De dolste muziek van Our Lips Are Sealed! - Page 5

 • Het zomerlied van de dag: Lionel Richie - You Are The Sun, You Are The Rain

  het lied van de dag, Lionel Richie begon met zijn medestudenten de band de Commodores en schreef de meeste van hun hits. Rond 1980 bleek de meeste aandacht op Richie gericht. Hij verliet de band en begon een solocarrière. Zijn eerste album Lionel Richie werd onmiddellijk een succes. In 1985 werkte hij samen met Michael Jackson aan "We Are The World", dat voor het goede doel USA for Africa werd opgenomen.

 • Het zomerlied van de dag: Editors - No Sound But The Wind (Live at Rock Werchter 2010)

  het lied van de dag, editors, no sound but the windEditors is Britse indie rockband uit Birmingham die in de zomer van 2005 de debuutplaat The Back Room uitbrengt. De groep scoort vooral radiohits maar weet daarmee een flinke achterban te creëren. An End Has A Start, het tweede album van de Editors, verschijnt in juni 2007

 • Het zomerlied van de dag: Riton ft. Kah-Lo, Mr Eazi, Davido - Money

  het lied van de dag, riton, moneyRiton werd geboren als Henry Smithson in het Britse Newcastle. Na zijn studies aan de universiteit van Newcastle begon hij te DJ’en. Zijn eerste nummer "Communicated" kwam uit in 2000. Een jaar later volgde zijn debuutalbum Beats du Jour. Er volgden nog enkele albums: Homies And Homos (2004) en Eine Kleine Nacht Musik (2008). In 2016 bracht hij het nummer "Rinse & Repeat" uit, een samenwerking met Kah-Lo

 • Het zomerlied van de dag: Enrique Iglesias feat. Descemer Bueno, Zion & Lennox - Súbeme La Radio

  het lied van de dag,enrique iglesias,súbeme la radioEnrique Iglesias is geboren op 8 mei 1975 in Madrid. Hij is de jongste zoon van Julio Iglesias en Isabel Preysler. In totaal hadden zij 8 kinderen. Op zijn 3e scheidden zijn ouders en trok hij samen met zijn vader, de broer Julio José en zijn zus Chabeli de wereld rond. Uiteindelijk gingen ze in Florida wonen. Enrique Iglesias werd in september 2005 gekroond tot "meest sexy vrijgezel" door het Spaanse tijdschrift People en Espanol.  "Súbeme La Radio" kwam op 24 februari 2017 als eerste single van zijn gloednieuwe album. De videoclip kwam op dezelfde dag uit en werd opgenomen in Cuba

 • Het zomerlied van de dag: Disciples - On My Mind

  het lied van de dag, disciples, on my mindDISCIPLΞS bestaat uit Nathan Vincent Duvall, Gavin Koolmon, en Luke McDermott. Ze lieten voor het eerst van zich horen in 2013 met de EP Remedy en het nummer “Catwalk”. Hun eerste grote hit “They Don’t Know” kwam uit in 2015. In samenwerking met Calvin Harris maakten ze “How Deep Is Your Love”.

 • Het zomerlied van de dag: Eurythmics - Here Comes The Rain Again

  het lied van de dag, eurythmics, here comes the rain againEurythmics bestaat uit Annie Lennox en Dave Stewart. Ze ontmoeten elkaar eind jaren '70 en kregen al snel een verhouding. In 1980 ging hun relatie over maar ze besloten als muzikaal duo verder te gaan. Een succes, ze verkochten 75 miljoen platen. In 1990 besloten Lennos en Stewart enige tijd uit elkaar te gaan. Annie Lennox kreeg een baby en legde zich toe op een succesvolle solocarrière. Dave Stewart ging vooral produceren voor anderen.

 • Het zomerlied van de dag: Ian Thomas - Rain

  het lied van de dag, ian thomas, rainIan Thomas wordt bekend nadat hij “Baby” van Justin Bieber covert. Het nummer levert hem een platencontract op bij Universal en een nummer-één-positie in de Vlaamse Ultratop. Inmiddels bracht hij al vier albums uit: More Than A Game (2011), Diversity (2013), GameTime (2014), Make Things Happen (2016).

