De dolste muziek van Our Lips Are Sealed! - Page 4

 • Het lied van de dag: Kygo feat. Justin Jesso - Stargazing

  het lied van de dag, kygo, stargazingDe Noorse DJ Kygo brengt een mix van deephouse, Balearic Beat, Electronica en downtempo. Kyrre Gørvell-Dahll begon met het maken van eigen housemixes in zijn tienerjaren. Een inspiratiebron voor hem was de Zweedse DJ Avicii. Zijn remixen plaatste hij op YouTube en SoundCloud. Daarnaast maakte hij ook nog eigen nummers zoals Laber Bris en Epsilon. Vooral zijn remix van I See Fire uit de film The Hobbit: The Desolation of Smaug, werd miljoenen keren bekeken. Daarom kreeg hij aanbiedingen voor remixen van Avicii, en Kyla La Grange en zelfs Coldplay (Magic). In Nederland kent men deze DJ al langer, maar België leert hem vooral kennen van het nummer “Firestone”. In het nummer ‘Stole the Show’ zijn de vocalen van de New Yorkse singer-songwriter Parson James te horen. In de clip is er een Halloweenfeestje volop aan de gang wanneer er een alien in ruimtepak landt. Heel wat danspasjes volgen en de alien zakt uiteindelijk in elkaar op het feestje. Hij wordt gered door zijn alien-vriendinnetje en wanneer de autoriteiten hen op de hielen zit, vliegen ze terug de ruimte in. Stargazing verscheen op 22 September 2017.

 • Het lied van de dag: Ummet Ozcan - Raise Your Hands

  het lied van de dag, ummet ozcan, raise your handsHet is vandaag Global Handwashing Day. Op deze dag wordt vooral stilgestaan bij kindersterfte door slechte hygiëne als gevolg van diarree. De Dag van het Handen Wassen is een van de manieren waarmee de Millenium Development Goals m.b.t. het terugdringen van kindersterfte terug moet worden gedrongen door handen wassen te promoten en bewustwording te creëren. Ummet Ozcan is een Nederlandse DJ die geboren werd in Turkije. Hij begon met techno-trance muziek waarna zijn stijl opschoof naar electronic dancemuziek. In totaal verschenen er al 58 singles waarop hij zijn naam kan kleven.

 • Het lied van de dag: Thompson Twins - Hold Me Now

  het lied van de dag, thompson twins, hold me nowThe Thompson Twins waren één van de meer populaire groepen uit de vroegste synthesizertijd. De naam wijst niet op een duo of familie maar is geïnspireerd door The Tin Tin Cartoon. In 1984 kenden ze hun doorbraak met Into The Gap.

 • Het lied van de dag: Tokio Hotel - Monsoon

  het lied van de dag,tokio hotel,monsoonSinds 1989 vindt er jaarlijks op 13 oktober een dag plaats waarop het promoten van rampenpreventie en risicobewustzijn centraal staat. De Internationale Dag voor het beheersen van natuurrampen komt er omdat mensen overal ter wereld zich dagelijks inzetten om het risico op rampen te verminderen. Wereldwijd hebben vrouwen tot 14 keer meer kans om te sterven in een ramp dan mannen. Verder vinden 60% van de moedersterftes en 53% van de kinderen die sterven voor ze de leeftijd van vijf jaar bereiken plaats in conflict- en rampgebieden. Andere groepen die hard getroffen worden zijn mensen met een beperking, ouderen en inheemse mensen. Tokio Hotel is een Duitse poprockband opgericht door de tweelingsbroers Bill en Tom Kaulitz. Ooit heette de groep Devilish, maar in 2003 veranderden ze hun naam in Tokio Hotel. De groep was een hype in Duitsland maar geraakte ook bekend in de rest van Europa.

