De dolste muziek van Our Lips Are Sealed! - Page 2

 • Het lied van de dag: David Guetta feat. Sia - Titanium

  het lied van de dag, david guetta, titaniumIn 1999 riepen de Verenigde Naties 25 november uit tot Internationale dag voor de uitbanning van geweld tegen vrouwen. Alle dagen worden tienduizenden vrouwen mishandeld en vervolgd. Huiselijk geweld, discriminatie en verkrachting als oorlogswapen zijn slechts enkele van de voorbeelden van geweld tegen vrouwen. David Guetta is een Franse DJ. Hij begon op 16-jarige leeftijd als mixer en dj in plaatselijke discotheken. Na het uitbrengen van enkele mix-cd's werd hij eigenaar van een Parijse nachtclub. Na een tijdje begon hij opnieuw muziek te maken. Bij ons brak hij pas echt door met "Love, Don't Let Me Go" daarna schreef hij samen met Chris Willis "Just A Little More Love". Sia Furler, 27 jaar jong en een Australische singer/songwriter, is geboren in Adelaide. Desondanks is ze in haar geboorteland niet bekend. Op haar zeventiende besloot ze Australië te verlaten en de wereld te verkennen. Ze kwam uiteindelijk in Londen terecht, waar de muziekindustrie, in tegenstelling tot Australië, wel openstaat voor haar muziek. Ze werd ontdekt door Kevin Simpson, voormalig manager van Jamiroquai. In 2009 scoorde Sia een Britse top-10 hit met het nummer Taken For Granted. Een van Sia's belangrijkste werkgevers is Zero7. Voor het album Simple Things (2001) zong Sia verschillende nummers in. Samen met een heel gevolg aan zangers en zangeressen tourt Sia in 2001 en 2002 met Zero7 door Europa.

 • Het lied van de dag: Oscar And The Wolf feat. Tsar B - Back to Black

  het lied van de dag, oscar and the wolf, back to black Black Friday is de vrije werkdag die volgt op Thanksgiving Day. Het is tevens het startschot om kerstaankopen te doen. Winkel zorgen voor aantrekkelijke aanbiedingen wat zorgt voor veel rijen kopers. Oscar And The Wolf is een Brusselse electropopband die in 2010 opgericht werd. In 2014 kwam hun debuutplaat Entity uit. Onder andere "Princes" staat op dit album, maar ook de nummers "Undress" en "Strange Entity". Intussen werd het album door Cutting Edge het beste Belgische debuut van 2014 genoemd. Max Colombie, de zanger van Oscar and the Wolf, nam eerder al deel aan de preselecties voor Junior Eurosong in 2005. Max Colombi heeft de soundtrack van de film “Black” ingezongen. Het nummer is een cover van een Amy Winehouse-single. Het nummer Runaway verschijnt als single van hun twee album Infinity.

 • Het lied van de dag: Alanis Morissette - Thank U

  het lied van de dag, alanis morissette, thank u Thanksgiving is een nationale feestdag in de Verenigde Staten en Canada waarop dank wordt gezegd (traditioneel aan God) voor de oogst en voor allerlei andere goede dingen. In de Verenigde Staten wordt deze dag gevierd op de vierde donderdag in november. Thanksgiving wordt gevierd met de hele familie en men legt grote afstanden af om bij elkaar te kunnen zijn. Omdat het in de VS op een donderdag valt, is het meestal zo dat werknemers ook vrijdags vrij krijgen. Daardoor wordt een familiereünie van vier dagen mogelijk. Alanis Morissette is geboren in Ottawa. Haar ouders zijn de Franstalige Canadees Alan Morissette en de uit Hongarije gevluchte Georgia Feuerstein. Ze zoeken een vrouwelijke variant van de naam Alan en vinden tenslotte in een krant de Griekse naam Alanis. Begin 1996 raakt ze landelijk bekend door haar deelname aan het Canadese kinderprogramma "You Can't Do That On Television". Van haar debuutalbum "Jagged Little Pill" werden ruim 30 miljoen exemplaren verkocht.

 • Het lied van de dag: Disciples - Jealousy

  het lied van de dag, disciples, jealousyDISCIPLΞS bestaat uit Nathan Vincent Duvall, Gavin Koolmon, en Luke McDermott. Ze lieten voor het eerst van zich horen in 2013 met de EP Remedy en het nummer “Catwalk”. Hun eerste grote hit “They Don’t Know” kwam uit in 2015. In samenwerking met Calvin Harris maakten ze “How Deep Is Your Love. “On My Mind” werd vervolgens een zomerhit in 2017. In het najaar volgde het nummer “Jealousy”.