 • Het zomerlied van de dag: The Script - Rain

  het lied van de dag, the script, rainThe Script is een muziekgroep uit Dublin. De band bracht zijn debuutalbum uit in 2008 en had in Europa een hit met "The Man who Can't Be Moved". Ook debuutsingle "We Cry" was best een succesvol nummer. “Rain” komt uit op 14 July 2017 als eerste single van hun vijfde studioalbum Freedom Child.

 • Het zomerlied van de dag: Lana Del Rey - Summertime Sadness (Cedric Gervais Remix)

  het lied van de dag, lana del rey, summertime sadnessSinger-songwriter Lana Del Rey wordt op 21 juni 1986 geboren als Elizabeth Woolridge Grant. Hoewel ze het ontkende in de Humo van 27 januari 2012, is haar artiestennaam mogelijk gebaseerd op Hollywood-actrice Lana Turner en van een model Ford-auto, de Del Rey. Haar debuutsingle “Video Games” werd uitgebracht op YouTube en haar debuutplaat “Born To Die” kwam uit als gewone cd, als luxe-uitgave met drie extra bonustracks en op vinyl als dubbel-lp. Op 12 november 2012 is het tweede album van Lana Del Rey Born To Die: Paradise Edition verschenen.

 • Het zomerlied van de dag: Petit Biscuit - Sunset Lover

  het lied van de dag,petit biscuit,sunset loverPetit Biscuit is de artiestennaam van de 17-jarige Mehdi Benjelloun, een Franse DJ & muziekproducer. Hij begon met piano, cello en gitaar om te eindigen bij de dancemuziek. Overdag gaat deze tiener naar school en ’s avonds is hij DJ. Op 18 mei 2015 kwam zijn debuutsingle “Alone” uit. In datzelfde jaar volgde ook nog zijn eerste EP met daarop “Sunset Lover”, "You", "Palms", "Night Trouble", "Midnight Sky" en "Memories".

 • Het zomerlied van de dag: 2 Unlimited - Nothing Like The Rain

  het lied van de dag, 2 unlimited, nothing like the rain2 Unlimited is, gemeten naar verkoopcijfers, de succesvolste Nederlandse popact in de geschiedenis. Gedurende de eerste helft van de jaren '90 scoorden zij wereldhit na wereldhit. In totaal verkochten zij wereldwijd meer dan 20 miljoen platen. 2 Unlimited was een project van de Belgische producers Jean-Paul De Coster en Phil Wilde. Zij scoorden een kleine undergroundhit met een instrumentaal nummer "Get Ready For This".

 • Het zomerlied van de dag: Milli Vanilli - Blame It On the Rain

  het lied van de dag,milli vanilli,blame it on the rainMilli Vanilli is een Duits duo dat onder leiding van Frank Farian (de man achter Boney M) eind jaren '80 een aantal grote hits scoort met o.a. 'Girl You Know It's True', 'Baby Don't Forget My Number', 'Blame It On The Rain' en 'All Or Nothing'. 'Girl I'm Gonna Miss You' wordt in 1989 een nummer 1-hit. Milli Vanilli blijkt een jaar later een stelletje fopsterren. Rob Pilatus en Fabrice Morvan hebben nooit een noot gezongen op de hitsingles. De echte zangers van Milli Vanilli brengen onder de naam The Real Milli Vanilli een aantal geflopte singles uit. Pilatus pleegt in 1998 zelfmoord. Fab Morvan kondigt in 2009 aan een solo-album uit te gaan brengen.

 • Het zomerlied van de dag: Selena Gomez & The Scene - A Year Without Rain

  het lied van de dag, selena gomez, a year without rainSelena Marie Gomez is geboren op 22 juli 1992 en groeide uit tot een Amerikaans actrice en zangeres. Haar eerste rol op tv was in Barney and Friends. Daar ontmoette ze haar beste vriendin Demi Lovato. Sinds 2007 speelt ze een hoofdrol in de Disney Channel Original Series Wizards of Waverly Place. Ze is ontdekt tijdens een auditie van Disney Channel. Selena Gomez & The Scene is een Amerikaanse poprockband die in 2009 opgericht werd met Gomez als zangeres.