 • Het lied van de dag: Mark With a K - See Me Now (For What It's Worth)

  het lied van de dag, mark with a k, see me nowOp de jaarlijkse 'Werelddag van het zicht' wordt er door de organisatie Vision 2020 wereldwijde bewustwording geworven en aandacht gevraagd voor blindheid en aandoeningen aan het zicht. Twee derde van blinde mensen wereldwijd is vrouw of meisje, omdat in veel landen mannen twee keer zo vaak oogzorg krijgen als vrouwen. Met de 'Werelddag van het zicht' wil de organisatie effectieve strategieën opzetten om deze ongelijkheid recht te trekken. Mark Carpentier is een Belgische DJ en producer die in de dancescene beter bekend is als Mark With A K. Hij maakt muziek sinds 2003. In 2012 begon hij met zijn eigen platenlabel Noize Junky. Zijn eerste album "My World" verscheen in 2009, gevolgd door "Harder" (2010), "Roll With Me" (2011) en "The Next Level" (2013).

 • Het lied van de dag: Duran Duran - Girls On Film

  het lied van de dag, duran duran, girls on filmDe Verenigde Naties riep 11 oktober uit tot Wereldmeisjesdag. Wereldmeisjesdag staat in het teken van gelijke kansen en rechten voor meisjes wereldwijd. Dat is hard nodig, want wereldwijd worden miljoenen meisjes miskend, mishandeld en misbruikt. Duran Duran is een Britse popband die deel uitmaakte van de new romantic-stroming, een subgerne van de new wave uit de jaren '80 (waarvan de groep Japan een van de grondleggers is), en was de populairste vertolking van die stroming. De bandnaam is ontleend aan het karakter Durand Durand uit de film Barbarella.

 • Het lied van de dag: Nelly feat. Christina Aguilera - Tilt Ya Head Back

  het lied van de dag, nelly, tilt ya head backHet is vandaag de Werelddag van Geestelijke Gezondheid (VN). Op deze dag wordt er opgeroepen om zorg te dragen voor je eigen veerkracht. Dit helpt niet alleen om je eigen mentale gezondheid in evenwicht te houden, maar helpt je ook sterker te maken als het wat moeilijker zou gaan. Meer informatie staat op de website van Geestelijk Gezond Vlaanderen. Cornell Hayes is een rapper en hiphop artiest, beter bekend onder het pseudoniem Nelly. Samen met Kyjuan, Ali, Murphy Lee en Haynes’s broer City Spud zat hij in de band St. Lunatics.

 • Het lied van de dag: Scorpions - Send Me An Angel

  het lied van de dag, scorpions, send me an angelOp 9 oktober 1874 werd in de Zwitserse hoofdstad Bern de Wereld Post Unie (UPU) opgericht, waarbij ongeveer 150 landelijke postbedrijven zijn aangesloten. Op het UPU congres van 1969 in Tokio werd besloten, dat 9 oktober in het vervolg de Wereld Dag van de Post zou zijn, om de wereld bewust te maken van de rol van de postale sector in de maatschappij en de sociale en economische ontwikkeling van landen. De Scorpions zijn een Duitse Hardrockband uit Hannover. Ze dienen niet te worden verward met de '60s band the Scorpions uit Engeland. Alhoewel het eerste album van de Scorpions al in 1972 uitkwam, werd de band internationaal bekend in 1984 met het album "Love At First Sting". De Scorpions waren de eerste westerse band die in de voormalige Sovjet-Unie mocht optreden. Op 21 juli 1990 waren de Scorpions bij de voorstelling The Wall van Roger Waters in Berlijn.

 • Het lied van de dag: Sigala feat. Ella Eyre - Came Here for Love

  1.jpgSigala is een Britse DJ uit Norfolk. Op 4 september 2015 kwam zijn debuutsingle ‘Easy Love’ uit. Het nummer bevat samples van het nummer ABC van The Jacksons 5. In de videoclip zijn de 12-jarige Lucky en AC te zien. Zijn beter gekend onder hun artiestennaam Lucky Aces. Haar tweede single heet ‘Sweet Lovin'’. ‘Say You Do’ is de derde single van Sigala. Zangeres Imani en DJ Fresh werkten mee aan dit nummer. Op 5 februari 2016 verscheen de videoclip op YouTube In april verschijnt Give Me Your Love, een nummer waaraan John Newman en Nile Rodgers meewerkten. "Came Here for Love" werd op 9 juni 2017 uitgebracht als samenwerking tussen Sigala en Ella Eyre.