 • Het lied van de dag: Belle Perez - Hello World

  het lied van de dag, belle perez, hello worldOp 21 november 2016 is het de 44ste Wereld Hallo Dag. Deze dag ontstond in 1973 als antwoord op een conflict tussen Egypte en Israël. Sindsdien nemen 180 landen deel. Iedereen kan deelnemen door hallo te zeggen aan tien verschillende mensen. Belle Perez, geboren in Neerpelt, is een Vlaamse zangeres met Spaanse wortels. Ze werd bekend door haar deelname aan de Belgische preselecties voor Eurosong. Ze is vooral bekend door haar Spaantalige, opzwepende nummers waarmee ze heel wat mensen de losse heupjes laat bewegen. Ze won tussen 2002 en 2006 vijf jaar op rij de Radio 2 zomerhit. Met haar Mega Latino concerten vulde ze in 2006 en 2007 telkens 2 maal het Antwerpse Sportpaleis.

 • Het lied van de dag: Kim Wilde - Kids In America

  het lied van de dag, kim wilde, kids in americaElk jaar wordt op 20 november de Internationale Dag van de Rechten van het Kind gevierd. UNICEF en de Verenigde Naties hebben op 20 november 1989 een verdrag aangenomen, waarin de basisrechten van alle kinderen ter wereld zijn vastgelegd. Kim Wilde heeft er al een lange carrière opzitten. Met 'Kids In America' scoorde ze in 1981 een gigantische hit. Ze was meteen een ster. Maar Kim houdt van verandering. In 1986 is ze te zien in een Londense musical. En tegenwoordig werpt ze zich op als designer en schrijft boeken over... juist ja... tuinieren. Maar Kim heeft het zingen nog niet opgegeven. In 2006 bracht ze een nieuw album uit en de re-make van haar hit 'You Came' werd een groot succes.

 • Het lied van de dag: Christina Aguilera - Ain't No Other Man

  het lied van de dag, christina aguilera, ain't no other manDe Internationale Mannendag werd in 1999 opgericht in Trinidad and Tobago, door Dr. Jerome Teelucksingh. Het thema dit jaar is “Mannen in beweging. Hoe mannen bijdragen aan een samenleving waar gelijkwaardigheid, gelijke kansen en respect centraal staan.” Deze dag heeft tot doel om positieve rolmodellen te promoten, het onder de aandacht brengen van discriminatie van mannen; het verbeteren van de man-vrouw relatie; het bevorderen van gelijkwaardigheid tussen mannen en vrouwen en het erkennen van positieve mannelijke bijdragen aan de samenleving, familie, kinderzorg, huwelijk en milieu. Christina Maria Aguilera, ook bekend als Xtina, is een Amerikaanse pop- en R&B zangeres. Ze werd aanvankelijk gelanceerd als tieneridool maar in de loop van haar carrière ging zij haar eigen weg en bereikte een breder publiek. Zij speelde in 1992 al in de Disney Show de Mickey Mouse Club. Ze werd vooral bekend door haar opmerkelijke stem en nogal bizarre smaak qua kledij.

 • Het lied van de dag: Logic feat. Alessia Cara, Khalid - 1-800-273-8255

  het lied van de dag, logic, 1-800-273-8255 "1-800-273-8255" is een nummer van de Amerikaanse rapper Logic. De single verscheen op 28 april 2017 als derde single van het derde studioalbum Everybody. De titel van het nummer is het nationale telefoonnummer van de Amerikaanse zelfmoordlijn. De videoclip werd uitgebracht op 17 augustus 2017 op het YouTube-kanaal van Logic. Binnen de 3 weken na het verschijnen van de single, kreeg de National Suicide Prevention Lifeline (NSPL) 27% meer oproepen. Ook de websitebezoekers stegen van in de maanden na het verschijnen van de single van 300.000 naar 400.000.

 • Het lied van de dag: Justin Bieber feat. Ludacris - Baby

  het lied van de dag, justin bieber, babyTe vroeg geboren kinderen vormen in België de grootste kinderpatiëntengroep. Hoewel 8,2% van alle baby’s te vroeg geboren wordt, wordt verhoudingsgewijs zeer weinig aandacht geschonken aan deze kwetsbare kinderen. De impact van een vroeggeboorte is zeer groot, zowel op kind, ouders en maatschappij. Justin Drew Bieber (Stratford, Ontario, 1 maart 1994) is een puber uit Canada. Aanvankelijk zette Bieber filmpjes van zijn deelname aan een lokale zangwedstrijd op YouTube voor familie en vrienden die er niet bij zijn optredens konden zijn. Een medewerker genaamd Scooter Braun van Island Def Jam, Ushers platenlabel, liet hem overvliegen naar Atlanta om te zien wat Usher van hem vond. In oktober 2008 tekende Bieber een platencontract bij Island Def Jam. Justin Biebers debuutsingle "One Time" kwam uit op 7 juli 2009 en zijn tweede single 'One Less Lonely Girl' is 6 oktober 2009 uitgekomen.