 • Het zomerlied van de dag: A-ha - The Sun Always Shines On TV

  het lied van de dag, a-ha, the sun always shines on tvA-ha is een Noorse popgroep die ontstond in 1983. Het trio verliet Noorwegen om in Londen een muziekcarrière op te bouwen. Hun debuutsingle "Take On Me" werd een grote hit zowel in Europa als in de Verenigde Staten, mee door de bijzondere videoclip die veel op MTV gespeeld werd. Na 2 populaire albums ging de verkoop sterk achteruit maar A-ha blijft met enig succes muziek maken.

 • Het zomerlied van de dag: Coely - Celebrate

  het lied van de dag, coely, celebrateCoely is een Antwerpse zangeres die in 2012 voor het eerst van zich liet horen. In het najaar kwam het nummer Ain’t Chasing Pavements uit. Al snel volgden de singles Nothing On Me en All I Do. Celebrate komt uit in 2017. Het nummer is een ode aan haar moeder.

 • Het zomerlied van de dag: Supertramp - It's Raining Again

  het lied van de dag, supertramp, it's raining againSupertramp is een symfonische rockgroep waarvan het geluid wordt gedomineerd door een Wurlitzer piano en saxofoon. De eerste twee LP's worden gefinancierd door een rijke Nederlandse zakenman en zijn niet erg succesvol. Op het debuutalbum is nog niet het welbekende Supertramp-geluid te horen, maar al wel de songschrijfkwaliteiten van Davies en Hodgson na - vervangen. "Indelibly Stamped" veroorzaakt in Engeland nog wel enige opschudding door de blote borsten op de voorkant.

 • Het zomerlied van de dag: J. Balvin feat. Willy William - Mi Gente

  het lied van de dag, j balvin, willy william, mi genteWilly William is een Franse-Jamaïcaanse DJ, producer, singer songwriter en artiest. In 2003 liet hij voor het eerst van zich horen met de hit B Boyz Shake da Body. Later voegde hij zich bij het Franse muziekcollectief Collectif Métissé. José Álvaro Osorio Balvin komt uit Colombia en hij treedt op onder zijn artiestennaam J Balvin. Zijn eerste soloplaat nam hij op 19-jarige leeftijd op.

 • Het zomerlied van de dag: Milow feat. Sebastián Yatra - Summer Days

  het lied van de dag, milow, summer daysJonathan Vandenbroeck is niet meteen een rake artiestennaam en daarom werd het Milow (naar het Griekse Milo wat appel betekent; Jonathan is de naam van een appelsoort). De Belgische zanger/tekstschrijver boekte als 23-jarige zijn eerste succes op Humo's Rock Rally 2004. Zijn eerste album kwam er aan in 2006: The Bigger Picture. Hij was ook de openingsact op Rock Werchter 2007. In 2008 scoorde hij met "Ayo technology", een cover van rapper 50 Cent. De jaren nadien volgen de hits elkaar in sneltempo op: “You and Me (In My Pocket)” (2009), “Little in the Middle” (2011), “She Might She Might” (2011), “California Rain” (2012), “Where My Head Used To Be” (2012). In 2015 maakt hij samen met Emma Bale het nummer “Fortune Cookie”. Het jaar nadien komt “Howling at the Moon” uit. In 2017 maakt Milow een zomerhit met Sebastián Yatra

 • Het zomerlied van de dag: Peter Luts - The Rain

  het lied van de dag, peter luts, the rainPeter Luts is een Belgische DJ en producer die heel wat hits onder zijn naam heeft staan. In 1998 richtte hij samen met Stefan Wuyts het nieuwe Belgisch danceproject Astroline op. Met "Close My Eyes" scoorden ze zelfs in Canada een hit. Daarna gingen Luts en zangeres Kathleen Goossens hun eigen weg. De eerste stampte een nieuwe dancegroep Lasgo uit de grond, de tweede verhuisde naar de groep Orion Too. Naast zijn eigen muziek, produceerde hij ook voor andere artiesten zoals Ian Van Dahl (tegenwoordig AnnaGrace). Daarnaast maakt hij ook mixen van nummers van andere artiesten.

   

 • Het zomerlied van de dag: Henri PFR feat. Raphaella - Until The End

  het lied van de dag, henri pfr, until the endHenri PFR is een 20-jarige Brusselse DJ/producer. In Wallonië kennen ze hem al langer, nu volgt Vlaanderen ook met zijn single “Until The End”. Raphaella zong eerder al voor onder andere Michael Calfan.