 • Het lied van de dag: CNCO, Little Mix - Reggaetón Lento (Remix)

  het lied van de dag,cnco,reggaeton lento (bailamos)CNCO is een groep uit Latijns Amerika dat in 2015 samengesteld werd door Simon Cowell. De groep bestaat uit Christopher Vélez, Richard Camacho, Joel Pimentel, Erick Brian Colón en Zabdiel de Jesús. In 2015 wonnen ze de zangwedstrijd La Banda op televisie en vervolgens gingen ze op tournee met Ricky Martin. In 2016 verschijnt hun eerste album. In augustus 2017 haalden ze met de single "Reggaetón Lento (Bailemos)" meer dan een miljard views op YouTube.

 • Het lied van de dag: Marco Z - This Smile

  Shet lied van de dag,marco z,this smileinds 2001 is het jaarlijks op de eerste vrijdag van oktober World Smile Day. De dag werd bedacht door Harvey Ball, die in 1963 de eerste smiley maakte. Marco Zanetton laat voor het eerst van zich horen in 2012 met de single “I’m A Bird”. In dat jaar bracht hij ook zijn debuutcd "The ordinary life of Marco Z" uit. In 2015 verschijnt "Hold Me Like The World Is Ending”, een dubbelalbum.

 • Het lied van de dag: Sam Smith - Too Good At Goodbyes

  het lied van de dag, sam smith, too good at goodbyesSamuel Frederick Smith is een Britse singer-songwriter. In 2012 leren we hem kennen dankzij het nummer "Latch" van Disclosure. Een jaar later is hij te horen op "La La La", een single samen met Naughty Boy. Later volgen ook nog "Money On My Mind", "Say With Me", "I'm Not The Only One" en " Writing's On The Wall". Op 31 augustus 2017 brengt hij "Too Good At Goodbyes" uit. Het is de eerste single van zijn tweede studioalbum.

 • Het lied van de dag: Shakira - Poem to a Horse

  het lied van de dag, shakira, poem to a horseDierendag is een dag die wereldwijd op de agenda staat als een moment waarop extra aandacht wordt besteed aan de dieren. Dierendag valt jaarlijks op 4 oktober. Shakira Isabel Mebarak Ripoll is een Colombiaanse zangeres en goodwill-ambassadeur voor UNICEF. Ze brak door in 2002 met het nummer "Whenever Wherever". Met haar stichting Pies Descalzos komt ze op voor straatkinderen in Colombia. In juli 2006 riep ze Israël op om vrede te sluiten met Libanon. Ze spreekt ook verscheidene talen. Ze spreekt inmiddels al Spaans, Engels, Portugees en half Italiaans

 • Het lied van de dag: Simple Minds - Home

  het lied van de dag, simple minds, homeDe Wereld Habitat Dag is een dag om stil te staan bij onze eigen huisvesting en hoe deze de dag van vandaag is. Iedereen moet zich bewust worden dat de steden “de motor van de groei” zijn en we moeten onze steden beter inplannen. Elke mens draagt zijn steentje bij en is een stadsveranderaar. Simple Minds is een Schotse new wave-popgroep die vooral in de jaren '80 erg succesvol was. Hun eerste singles werden geen succes en de groep werd gedwongen om meer op te schuiven in de richting van de commerciële popmuziek. Eind jaren '80 scoorde de groep nog een hit met "Belfast Child" maar daarna werd het rustiger rond Simple Minds. Zanger Jim Kerr baat nu een hotel uit op Sicilië.

 • Het lied van de dag: Digital Farm Animals - True

  het lied van de dag, digital farm animal, trueDe Werelddag voor boerderijdieren bestaat sinds 1983. Op deze dag vraagt men aandacht voor de 65 miljard dieren die jaarlijks geslacht worden. De meeste dieren worden zo snel mogelijk grootgebracht op enorme boerderijen, waar ze niet altijd de beste zorg krijgen. Nicholas Gale is een Britse DJ en producer, singer-songwriter en remixer. Onder zijn artiestennaam Digital Farm Animals werkte hij samen met Dua Lipa, Galantis, will.i.am, Little Mix, Louisa Johnson, R. Kelly, Nelly, Marlon Roudette, Anne-Marie, INNA, Blonde en Sigma.

