaar van het scheepswrak. (Link)