 • Het lied van de dag: CamelPhat & Elderbrook - Cola

  het lied van de dag,camelphat & elderbrook,colaCamelPhat is een Brits duo die elkaar in 2008 leren kennen. Zes jaar later krijgen ze een contract bij Spinnin' Records. Al snel volgen parels van singles: "Paradigm", "Constellations" en "Make 'Em Dance". In 2017 brengen ze samen met Elderbrook de single “Cola” uit.

 • Het lied van de dag: Jamiroquai - King For A Day

  het lied van de dag, jamiroquai, king for a dayHet is vandaag Koningsdag! Tijdens het regentschap van prins Karel (1944-1950) werd het feest Dag van de Dynastie genoemd. 15 november is in de Germaanse liturgie de naamdag van de Heilige Leopold, terwijl het in de katholieke Kerk de naamdag is van de Heilige Albert. Zowel Albert als Leopold zijn namen die door verschillende leden van het Belgische koningshuis zijn gedragen. Na een bijna-doodervaring, en een veroordeling voor een misdaad die hij niet begaan had, besloot ex-boefje Jay K in 1992 zijn leven over een andere boeg te gooien. Hij profileerde zich als singer/songwriter en startte met Jamiroquai. De band combineerde de naam van een Oud-Amerikaanse stam – de Iroquois – met een woord uit de muziek: Jam. De stijl van de band is acid-jazz, met heel wat disco- en funkinvloeden. Na een pauze is de band weer volop bezig.

 • Het lied van de dag: Sugababes - Push The Button

  het lied van de dag, sugababes, push the buttonVandaag is het Werelddiabetesdag. Diabetes komt meer en meer voor in onze maatschappij en iedereen kent wel iemand met suikerziekte in zijn omgeving. Diabetes mellitus type 2 (DM2) is een sluimerende chronische aandoening en kan je hebben zonder duidelijke symptomen in het begin. Sugababes zijn een Engelse meidengroep, opgericht in 1998. Ze hebben tot nu toe een 20-tal nummers uitgebracht, die over de hele wereld de Top 40 hebben behaald. De groep heeft daarnaast de belangrijkste Engelse muziekprijs, de Brit Award, in categorie "Best Dance Act" gewonnen. In 2007 kwam hun 5de studio album uit: "Change". De singles "About You Now" en "Changes" komen uit dat album.

 • Het lied van de dag: Rita Ora - Anywhere

  het lied van de dag,rita ora,anywhereRita Sahatçiu Ora is een Britse zangeres van Albanese afkomst die geboren werd op 26 november 1990. Ze groeide op in West-Londen waar ze begon te zingen. In 2004 was ze te zien in de film Spivs en in 2007 was Ora te horen op de single Awkward van Craig David. In 2008 nam ze een single op met Craig David en Tinchy Stryder: Where's your love, waar ze ook in de videoclip te zien was. In 2009 ontmoette ze Jay-Z, waarna ze te zien was in de clip Young Forever van Jay-Z & Mr. Hudson. In 2010 was ze te zien in de videoclip van Drake: "Over". In 2012 kwam de single Hot Right Now uit, samen met DJ Fresh. Haar debuutsingle promootte ze in februari 2012: "How we do (party)". Ze neemt twee jaar de tijd om haar volledige debuutalbum af te werken. Op haar debuutalbum werken o.a. Ester Dean, Kanye West, The Dream en Drake mee. Op 6 mei 2012 kwam haar tweede single uit: "R.I.P", die ze samen zingt met Tinie Tempah. Samen met Iggy Azalea bracht ze in 2014 het nummer “Black Widow” uit. In 2015 volgen nog “Doing It” (met Charli XCX) en “Coming Home” (met Sigma). In het voorjaar van 2017 verschijnt “Your Song” en in het najaar “Lonely Together”.

 • Het lied van de dag: Alicia Keys - New Day

  het lied van de dag, alicia keys, new dayAlicia Keys is een Amerikaanse R&B-tekstschrijfster, componiste, producente, pianiste en actrice-zangeres. Ze concentreert zich niet alleen op zingen. In 2004 bracht ze een gedichtenbundel uit: Tears For Water. En ze speelde ook al mee in een aantal films. In 2008 nog samen met Scarlett Johansson in de film The Nanny Diaries.