 • Het lied van de dag: Stardust - Music Sounds Better With You

  het lied van de dag, stardust, music sounds better with youIeder jaar op 1 oktober is het Internationale muziekdag. De dag is een initiatief van Lord Yehudi Menuhin en wordt ondersteund door Unesco. Alvin Stardus is een Engelse zanger, geboren in Londen. Begin jaren '60 trad hij op onder de naam Shane Fenton & The Fentones. In de jaren '70 veranderde hij zijn naam Alvin Stardust om aansluiting te vinden bij de populaire glamrock. Zijn act leek veel op die van Dave Berry.

 • Het lied van de dag: Roxette - You Don't Understand Me

  het lied van de dag, roxette, you don't understand meInternational Translation Day wordt jaarlijks georganiseerd op 30 september. Op deze dag wordt St. Jerome, de bijbelvertaler herdacht. Tegenwoordig wil de International Federation of Translators vooral het belang van vertalers in een geglobaliseerde wereld onder de belangstelling brengen. Roxette is een uit Zweden afkomstige band, die internationaal doorbrak in 1989 met het nummer "The Look". Beiden waren in Zweden al zo'n tien jaar bekend toen ze internationaal succes kregen: Marie Fredriksson vooral solo, Per Gessle vooral als zanger in de band Gyllene Tider. Een Amerikaanse student bracht het album Look Sharp! op cassette mee uit Zweden, waarna Amerikaanse radiostations het nummer bekendmaakten. Het werd het begin van een internationaal succes.

 • Het lied van de dag: Sugababes - Shape (Of My Heart)

  het lied van de dag, sugababes, shape of my heartElk jaar op 29 september is het de Internationale Dag Van Het Hart. Het hart is een belangrijk orgaan, helaas sterven er jaarlijks 17,2 miljoen mensen aan de gevolgen van hart- en vaatziekten. Op deze dag wil de World Heart Foundation de mensen en overheden informeren over de gevaren van hartziekten. Het thema van dit jaar draait om vooral om het stoppen van hartziekten onder vrouwen en kinderen. De Sugababes zijn een Engelse meidengroep, opgericht in 1998. Ze hebben tot nu toe een 20-tal nummers uitgebracht, die over de hele wereld de Top 40 hebben behaald. De groep heeft daarnaast de belangrijkste Engelse muziekprijs, de Brit Award, in categorie "Best Dance Act" gewonnen. In 2007 kwam hun 5de studio album uit: "Change". De singles "About You Now" en "Changes" komen uit dat album.

 • Het lied van de dag: Jason Derulo - If I'm Lucky

  het lied van de dag, jason derulo, if i'm luckyJason Derülo is een multitalent uit Miami. Piepjong en loopt over van talent. Hij zingt, danst, is choreograaf, songwriter en natuurlijk ook acteur! In 2009 komt zijn debuutsingle uit: 'Watcha Say'. Het debuutalbum kwam uit in maart 2010. Hoewel de single Don't Wanna Go Home een hit werd, flopte zijn tweede album Future History. In 2012 annuleerde de zanger gelaste hij al zijn optredens af wegens een nekwervelbreuk. In de zomer van 2013 laat Jason terug van zich horen met “Talk Dirty”. Het nummer verscheen eind juli op SoundCloud. "Swalla" komt uit op 24 februari 2017. De single is een samenwerking met Nicki Minaj en Ty Dolla Sign. Het nummer is de eerste single van zijn vijfde studioalbum. "If I'm Lucky" verscheen op 1 september 2017.

 • Het lied van de dag: DJ Antoine feat. Akon - Holiday

  het lied van de dag, dj antoine, holidayIeder jaar op 27/09 vindt de Internationale dag van het Toerisme plaats, een initiatief om de internationale gemeenschap te sensibiliseren rond het belang van toerisme en haar sociale, culturele, politieke en economische waarden. DJ Antoine is een Zwitserse DJ die in 1975 geboren wordt als Antoine Konrad. Zijn carrière begint in 1995 toen hij in Basel een House Café opende. Wekelijks verzorgt hij een radioshow en hij maakte eerder al remixen voor Mary J. Blige, P. Diddy, Pitbull, Cyndi Lauper, Robin S., Roberto Blanco en Ivana Trump