 • Het lied van de dag: Machine Gun Kelly, Camila Cabello - Bad Things

  het lied van de dag, machine gun kelly, bad thingsWapenstilstandsdag op 11 november is een jaarlijkse herdenking van het einde van de Eerste Wereldoorlog. Op 11 november 1918 om 5 uur 's nachts werd de Duitse capitulatie in een treinwagon op het westelijk front in Rethondes (Forêt de Compiègne, Bos van Compiègne) getekend door Foch en de Duitse delegatie, maar de wapenstilstand ging pas in om 11 uur. Tijdens deze laatste 6 uur vielen aan beide kanten nog vele slachtoffers, terwijl de overgave al ondertekend was. De Eerste Wereldoorlog was voorbij, de wapenstilstand een feit. De treinwagon werd later op 24 juni 1940, op bevel van Hitler, overgebracht naar Berlijn. Deze wagon werd eerst een tijdje tentoongesteld aan het publiek voor de Brandenburger Poort en later op een zijspoor gezet op verschillende plaatsen. Tenslotte werd de wagon in april 1945 in brand gestoken door de SS, weer op bevel van Hitler. De 26-jarige Richard Colson Baker heet als DJ Machine Gun Kelly. In 2006 kwam zijn eerste mixtape uit. De Amerikaan bracht in 2012 zijn eerste album Lace Up uit. In 2015 volgde zijn tweede album General Admission. Eind 2016 kwam Bad Things uit, een single met Camila Cabello. 

 • Het lied van de dag: Dimitri Vegas & Like Mike vs W&W - Crowd Control

  het lied van de dag, dimitri vegas & like mike, crowd controlHet Belgische DJ-duo Dimitri Vegas & Like Mike bestaat uit de broers Dimitri Thivaios (Dimitri Vegas) en Michael Thivaios (Like Mike). Dimitri Vegas begon op zijn veertiende te experimenteren als DJ. Als tiener trad hij vaak op in verschillende clubs. In 1999 verliet hij België en woonde hij afwisselend in Spanje (Majorca, Ibiza) en Griekenland (Chalcidice, Zante). In het najaar van 2006 begonnen Dimitri en Michael samen te producen. Nadat hun remix van "Work That Body" de aandacht kreeg van de Zweedse DJ Axwell, nam hun carrière een hoge vlucht. In 2009 hielpen ze mee aan de hit van Swedish House Maffia (Leave The World Behind). Van 2010 tot en met 2013 maakten ze het anthem voor Tomorrowland. De broertjes Thivaios stonden ook op de eerste editie van TomorrowWorld in Atlanta. Op 28 juli 2017 komt hun single Complicated uit.

 • Het lied van de dag: Rozalla - Everybody's Free

  het lied van de dag, rozalla, everybody's freeWorld Freedom Day wordt georganiseerd omdat de Berlijnse muur in 1989 op deze dag viel. Na de aanslagen op 11 september 2001, riep president Bush deze dag uit tot dag van de vrijheid. Rozalla werd geboren in Zambia maar verhuisde al snel naar buurland Zimbabwe. Daar werd ze op jeugdige leeftijd een popster. Eind jaren '80 verhuisde ze naar Londen en scoorde in '91 een wereldhit met "Everybody's free". Tegenwoordig geniet zij nog enige bekendheid als clubact en vanwege de talloze remixes van haar hits van weleer.

 • Het lied van de dag: Imagine Dragons - Whatever It Takes

  het lied van de dag, imagine dragons, whatever it takesDe bandleden van Imagine Dragons zijn stadsgenoten van The Killers-zanger Brandon Flowers, ze komen namelijk uit Las Vegas. Naar eigen zeggen is de naam van de band een anagram van een andere woordencombinatie, maar waar de letters dan ook voor kunnen staan hebben ze tot op heden nog niet bekendgemaakt. Het viertal begon in 2008 en bracht in de vier jaar daarna ieder jaar een EP uit, waarna in september 2012 debuutalbum Night Visions volgde. “It’s Time” is de eerste single van het debuutalbum van de band Imagine Dragons. Het is commercieel gezien hun meest succesvolle nummer tot nu toe. "Believer" wordt de eerste single van hun derde studioalbum. In april 2017 kwam het nummer thunder uit. "Whatever It Takes" verschijnt op 8 mei 2017 als derde single van hun derde studioalbum Evolve.

 • Het lied van de dag: Henri PFR, Romeo Blanco feat. Veronica - In The Mood

  het lied van de dag, henri pfr, in the moodHenri PFR is een 20-jarige Brusselse DJ/producer. In Wallonië kennen ze hem al langer, nu volgt Vlaanderen ook met zijn single “Until The End”. Raphaella zong eerder al voor onder andere Michael Calfan. In de zomer van 2017 werd hij het gezicht van Tic Tac voor de Shake It-campagne.

 • Het lied van de dag: Tom Zanetti feat. Karen Harding - More & More

  het lied van de dag, tom zanetti, karen harding, more & moreTom Zanetti is een DJ die zijn eigen club Insomnia heeft in het Britse Leeds. Hij runt ook nog een zaak die feesten organiseert en hij heeft zijn eigen tapasbar. Hij ruilde op zijn zestiende de school om in een warenhuis te werken.